REUS 1 BADALONA 0

Escapulats,

A falta de més paraules escrites (ja fa dies que debatem sobre el partit als comentaris d’aquest post), aquí us deixo el vídeoresum del matx del passat divendres a Reus, cortesia dels companys de delCamp.tv.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

29 responses to “REUS 1 BADALONA 0

 • carlos

  Ya nos podemos despedir de los playoffs,jugando asi y no chutando a puerta no se puede ganar un partido,no se puede jugar con 9 defensas en una alineacion inicial,quien tiene que crear juego ,Toni lao? Pues estamos apañados y Raul Torres en el banquillo,y cuando juega titular lo pone en banda,no entiendo nada.Mas vale que nos preocupemos por el playoff pero de descenso,porque solo estamos a 8 puntos y jugamos la semana que viene contra el que es el cornella.Victoria mas que justa del Reus,es el unico que ha querido ganar…

 • lluis

  Jo crec que lo just era un empat. El penal no era penal. Però estic totalment d’accord amb tú, Carlos, no es pot sortir a la defensiva. Amb Raúl Torres a la banqueta. Abraham no va rebre una pilota amb condicions. Marc Mas estava més per defensar que per atacar. I quan jugues amb foc al final et cremes i és el que va pasar ahir, un penal inexistent al minut 85 gol i 3 punts que volan.
  Manolo González va dir a la roda de premsa que va ser el mateix plantejament que a Lleida però que allà va sortir bé i que ahir no perquè no van poder lligar bons contratacs.
  A acabar la temporada el millor que es pugui.

 • kanu

  Ayer muy mal lulu y vega…si el eje central falla…aunque si sales a empatar pasa lo de ayer. Solo jugaron cuando iban perdiendo.

 • Carlos

  Hay un maxima en el futbol que dice que cuando sales a empatar pierdes, y es lo que paso ayer.No se puede vivir de que le llegue una pelota a Abraham y marque,se necesita algo mas,solo le tiran pelotazos y a correr,a mi me da que Abraham este año saldra no creo que sea este su tipos de juego,no rasca bola en todo el partido.Hay partidos que asi te salen bien pero no vas a ganar todos los partidos sin jugar almenos un poquito al futbol.Lluis el penalty pudo ser dudoso pero el gol del Reus es legal y se lo anularon.Kanu,Lulu salvo dos goles hechos del Reus y Alvaro Vega ayer hizo buen partido,si defensivamente jugaron todos muy bien,pero hay que jugar a otra cosa cundo se ataca.

 • lluis

  Carlos deixem està el tema se si el penal es dubtós, de si el gol anul.lat era gol, el tema és la forma en que va jugar el Badalona i els dos coincidim, no es pot jugar al “amarrategui” perquè al fina l acaves perdent. Jo estic amb tú que Lulu i Alvaro Vega van fer un molt bon partit al igual que Amantini i, en el tó general defensivament el equip va estar bé. Però així no es juga. Abraham per allà a dalt sol esperant que li arribi una pilota i si l’encerta, gol. Jo crec que així no s’ha de jugar. S’ha de posar un jugador organitzador, tipus Raúl Torres, que, quan tingui la pilota sapigue que fer, recordem el segon gol al cmp del Lleida la pasada que li fa a Abraham. Posar a Prios,Toni Lao i Raúl Torres com a organitzador, no a Bermudo.

 • Carlos

  Si eso es donde yo quiero ir a parar Lluis,que si quieres estar arriba hay que jugar a otra cosa,y colocar las piezas correctas,para por lo menos generar futbol ofensivo,luego se podra ganar o perder pero al menos ofrecer algo mas.Yo al equipo no le reprocho entrega,ganas,pero los planteamientos hay que mejorarlos.

 • Anónimo

  Tocar de pies en el suelo, que tenemos un equipo justísimo, en efectivos y en presupuesto, no se puede pedir mas de lo que han hecho, todo lo que venga ahora es bote.

