BADALONA 0 ALCOYANO 0

Escapulats,

El Badalona ha signat aquest matí el cinquè zero a zero de la temporada (el tercer a casa), i s’allunya una mica més de la quarta plaça, que ara ostenta l’Hércules amb 47 punts. L’empat d’avui davant l’Alcoyano no satisfà cap dels dos equips, que seguiran separats per només un punt (43 el Bada; 42 els alacantins) i a més d’un partit del play-off. No oblidem que a prinicipi de temporada eren els blanc-i-blaus els qui tenien la promoció d’ascens com a objectiu, i no pas nosaltres: cal posar això damunt la taula des d’un bon començament -i ja no parlo de les enormes diferències de pressupost- per tal de situar millor cadascú on li toca. Ara bé, l’obligació de qualsevol equip és competir sempre i aspirar al màxim possible, i estic segur que el Bada ho farà fins al final. En la meva opinió, però, això no treu que ningú no hauria d’atrevir-se a exigir a l’equip el que fa uns mesos no podien somiar ni els més optimistes. I és més, us diré una cosa: arribats a la jornada 30, i veient les garrotades que ja hi ha a la zona baixa, poder-s’ho mirar pel retrovisor és tot un privilegi.

El partit d’avui ha seguit un guió ‘capicua’ força estrany. Amb un inici elèctric i atractiu, els assistents a Montigalà ens les prometíem molt felices, com a mínim pel que fa a veure futbol. A partir de la mitja hora de joc, però, i fins al tram final del partit, el matx ha entrat en una dinàmica d’imprecisions, pilotades i mediocritat general que ha enterbolit completament l’espectacle. En aquest escenari, els de Carlos Sempere s’han mogut molt millor i de fet el més just és que haguessin arribat al descans amb avantatge. Gabarre (un davanter espigat i que ens ha portat de corcoll) i Rubén Ramos han tingut fins a quatre ocasions clares per fer l’1-0, però el seu desencert i un Marcos imperial ho han impedit. Per part nostra, només podem comptar un xut tímid d’Óscar Sierra a l’estadística, tot i l’empenta d’un Abraham molt actiu que ha començat el partit com un tro.

Foto: L'escapulat

Matí agradable i quasi primaveral a Montigalà | Foto: L’escapulat

A la segona meitat Manolo González ha mogut fitxa. Sense fer entrar cap jugador des de la banqueta, el que ha canviat ha estat l’esquema damunt la gespa: Álvaro Vega ha passat al mig del camp per formar un trivot amb Toni Lao i Juanjo Prior. La fórmula, tanmateix, no ha acabat de resultar. El conjunt alcoià seguia gaudint de les arribades més clares, sobretot de la mà de Gabarre i Ramos, que al 64′ ha vist com Marcos li treia una rematada de cap a mata-degolla sobre la mateixa línia. Un gol cantat que el nostre ‘Sant’ particular ha pogut salvar miraculosament, fent gala dels reflexos felins a què ja ens té acostumats. L’entrada de Carracedo per Prior (58′) li ha donat un altre aire al Bada, que per fi ha reaccionat trepitjant l’àrea rival. En dos accions consecutives ha pogut arribar l’1-0; primer amb un xut de Toni Lao que Jero ha avortat en el mà a mà després d’un error defensiu visitant  i, tot seguit, amb un xut llunyà d’Álvaro Vega que ha sortit llepant el pal. En aquest context cal destacar el debut de Kevin Gissi, un davanter amb presència i que avui ha deixat una bona impressió, lluitant cada pilota i jugant bé d’esquenes a porteria. Tant ell com Ponzio poden aportar coses interessants aquest tram final de temporada. Tornem al partit, perquè ha estat en aquest moment quan han arribat els millors minuts del Badalona, i Abraham ha tornat a ser protagonista absolut. Els seus intents, malauradament, no han trobat porteria: un xut perillós al 72′ ha anat seguit d’una altra engaltada tres minuts després que ha tret la defensa i, en l’acció següent, la jugada que hagués pogut canviar el signe del partit. El porter rival Jero s’ha complicat la vida inexplicablement anant a cercar una pilota llarga que marxava per l’esquerra i Abraham, molt murri, li ha robat la cartera amb el cos. Quan el canari ja enfilava la porteria, Jero l’ha fet caure fora de l’àrea en una acció que li hauria pogut costar l’expulsió perfectament, però l’àrbitre no n’ha volgut saber res… L’última fuetada escapulada ha arribat a la sortida d’un còrner des de la dreta, però la testarada de Lao ha marxat per damunt el travesser. Una llàstima, però aquests moments d’inspiració del Badalona han anat decaient i els darrers deu minuts els dos equips han jugat més amb el cor que amb el cap, sense aconseguir trenar cap acció de perill. Al final, repartiment de punts i la sensació que ningú marxava gaire content: ni amb el resultat, ni amb el joc, ni amb l’àrbitre.

