SANT ANDREU 0 BADALONA 2

Escapulats,

El Badalona -com segur que ja tots sabreu- va guanyar ahir per 0-2 al Narcís Sala i, a més d’emportar-se els tres punts i sumar una victòria importantíssima, li guanya el goal average a un rival directe com és el Sant Andreu. A més, deixa els quadribarrats -que ara marquen, precisament, la zona de descens- a 9 punts (10, si contem l’average). La de diumenge va ser la segona victòria del Bada fora de casa aquesta temporada -quasi sis mesos després- i suposa un autèntic baló d’oxigen per a un equip que, amb quinze jornades per endavant, encara pot ser ambiciós.

Els de Manolo González van fer un partit molt seriós i, sobretot, efectiu. Sí, sí: heu sentit bé. Tot i un bon inici dels barcelonins, amb dos arribades del brasiler Bruno, el Bada es va refer ràpidament i no va patir gaires sobresalts a la primera meitat. En atac, primer vam avisar amb un cop de cap d’Amantini i, més tard, una jugada per línia de fons del de sempre, Abraham, va acabar en un penal innocent de Manu Viale que Raúl Torres (sorprenentment, el canari li va cedir el llançament des dels onze metres) va transformar en el 0-1. Era el minut 30 i, com al camp de l’Ilicitano, els escapulats tenien una ocasió d’or per guanyar al camp d’un rival directe. Aquesta vegada, però, l’equip va tenir més ofici i va saber jugar molt bé el seu partit. Com va comentar després el míster en roda de premsa, amb els nous fitxatges (ahir, Marc Mas i Edu Silva com a titulars) aquest Badalona té moltes més opcions al davant per amenaçar amb el contraatac i aprofitar les seves armes. A la segona meitat va quedar palesa la nostra consistència al darrere i, a part d’una bona aturada de Marcos a rematada de Chaco, tot just iniciar-se la represa, no vam passar gaires angúnies. Per acabar-ho d’arrodonir, i de nou a pilota aturada, Álvaro Vega marcava el segon a la sortida d’un còrner picat per Abraham des de la dreta (56′). L’andalús va entrar com un tren de mercaderies pel centre de l’àrea i esclatava en una rematada de cap impossible d’aturar. El darrer tram del matx els andreuencs es van estirar una mica peròa banda d’una ocasió claríssima a cinc minuts del final, en un xut llunyà d’Ibon que entre Marcos i el pal van rebutjar (sincerament, aquí vam estar molt afortunats), no van saber reaccionar a la nostra segona estocada. La segona victòria lluny de casa ha trigat molt a arribar, però la veritat és que aquests tres punts tenen gust de glòria.

Alegria dels escapulats, que no guanyaven fora des del 24 d’agost | Foto: Judit Andreu

Diumenge que ve ens visita L’Hospitalet (12h) al Municipal de Montigalà. El conjunt riberenc es troba en un estat de forma espectacular (ve de guanyar al camp del Villarreal B, ni més ni menys) i està a només un punt de la zona de play-off. La victòria d’ahir al matí ens allibera força de pressió, però no oblidem que després vindran dos partits fora de casa (Villarreal B i Atlético Baleares). Així doncs, encadenar sis punts (cosa que només hem aconseguit a les jornades 1 i 2) seria pràcticament definitiu per encarrilar la permanència. Ah, i per què no: somiar una miqueta…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

13 responses to “SANT ANDREU 0 BADALONA 2

 • dani

  Bona victoria aquest mati.
  Sembla ser que l’atact per fi pot donar mostres interessants.
  Em tingut ocasions per marcar que mirant els ultims partits ya hu ha un canvi en aquest sentit.
  L’unic que e trobat a faltar a sigut en ponzio.no se si per les expectatives creades o que pero no a anat convocat i tenia ganes de veure’l.
  Ara a per el seguent partit a casa contra el hospi. Sera dur contra un gran equip en forma pero el podem guanyar si no tenim error defensius.

 • Carlos

  Por fin una victoria fuera de casa,ya ni me acordaba,bueno parece que ya todo es tranquilidad en el badalona,se ha terminado el cierre de los fichajes de invierno,Abraham se queda y lo que hemos fichado parece que va bien encaminado,edu silva y marc mas con protagonismo y espero que tanto xavi ferron,como ponzio y gissi se adapten bien al equipo,buena victoria que hacia falta y ahora a hacerla mejor con una victoria la semana que viene sobre el Hospi.AMUNT BADALONA!!!!!

 • L'escapulat

  Jo també tinc moltes ganes de veure en Facu damunt la gespa. A veure si diumenge que ve contra L’Hospi que, com ve dieu, serà un rival duríssim. A veure si fem un partit perfecte (com el dia de l’Espanyol B) i podem somiar una mica…

  Sembla que els fitxatges han quallat molt bé al vestidor: Abraham es queda i Ponzio debutarà properament. Les úniques incògnites són si arriba el transfer de Gissi i la desaparició de Joel Huertas (sí, sí, un nano de Lleida que venia del Barça… us enrecordeu?).

  Felicitats a tots; ànims i AMUNT BADALONA !!!

 • kanu

  L’antic camp de l’avinguda de navarra ja es un solar…quins records

 • kanu

  Joel llavors no continua al bdn?

  • L'escapulat

   Sí, hi continuarà fins al final de temporada, ja que el mercat de fitxatges hivernals ja s’ha tancat. Ara bé, tot apunta que es queda aquí una mica a contracor, perquè res fa pensar que ara tingui la confiança que Manolo no li ha donat en 24 jornades de lliga…

 • lluis

  he vist que el Badalona i l’hospi s’han posat d’accord amb el preu de les entrades pels aficionats del Hospi pel partit de demà. Han acordat que els del Hospi pagaràn 10 euros, en comptes de 15 com es paga a taquilla i els aficionats del hospi han de comprar l’entrada a les oficines del seu club. No entenc res, no es podia baixar el preu a les taquilles per tota la gent que vulgui anar a veure el partit, no només en els seguidors del Hospi.
  Poder vindria una mica més de gent de Badalona al ser un partit força interessant.
  En cavi seguirant tenint la gent que veu el partit desde fora el carrer, com cada setmana. Patètic

 • juanan_requena@hotmail. com

  pues si lluis vienen 70 seguidores del hospi y a 10 euros cuando a mi y al resto de seguidores del badalona nos cobraron 15 euros, yo tampoco lo entiendo.ahora lo que me importa es ganar mañana
  y la semana que viene en autocar a villarreal a ganar tambien que no sera facil,hoy a ganado 1-3 al español.

 • Carlos

  Hay veces que no se entiende,en que piensan a nosotros seguro que vamos y nos clavan los 15 euros y los de la calle gratis,con lo facil que es poner unas lonas,es para hacerselo mirar.A lo que importa a ganar mañana y a sumar tres puntos super importantes que nos vienen dos salidas seguidas.Vamos badalona!!!!!

 • lluis

  Lo esportiu, que és guanyar avui, és molt important, i tots volem el millor pel Badalona. Però jo veig una pésima gestió, per part de la directiva, en tots aquest temes socials, per això ho denuncio.
  Però no treu que dàquí dues hore i mitja estigui al camp animant al Badalona per aconseguir els tres punts.

 • Carlos

  Eso es Lluis opino lo mismo,hay estaremos apoyando al equipo en menos de 2 horas,pero hay cosas que caen por su propio peso.