  • lluis

   Per això, com què la salvació ja està, que vagin a jugar una mica a fútbol i no donar la imatge del dia del Olot, pèsima, que no juguin a la defensiva com a Reus, molt bon partit a nivell defensiu, però inoperants en atac. Si com diu Manolo González el Badalona vol quedar el més amunt possible s’han d’aconseguir més punts.

 • Carlos

  Veremos a ver la semana que viene si no nos pasa la mano por la cara el cornella,que vendra a morder y lleva cinco partidos seguidos sin perder y dos de ellos eran el hospi y el nastic,si damos la misma imagen y con la bajas de oscar sierra,xavi ferron y carracedo,cuidadin que estamos sin banda derecha

 • Eloy M.

  A mi el que em preocupa de veritat és la falta de renovacions, és a dir, no estic veient planificació de cara la pròxima temporada (almenys que és conegui). Espero que després no sigui ja massa tard…

 • Anónimo

  No se puede conocer y lo encuentro lógico, pues se puede encarecer el mercado y supongo que no estaremos para tirar cohetes.

 • kanu

  A mi m’agrada molt el marc mas d’extrem

 • L'escapulat

  Bon dia a tots!

  Espero que hagueu tingut una bona Setmana Santa (els que hagueu pogut fer vacances) per, entre d’altres coses, desconnectar una mica de tot plegat.

  Us veig molt pessimistes! Deixeu-me fer quatre apunts personals:

  a) La temporada està feta. L’equip va assolir la permanència virtual molt abans del que tots pensàvem i, com ha dit algú, a partir del dia de l’Olot tota la resta és “bote”. L’objectiu d’aquest any era salvar-nos i tots haguéssim signat ser vuitens a falta de 6 partits pel final. De fet, la temporada vinent els objectius seran els mateixos i ja signaria ara mateix repetir resultats fins ara.

  b) Dit això: L’equip no passa per un bon moment, està clar. Crec que el dia de l’Olot l’equip va jugar el pitjor partit de la temporada (no vaig veure el d’Elda, però aquell va ser en circumstàncies excepcionals); segurament, perquè per primer cop es va veure en una situació de pressió en què se li exigia guanyar per ser a dalt. No vam donar la talla. Va ser horrorós. D’acord: entenc les crítiques aquell dia i són justes. A l’equip li falta un graó més per lluitar pel playoff i va quedar clar. No passa res, no és la nostra lliga, sent realistes i pensant-ho fredament.

  c) Reus: El primer que diré és que el Reus va merèixer guanyar. Desgraciadament, va ser de forma cruel, al tram final i de penal injust. Però certament haguessin pogut marcar abans. El Badalona va jugar un partit molt justet i amb un plantejament conservador, és veritat. Però… no oblidem qui som i qui tenim al davant. Veníem d’un 0-4 i anàvem a un dels camps més difícils del grup, contra un equip que duia 5 victòries seguides a casa i que està dissenyat des del dia 1 per fer playoff. A mi personalment tampoc em va agradar el joc del Bada, però sóc realista i sé que potser és el que toca. Per cert, a Lleida vam sortir amb un plantejament similar i ells van tenir opcions per marcar; ahir simplement no ens va sortir bé, potser…

  d) Jugadors/Manolo: No vull ser més papista que el papa, però de debò que a principi de temporada patia molt per si mantindríem la categoria aquest any, i amb “4 canyes” s’ha aconseguit amb escreix.
  Als jugadors no se’ls pot retreure res pel partit de divendres. Al 0-4 de l’Olot sí: van estar molt malament. A Reus, no: van lluitar i ho van intentar, amb la mesura de les seves possibilitats. No tinc cap retret en aquest sentit: durant tota la lliga l’equip crec que ha estat a un bon nivell quant a compromís i esforç.
  Al cos tècnic, i a Manolo, se li pot criticar tot, esclar. Quan es perd el primer que es mira és l’entrenador. Manolo González té un estil força semblant al de Manolo Márquez, l’últim tècnic exitós a Badalona: equips sòlids, fets des del darrere i que rendibilitzen molt bé els gols. Futbol ofensiu 100% no, és cert. El Bada no ha fet grans partits en atac, a banda de les exhibicions d’Abraham, aquesta temporada, però en la meva opinió és un equip que s’ha guanyat el respecte de tothom i que és un rival incòmode per a la majoria.