Els 45 punts, per cert, encara hauran d’esperar.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

35 responses to “BADALONA 0 ALCOYANO 0

 • lluis

  Què dir del partit d’avui. Partit molt travat el que hem vist avui a la Travessera de Montigalà. L’Alcoyano un equip que para molt el joc amb faltes, que l’àrbitre, desastrós avui pels interessos del Badalona, no ha pitat i si faltes que, tant com si ho eren com si no ho eren ha pitat en contra del Badalona. L’empat, al final, poder ha estat just perquè l’equip contrari ha tingut un parell o tres d’oportunitats clares que Marcos ha resolt molt bé.
  Avui, segons la meva opinió, Manolo González, no ha estat encertat amb els canvis, jo hagués tret a Alvaro Vega en comptes de Prior, i no hagués canviat a Raúl Torres. Per cert Raúl Torres rendeix més en el centre del camp i no com extrem, segons la meva modesta opinió, i Marc Mas, molta lluita i res mes, no m’agrada gens aquest jugador. Perquè no proba a Ponzio de titular? Avui no estava ni convocat quan, segons diuen, a València va fer uns bons minuts.
  I per enèsima vegada el tema dels aspersors, vergonyós com cada partit que el Badalona juga a casa. Amb l’altre gespa que hi havia la sortida de l’aigua es feia des de el centre del camp, s’aixecava una mica la gespa i sortia l’aigua. Perquè no s’ha deixat així? Avui tota la gent de la grada cridant. Suposo que s’ha donat compte, perquè avui han regat dos cops.

 • Carlos

  Hoy hemos perdido una gran ocasion de acercarnos a la zona playoff,con la derrota de l´hospitalet y del reus y si hubiesemos ganado al alcoyano acercarnos a dos puntos del playoff.Veo al equipo muy comtemplativo en las primeras partes,y es cuando hay que salir a morder,y mas en nuestro campo.Veo la cosa ya complicada para intentar coger la 4ª plaza,y mas si pensamos que vamos al campo del lleida,a salvar la temporada que era el objetivo y a renovar al equipo de cara a la temporada que viene,y empezar las cosas bien y con tiempo.Veo algunos cambios en la segunda parte que no,marc mas no me ofrece nada,quita a prior y raul torres,y la verdad a mi bermudo lo veo un poco perdido en esa posicion de la primera parte,xavi ferron y edu silva,para que han venido para no jugar,yo la verdad no lo entiendo tanto cambio de posicion de los jugadores.

 • Carlos

  Por cierto sobre la pregunta que realice ayer sobre si podia comprar una entrada como socio del badalona en taquilla,si me costaba 5 euros como a los demas clubes de badalona que quisieran venir a ver el partido me dijeron que no en taquillas.Es decir que si quiero que venga un amigo y poder sacarle una entrada a 5 euros y si le gusta o le engancha poder convertirse despues en socio,eso no vale,en cambio de otro club de badalona sea(bufala,pomar,llefia,etc),eso si,en cambio el socio de la entdad no puede beneficiarse,es la pera nen…

  • lluis

   En canvi el dia de l’Hospi els aficionats del Hospi van pagar 10 euros per entrar. La directiva, a nivell social, ho està fent fatal.Tenen sort que, a nivell esportiu funciona.

