MESTALLA 2 BADALONA 0

Escapulats,

El Badalona ha caigut derrotat a Paterna en un partit incòmode i en què, a més, la sort li ha girat l’esquena. Aquesta és la vuitena desfeta de la temporada -la segona consecutiva fora de casa- i ens impedeix tornar al play-off una jornada més. L’equip ha fet una mala primera meitat que, al final, l’ha condemnat a tornar amb les mans buides de València. Una llàstima, però el Bada ha tingut poca arribada i l’absència d’Abraham s’ha notat massa al davant. Potser alguns diuen que ara tornem a tocar de peus a terra… doncs cal aixecar-se una altra vegada!

Un gol dÀlvaro Vega en pròpia porta al minut 40 ha tancat un primer temps dominat pel filial, que fins aleshores havia perdonat. Primer Iván Salvado (13′) i, després, Fernando Cano (19′) haurien pogut inaugurar el marcador, però al final l’1-0 ha acabat arribant en una jugada desafortunada, quan el central andalús intentava rebutjar una centrada d’Álex López des de l’esquerra. Per part nostra, l’ocasió més clara l’ha tingut Bermudo -titular de nou- al minut 34, però el seu xut, sol davant la porteria, l’ha pogut desviar un defensa che en l’últim moment. A la segona part el panorama ha canviat: han entrat Ferrón i Ponzio per Edu Silva (que tornava a l’onze inicial sis partits després) i Amantini. Tot i que ara érem nosaltres els qui portàvem el pes del matx, ha estat el Mestalleta qui ens ha donat un bon ensurt al minut 60, després que l’àrbitre hagi anul·lat un gol d’Álex López (un autèntic corcó) per fora de joc. Malauradament, els de Manolo González no han gaudit d’ocasions clares d’aquí al final, excepte un parell d’accions de mèrit de l’argentí Ponzio, que s’ha entès força bé amb Marc Mas. La rematada de cap del silenc a manca d’un quart d’hora, però, ha acabat a les mans del porter Jaume. Al final, l’encontre ha entrat en una dinàmica frenètica de cara o creu que ha caigut de la banda valencianista: en un contraatac a les acaballes, Rafa Mir ha sentenciat malgrat l’esforç de Marcos, que quasi evita el 2-0. Per desgràcia, la pilota ha enfilat lentament el camí de la xara, esvaint així tota opció del Badalona per puntuar…

El Bada només ha sumat 4 punts en 7 visites a Paterna | Foto: Valencia CF

Diumenge que ve ens visita l’Alcoyano a les 12h (segurament serà l’últim partit a casa en horari de matí); un altre rival directe que passa per Montigalà i que vendrà cara la seva pell. El discurs, de moment, queda congelat: resten 10 jornades pel final de la lliga i encara ens falten 3 punts per assolir el nostre gran objectiu. Així doncs, el tenim a tocar!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

20 responses to “MESTALLA 2 BADALONA 0

 • Anònim

  Encara es pot somiaaaar!!

 • Carlos

  Se nota en demasia la falta de Abraham,aunque la ocasion de Bermudo a sido clarisima,luego nos hemos hecho el gol en propia puerta,el equipo lo ha intentado pero no ha podido ser,tambien la no titularidad de sierra la ha notado el equipo lulu iba de boli por banda.Bueno echamos un buen dia la aficion del Badalona y no pudo culminarse con una victoria la semana que viene ganaremos,a pensar ya en el alcoyano.

  • L'escapulat

   Bona nit!

   En primer lloc, agrair als valents com en Carlos que van acompanyar l’equip a Paterna. La tornada quan perds sempre és amarga…

   En segon lloc, i abans de veure’n imatges, m’agradaria saber la teva opinió sobre el partit d’ahir: jo he parlat amb gent que va ser allà i m’han dit que el Mestalla va ser superior. Una llàstima, perquè si no tenim la mala sort del gol en pròpia segurament haguéssim rascat un puntet, que avui ens aniria de conya. Pel que vaig sentir per la ràdio, molt positiva l’entrada de Ponzio i el que va aportar Ferrón. A veure si veiem més vegades aquest esquema amb dos davanters.

   Per cert, la setmana que ve tenim una jornada interessantíssima, amb enfrontaments directes i complicats dels nostres rivals. De guanyar nosaltres, ens tornaria a situar de totes totes a la zona calenta.

   Encara es pot somiar, anònim, i tant! De moment, en arribar als 45 punts! 😉

   Amunt Badalona

 • Carlos

  Si la primera parte fue superior pero las ocasiones no fueron muy claras,la de bermudo si que fue clara que si en vez de pararla la ataca de cabeza estariamos hablando de otra cosa,y minutos despues el gol psicologico de alvaro vega,que en mi opinion marcos pudo hacer mas,porque a veces es un portero que se queda muy estatico en porteria y si hubiera salido a despejar no habria pasado lo que paso.Luego la segunda parte solo tuvimos un cabezazo de marc mas y poco mas,y ellos en el 90 volvieron a tener la suerte de cara ya que marcos la para sale bombeada el rechace y se introduce en la porteria.Una lastima.