  Una última reflexió: ni a Cámara ni a Piti no els vam exigir mai que estiguessin a dalt lluitant pel playoff, quan segurament tenien millors equips que Manolo. Evidentment, quan ens il·lusionem tots ens tornem exigents, però repeteixo que cal tocar de peus a terra: hi ha molt bons equips aquest any al grup III; la majoria amb més pressupost i millor plantilla. Sempre volem guanyar i estar al més amunt possible però, si els jugadors ho donen tot, després hem de mirar també les possibilitats de cadascú.

  En fi, al final m’he estès molt però és que suposo que ho portava acumulat d’aquestes festes.
  Ànims a tots, queden 6 partits i l’equip reaccionarà. La nostra ambició ha de ser quedar al més amunt possible i veure si podem entrar a la Copa del Rei i sobretot donar una bona imatge els 3 partits que queden davant l’afició.
  Ara que els jugadors necessiten una empenta no podem fallar!

  AMUNT BADALONA

 • Xafarder

  Molt bé escapulat, veig que toques de peus a terra, ens han acostumat bé i crèiem que podíem aspirar a tot i no érem conscients del miracle que s’estava fent, ara com be s’ha comentat pel blog, lo que vingui de mes es “bote”.

 • Carlos

  Me parece muy bien lo que has dicho Albert,en ningun momento nadie a dudado de la entrega del equipo,pero que estes tan cerca y se te escape esa posibilidad toca la moral y mas si ves el planteamiento tan defensivo.El Llagostera nadie daba un duro por ellos al empezar la temporada anterior y quedaron 1,los equipos eran los mismos menos el hercules y los que han subido de tercera,y no creo que el Llagostera tuviera mejor equipo el año pasado que este año el Badalona.Que las cosas son como son y para que la pelota entre hay que llegar mas a porteria.Yo soy el primero que voy a estar alli los partidos que faltan y el primero en animar. VISCA EL BADALONA !!!!!!

 • Xafarder

  Perdona Carlos, no ens comparis amb el Llagostera de l’any passat, ens van guanyar 2-3 a casa i empatarem a dos a Llagostera, però fixa’t quins jugadors tenia, entra en les actes de la temporada passada, Moragón, Aimar, Enri Pi, Pitu, Salva Chamorro, Marc Sellarés, Eloi Gila, Jordi Masso, Tarradellas, etc.molts d’ells segueixen a segona i Chamorro en el Lleida, Sellarés en el Reus, tenien jugadors de molta qualitat i per això van tenir el premi, encara que haguessin equips amb mes pressupost, pero aixo si.
  VISCA EL BADALONA!!!

 • L'escapulat

  Bona nit a tots,

  Crec que avui, ja dimecres, podem parlar amb molta més tranquil·litat de la situació de l’equip. Personalment penso que ara tots hem de remar una mica cap endavant i retornar als jugadors la confiança que s’han guanyat al llarg de la temporada. Si descartem ja el playoff -cosa que no hauríem de fer tan d’hora, per cert-, com a mínim d’aspirar a quedar al més amunt possible, com va dir el míster, i poder quedar entre els sis primers al maig. La Copa del Rei seria un bon premi a una temporada de notable. El que us deia: queden 6 partits i estaria molt bé rematar la lliga amb una bona imatge i deixant contenta l’afició, especialment els tres partits a casa contra rivals d’abaix.
  Sé que és difícil; l’equip arriba molt just físicament i tenim el que tenim, però no en fem un drama, tampoc!

