BADALONA 0 HURACÁN 0

Escapulats,

El Bada ha començat el 2015 com va acabar el 2014: sense gol. De fet, amb el 0-0 d’avui (el segon consecutiu a casa) els de Manolo González ja fa quatre partits que no marquen i només han guanyat 2 dels últims 13 compromisos de lliga (això són 13 punts de 39 possibles). Les estadístiques en atac ja fa temps que preocupen, tot i que aquest matí els nostres han recuperat l’esperit competititu que els va mancar a Elda i li han jugat de tu a tu a un dels equips en millor forma de la categoria. Amb voluntat i sacrifici, però, no n’hi ha prou: necessitem fitxar gent resolutiva al davant, i com abans millor.

La jornada 19 marcava la fi de la primera volta i, arribats ja a l’equador del campionat, amb 26 punts, podem dir que la valoració d’aquesta primera meitat de la temporada és positiva. L’equip es troba a la zona mitja de la taula, amb uns números molt equilibrats (6 victòries – 8 empats – 5 derrotes; 17 gols a favor i 17 en contra) i la certesa que Manolo González ha aconseguit el més difícil: construir un equip sòlid i que, si no hi ha una gran davallada, salvarà la categoria sense patiments. Dit això, i havent donat el pertinent copet a l’esquena, tampoc ens hem d’enganyar: fa setmanes que el Bada no acaba de rutllar, i el delicat estat físic d’alguns jugadors determinants ens està passant factura. No tenim davanters. Fran Pineda ja és història i Ponzio va camí de ser-ho si la burocràcia segueix anant a pas de cargol. Aquí hem de veure quan s’esgota la paciència del club o de l’agència de representació que el va portar -o del mateix Facundo que, no ho oblidem, té 18 anys i el que vol és jugar-. Pel que fa a Matamala, tots coneixem les seves limitacions i el que pot aportar a l’equip. En Roger pot ser un bon segona espasa però, com a primera opció a la davantera, els números canten: tanca la primera volta amb el caseller de gols a zero i avui, sense anar més lluny, començava a la banqueta. Manolo continua preferint que Manu Balda ocupi la posició de fals ‘9’ abans de fer servir l’únic davanter pur que tenim a la plantilla. No cal dir res més.

Tampoc cal dir res més en el cas de David Bermudo. Tot i la baixa de Fran Grima per sanció, el míster ha optat per col·locar Óscar Sierra al lateral esquerre i Lulu al dret (Vega i Amantini formaven l’eix de la defensa), deixant en evidència que el colomenc no entra gaire als seus plans. L’altra absència destacada en l’onze era la d’Abraham. El palmesà acaba de sortir d’una lesió complicada i, tot i que es troboa en bon estat físic, el cos tècnic no ha volgut arriscar i l’ha reservat pel segon temps. Completaven l’alineació Prior i Lao al pivot, Fran Bea a la mitja punta i Carracedo i Torres a les bandes. A destacar l’actuació d’en Fran que, per fi, ha jugat a ple rendiment alliberat de molèsties. El de Motril ha estat 60 minuts sobre el camp sense desentonar, molt actiu i com a protagonista absolut de les accions a pilota aturada, tot i que cap d’elles ha donat fruit. I no em vull oblidar d’en Cristian, que com tots sabeu ha perdut el pare fa uns dies i que avui s’hi ha tornat a deixar la pell, literalment. Tant és així que el Bada ha jugat amb 10 els darrers minuts perquè, amb les tres substitucions esgotades, el ‘7’ del Badalona s’ha hagut de retirar en llitera amb un trau al genoll després d’una dura topada amb Amarilla. Abans de començar l’encontre s’ha guardat un minut de silenci per aquest motiu i també en memòria del pare del nostre company Carlos Caballero, que va morir fa unes setmanes. Un començament d’any dur per tots ells: ànims!

