CORNELLÀ 1 BADALONA 1

Escapulats,

El Badalona va sumar ahir un puntet més al Nou Estadi Municipal de Cornellà. Després de l’estrena amb derrota a Montigalà davant el Reus, calia treure alguna cosa positiva d’aquest desplaçament. Primer objectiu, doncs, acomplert. Ara bé, des d’aquí fa setmanes que diem que l’equip necessita una victòria com a estímul al més aviat possible. El Bada porta, ni més ni menys, set jornades consecutives sense guanyar, i als darrers cinc partits de lliga hem encaixat algun gol. Unes dades preocupants que el nostre gran inici de campionat i la igualtat d’aquest grup III han esmorteït significativament. El mateix Manolo González ho reconeixia en acabar el partit: “L’equip segueix sent competitiu cada setmana, però necessitem un triomf ja”.

El míster es va mostrar especialment molest pel fet que els seus homes, exactament com ara fa quinze dies, concedissin un gol al rival tot just després d’aconseguir marcar. Ahir, l’alegria pel golàs d’Esteve Monterde només va durar tres minuts: els que van del 58′ al 61′, quan Gallar, aprofitant un mal refús d’Álvaro Vega a la frontal de l’àrea, establia l’empat definitiu. Els escapulats van tornar a fer un partit molt seriós i pràcticament sense errors en defensa però, com ja ve sent habitual els últims partits, un Abraham molt sobremarcat limitava el nostre poder a dalt (ahir, a més, cal afegir la baixa per sanció de Raúl Torres, tot i que recuperàvem Juanjo Prior). Un incansable Manu Balda i el mateix Esteve, que cada vegada es consolida més com un tot terreny molt útil en la creació i l’arribada a l’àrea, van ser les nostres principals armes ofensives. Malgrat tot, l’ocasió més clara a banda del gol arribaria a les acaballes del partit, després d’un bon xut creuat de Carracedo que el porter Segovia no podia atrapar i que Toni Lao, arribant al rebuig des del darrere, enviava al pal… Això passava al minut 84, en una fase del matx en què qualsevol dels dos equips s’hagués pogut endur la victòria. Al final podem parlar de resultat just (el Cornellà també havia disposat d’alguna bona oportunitat, sobretot a pilota aturada), però marxàvem amb un regust amarg. Més que guanyar un punt, se’ns n’escapaven dos, i sembla que últimament els contraris ens fan gol amb certa facilitat. Fa falta una reacció: necessitem tornar a guanyar. Els jugadors ho saben, el cos tècnic ho sap i el públic ho reclama.

Boniquet, un dels molts 'ex' que vam retrobar-nos ahir a Cornellà.
Foto: Andrés Ayala (uecornella.cat)

Diumenge que ve (12h) ens visita l’Espanyol B, segon classificat, equip més golejador del grup i amb el millor diferencial: un autèntic os. Segur que veurem un bon partit de futbol i serà interessant comprovar com l’afrontem tàcticament. Mantenir la porteria a zero hauria de ser la premissa bàsica per on començar a forjar la victòria, però el filial entrenat per Lluís Planagumà té una de les davanteres amb més qualitat de la categoria…

Per cert, com ja sabreu, aquesta setmana s’han accelerat els treballs de posada a punt de l’estadi de Montigalà, amb un rentat de cara general pel que fa a les graderies, cabina de premsa, accessos, etc. Sembla que el club va escoltar les queixes i demandes dels socis i s’ha posat mans a l’obra. Diumenge ho comprovarem de primera mà. A veure si tornem cap a casa amb millors sensacions que la setmana passada i, per fi, amb tres punts al sarró.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “CORNELLÀ 1 BADALONA 1

 • dani

  Un altre partit empatat. La veritat que es quedacara de tontos la facilitat que ens tenen ultimament per marcarnos un gol despres de fer nosaltres un….

 • juan antonio

  hemos jugado como los ultimos partidos cada vez que marcamos falta de concentracion y nos empatan y sigue faltando delantera y por cierto a ver si se queja el lleida del campo del cornella como se quejo del nuestro es mas pequeño en dimensiones que el campo del pomar y ademas la porteria de la entrada general estaba torcida.toca ya ganar un partido ahora vienen partidos dificiles.

 • carlos

  Últimamente no se nos da muy bien aguantar el resultado cuando lo mas difícil esta hecho,la baja de lulu en el centro de la defensa nos ha trastocado los planes un poco,pero bueno confiemos en que este domingo podamos sacar el partido contra el español b para adelante,ahora nos vienen tres filiales seguidos,a ver que sucede.Ayer escuche el partido y ha ponzio se le ve al chaval con ganas a ver si se le soluciona de una vez por todas el problema(como se nota que no es leo messi sino al día siguiente solucionado).

