CONCURS SCORE: GUANYA UNA TÈRMICA DEL BADA!

Escapulats,

En cas que no us n’haguéssiu assabentat, us recordo que fa unes setmanes vaig engegar un concurs al facebook de L’escapulat en què sortejo dues samarretes tèrmiques oficials del CF Badalona, cortesia dels companys d’SCORE TECH. Hi podeu accedir aquí. El proper dimecres, dia 25, anunciaré el nom dels dos guanyadors allà mateix .

Samarreta tèrmica SCORE

Per participar-hi, l’únic que heu de fer és compartir la publicació del concurs al vostre perfil de facebook, i entrareu directament al sorteig per les dues samarretes. I, sobretot: cal que ho compartiu de forma pública (és a dir, que sigui visible per a tothom; no només per a les vostres amistats), perquè si no no podré veure qui ho ha compartit i, per tant, no podré incloure-us al recompte pel sorteig.

Doncs res més: animeu-vos a participar i molta sort a tots!

Ah! Me n’oblidava! Aquí teniu una fotografia d’en Jaume, el guanyador de l’últim concurs SCORE, que es va endur una samarreta del primer equip signada per l’Abraham. A veure si aquesta vegada sou vosaltres els afortunats!

En Jaume amb la samarreta signada per Abraham

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

One response to “CONCURS SCORE: GUANYA UNA TÈRMICA DEL BADA!

 • L'escapulat

  ELS GUANYADORS SÓN:

  * Judith Safont Bascuñana

  * Joaquín Parra

  Moltes felicitats als dos i, la resta dels qui heu participats, estigueu atents al proper sorteig SCORE; a veure si teniu més sort!

  Moltes gràcies a tots!