Parlem del partit. Poca cosa, la veritat. El 0-0 reflecteix l’extrema igualtat entre els dos equips i la poca arribada a les àrees. A diferència de la darrera cita a Montigalà davant el Mallorca B, aquest matí hem tingut molta intensitat damunt la gespa. De fet, per part dels valencians aquesta intensitat sovint ha derivat en duresa. L’Huracán ha fet honor a la seva fama d’equip guerriller i no s’ha tallat a l’hora d’aturar el joc a base de faltes i entrades contundents. Fins a cinc jugadors blanc-i-vermells han acabat amonestats, però la veritat és que el jove Galech Apezteguía ha deixat jugar massa i se li ha escapat el partit de les mans. Alguns jugadors visitants -com Amarilla, San Julián o Javi Barrio- podrien haver marxat als vestidors abans d’hora sense cap problema… El Badalona, en tot cas, no s’ha arronsat i després d’uns primers minuts de domini valencià (amb una rematada perillosa de Javi Navarro al 6′) ha pres les regnes del joc, tot i que sense gaire mordent al davant. Fran Bea ha monopolitzat les dues úniques ocasions de la primera meitat: primer amb un bon llançament de falta que ha sortit per damunt l’escaire dret de la porteria de Paco (18′) i, deu minuts més tard, mitjançant un cop de cap després d’una bona centrada de Lulu des de la dreta, amb la mateixa poca fortuna. La primera oportunitat de la represa ha tingut el mateix protagonista: aquest cop, però, el xut de l’andalús des de la frontal ha estat innocent i desviat. La segona part ha vist més arribades perilloses, però a comptagotes i sense posar a prova ni a Marcos ni a Paco. L’Huracán ha tingut dues bones oportunitats; primer amb una gardela seca de San Julián que ha marxat fregant el travesser (64′) i, especialment, amb una claríssima arribada des del darrere de Barrio que, sol dins l’àrea, enviava la pilota als núvols desaprofitant una gran deixada de Javi Boix (72′).

Manolo González, a la llotja, complia l’últim partit de sanció | Foto: Patricia Pérez (CFB)

Per part nostra, l’entrada d’Abraham per Fran Bea al minut 60 feia preveure un canvi en el plantejament ofensiu, però el cert és que el canari no ha tingut gaire protagonisme i, quan rebia la pilota, de seguida tenia a sobre Javi Barrio, un autèntic gos de presa. I dels que, a més de bordar, mosseguen. Malgrat tot, el Bada ha tingut la victòria a la mà al minut 70 després d’una bona combinació entre Toni Lao i Raúl Torres que ha acabat amb una centrada del segon des de la línia de fons que Balda, arribant al primer pal, ha rematat al lateral de la xarxa. A banda d’això només podem fer esment d’un altre xut de falta, aquest cop picat per Torres, que Amarilla ha salvat abans que intervingués el porter (67′). Un bagatge modest, en consonància amb el tarannà del partit, que feia que molts avui marxessin de Montigalà convençuts que aquest Badalona no remuntarà el vol fins que no tingui més pólvora al davant.

Diumenge que ve repetim a casa i a la mateixa hora contra l’Olímpic de Xàtiva, en el primer partit de la segona volta. Els socarrats han perdut avui a L’Hospitalet (1-0) i són un rival directe en la lluita per la permanència. Ara mateix els xativins marquen la zona de perill amb 21 punts, cinc menys que nosaltres. Tornarà a ser un rival rocós i dur, i esperem veure un Bada que, a més de competir, tingui més arguments de cara al gol. Amb fitxatges o no, s’han de fer els deures.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

29 responses to “BADALONA 0 HURACÁN 0

 • dani

  Bueno pues començem el any com el vam acabar. Sense gol.
  Per mi partit aborrit fins la entrada de abraham.la part positiva a sigut que en defensa em estat correctes i no ens ham marcat.
  Veurem quines novetats en tema fitxatges tenim properament ya que son necesaris

 • lluis

  Corroboro amb en Dani, partit avorridíssim. No es pot jugar a les pilotes amunt i a córrer. Molt decebedor, per mi el joc del Badalona. D’acord que el Huracan ha estat un equip molt dur i no deixava jugar, però l’únic que ha fet el Badalona és tirar pilotes cap endavant i córrer.
  En tot el partit ha fet dos xuts a porta i així no es pot guanyar.
  A veure si fitxen algun jugador ja perquè si no, com ja va dir el míster Manolo Gónzalez, patiran per salvar la categoria.