   • lluis

    Hem deixava un a cosa, a una entrevista que van fer a Manolo Gonzàlez i que L’Escapulat va deixar el link, ja va tirar alguna pedreta contra la directiva, de que ni havia alguns membres d’aquesta que no estavan gaire implicats en el projecte.

 • Carlos

  No me extraña que los que esten fuera viendo el partido no entren,a 15 euros el partido.En la tertulia a veces dice en “valencia” que fent caliu y que la gente entre,como quiere la directiva que fent caliu sino se hacen las cosas con un poquito mas de sentido comun.

 • L'escapulat

  Bona nit a tots!

  Buff, molts temes que poseu damunt la taula…

  a) Aspersors: Lluís, avui tinc entés que s’ha avisat per megafonia, oi? En cas contrari, a partir d’ara crec que hi ha ordres de fer-ho, tot i que això no crec que solucioni el problema de la remullada… Crec que és un canvi imprescindible per a la temporada que ve.

  b) Canvis d’avui: A mi m’ha estranyat molt que cap dels jugadors amb targeta fos substituït al descans (Torres, Lulu i Sierra), però el canvi amb el trivot al mig del camp era de preveure, perquè al primer temps l’Alcoyano ens ha posat en problemes… Pel que fa a en Raúl, està claríssim que ell se sent més còmode pel mig, però el mateix Manolo va dir que ho sabia, i que si no el posava més allà era perquè no tenia peces… Ara, amb Ferrón i Silva, sí que podem jugar amb extrems, però si el míster ha preferit repetir amb Bermudo com a interior, tindrà motius. No oblidem que fa 15 dies li va sortir de conya contra l’Hércules.

  c) Entrades a 15€: A mi també em sembla malament el que comenta en Carlos. No té gaire lògica. Demà ho preguntaré al club.

  d) Parlant d’entrevistes, us deixo al Recull de Premsa la que li ha fet aquesta setmana Albert Fibla a Marcos Pérez al Diari de Badalona.

  DIT AIXÒ, UN ANUNCI IMPORTANT:

  Demà es farà oficial que substituiré a la Patricia Pérez com a cap de premsa del club. La Patri ha trobat una oportunitat laboral millor i la veritat és que deixa el llistó molt alt, després d’anys en què entre tots reclamàvem més implicació en aquest aspecte per part del Badalona. Crec que ha fet una molt bona feina i des d’aquí li desitjo tota la sort del món i li dono les gràcies per dignificar el càrrec.

  Evidentment, això implica que tindré feina per dues bandes: el club i el blog. Com podreu imaginar, i tot i que no és ni molt menys -malauradament- una feina amb què em puc guanyar la vida, el primer és el primer.

  Les cròniques del partit -amb un to més neutre, esclar- les faré per la web del club, i el blog el podrem mantenir entre tots com el que ha estat sempre, un espai d’opinió i debat. Aquí hi deixaré un resum del partit més “opinatiu” per començar a tractar els temes calents de la setmana. Per part meva podeu estar 100% segurs que a L’escapulat seguiré dient el que penso -perquè sempre ho he fet i perquè precisament ho he fet pensant en el bé del club-, així que us demano el mateix: no us talleu. Potser ara algunes crítiques aniran cap a mi, però suposo que va amb el càrrec!

  Doncs res més, m’agradaria donar-vos les gràcies a vosaltres, als que sempre entreu al blog (i espero que ho seguiu fent) per dir-hi la vostra i animar, criticar, desfogar-vos i, en definitiva, compartir les il·lusions i decepcions que ens dóna el Bada. I us dóno les gràcies, també, perquè sense la vostra participació aquest blog no seria el que seria i jo, probablement, ara no seria el cap de premsa del Badalona.

  GRÀCIES A TOTS… I AMUNT BADALONA !

