ZARAGOZA B 1 BADALONA 0

Escapulats,

El Badalona va patir ahir la quarta derrota de la temporada a Saragossa davant d’un filial que arribava com a cuer de la categoria… i que després del partit ho seguia sent. Més enllà de l’anècdota, decepció absoluta per a un equip que havia donat una molt bona imatge en la victòria contra l’Espanyol B de diumenge passat, però que no acaba de trobar continuïtat en els resultats. Els de Manolo González escuren aquest tram final de la primera volta amb les forces molt justes i, com ens ha tornat a recordar el mateix míster, necessitem un rematador de veritat que culmini les jugades.

El vent que ahir bufava amb força a la capital aragonesa segurament va escombrar, també, les il·lusions de més d’un després del partidàs d’ara fa una setmana a Montigalà. L’alegria dura poc a casa del pobre; mai millor dit. La realitat és que el Bada no va merèixer perdre, és veritat. Els primers 45 minuts, amb el vent de cara, érem nosaltres qui portàvem la veu cantant i, tot i que sense brillantor, haguéssim merescut marxar al descans amb avantatge. Sense anar més lluny, al minut 44 l’àrbitre anul·lava un gol de Raúl Torres per un fora de joc un xic dubtós. Deu minuts abans, el de Terrassa ja l’havia tinguda amb un bon xut des de l’interior de l’àrea que marxava fregant l’escaire. El Bada havia dominat el matx sense problemes i bona mostra d’això eren els 9 còrners picats a favor. El 0-0 però, no s’havia mogut… 

Diego Suárez seria el botxí del Badalona… | Foto: Belén Sancho (VAVEL)

Després del pas pels vestidors, les coses van canviar. Ara el vent ens bufava en contra, i els blanquets van sortir amb una altra mentalitat. El domini escapulat es va anar difuminant a mesura que passaven els minuts, fins al punt que a la segona meitat no li comptem cap ocasió de gol al Bada. Als locals tampoc, tot sigui dit, però sí que mostraven més intensitat i encert, sobretot a partir de l’energia de jugadors com Pombo i Rami. El fatídic 1-0 no arribaria, tanmateix, per una jugada de mèrit del filial, sinó arran d’una greu errada defensiva. Només faltaven dos minuts pel 90′ i un servei de porteria de Víctor, aparentment sense perill, es convertia en una pilota enverinada que Fran Grima, massa confiat, s’empassava del tot per deixar sol Diego Suárez que, sol davant Marcos, el batia pel pal curt. Evidentment, no hi va haver temps per a res més i el partit acabava amb aquest regal pels saragossistes i deixant-nos amb cara de tontos: el Bada marxava amb les mans buides del camp del cuer de la forma més cruel i, per si això no fos poc, amb Abraham i Matamala havent de retirar-se a causa de problemes físics. Manu Balda, per cert, ahir ni es va vestir de curt, i potser no el tornem a veure fins a la tornada de les vacances de Nadal. En definitiva, que estem sota mínims d’efectius.

Diumenge que ve (12h) visita Montigalà un altre filial, el Mallorca B, amb els mateixos punts que el Bada i que, com nosaltres, també vindrà de perdre (0-1 davant L’Hospitalet). Veurem qui forma la davantera escapulada, perquè a dia d’avui la manca de contundència a dalt és notòria, i les baixes no ajuden. La distància amb la zona de descens segueix sent important i, de fet, d’haver guanyat ahir ara seríem en zona de play-off. Em temo, però, que ja són massa oportunitats perdudes per mirar cap amunt. Ara l’objectiu ha de ser arribar a l’aturada nadalenca, com a mínim, mantenint aquest coixí de punts per sobre de la zona perillosa. Siguem positius: encara podem tancar la primera volta amb més de 30 punts; una xifra molt notable i que tots haguéssim firmat a l’agost.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

26 responses to “ZARAGOZA B 1 BADALONA 0

 • juan antonio

  por tercera vez dejamos de poder estar lideres,ya se que no es nuestra guerra pero estamos ahi,ahora sin delanteros matamala,manu balda abrahan tocado se presenta dificil contra el mallorca pero confio en la plantilla.hoy otra vez desaprovechamos otra ocasion,pero la ilusion no nos la quitan.

 • kanu

  La derrota de ayer a mi tambien me deja muy tocado…

 • JACH

  Oportunidad perdida…, con los resultados de la jornada, una victoria ya veis donde nos habría dejado. Pero es que con tan poco gol, es complicado estar arriba. A este rival, máximo goleado con diferencia, no hemos sido capaces de hacerle gol. Imagino que los responsables ya deben estar trabajando para intentar solucionar esta carencia que presenta el equipo. A ver si afinan en la elección de lo que ofrezca el mercado, que últimamente considero han habido bastantes aciertos (Prior, Lao, Balda, Sierra, Torres, …).

