BADALONA 0 OLOT 4

Escapulats,

Avui em fa moltíssima mandra escriure aquestes línies… Suposo que molts vau marxar a casa amb cara de tontos i una emprenyada a sobre de les que fan època… Jo, personalment, estic més decebut per l’oportunitat perduda que per la imatge donada. Al capdavall, què els podem retreure a aquests jugadors? I què li podem tirar en cara al cos tècnic? A aquestes alçades de la temporada, amb l’equip salvat i la gran trajectòria que s’ha tingut durant tota la campanya, jo penso que res de res. Ara bé, ahir el Bada va estar desconegut. De fet, alguns encara l’esperem, a Montigalà… No cal dir que podem criticar l’actuació individual i col·lectiva i, fins i tot, el plantejament tàctic dels entrenadors: va ser un partit nefast en molts aspectes. Com ja apuntava a la crònica oficial, sota el meu punt de vista el millor és oblidar completament la jornada d’ahir (com vam fer amb la d’Elda) i pensar ja en el partit de Reus, en què segurament cremarem un dels darrers cartuigs per aspirar al playoff. Afortunadament, no tenim gaire temps per llepar-nos les ferides: aquest mateix divendres, a les set de la tarda i en directe per Esport 3, els nostres tenen una altra revàlida. Jo encara hi crec.

Apunts de la jornada

a) Esquema de joc: Últimament sento molts debats encesos sobre la formació de l’equip… Us convenç el nou paper de David Bermudo com a interior? Creieu que necessitem més creativitat al mig del camp? Què us agrada i què no de l’equip els darrers encontres? (Ja sabem que tots som molt bons entrenadors a misses dites…).

b) Marcos: Després de dos partits sensacionals i sense encaixar cap gol, ahir pràcticament tots els xuts de l’Olot van acabar al fons de la xarxa. Cap culpa del nostre ‘Sant’: simplement, la dura vida del porter…

c) Álvaro Vega: Partit per oblidar del de Huelva. No semblava ell: imprecís, insegur, mal col·locat, desencertat en la passada… Segur que serà un dels que més ràpid voldrà girar full del desastre col·lectiu d’ahir.

d) Capricis del destí: Era un risc juganer, i ahir la fortuna ens va tocar la pera. Pels de la Garrotxa van marcar tres ‘ex’ escapulats: David Corominas, David López i Robert Simón. Aquest últim, almenys, va tenir la deferència de no celebrar el gol…

e) Destrempada… Habitual?: No és la primera vegada que, a la 2a B, i quan el Bada s’està jugant les garrofes per dalt o per baix, un equip de zona mitja ens aixafa la guitarra sense cap mena de clemència. Recordo, així a sobrebot, dos desfetes més molt i molt similars:

– Temporada 2005/6 (23 d’abril de 2006, Jornada 33)

Badalona 0 – Barça B 4

– Temporada 2012/13 (27 de març de 2013, Jornada 34)

Badalona 0 – Yeclano 4

En fi, creuem els dits… i ànims escapulats, que això només és un accident i totes les derrotes valen 3 punts igual!!!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

17 responses to “BADALONA 0 OLOT 4

 • Carlos

  Partido para olvidar,vaya desastre de partido era una oportunidad unica ya que con la derrota del hercules ante el alcoyano podiamos habernos puesto a un punto del playoff,por lo menos seguimos a la misma distancia,a ver si el proximo partido ante el reus estamos un poquito mas inspirados y salimos con mas ganas.

  • L'escapulat

   Doncs sí; un autèntic desastre. I una llàstima, perquè els resultats ens havien anat tots a favor… En fi, ara a mirar cap endavant i pensar en el partit de Reus: no queda altra. El que perdi divendres sí que s’acomiadarà, segurament, del play-off.

   Amunt Badalona!

 • Carlos

  Por cierto Albert,sabes si lo daran por esport3 como comentaste el otro dia?

 • JACH

  En resumen, Doble Baño…

  – creo que los jugadores han salido fríos, sin tensión, desconectados. Y cuando se han dado cuenta, ya era imposible hacer algo en el partido. El Olot nunca les ha dejado, buen partido el de este equipo.
  Cuando juegas en casa, con poco a perder y bastante a ganar, como es nuestro caso, pues no acabo de ver clara una alineación con siete defensas sobre el campo. Ocupando otras posiciones sobre el terreno, pero jugadores defensivos al fin y al cabo. Sólo dos jugadores sobre el campo con capacidad real de crear juego, muy poco según mi humilde punto de vista. Consecuencia, pues que no recuerdo ocasión clara ni haber puesto a prueba a Wilfred.

  – considero que el público acudía con ganas después del resultado de Lleida. Pero justo antes de empezar, pues el habitual remojón del riego, que te deja helado en todos los sentidos. La grada queda en fatal estado, el personal cabreado y el ambiente, ya frío habitualmente, pues casi helado. Es algo ya intolerable, que clama al cielo.
  Por cierto, creo recordar que sólo han regado el lateral de montaña (lateral-interior-extremo derecho). Es curioso, cuando principalmente se juega por el lado izquierdo. Comentario a modo de anécdota, pero raro todo ello.

  • Eloy M.

   Jach han regado las dos bandas. Yo sigo con las mismas ganas y con la esperanza de acabar en un buenísimo puesto a final de liga. Tiene mucho que ver que Amantini me transmitiera mucha confianza en la rueda de prensa con sus declaraciones y el trabajo realizado hasta ahora por parte de los técnicos.¡Qué ganas de que llegue el viernes ya!