  • lluis

   Primer donar´te la enhorabona pel teu nou càrrec de cap de premsa del CF Badalona. En el tema dels aspersors dir-te que si que el primer cop van avisar que es posavan en marxa però va ser avisar i posar-se en marxa, sense apenes donar temps a la gent a marxar, però a la mitja part no es va avisar.
   Però el tema és, i perdona la meva insistència, és que les grades quedan xopes i després no es pot assentar-se sino és mollant-te el trasero.

 • Carlos

  Albert que tengas suerte en tu proxima andadura como jefe de prensa del Badalona,ahora te esperamos aqui como siempre debatiendo cosas.Que tengas mucha suerte.Ahora ya sabremos de quien sera la culpa si la web del badalona no esta actualizada.ES COÑA!!!! Mucha suerte

  • L'escapulat

   jajaja, doncs sí, ara ja podreu fotre’m les culpes directament a mi…

   Hauria preferit que el canvi fos a principi de la temporada vinent, però les coses van com van i hauré de fer un curs exprés per anar agafant-ho tot per la mà… Us demano 15 dies de marge per l’adaptació!!

   Gràcies pel suport Carlos!

 • Eloy Molina

  Personalment a mi la Patrícia Pérez em va obrir les portes del club fa poc temps, només fa que vaig al camp dues jornades de local, i sempre l’estaré agraït. Segur que ho fas molt bé també. De moment estic aprenent molt encara que no parli massa jajja , també veient el partit, fent croniques i la roda de premsa. Abans no podia per temes d’estudi i ara no tinc tants examens de Uni. Sort company!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Enhorabona del teu nou càrrec!! Tens raò en que el llistó està molt alt, jo sempre havia criticat la deixadesa de la web del club, però la Patricia ho ha fet molt bé. Molta sort!!

 • juan antonio

  felicidades Albert por tu nueva aventura,estoy con carlos que el tren del playoff se nos escapa solo nos queda esperar esta semana que ganemos en Lleida y pinchen hercules y huracán,me di cuenta que ya no solo ven gratis los de la valla del lateral sino que la valla de detrás de la montañeta también habían bastantes,tanto cuesta poner una lona,en hospitalet para ver lo cinco partidos últimos de casa han puesto para los jubilados abonos a 10 euros aunque estos que lo ven de la calle no creo que se icieran abonados.

 • L'escapulat

  Moltes gràcies a tots pel vostre suport!

  La Patricia ha fet una feina increïble, hi ha posat tota la il·lusió del món i la veritat és que només puc tenir bones paraules cap a la seva feina. A més, com que la conec personalment des de fa anys, també us dic que com a persona un 10. I em consta que dins del club tots els qui han tractat amb ella pensen així.

  Futbol: Primer de tot, recordar que tenim la salvació pràcticament al sac. Així doncs, objectiu complert!
  Pel que fa al play-off, la cosa està complicada, sí… A 4 puntets de la quarta plaça i amb equips molt potents en la lluita: Hércules, Reus, Alcoyano, L’Hospitalet… equips que, no ho oblidem, sí que tenien pressupost i estaven dissenyats per estar allà dalt.

  Penso que els propers tres partits seran determinants: Lleida fora, Olot a casa i Reus fora. Aquest partit del Reus, per cert, sona que podria ser televisat el divendres dia 3. Veurem!
  Després a casa tenim tres rivals de la zona baixa que s’estaran jugant la vida (Cornellà, Zaragoza B i Eldense) i fora dos filials (Espanyol B i Mallorca B) i l’última jornada contra un Huracán que potser s’està jugant la segona o tercera plaça. COMPLICAT. Ara bé, un altre fet que no cal oblidar és que els nostres rivals també tenen un calendari molt complicat. Segurament, qui sigui més fiable a casa s’emportarà la 4a plaça. Ei! I no descarteu que l’Huracán -tot i que és el que té millor calendari- afluixi aquestes últimes setmanes, perquè ultimament no va fi.

