BALEARES 1 BADALONA 0

Escapulats,

El Badalona ha caigut derrotat a Son Malferit per 1-0, amb la qual cosa perd la quarta plaça i, per tant, el lloc a la zona noble. Un gol matiner de Carlos Rodríguez, al minut 5, ha acabat condemnant un conjunt escapulat que ha jugat una primera part força dolenta. De fet, durant els primers 45 minuts el Bada ha estat pràcticament inofensiu en atac, i els palmesans haurien pogut augmentar el seu avantatge. El poc encert de Joan Vich, Ripoll i el mateix Rodríguez ho ha evitat. La segona part, per contra, ha tingut un guió totalment diferent, i per fi li hem pres el pols al partit. Això sí: el Baleares ha tingut dues bones ocasions, només començar la represa, per sentenciar: Amantini, providencial, ha salvat sota pals el gol de Jaime en la segona (51′). Malgrat el domini final, l’ocasió més clara pels de Manolo González no ha arribat fins al minut 85, quan una bona pentinada de Ponzio, que havia entrat per Marc Mas cinc minuts abans, l’ha rematat Toni Lao amb una semixilena que s’ha estavellat contra el travesser. Poc després l’ex del Sabadell l’ha tornada a tenir, però el seu cop de cap ha sortit fora. Avui no era el dia…

El camp de l’Atlético segueix sent maleït: 4 punts en 6 temporades | Foto: CF Badalona

Avui no ha pogut ser: el Bada veu frenada la seva ratxa positiva i perd el setè partit de la temporada després de tres victòries consecutives en lliga. Calma absoluta! Seguim amb un bon coixí de punts per sobre del descens i instal·lats, amb tota tranquil·litat, a la zona mitja-alta de la taula. Diumenge que ve (12h) visita Montigalà un dels “gallets” de la categoria, l’Hércules de Manolo Herrero que, malgrat que avui ha ganyat i torna a ser en llocs de play-off, arribarà amb urgències a la classificació. Pels alacantins, tot el que no sigui recuperar a la categoria de plata al mes de juny serà considerat un fracàs. Per nosaltres, en canvi, poder competir amb ells de tu a tu tan avançada la temporada, sense complexos i amb la vista posada, de nou, a la zona de privilegi, ja és tot un premi.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

7 responses to “BALEARES 1 BADALONA 0

 • Carlos

  Se nos termino la racha de tres partidos ganados consecutivos,a seguir y a intentar ganar al hercules el proximo domingo en casa.He estado escuchando el partido y la verdad que lo mas justo hubiera sido un empate,no se que pasa con edu silva que no entra en las convocatorias desde el dia del sant andreu que fue titular,y es un chico que apunta buenas maneras,no se me da que pensar…

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Només dir-vos que acabo d’engegar una promoció al facebook per sortejar una samarreta tèrmica oficial del CF Badalona.
  L’únic que s’ha de fer per participar és compartir la publicació a la vostra pàgina de facebook. Ah! I, sobretot, fer-ho de forma pública (no només a les amistats), perquè si no no puc comptabilitzar els participants!

  Podeu accedir-hi aquí.

  Molta sort!

 • kanu

  Avui he passat antic camp centenari i només queda de peu l’antic marcador…

  • L'escapulat

   Cert, Kanu, jo també m’hi vaig fixar. De totes formes, ja vaig preguntar a gent propera al dia a dia del club i em van deixar a entendre que era poc més que anecdòtic: no crec que traslladin el vell marcador a Montigalà. Com a molt, en faran una rèplica. No és res segur, eh! Només especulacions.

   Esperarem notícies, que ara s’acosten eleccions i segur que es torna a parlar molt del futur estadi municipal…

 • jony

  Hola a todos!
  Desde la Penya Betualians confirmamos que el partido Valencia Mestalla- CF Badalona será en sábado y hemos organizado un autocar con las mismas condiciones que en el partido contra el villarreal. Será 30 euros con buffet libre, autocar y entrada.
  El autocar saldrá el sabado a las 10h en el campo municipal.
  Todos los interesados que se dirigan a las oficinas. Es una oportunidad de oro para apoyar a nuestro Bada para que llegue los más alto posible 🙂
  ¡Animaros!

  • L'escapulat

   Jony, felicitats per fletar una nova expedició per animar el Bada fora de casa; espero que aquesta sigui tan o més exitosa que la de Vila-Real.

   Això sí, torneu-nos en València amb vida… 😉

 • Carlos

  Alli estaremos para dar apoyo al equipo,ya estoy apuntado a ver si puede ser con una victoria este fin de semana.AMUNT BADALONA