 • juan antonio

  desiluisinado me fui a casa y me e levantado igual después de ver los resultados,nos hubiéramos puesto a un punto del hercules ahora viendo por delante a reus,hospi,y alcoyano creo que nos nos van a dejar adelantarlos.yo cuando iba para el campo sabia que iba a ser un partido difícil y pensando que el próximo rival en casa será el cornella que ahora mismo esta mejor que nosotros,contra el reus lo veo difícil después de la goleada que le han metido.una pena lo de hoy para el aficionado que a venido nuevo.no nos queda mas que seguir luchando hasta el final de temporada pero creo que esta posición será la nuestra,ojala me equivoque y podamos conseguir la cuarta plaza.

 • L'escapulat

  Ei, us veig molt pessimistes!

  És cert que el partit d’ahir va ser “un trunyo com un punyo”, però són coses que passen… per sort, ens podem permetre aquestes creuades de cables perquè ja estem salvats. La llàstima és que van fallar tots els de dalt i ara podríem ser a només un puntet del quart lloc. La part positiva: tot i perdre, seguim a 4 punts del playoff. Divendres, al Nou Municipal de Reus, sí que ens juguem bona part de les nostres opcions.

  Per cert, el Juvenil DH va perdre al camp del Jabac Terrassa (ja descendit) i a manca de dues jornades pel final segueix en descens a dos punts del Lleida. Dissabte 11 d’abril (16.30h), últim partit a casa contra el San Francisco, que ja no s’hi jugarà res. Partit a vida o mort a Pomar.
  Un esforç: l’entrada és gratuïta!

  PS: Per cert, recordeu que ni avui ni dilluns vinent no hi ha ni Minut 91 a Televisió de Badalona ni la Tertúlia a l’RCB.

  Bona Setmana Santa a tots!

 • lluis

  En quant a lo que dius de posicions jo veig una cosa: Raúl Torres té que jugar al centre de camp, posar un extrem dret, Carracedo, Ferrón i Bermudo a la banqueta. Raúl Torres dona més bon rendiment al centre del camp que d’extrem i, ara que tenim extrems, es tindria que aprofitar.
  Una pregunta que em faig:què pasa amb Facundo Ponzio? Tant esperar els papers, tant parlar d’ell i ara la majòria de partits no va ni convocat i, els que hi va, com ahir, juga avanç Cissé, que personalment el poc que li he vist no m’agrada gens,que Facundo.

 • Anònim

  No se porque os desilusionais, estamos en 2b la categoria es asi. Nos puede pasar tanto a nosotros como al Nastic

 • carlos

  Yo pienso que una vez conseguido el objetivo,que era la permanencia,pues toca disfrutar tambien creo con un esquema de juego mas ofensivo sobretodo en casa,no ser tan “amarrategui”.Situar a Raul torres en su posicion que es de pasador jugando por el medio.Mi once seria: Marcos;Oscar sierra,Amantini,Alvaro vega,Fran Grima; Prior,Toni lao; Raul torres,Edu silva,Xavi ferron y Abraham.Con algunos cambios en diversas posiciones dependiendo de lesiones,etc…Un 4-2-3-1 con Raul por delante del doble pivote

 • L'escapulat

  Jo crec, sincerament, que una de les coses que li va passar ahir a l’equip és que precisament va sortir molt garrotat per la pressió. Per primer cop a la temporada, van sortir amb la idea que havien de guanyar per estar a dalt, i la primera meitat va ser lamentable…

  Pel que fa al plantejament de l’equip, és complicat… jo també penso que Raúl Torres hauria de jugar sempre pel mig i amb extrems a les bandes, però no oblidem que aquest mateix esquema, amb Bermudo d’interior, va sortir de conya a Lleida o a casa contra l’Hércules.
  Trobo a faltar més presència d’homes com Carracedo, Ferrón o el mateix Facundo, que va tenir bons minuts a Paterna. Edu Silva segueix tocat; veurem si aquesta setmana pot tornar a jugar amb normalitat.

  Aixequem la moral! Bona Setmana Santa a tots!

 • carlos

  Oye Albert,una aclaracion que tiene que ver que hayan expulsado a carracedo como entrenador de prebenjamin C,para no poder jugar con el primer equipo en reus?Segun comentas en la previa del partido en la web

  • juan antonio

   carlos toda persona que este federada y este de entrenador en el fútbol base aunque este entrenando en otro club llámese búfala por ejemplo y es expulsada le cuenta para el equipo donde juega.esto muchos jugadores no lo saben.

 • xafarder

  Efectivament, l’article 56.6 del Règim Disciplinari de la R.F.E.F. lo deixa bastant clar i no podrà jugar fins que els compleixi en el Prebenjamí, que aquesta setmana no juga i per tant no compte, li han posat dos, segons he pogut veure i per tant segons els meus càlculs haurà de complir en el Primer Equip un partit mes dels quals li han posat, els dies 12 i 19 d’Abril.

 • Anónimo

  Bien aclarado Juan Antonio y Xafarder, por si teníamos alguna duda.

  • L'escapulat

   Yep!

   Moltes gràcies per les aclaracions, xafarder! Efectivament, a mi també em va sorprendre aquesta notícia. Suposo que al cos tècnic no li ha fet gaire gràcia assabentar-se’n, tot i que darrerament en Cristian no estava comptant gaire per en Manolo…

   Tots al costat del televisor ara!!!