 • kanu

  El Facundo no por jugar x exemple amb el llefia fina que arribin els papers?

  • Anònim

   En teoria no podria jugar ya que els papers que falten son tema federatius i sense aquets paper no pot jugar a espanya.
   I tampoc crec que a ell ni als seus representants li interesi jugar en una categoria tan baixa.
   Aviam si els seus problemes federatius li deixen jugar amb nosaltres sj no molt em temo marxara del club dintre de aquest mes.

 • Carlos

  El partido no ha valido nada en eso estoy de acuerdo,que no metemos un gol ni al arco iris tambien,pero lo que es de juzgado de guardia es que al greñas ese que a dado mas palos que un leñador le hayan sacado solo una targeta en el minuto 80,y lo del 6 ese del huracan,que agrede a carracedo en el 81 cuando ya se han hecho todos los cambios y encima ni le sacan targeta es de juzgado de guardia,en nuestro campo nos toman el pelo con los arbitrajes de mierda que nos mandan,aparte de eso hay que achuchar mas en el campo que tenemos una aficion que parece que va a ver opera en vez de ir a ver un partido de futbol,els betulians los pobres se desgañitan y la aficion no responde,si ya lo decia manolo que hay que animar un poquito mas….

 • juan antonio

  el gran probema que tenemos es que nos falta gol.el arbitro ayer era joven y no supo cortar el juego brusco de los valencianos si hubiera sido otro mas veterano algun jugador valenciano se hubiera ido antes al vestuario.por lo que dice carlos ya lo comente la temporada pasada la aficion del badalona es muy mayor de edad y con esa edad no se puede ni gritar ni animar en esto le echo la culpa a la directiva por no mejorar el tema de aficionados mas jovenes por que no cuesta nada hacer propaganda en los colegios y a los clubs de badalona para que venga juventud al campo.ahora solo espero que se gane el domingo al xativa sino estaremos mirando para abajo.por cierto ayer me comentaron que esta semana pasada estuvo entrenando un jugador de zaragoza pero no le gusto a manolo,esta semana a seguir esperando noticias.

 • L'escapulat

  Partit dur i àrid, el d’ahir. Segurament, contra l’equip més “rocós” (per ser suau) del grup. L’Huracán acabarà lluitant pel play-off, així que tampoc ens hem d’estirar dels cabells per empatar a casa contra ells.
  Sí que és preocupant, però, el poc poder que tenim al davant. Fa setmanes, mesos, que ho diem, i fins que no arribi un davanter centre i potser un extrem no canviarà gaire el panorama. L’equip lluita molt i es deixa fer molt poques ocasions, però amb prou feines té un parell d’arribades a cada partit, i així és molt complicat guanyar.
  Setmana clau pels fitxatges.

  Pel que dieu del públic, com a mínim ahir es va pressionar bé l’àrbitre (també és veritat que al navarrès li va venir gran el partit i que hauria d’haver expulsat a Amarilla, Barrio o San Julián… o els 3).