 • carlos

  La verdad cuando tenemos la oportunidad de colocarnos arriba no lo aprovechamos,y mas si es contra el ultimo,espero sacar los seis puntos antes del paron navideño pues el mallorca en casa se le puede ganar y luego otra vez al campo del ultimo el eldense,espero que hallamos aprendido la leccion como en zaragoza.Por cierto ha habido algun lesionado en el partido contta el zaragoza?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Una llàstima no haver pogut aprofitar la visita al cuer, però no hem de ser pessimistes, teníem el partit controlat i només ens van poder marcar quan ja es donava per fet l’empat.

  Ara falta veure com es van recuperant els tocats i si per fi pot debutar en Facundo. Si podem guanyar al Mallorca el proper diumenge tot seguirà més o menys igual.

  Per cert, el cap de premsa que ha plegat del Badalona, ¿no serà l’encarregat de portar la web del club?, perque veig que no hi ha la crònica del partit d’ahir, i que “el proper partit” del Badalona segueix sent el que vam jugar fa nou dies contra l’Espanyol B. Molts dieu que no tenim diners per portar una web amb cara i ulls, però jo insisteixo, la web ja està feta, una altra cosa és que valgui diners actualitzar-la i modernitzar-la, però si ja en tenim una, per molt anticuada que es vegi, que algú hi pengi lo bàsic i imprescindible (llista de convocats, horari del proper partit, crònica del partit, classificació, informació sobre lesionats, alguna notícia que hi pugui haver), això ho pot fer algú de dintre del club de forma voluntària. Ja sigui qualsevol directiu (inclús un fill adolescent que puguin tenir), algun entrenador del planter, qualsevol que s’estimi el club. Segur que per omplir les places “Vip” d’aparcament hi ha overbooking de directius, però una cosa tant simple com aquesta no es fa.

  • L'escapulat

   V-R-P:

   Ja saps que penso exactament igual que tú i que, en aquest sentit, L’escapulat va néixer també per anar “suplint” aquest abandonament.

   De totes maneres, no hem d’oblidar tampoc que en José Manuel Hernández feia aquesta tasca sense veure un duro… però tens raó, penso que el club fa temps que havia d’haver agafat el brau per les banyes en aquest assumpte.
   També heu de tenir en compte que avui dia tot el que tingui a veure amb el periodisme/comunicació està força denostat (un gran error al meu parer, que pateixo en primera persona), així que…

   Dit això, pel que tinc entès aquesta setmana ja s’anunciarà la persona que ocuparà aquest càrrec, el nom de la qual no us puc dir per respecte professional. Espero que ben aviat veiem novetats.

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Bé, lo important és que pel que dius ja s’han mogut.

 • dani

  Bueno pues un altre partit sense gol i amb una greu errada que ens costa un partit.
  A veure cuan en facundo pot jugar i el mes important si marca gols.. Que tots tenim a la ment bons jugadors de temporades pasades que no han fet res.
  Si no dos partits mes i ya tenim el mercat de fitxatges. Que personalment crec que ens falta 3-4 retocs

 • L'escapulat

  Bon dia,

  Deixeu-me fer una correcció. Fa uns dies vaig dir que Abraham havia renovat el passat estiu per dues temporades més. Fals! El que va renovar per dos anys va ser Marcos, no ell.
  Així doncs, el canari podria marxar lliure al juny de 2015. Només si algun equip el fitxa durant aquest mercat d’hivern, el Bada cobraria traspàs.

 • Anònim

  Perque no s’intenta repescar al Mariano Diaz del Castilla???

 • Anònim

  Perque al Castilla crec que cobra bastant mes de lo que li podem pagar aqui, un altre cosa sería que el pagués el Madrid, ja que no hi vist que jugues aquesta temporada. Ojala vingués.

 • L'escapulat

  Doncs m’encantaria que tornés en Mariano; el poc que vam veure aquí va ser espectacular. Al Madrid C ho va fer prou bé (la temporada passada, 15 gols en 26 partits), però al Castilla de moment no se li ha vist el pèl en un equip que, per cert, es troba en una situació similar a la nostra al Grup II de la 2ª B.

  Com apunta l’anònim, no crec que el Bada pugui igualar el que ell cobra allà, ni molt menys, però una opció seria que tornés cedit, com va passar en el cas d’en Sergi Cortés fa dues temporades. En Sergi, per cert, tornarà aquest diumenge a Badalona, aquest cop amb la samarreta del Mallorca B.

  • JACH

   Buena noticia..!!, me alegro mucho por ella y por el club, que lo necesitaba. Importante mejorar este área de Comunicación, poniendo al día el club. Patricia conoce bien el club y seguro que aportará ilusión y buen hacer, preparación tiene para ello. Muchos ánimos y a trabajar…
   Felicitar también a la directiva, que sigue con sus esfuerzos para mejorar el club, poco a poco pero sin pausa.

