ACORD DE PATROCINI AMB SCORE TECH

Escapulats,

Com ja us vaig anar comentant aquestes últimes setmanes, fa temps que cerco alguna entitat col·laboradora que m’ajudi, com a patrocinador, a sufragar els costos del blog. Doncs bé, avui per fi puc anunciar-vos que he arribat a un acord en aquest sentit amb SCORE TECH, empresa dedicada a la confecció i venda d’equipacions esportives establerta a Badalona i amb una gran presència als equips de la nostra ciutat començant, com no, pel CF Badalona. Gràcies a la seva aportació aquesta humil web seguirà activa i, el que és més important, oberta de bat a bat perquè els socis i seguidors del Bada tinguin un espai comú per dir-hi la seva i comentar l’actualitat del club que portem al cor.

Però això no acaba aquí. De nou gràcies a la col·laboració d’SCORE TECH, properament engegarem des de L’escapulat una sèrie de sortejos periòdics de roba esportiva d’aquesta marca, sempre relacionats amb equipament oficial del CF Badalona i, atenció, amb alguna sorpresa… Molt aviat us en donaré més detalls: estigueu a l’aguait perquè és una iniciativa que segur que us engrescarà!

Doncs res més; simplement m’agradaria tornar a agrair el suport dels companys d’SCORE per tal de poder mantenir viu L’escapulat i impulsar aquesta proposta participativa dels concursos. Com sempre, i ara més que mai, davant aquesta etapa il·lusionant que s’obre per al nostre club, entre tots hem d’aportar el nostre granet de sorra. Ara us toca a vosaltres!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

16 responses to “ACORD DE PATROCINI AMB SCORE TECH

 • carlos

  Muy bien albert,a ver si va bien en referencia a este patrocinador,y tambien tengo suerte y me toca una camiseta y una bufanda

 • lluis

  Molt bona noticia per a tú Albert, així podrem tenir la web de L’escapulat oberta, i sense cap despesa per atu. Enhorabona.

 • L'escapulat

  Moltes gràcies!

  Gràcies a vosaltres per seguir participant… al capdavall que la gent s’interessi pel Bada, vagin les coses bé o malament, és el que em dóna forces per seguir amb L’escapulat.
  Ara, atents als sortejos, que seran interessants.

  Ens veiem diumenge a Montigalà!

 • dani

  Ostres quina bona noticia. Enhorabona albert!!. Tots sortim guanyant i tindrem blog per temps.
  Ens veiem diumenge

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Enhorabona escapulat!!! Estarem atents als sortejos, tot i que el millor premi és que L’Escapulat segueixi obert.

 • juan antonio

  felicidades albert no es facil conseguir patrocinadores

 • JACH

  Perfecto Albert, muy buena gestión por tu parte. Me alegro mucho por ti y por todos los seguidores de este blog y del CFBadalona. Será la forma de mantener viva la comunicación y el interés por el club que nos une. Más teniendo en cuenta la precariedad y desactualización de la web del club, canal de comunicación preferente en los tiempos que corren. Sólo hay que ver que, a modo de ejemplo, todavía no han incorporado la plantilla del primer equipo, sigue reflejando el mensaje “proximament”. Deben estar esperando a los cambios que habrán con el mercado de invierno para hacer el trabajo una sola vez, digo yo… En fin, que eso, enhorabuena y a seguir en esta línea.

 • Anònim

  Felicitats! Aquesta pàgina s’ho mereixia

 • L'escapulat

  Moltes gràcies a tots pel vostre suport!

  Parlant de futbol, que sapigueu que l’argentí Facundo Ponzio encara no té els papers en regla i aquest diumenge encara no podrà debutar… Això sí, pel que comenten els que van als entrenaments sovint, el nano està en plena forma i deixa bones mostres de qualitat.
  A veure quan el podem veure, que bona falta ens fa un killer !

 • kanu

  Felicitats escapulat! Molt bona feina la teva! Per cert parlant de patrocinis saben alguna cosa del nou del bada. Quan entra en vigor? Quantitats?

  • L'escapulat

   Gràcies Kanu,

   Doncs no en tinc ni idea, només sé el que va publicar el club a la web, i no va ser gaire, precisament. Al web de VPSitex tampoc n’expliquen res (de fet, ni ho esmenten).
   El dilluns aniré a la tertúlia de RCB i trauré el tema, a veure si algú en sap alguna cosa i ens ho pot aclarir.

 • kanu

  Perfecte. Haviam si en duran sap mes del tema. Seria important reforçarnos al davant per nadal aquest any ara que tením defensa i bon migcamp i per aixo necessitem money

 • xafarder

  El juvenil de divisió d’honor ha guanyat al Jabac Terrassa per 5 a 1, momentàniament surten de zona de descens, han fet un bon partit, un respir pels de Javi Cuesta.

  • L'escapulat

   Gran notícia! Sembla que, com deia el mateix Cuesta, la reacció era només qüestió de temps i d’un canvi de sort, i ja porten 3 victòries els darrers 5 partits. A més, tot apunta que de les quatre places de descens n’hi ha tres ja força clares.

   Per cert, que el juvenil es deu haver lliurat pels pèls de la pluja (el partit era a les 16.30h), perquè Déu n’hi dó. A veure si els que no podem jugar demà serem nosaltres…

 • carlos

  Ello veo complicado jugar mañana sino para de llover,para mañana dan lluvia fuerte por la mañana,como se tenga que suspender a ver donde se juega porque la luz de montigala cada vez es peor y cada vez hay mas focos fundidos

 • xafarder

  Escapulat, han suspès en el descans el partit del Juvenil B de les 18 hores a Montigalá, anem haveura que passa demà si segueix plovent.