  Penso que arrossegar la gent jove a veure el Bada és complicat, però no per l’edat, sinó per la societat mateix. Només heu de veure quanta gent va a veure el Sabadell a 2a… Cada vegada tot es va reduint més a Barça-Madrid, com a mínim a Espanya.
  Els preus de l’abonament són barats (tot i que a Montigalà es pot veure futbol gratis, encara), així que l’únic que es podria fer és engegar campanyes actives. Ho he dit sempre, per exemple, que cada soci que en porti un de nou tingui 50% de descompte, coses així. Però és complicat. Estic segur que un percentatge molt alt de la població de Badalona no sap a quina categoria juga el primer equip de futbol, cosa impensable amb la Penya. És la diferència entre estar al primer nivell o no.

  Importantíssim sumar, com a mínim, 4 punts els propers dos partits contra rivals de la zona baixa: Olímpic a casa i Elx a fora.

  AMUNT BADALONA !

 • lluis

  Una cosa que s’ha fet malament aquesta temporada és que abans els joves podien entrar de franc fins als 18 anys, ara tinc entès que només és fins als 14. Amb això ja va malament el Badalona si vol fomentar el futbol entre els joves.

  Ahir a més a més coincidia amb el partit de la Penya, que tot i no donar-lo per la tele posa l’horari a les 12.30. Quan es posaran d’acord els dos clubs perquè no coincideixin horaris? La cosa ja bé de llarg.

 • Carlos

  Lluis el problema lo tiene el ayuntamiento estamos obligados a jugar nosotros a las 12,porque no hay suficiente iluminacion en el campo,y siguen sin hacer nada,podia tambien el Badalona y la Penya hablar para no concidir en los horarios(aunque a veces habran derechos televisivos y ya se sabe).Tambien digo yo han puesto cinco lonas solamente,han tapado algo pero tienen que poner mas,la tribuna callejera sique llena y eso que la entrada era de solo 5 euros,esta semana mas de lo mismo a 15 euros por entrada y suelen ponerse unos 45 personas,echa cuentas y veras si llega para poner unas lonas de cualquier tipo.

  • lluis

   Ahir el partit de la Penya no era televisat.

   Tema lones perquè no es pugui veure el partit des de fora el camp? Ho vinc denunciant jo des de que el Badalona va comenzar a jugar a la Travessera. Això no és problema de l’Ajuntament, és problema del Badalona.El club hi perd calés, encara que aquests que mirant el partit des de fora el camp no crec que entressin si haguessin de pagar.

   Tema llum, d’acord que no hi ha llum per poder jugar a la tarda, fins i tot Manolo González ho ha denunciat pel tema entrenaments.

   Jo, del Badalona ,no hauria acceptat anar a aquest camp fins que no hagués estat amb condicions.

 • Carlos

  Por cierto Albert hay hoy tertulia?

  • L'escapulat

   Yep Carlos,

   Ni minut 91 ni tertúlia! 😦

   Tanta gent hi ha mirant el partit des de fora? Jo a la cabina no ho veig. Si és així la imatge és una mica d’equip de regional… A veure si hi posen remei aviat

 • Carlos

  Si me acuerdo Albert hare uno foto este finde para que lo veas,en un momento puntual la gente que hay.

 • xafarder

  Lluis, sempre han pagat els majors de catorze anys, si bé en anys anteriors hi havia un carnet juvenil mes barat que el normal i quant als horaris com bé diu Carlos per nassos hem de jugar a les 12 mentre no arreglin la llum i referent als horaris de la Penya suposo, no ho asseguro, que els marca l’ACB, per tant dificil d’arreglar. Que els reis us portin moltes coses.

  • lluis

   Si no recordo malament, no hem faig fort, quan es posaven cartells, portava entrada gratuïta als menors fins a 18 anys. Jo conec un noi d’aquesta franja edat que hem va dir que la temporada pasada entrava de franc i que aquesta temporada no el deixen entrar.

   I pel que fa als horaris de l’ACB, si els partits no són retrasmessos per televisions,l’horari el marca l’equip de casa.