  Lones: Avui m’han comentat que ja s’ha mogut fitxa en relació amb aquest tema. Demà em passaré per Montigalà i us diré el què. El que sí que us puc dir és que la cabina de premsa cada dia està més polideta… jejeje

  Per cert, pel que fa als aspersors que s’engeguen a la mitja part, aquest passat diumenge es va avisar per megafonia, oi? Quan creieu que s’hauria d’avisar, si és que serveix d’alguna cosa?

  Vinga, ànims que aquest diumenge els aixafarem la guitarra als de Lleida, que la temporada passada vam ser massa bons amb ells…

  Gràcies pels vostres comentaris!

  AMUNT BADALONA

 • Carlos

  Se aviso al inicio del partido pero no a la media parte,Albert

  • L'escapulat

   Bé, Carlos, intentaré que el dia de l’Olot s’avisi també a la mitja part.

   Per cert, avui he passat per Montigalà i només s’han cobert tres panells més de publicitat a la zona de l’esquerra del marcador, però encara queda molt espai per tapar…

   En fi, la cosa va per llarg, sembla.

   Més: Prior s’ha entrenat al marge del grup; la seva participació a Lleida és més que dubtosa, tot i que no és res greu.

 • Carlos

  Se sabe algo de si el horario del partido el dia del olot ya sera horario de tarde?

  • L'escapulat

   Bona nit!

   Sí! Confirmat que el partit contra l’Olot serà diumenge 29 a les 5 de la tarda.

   Per cert, he preguntat allò que em comentaves de les entrades a 15€ dels socis (i no 5, com la resta de socis d’equips de Badalona), i pel que sé s’està estudiant el tema, perquè com bé vas dir no té cap sentit, Carlos.

   • juan antonio

    pues yo también lo pregunte en taquillas el domingo y me dijeron que solo a los equipos de Badalona a los socios a 15 euros,que mal esta informada la taquillera.

 • juan antonio

  según ramón duran ayer en la tele dijo que todos los partidos serian por la tarde,comunicado del club

 • L'escapulat

  Juan Antonio, no és que estigui mal informada; de moment els han dit que han de cobrar 15€. El que passa és que suposo que des de dalt han vist que no té cap sentit, i segurament ho canviaran els propers partits. Us aniré informant.

 • Eloy Molina

  Crec que estaria molt bé que el Badalona fes com el Lleida. Entrades a 3 euros alguns partits. Segur que funcionaria i és una bona forma de recaptació de diners i de nous socis per a un futur.

  • L'escapulat

   Hi estic d’acord, Eloy, però pensa una cosa:

   Abonament de Temporada = 50€ / 19 partits a casa = 2,63€ per partit

   Jo crec que per preu no serà, si bé és veritat el que comentàvem abans: penso que els socis haurien de poder treure entrades a 5€.

 • Carlos

  Yo lo decia porque el socio del Badalona al menos pudiera sacar entradas a 5 euros al igual que los demas socios de entidades de Badalona(al menos dos,para que nadie pueda lucrarse),y si traes algun familiar o amigo que pueda ver el partido y eso puede derivar en que a esa persona si le gusta,la siguiente temporada pueda ser un nuevo abonado o socio.

 • xafarder

  El que no ve al camp, no és pel preu de l’entrada, és simplement per que no li interessa pagar, és a dir vol venir gratis, perquè mes facilitats que ha donat la Junta, amb els abonaments de 25 euros en la segona volta, els 5 euros per als socis dels clubs de Badalona, gens mes falta que ens posin també als socis entrades de 5 euros per als nostres amics, coneguts o veïns, al final els ximples serem els socis i abonats que paguem la quota anual, val ja de tant marejar la perdiu amb aquest tema, bastants sacrificis fa la Junta per tirar el carro endevant.