 • jony

  Hola Escapulat!
  Yo estube en Paterna y te puedo decir que el Badalona que vi no tenía nada que ver respecto a la semana pasada. Un equipo sin ideas, incapaz de escabullirse de la presión que ejercía el Valencia mestalla y la falta de abraham se notó. Tenemos Abrahaminitis y eso es un problema serio. No podemos depender de un solo jugador.
  Ponzio me gusto bastante, es muy luchador y aportaba profundidad al equipo (aunque el equipo estaba espeso y no lo sabía aprovechar). El que no me gusta nada es Marc Mas. Corre mucho, eso sí, pero le falta tirada. Yo pondría antes a Ponzio de titular que a Marc Mas, es mi opinión.
  El desplazamiento fue expectacular. Autocar lleno excepto tres asientos. Así debería ser siempre, todos animando y alegres, una gran familia. Se nota que somos escapulats de veritat. El sentimiento que se notaba en el ambiente era como una droga, ya que querías más y más.
  A la vuelta al principio con tristeza, pero luego pasemos 4 horas muy divertidas. Recomiendo que os apuntéis todos, eso al equipo, aunque pierda, siempre beneficia.
  Yo estoy convencido de que si ganamos todos los partidos en casa acabamos en play-off. Así que no pasa nada y a seguir.
  AMUNT BADALONA!

 • L'escapulat

  Moltes gràcies per les vostres respostes!

  Està clar que viatjar amb l’equip és una experiència molt maca, sobretot per l’ambient que es viu i l’emoció de compartir el sentiment amb la resta de persones que són allà… També és veritat que un altre tema -més que no pas els diners, que són pocs- és el temps que s’ha d’invertir, i que força gent no pot fer tot el sovint que voldria.

  Pel que fa al futbol:

  – Marcos: Comparteixo el que diu en Carlos; és un porter boníssim sota pals i amb una gran personalitat, que fa de líder al camp, però on més pateix és a les sortides per alt, en què sovint hauria de ser més expeditiu.
  En tot cas, espero que segueixi al club fins que es retiri!

  – Abrahamitis: Jo no crec que es tracti tant d’una gran dependència d’Abraham -per exemple, a Palma va jugar i l’equip va patir igualment-, sinó, com va dir el míster, que l’equip juga massa apocat fora de casa. De fet, ahir va dir que la primera part havia estat molt dolenta i que l’equip hauria de sortir com fa a casa, a per totes. Si es perd, millor perdre així que no com a la primera part…

  – Marc Mas: Parlant de Manolo González, sembla que per a ell el de Sils és intocable; de fet, des que va arribar al gener sempre ha estat titular, i en Manolo sempre en destaca la feina i el que aporta a l’equip. A mi és un jugador que m’agrada, però crec que rendiria més fent de segon davanter, amb un punta per davant seu. És una opinió personal, qui el veu cada dia i és un malalt de l’estratègia és el cos tècnic, així que total confiança en ells.

  Bé, nois, dit tot això: queden 10 partits de lliga, el tram decisiu. Ens queden 3 puntets pels famosos 45, i seguim en la lluita per la quarta plaça, que ara queda també a 3 punts…
  Com ho veieu? Anem partit a partit o pensem en apretar per dalt? Pel que he vist a l’enquesta, molts no voleu somiar truites i només penseu en la permanència. Jo opino que si s’asseguren els partits a casa i es sumen 6-8 punts fora, serem allà.

  Us resumeixo el calendari, assequible a casa i duríssim a fora:

  A casa: Alcoyano, Olot, Cornellà, Zaragoza B i Eldense.

  A fora: Lleida, Reus, Espanyol B, Mallorca B i Huracán.

  Va, mulleu-vos!

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Cual es el horario de las oficinas del Badalona? He ido hoy lunes y estaba todo desierto y el teléfono no responden.Gracias

 • Anònim

  Guanyara a casa tots els partits que restan però a fora nomès guanyara contra el Huracán.

 • Carlos

  Yo creo que si pasamos el del alcoyano ganando, apuesto por todos en casa,y fuera podemos rascar algo lleida y reus empate,se pude ganar en sant adria y mallorca y huracan partido complicado pero podria ser decisivo,a ver que pasa

 • Carlos

  El horario de oficinas es de 16.30 horas a 20 horas,por cierto como dice jony nos lo pasamos muy bien lastima de la derrota,pero la gente que fue implicada y animando

 • Anònim

  No sóc un dels anonims de dilluns a la tertulia jajaja

  • L'escapulat

   Ahh que també hi ha classes entre els anònims, ja veus… jeje

   Posa’t un pseudònim, encara que sigui, perquè així sabem qui parla més o menys i podem distingir els anònims!

 • carlos

  Albert o alguien que me pueda responder, una cosa si yo saco una entrada como socio tambien me costaria 5 euros como a los demas socios de las entidades de badalona? Yo diria que si pero tengo esa duda

  • L'escapulat

   Yep; bona pregunta! Doncs jo no ho sé, però suposo que sí…

   Quines sensacions teniu per demà? És l’últim tren pel play-off?

   • carlos

    Yo creo que si ,si mañana no ganamos con la victoria del hercules estatarde,se nos escaparia ya los playoffs

 • kanu

  Esperem q avui la defensa estigui a l’altura, no com a valencia

 • cdl training

  It was when the weather was miserable that I would begin to look for
  a place to make camp earlier than I would normally do so as to get the hell out
  of the rain, not so much for rest or sleep. Clements Stone who was a self-made multimillionaire teaching a course called the Achievement Motivation Program-how do you motivate people to achieve more.
  Siobhan Dowd weaves the story of sacrifice of a young Irish man in 1981
  and a young woman who lived during the Iron Age.

 • Candace

  By time she has realized just what the memory card states you can be adverse one leg
  as well as showing her along with her Involvement Band.