   • L'escapulat

    Sí, els horaris de qualsevol competició, si no hi ha TV enmig, la fixen els clubs i les federacions donen l’OK.
    En aquest tema, jo crec que nosaltres hem d’assumir el paper de germà petit i agafar l’horari que no esculli el Joventut: és a dir, a la tarda. A més, el futbol sempre ha estat un esport més de tardes, pel meu gust. Fixeu-vos que fora de casa gairebé sempre juguem a la tarda…

    Pel que fa als carnets juvenils, abans n’hi havia un de 14 a 18 anys molt barat, però ara pel que veig no hi ha distincions. La veritat és que per 50€ tot l’any jo crec que no calen gaires descomptes. Jo deixaria gratuïta als menors d’edat i simbòlica pels aturats a 5€. Ara bé, els joves no vindran perquè l’entrada sigui gratis, vindran si al camp hi ha caliu i, no ens enganyem, per a molta gent jove l’horari del diumenge a les 12h és matador.

    A veure si els Reis Mags són generosos i ens porten un bon davanter… o dos!

 • dani

  Bona tarda companys.
  Volia fer una pregunta a veure si algu sap alguna cosa.
  Tinc uns amics que estan pensant ferse socis. Saveu si hi ha alguna promocio per la segona volta?fa anys si que hi havia un abonament per la segona volta pero no se si ho han deixat de fer ya.
  Gracies

  • L'escapulat

   Bona tarda Dani

   La veritat és que el club no ha anunciat res, però si ens hem de guiar pel que ha fet les darreres temporades, segur que engeguen una promoció. La temporada passada, sense anar més lluny, van oferir abonament per la segona volta a 25€.

   Aquesta setmana crec que ja van justos, però segur que a partir de la següent anuncien alguna cosa. El que podries fer és trucar al club (93 384 08 52) demà a la tarda i preguntar-ho, a veure què et diuen.
   Ja ens ho faràs saber!

 • Anònim

  Escapulat, entra en designaciones de árbitros y veras que esta semana se juegan 7 partidos a las 12 y solo 3 a las 17 o 18 horas, la semana pasada creo que se jugaron todos o casi todos a las 12, ahora yo estoy contigo el fútbol el domingo por la tarde, pero para esto nos han de arreglar la luz yo viví el año del Badaloní en Montigalá y en este campo hace un frío en invierno por la tarde que pela. Un abrazo y felicitarte por tu blog.

  • L'escapulat

   Gràcies!

   És veritat que al grup hi ha molts equips que juguen a les 12h, però com a mínim ells poden escollir, perquè el 95% tenen camps municipals, i la factura de la llum la paga l’Ajuntament… El Bada, des de la famosa apagada contra el Terrassa, ja no ha tornat a jugar a la tarda a l’hivern, i al meu entendre és un error. Ara per ara ja no patim el problema econòmic, però no tenim focus en condicions per jugar els partits a la tarda… ni perquè els equips de nanos puguin entrenar bé entre setmana, com ja va dir el mateix Manolo. I això simplement és qüestió que l’administració hi posi calers. A veure si ara que s’acostaran eleccions… Ja sabeu de què parlo, oi? Millores a Montigalà, primera pedra del nou estadi amb l’alcalde sobre el terreny, etc.

   Crec que és un debat interessant, amb opinions per a tot, i que tot es pot discutir, però hi entren diversos factors en joc:

   a) La Penya. Seria de calaix no coincidir mai en els horaris.

   b) El Barça i el Madrid. No ens enganyem…

   c) El públic jove. Un diumenge al matí no és l’ideal per a molta gent jove que normalment dissabte a la nit se’n va a dormir tard… No és cap tonteria, eh!

   De sempre, els clubs han volgut tenir il·luminació als estadis per poder jugar els partits a la tarda i augmentar la recaptació, això és així. Ara bé, abans era tot força més fàcil perquè a primera tots els equips jugaven a les 17h. Diumenge al matí jugaven les categories inferiors i a la tarda el futbol professional. Avui en dia, amb la liberalització de les TV, en què hi ha futbol de primera cada dues hores, això ja no té tant de sentit.
   Jo penso que la tarda-vespre sempre és un millor horari per als espectacles, ja siguin esportius o no. Potser és qüestió de gustos, però a mi m’agradaria més jugar dissabte a la tarda, per exemple, que el diumenge al matí.

