VOTA EL MILLOR JUGADOR DE LA PRIMERA VOLTA

Escapulats,

Ja el tenim aquí. Com vaig anunciar-vos ara fa tot just una setmana, el patrocini de L’escapulat per part dels nostres amics d’SCORE TECH no només permetrà que aquest blog segueixi actiu, sinó que a més us brindarà l’oportunitat d’entrar en diferents sortejos d’equipament esportiu del CF Badalona. Doncs dit i fet, aquest és el primer.

Participar-hi és molt fàcil. Només us demano que voteu el qui creieu que està sent el millor jugador del Bada aquesta primera volta. D’entre tots els qui envieu el vostre vot (només comptarà un per persona / correu electrònic) sortejarem una samarreta oficial del primer equip del CF Badalona com la que veieu aquí sota… signada en persona pel jugador que hagi obtingut més vots! Podeu participar-hi fins al dia 5 de gener, un cop acabada la primera volta de la lliga, i el guanyador serà anunciat al blog l’endemà mateix, dia de Reis.

Animeu-vos a participar!

SCORE - Logo (transp)                    Samarreta SCORE 1r Equip

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

22 responses to “VOTA EL MILLOR JUGADOR DE LA PRIMERA VOLTA