LLEIDA 0 BADALONA 2

Escapulats,

A aquestes hores, ja tots esteu assabentats de la gesta del Bada aquesta tarda al Camp d’Esports de Lleida. Doncs sembla que no, que aquest equip no vol baixar del tren del play-off. Amb els resultats que s’han donat a la jornada, segurament si avui haguéssim perdut -o fins i tot empatat- molts ja estaríem entonant un altre discurs; felicitant-nos per una permanència virtualment assegurada, però també tocant de peus a terra davant la dificultat d’aspirar a quelcom més. Manolo González i els seus, en canvi, s’entesten a mantenir-nos il·lusionats. Ho van fer a Vila-real, hi van tornar contra l’Hércules i ara repeteixen amb aquesta victòria de prestigi a la Terra Ferma. En fi, com he comentat a un altre lloc… Ens obliguen a guanyar.

Preguntes a l’aire:

– Superada la frontera psicològica dels 45 punts, la permanència ja no pot ser una excusa. Ens ho creiem de debò?

– Quan temps ha de passar perquè la directiva anunciï la renovació de Manolo González i el seu cos tècnic?

Abraham. Monument de marbre o de bronze, a l’entrada del nou estadi?

Amantini: imperial. El duo andalús Lúlu-Vega semblava indiscutible, però l’argentí demostra des de fa temps que la 3a se li quedava petita, molt petita.

– Els aficionats del Badalona que hi havia al Camp d’Esports van haver de veure el partit dispersats a la graderia per tal d’evitar que es repetissin els incidents de l’última vegada que s’hi van desplaçar. Nosaltres tornarem a posar-los la catifa, als amics de Lleida, la temporada que ve? (a 2a A, s’entén…)

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

27 responses to “LLEIDA 0 BADALONA 2

 • Carlos

  OLE,OLE,OLE,TE LA HAS LLEVADO LA PORRA ALBERT VAYA CRACK

  • L'escapulat

   MOLT GRANS CARLOS !!!

   Diumenge tots a Montigalà, 3 punts i tornem a estar frec a frec amb els de dalt!

   No ens baixem del carro! AMUNT BADALONA

 • Carlos

  Alli estaremos a apoyar al equipo,estrenando nuevo harario

 • JACH

  Qué grandes…!!!, pedazo de victoria para ratificar la permanencia y decir que aquí estamos por si fallan los de arriba.
  Por si llega el caso, que nunca se sabe, gol average particular ganado a Lleida i Hércules.
  Las cuatro victorias en casa no se pueden escapar, toca apoyar a tope, que este equipo se lo merece.

 • lluis

  Vull dir que chapeau per l’equip i per Manolo González i els seus ajudants. Crec que poca gent, jo sóc un d’ells, pensaba que l’equip estaría salvat a aquestes alçades de temporada tal i com va començar la pre-temporada amb la manca de fitxatxes i habent començat la lliga encara fent fitxtaxes.
  A nivell esportiu està siguent de 10, però no a ltres nivells que esta sent nefasta.

  • L'escapulat

   Totalment d’acord amb tu Lluís. Ni en els meus millors vaticinis podia pensar que l’equip estaria amb 46 punts abans d’acabar el mes de març…
   Manolo i el seu cos tècnic haurien d’estar renovats abans de Setmana Santa.

   Dit això, en què creus que s’estan fent les coses tan malament? Suposo que la gestió de Montigalà hi té un paper destacat…

   • lluis

    Dons si tema gestió de Montigalà, tema preus de les entrades, aquesta temporada 15 euros, temporada pasada 10 euros. Veig que la Directiva ha tingut bastante poca atenció envers el soci i el públic en general. I pel que vaig llegir en una entrevista que tú vas deixar el link per aquí, d’en Manolo González, crec que, pel que deia tampoc estva molt content amb la relació directiva-equip.
    Ara el que s’ha de fer és, com bé dius, renovació del cos tècnic ja i comença a parlar amb els jugadors que interessin per la temporada que bé.