   No ho sé… què en penseu vosaltres de tot plegat?

 • L'escapulat

  PER CERT!

  Per qui no ho hagi vist, el guanyador del 1r Concurs SCORE i, per tant, de la samarreta signada pel millor jugador de la 1a volta (Abraham Noé Jesús Quesada) és el vot nº10, un comentari que va ser signat com a “Jaume”.

  Així doncs, l’afortunat ben aviat podrà gaudir d’una samarreta del 1r equip del CF Badalona signada pel jugador canari.

  MOLTES FELICITATS JAUME !!!

  La resta no us desanimeu i estigueu atents pel proper concurs de roba SCORETECH, que no trigarà en arribar…

  Gràcies a tots per participar-hi i… AMUNT BADALONA !!!

 • juan antonio

  en la tertulia del lunes albert a ver si puedes comentar para que la directiva si esta preparada para el dia del nastic donde hubicar a la aficion grana que seguro que vendran bastantes pues si nosotros ya llenamos montigala no hay mas sitio para 200 o 400 mas aficionados visitantes que ademas tienen que estar acordonados,lo digo por la capacidad.

 • dani

  Un altre jugador que a rescindit el contracte amb el seu club es didac devesa. Mig centre del lleida. No el veuria amb mals ulls que el fitxesim.

 • L'escapulat

  Yep Juan Antonio, normalment només participo a una tertúlia al mes, però intentaré informar-me a veure si el club té previst posar-hi remei, per fi.
  El que sí quet et puc dir és que el diumenge al matí, abans del partit, hi havien treballadors -no sé si del Bada o de l’Ajuntament- prenent mides d’aquella zona; suposo que per aquest motiu.

  Fitxatges: Hi ha alguns jugadors interessants al mercat, però de moment no hi ha cap cosa clara, almenys pel que jo sé. Avui i demà seran dies clau. Recordeu que el període de fitxatges acaba el dia 31 d’aquest mes.

 • juan antonio

  javi martinez del nastic ficho ayer por el hospitalet otro buen jugador que se nos escapa.los equipos se estan reforzando y haciendo propagandas de abonados por 25 euros la segunda vueta y nosotros ni un movimiento.

 • Carlos

  Supongo que la directiva estara buscando refuerzos en silencio sin hacer ruidos,a preocuparnos de ganar mañana,primero para empezar bien el año,segundo para no complicarnos la vida,y tercero para quesubaun poco la autoestima y moral de los jugadores que llevan ya mucho tiempo sin ganar,y a ver si hacemos un poco de presion la aficion contra el rival y arbitroy apoyamos un poco a los jugadores.

 • kanu

  Millor gespa i millor grades a llefia que a montigalà.

  • lluis

   Pensa una cosa, la gespa de montigalà és la gespa que hi havia al camp de l’Avinguda de Navarra, ja utilitzada. Gespa de Llefià és nova, gespa de Bufalà completament nova d’aquesta temporada també li dona mil voltes a la de Montigalà. I de les grades, completament d’acord amb tú que les grades de Llefià millor que les de Montigalà i les de Bufalà, amb els anys que portan fetes i inclús Pomar igualment.

 • L'escapulat

  Escapulats:

  Demà és importantíssim sumar els tres punts. Rival directe i en mala dinàmica; recuperem Abraham i Manolo torna a la banqueta. A manca de fitxatges, de moment aquestes són les millors notícies que tenim.

  Estic convençut que aquesta propera setmana arribaran davanters.

  Confiança en la directiva als despatxos i demà confiança en l’equip damunt la gespa.

  AMUNT BADALONA