  Diumenge, a trencar la mala dinàmica i sumar 3 punts altre cop. Espero un partit més aviat lletget i travat, contra un equip dur i que voldrà encaminar la permanència. Sigui com sigui, no ens podem permetre una tercera derrota consecutiva.

  Ànims i Amunt Badalona!

 • L'escapulat

  Bon dia,

  M’agradaria recordar-vos als despistats que el nostre Juvenil A es juga avui la permanència a la Divisió d’Honor. De perdre contra el San Francisco a Pomar, ja poden acomiadar-se de la màxima categoria…

  El partit és a les 16.30h i l’entrada al Municipal de Pomar és gratuïta, així que qui s’hi pugui acostar segur que veurà un partit emocionant (molt més que el Madrid-Eibar de la mateixa hora!).

  No cal dir que com a escapulats és un orgull que el Juvenil estigui a la categoria més alta possible del futbol espanyol, així que estaria bé seguir-hi sent.

  Bé, jo ja he fet el recordatori. Pel matx de diumenge suposo que no fa falta fer-lo, que davant el Cornellà també ens hi juguem moltíssim!

  AMUNT BADALONA

 • carlos

  Se sabe el horario del partido contra el español b la semana que viene y si haran algun descuento a los aficionados del badalona?

 • Anónimo

  Según me han comentado el sábado en Sant Adriá a las 18 horas, en cuanto a lo del descuento, mejor lo preguntes en las oficinas, pero la entrada en la Ciudad Deportiva, si no vas a tribuna es barata, pero no se decirte el precio.

  • lluis

   L’entrada a Sant Adrià és de General 10 euros (s’ha d’està d’empeus)
   Lateral 15 euros (cadires al lateral del camp)
   Tribuna (20 euros)
   Que jo sapiga no hi han descomptes als equips visitants.

   • carlos

    Si yo lo digo porque si va a ir gente el club puede hablar con el español b y intentar decir que va a ir tanta gente y hacer un mejor precio como le hemos hecho nosotros a otros equipos en casa,pero eso debe hablarlo los de oficinas.

 • lluis

  El dia del Espanyol-Sant Andreu jo hi vaig anar, perquè sóc soci del Espanyol i entro gratis, hi havian els una trentena de seguidors del Sant Andreu sentats a lateral, entrades de 15 euros, tots junts. Van entrar tots junts, registrats un per un pels mossos, i es van posar allà. El preu que van pagar no el sé i si va haber-hi una entesa Espanyol-Sant Andreu o els hi va facilitar les entrades el Sant Andreu tampoc ho sé. Els vaig veure allà tots juntets.

  • Carlos

   Pregunta Lluis con quien iras la semana que viene ? Es coña .Gracias.

   • lluis

    Je je je Amb el Badalona, per suposat. Jo sóc del Espanyol de primera divisió i vaig a veure el Espanyol B i vaig a favor d’ells sempre que no jugui amb el Badalona.

 • L'escapulat

  El Juvenil A ha guanyat 1-0 al San Francisco i s’aferra a la permanència a la Divisió d’Honor. Nosaltres hem fet els deures; ara caldrà veure què fa el Lleida.

  Última jornada: Baleares – Badalona / Lleida – Damm

  Jornada 34 2a B: Sí, el partit a la Ciutat Esportiva Dani Jarque és dissabte 18h. Desconec si hi haurà preu reduït pels socis del Badalona, però ho dubto… Ho preguntaré.

  Abans de l’Espanyol toca pensar en el partit de demà!!

 • Xafarder

  El Lleida Juvenil ha empatat amb l’Osca, estan empatats a 29 punts amb el “goal average” a favor, per tant ara depenem solament de nosaltres, tenim encara l’última oportunitat en el camp del Balears i si perdem, empatem o guanyem els dos ens quedem nosaltres, ànim per als xavals.