 • Carlos

  Xafarder lo que no esta bien es que a los demas equipos de Badalona les hagan descuento y a los que somos socios de un equipo que es el que representa a Badalona, no puedas sacar al menos una entrada por si viene contigo un amigo o familiar,esa era la cuestion en si.No si los tontos somos nosotros parece mentira que no te hayas dado cuenta no ves,que cada partido en casa hay al menos 80 o 90 personas,viendo el partido por la cara todo eso gracias a los que como dices llevan el carro hacia adelante,y el que quiera entrar pagar 15 euros lo considero caro pudiendolo ver por la cara desde la calle.Asi de claro…

 • lluis

  Jo torno a fer la pregunta. Perquè als aficionats del Hospi s’els va deixar l’entrada a 10 euros, mentres la gent, que volia entrar, del Badalona en tenia que pagar 15, i els aficionats que van anar a Hospitalet a la primera volta en van pagar 15? Això, per a mí és una vergonya, que els aficonats rivals paguin menys que els del equip local, i més quan tenen la “ventatge” de veure el partit de franc desde fora el carrer.

 • L'escapulat

  Jo personalment crec que tothom té una part de raó…

  Vagi per endavant que, com diu en xafarder, qui no entra al camp és perquè no vol, ja que les facilitats que s’han donat i els gestos de la Junta des que va arribar Miguel Ángel i es va rebaixar el preu de l’abonament a 50€ són allà clarament.

  Ara bé, no té cap sentit que un soci de la Unificació de Llefià, del Pomar o del Bufalà pagui 5€ per l’entrada i un soci del Badalona en pagui 15… Això és el que s’hauria de revisar.

  El tema que comenta en Lluís suposo que és diferent. Normalment hi ha un acord entre clubs -com amb el Sant Andreu- pel qual els aficionats visitants que viatgen als estadis paguen 10€ respectivament. El que no sabia era el que comentaves del cas de L’Hospitalet. De ser així, seria una presa de pèl.
  Per cert, parlant de preus d’entrades, el Lleida ha engegat una promoció d’entrades a 3€ pels socis per a localitats de la seva mateixa zona. Suposo que hi haurà una molt bona entrada el diumenge al Camp d’Esports.

  En fi, parlem de futbol, que segurament diumenge ens juguem bona part de les opcions de lluitar pel playoff a final de temporada.
  Creieu que si perdem a Lleida ja ens acomiadem de la 4a plaça? Signaríeu l’empat?
  L’equip viatja amb els dubtes de Prior, amb edema ossi, i Edu Silva, amb molèsties.

  Com sabeu, a partir d’ara m’ocuparé de fer les prèvies i les cròniques dels partits al web. La Patricia Pérez ja havia fet un salt de qualitat molt gran, i intentaré mantenir el to. Com ja vaig dir, no deixaré el blog de banda però segurament li donaré un enfocament diferent, més centrat en el debat.

  Doncs res més! Ànims, que encara no hem perdut mai a Lleida!!!

  Ah! I qui pugui anar demà (16.30h) a veure el juvenil a Pomar (GRATIS), els nanos es juguen la permanència davant el Mercantil.

  AMUNT BADALONA

 • kanu

  Felicitats per la teva nova tasca escapulat! Per cert al camp de la morera hi ha molts rotllos de gespa artificial i també molts focus. Que serán x el nou municipal?

  • L'escapulat

   Tinc entès que per aquesta temporada es mantindrà tot fins com ara, una mica sota mínims, i que de cara a la propera ja es traslladaran els blocs de formigó cap a Montigalà. Els focus suposo que són els del Centenari, que no serveixen per Montigalà… L’Ajuntament n’ha de posar de seus.

 • kanu

  Per cert el fútbol sala del badalona, a on juga?

  • L'escapulat

   Al Poliesportiu de Llefià. A la web del Bada cada dijous/divendres hi pengem l’agenda de partits de tots els equips el cap de setmana!

 • L'escapulat

  Nanos, amb els resultats que s’han donat avui (victòries d’Huracán a Mallorca i de l’Hércules a Paterna), si demà no guanyem pràcticament quedarem despenjats ja de la lluita pel play-off…
  Vinga, ànims que torno a recordar que mai hem perdut a Lleida!

 • Eloy Molina

  Creuant els dits estic..

 • Eloy Molina

  VICTORIAAA!