 • Carlos

  Pues supongo que Lluis se referira al tema de la travessera de montigala,que ahora mismo no esta para albergar ningun tipo de eliminatoria de playoff,o si nos clasificaramos para la copa lo normal es jugar en horarios tarde-noche entre semana y no hay ni focos,ni cierre perimetral,la gente viendo los partidos por la face,etc,,etc…Por lo demas chapeau por el equipo,yo siempre he creido en el equipo,desde el principio desde que lo vimos comenzar alla en Pomar,normal que en algun momento de la temporada el equipo tenga un bajon,pero ahora toca soñar un poquito,no creeis? Es gratuito…..

 • Carlos

  Albert los abonados tambien podemos sacar entrada gratis segun la promocion que has lanzado en la web?

  • L'escapulat

   Lamento dir-te que no, Carlos. La promoció, de moment, només és vàlida pels que tinguin un carnet de soci.
   I recordeu que cal passar per les oficines del club, no el dia de partit!

   Vinga: s’ha d’omplir Montigalà diumenge!

   • lluis

    Un pensament meu és que aquesta diferència entre un soci i un abonat en el teme de les entrades no hi tindria que ser. Crec que hi han més abonats que socis, si no és aixi hem rectifiqueu, i si tots tenent les mateixes ventatges, abonats i socis, hi pot anar més gent al camp. I no ho dic perquè jo sigui abonat.
    Veient tot el que està pasant aquesta temporada, i no dic a nivell d’equip que és de chapeau, com ja vaig dir, hem pensaré si pagar els 50 euros, si fan pagar això la temporada vinent d’abonat. Tinc tot el estiu per pensar-ho.

 • juan antonio

  yo soy socio y trabajo siempre de tarde por lo que no puedo ir a buscarla o sea un invitado menos,como yo habrá mas gente.creo que podría ponerse en tequilla.la idea es buena para ver si da resultado, para la próxima temporada hacerlo también en las ultimas jornadas.

 • Anónimo

  Los socios alguna ventaja tenemos que tener a parte de ir a la asamblea, creo justa la decisión de la Junta, solo para los socios y controladas.

 • Eloy M.

  Osti quin riure dilluns escoltant la tertúlia mare meva. Normalment es nota el bon rotllo que teniu i el bon ambient, però aquest dilluns ja va ser massa. A més gràcies al programa un es posa més al dia de l’actualitat escapulada. Seguiu així!!

  • L'escapulat

   Gràcies Eloy!

   Sí, la veritat és que dilluns va ser una mica bogeria tot plegat… En fi, hauries d’haver vist la cara de segons qui en algun moment…

 • Carlos

  Esta todo pensado 300 y pico de abonados, 200 y pico de socios,pues regalan unas 200 y pico de entradas.Ellos ponen las condiciones al empezar la temporada, hay muchos mas abonados,pues como veo que hay rangos que quiten de una puñetera vez el tema abonado,y pongan precios de socio y todos con las mismas condiciones,si yo al fin y al cabo lo que quiero es que gane el BADALONA COJONS !!!!!

 • L'escapulat

  Ja sabia jo que tot l’assumpte de la promoció aixecaria debat!

  Personalment, estic d’acord que els socis tinguin avantatges respecte els abonats, perquè si no ja em diràs tu de què serveix ser soci, a banda dels sentiments…

  El debat sobre la diferenciació entre abonats i socis ja es va deixar sentir en alguna assemblea la temporada passada. És un tema interessant. Pot donar la impressió que es creen “escapulats de primera” i “escapulats de segona”, segons el que paguin. D’altra banda, una cosa: estem parlant d’una diferència de 35€. Amb tots els respectes per tothom, i malgrat la complicada situació econòmica en què ens trobem molts, no és pas una barbaritat de diners.

  Suposo que l’abonament es fa per aquelles persones que només volen anar al camp quan els vingui de gust sense més implicacions, i per això compren una entrada anticipada per tots els partits de lliga. Amb l’abonament, cada partit surt a 2’6€. Repeteixo: 2’6€ per partit. No hi ha excuses.