  • JACH

   Buena noticia..!!, me alegro mucho por ella y por el club, que lo necesitaba. Importante mejorar este área de Comunicación, poniendo al día la entidad. Patricia conoce bien el CFBadalona y seguro que aportará ilusión y buen hacer, preparación tiene para ello. Muchos ánimos y a trabajar…
   Felicitar también a la directiva, que sigue con sus esfuerzos para mejorar el club, poco a poco pero sin pausa.

 • carlos

  A ver si es verdad y le va bien a la chica,y puede poner un poquito en condiciones la pagina web,que aun marca como próximo partido el badalona-español de hace dos semanas,y la plantilla del primer equipo como próximamente,hace falta mas comunicación porque si no es por este blog gracias al albert y las tertulias de radio no nos enterariamos de nada.Animo Patricia y que aporte su granito de arena.

 • L'escapulat

  Bona tarda

  Porto males notícies; Balda i Abraham segurament no tornaran a vestir-se de curt fins al 2015.
  L’equatorià en té per a dues setmanes i al canari encara li han de fer proves però tot apunta que tampoc podrà jugar els dos partits que queden fins al Nadal (aquest diumenge a casa contra el Mallorca B i diumenge 21 a Elda). Els papers de Facundo Ponzio, per cert, no acaben d’arribar…

  Així doncs, tot apunta que haurem d’aguantar amb un atac sota mínims aquest desembre: línies juntes i intentar treure petroli de la pilota aturada. Ara mateix, jo firmo sumar 4 punts en aquests dos compromisos.

  Cor fort i ànims: Diumenge tots a Montigalà a donar suport a l’equip!

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  Ahir, pel vent, va caure una valla del camp de la Travessera de Montigalà jo la he vist avui. Estarà arreglada per diumenge?
  El troç de valla on els mirons mirant el partit de franc continua igual. Durara aixi molt de temps?
  Un altre pregunta que em faig és que com és que els jugadors es vesteixen, el dia del partit, en els vestidors del camp de fútbol 7? És que els vestidors del camp gran no estàn en condicions?

 • Anònim

  Lluis la explicación es muy lógica, la lavandería, el guardarropa, la enfermería y almacén de material están en el edificio de arriba y es mucho mas cómodo para empleados, técnicos y jugadores tenerlo todo arriba y los vestuarios son mas modernos y mas grandes, a mi me los enseñaron y no es que los de abajo estén mal, pero son algo mas pequeños.

 • L'escapulat

  Bona aclaració, anònim…

  El tema de la tanca suposo que sí que estarà arreglada pel partit de diumenge. Ara mateix crec que hi ha dos prioritats:

  a) La il·luminació de Montigalà, que tots sabem que és insuficient per poder jugar a la tarda a l’hivern però que, tanmateix, no sembla que hi hagi intenció d’adequar.

  b) Com bé diu en Lluís, l’espai de tanca exterior sense tapar que permet a la gent veure el partit de franc, simplement acostant-s’hi des del carrer. Fa unes setmanes es va anunciar que s’hi col·locarien unes lones publicitàries. A mi mentre de moment hi col·loquessin unes gelosies de tela o el que fos, ja aniria bé, encara que sigui provisional. El que no pot ser és que això s’allargui gaire perquè encara que poc, els socis del Bada paguen un carnet per alguna cosa…

  Avui he llegit a la premsa el que ja us vaig anunciar ahir, que Manu Balda estarà al dic sec fins passat vacances. Abraham, en canvi, encara té alguna petita opció de jugar aquest diumenge. Però està tocat.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Doncs en una setmana ha millorat molt la web del Badalona; anàlisi del rival, agenda amb horaris i camps de tots els equips pel cap de setmana, prèvia del partit amb informació dels lesionats. Encara es podria millorar actualitzant la plantilla, però de moment molt bé, esperem que duri.

  • L'escapulat

   Totalment d’acord V-R-P, això ja té una altra pinta.

   Era qüestió de temps que amb l’arribada de la Patri la cosa millorés ostensiblement.
   Ara bé, tinguem paciència perquè hi ha molta feina i els recursos, pel que sé, segueixen sent pocs.

   Parlant de futbol: algú s’atreveix a endevinar la davantera de diumenge? Complicat, eh?
   Per cert, abrigeu-vos demà perquè tot apunta que passarem fred…

 • juan antonio

  matamala

  esteve monterde raul torres carracedo

 • juan antonio

  esteve izquierda ,carracedo derecha y raul torres detras de matamala con prior i toni lao

  • L'escapulat

   Doncs jo apostaria per Pineda de 9, Carracedo a la dreta, Torres a l’esquerra i Fran Bea de mitja punta.

   Per cert, no sé si el Bada es va guardar una opció per a repescar en Jordi Sánchez al mercat d’hivern.