 • carlos

  Me he pasado por el campo,y estan desmontando la graderia ,supongo que querran echarla mas para atras o no se pero llegaran a tiempo para el domingo? A ver que pasa.Podrian haber empezado la semana pasada,para no pillarse las manos,en fin esperaremos

 • Anònim

  Según comentan, las tiran mas para atrás y las dejan mas bajas a ras de suelo o solo a 30 o 40 cms de altura y la visión será mejor.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  En primer lloc, perdoneu pel retard en publicar la crònica… Sincerament m’ha estat impossible fer-ho abans. El que sí que us prometo que faré sempre és publicar com a mínim l’entrada amb el resultat per així poder anar comentant la jugada des del primer moment.

  * Graderies a Montigalà: Avui a la tertúlia han dit que el dimecres ja estaran acabades les reformes. També s’adecentarà la cabina de premsa (creieu-me, falta li feia) i espero que no tornem a tenir els problemes amb els aspersors…

  * Ponzio: Tothom que el veu entrenar -i els seus companys- diu que és un jugador que es trenca les banyes a cada jugada… La veritat és que s’està integrant molt bé i només fa falta sentir-lo comentar el partit amb en Ramon jejeje
  Pel que fa als papers, evidentment teniu raó, però també s’ha de tenir en compte que el jugador debutarà quatre mesos després de la seva arribada… sort que va venir a cost zero.

  Repeteixo que no s’ha de fer saltar les alarmes, però necessitem trencar aquesta mala dinàmica amb una victòria, JA. Els empats ens permeten seguir a dalt, però aquesta temporada la salvació anirà molt cara i com veieu seguim a només sis punts del descens. S’ha de sumar el màxim possible abans de Nadal a l’espera, per cert, dels reforços ofensius que tant demana Manolo…

  • carlos

   Yo albert tambien escuche anoche la tertulia y dijo un tal galindo de la directiva que llamo,que el miercoles estarian listas,y se comento en la tertulia que las iban a cambiar,yo que quieres que te diga,ni para el miercoles van a estar listas ni creo que las vayan a cambiar mas bien las van a ubicar mas para atras,si ayer solo estaba desmontada la mitad de la grande,llegaran si llegan justo para el viernes.

   • carlos

    Por cierto tanto que se quejan del riego si es de las pocas cosas que se ha hecho y funciona bien,yo he visto alli ya unos cuantos partidos y el riego funciona bien y tiene su ciclo para que todos funcionen,lo que pasa que siempre sale algo de agua(pero eso pasa en todos los campos) y si encima te pilla un dia de aire como el que hizo el dia del reus que no fue solo en montigala,pues claro sale agua para un lado en este caso para la zona vip que era para donde soplaba.

 • jaume

  Sincerament això no funciona desde que el Sr. Bermudo te que jugar Si o Si… No entenc la seva posició al camp i això ens está fent perdre joc d’atac.
  Si te que jugar que el faci a la seva posició i si a la seva posició hi ha gent que compleix com es el cas, doncs que no el possin.

  • JACH

   Totalmente de acuerdo Jaume. Bajón significativo en su rendimiento respecto a la temporada pasada. Hoy por hoy, no está para ser titular, ni en su posición de lateral ni en la de interior, en la que según mi opinión aporta poco. A ver si recupera su nivel, que experiencia y calidad tiene.

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Us veig molt crítics amb el paper de Bermudo. La veritat és que jo no havia vist que jugués tan malament els darrers partits (havia estat gris, sí, però tampoc horrible). Aquest diumenge, si juga, m’hi fixaré més.
  A mi sincerament també m’agrada molt més com a lateral, i Grima a la seva banda natural, la dreta, tot i que sí que està tenint un bon inici de temporada com a lateral esquerre.

  Suposo que és normal que alguns jugadors no juguin al nivell de les primeres jornades (com Torres, Prior, Balda o el mateix Abraham…), però l’equip necessita reaccionar ja i tornar a sumar de tres en tres.

  A mi m’agrada força l’esquema de 4-2-3-1, però potser a casa podríem provar un dia de jugar amb dos puntes, Matamala per baixar pilotes i Balda per córrer a la segona jugada, per exemple, perquè si ho fiem tot al canari és evident que no sempre podrà treure’s el conill del barret…

  A veure quines cartes ens ensenya Manolo el diumenge: per exemple, m’agradaria tornar a veure l’Esteve com a titular i alguna novetat al davant.
  Ah! i sense oblidar les baixes de Fran Bea i Lulu… a veure per quan en tenen.

  Fins diumenge!