  Els socis entenc que paguen més perquè s’impliquen més amb el club i a canvi està bé que tinguin algun premi, per petit que sigui, com aquest…

  Potser sí que s’hauria d’eliminar, directament, aquesta dualitat. Què en penseu?

 • Eloy Molina

  Es demanava promocions i ara es té promocions. En fi, amb tots els meus respectes, al final em dona la impressió que faci el que es faci per part del club es critica per inèrcia. S’ha de sumar i no restar. Els jugadors són una pinya i per part dels socis tindria que ser el mateix amb al club i remar tots junts en la mateixa direcció. És la meva opinió.

 • xafarder

  Jo penso que s’hauria d’unificar, però si d’aquesta forma som uns cinc-cents, entre socis i abonats, si posen els carnets de soci al preu que s’hauria de posar en la categoria, que serien mes de 100 euros, ens quedaríem amb uns tres-cents i això és el que suposo frena a la Junta.

  Quan tinguem l’Estadi serà el moment, doncs podràs posar socis, en gols, en lateral, en preferència i en tribuna i podràs tenir diferents abonaments, per exemple soci en gols 50 euros, soci el lateral 75 euros, soci en preferent (al costat de la tribuna coberta) 100 euros i soci en tribuna de 150 a 200 euros, és un exemple.

  • L'escapulat

   Ai, quan tinguem l’estadi… Encara no m’ho crec; fins que no vegi la primera pedra no em permetré aquests somnis humits…

   Està clar que amb un camp amb cara i ulls (seients, coberta, torns a les entrades, etc), la cosa canviarà substancialment. Jo penso -i suposo que tots vosaltres- que serà el moment de fer el salt de qualitat que li manca encara a aquest club a tots els nivells, si vol aspirar al futbol professional.

 • lluis

  Jo opino de les coses tal si son bones com si son dolentes. Ah! i sóc abonat perquè pel que entenc del que opineu els abonats només tenim dret a anar al camp veure el partit i, quan s’acaba, cap a caseta i no poder opinar perquè només paguem 50 euros, en canvi els que en paguen 85 tenen dret a tot.
  Com que jo només en pago 50 deixaré d’opinar i deixaré el meu lloc pels socis, però aquests socis, quan vagin a les assemblees que opinin també, perquè ni han molts que diuen a tot que sí i després els sents parlar i ho critiquen tot.

  • L'escapulat

   Per això existeix aquest blog! Per dir el que us roti sense demanar permís de res… sempre que sigui amb respecte, esclar.

   Evidentment, tothom té dret a opinar, però posem per exemple el cas del Barça: tothom al país n’opina però només els socis poden votar el president. Si al Badalona hi hagués eleccions, els abonats tampoc podríeu votar. Ni presentar-vos, per cert. Allà, curiosament, els abonats tenen més dret que els socis, perquè poden anar a veure els partits; molts socis com a molt tenen descompte per a les entrades. De fet, el model potser és a l’inrevès a molts llocs: el carnet de soci és molt més barat i només dóna dret a descompte a les entrades, votar en les eleccions, etc. En canvi, l’abonament és més car i dóna dret a anar al camp i tenir seient. Creieu que en un futur hauríem de tenir aquest model de club?

   Ja veig que serà un dels punts calents a la propera assemblea!

   (Parèntesi: Parlem de futbol) Com veieu el partit de diumenge? L’Olot no serà un rival fàcil -de fet té millor equip- i signarà l’empat. M’espero un partit ràpid i en què la seguretat defensiva del Bada serà clau.

 • Carlos

  Totalmente de acuerdo contigo Lluis,pero yo seguire criticandoy dando mi opinion,solo faltaba eso…

 • lluis

  Com és que el Diari de Badalona d’avui porta que la promoció de les invitacions són per a socis i abonats?

  • L'escapulat

   Bona tarda Lluís. Ho acabo de veure, però està equivocat.

   Ara per ara, només els socis poden retirar una entrada gratuïta mostrant el seu carnet.

 • Anònim

  Cuanto vale una entrada normal?