OLOT 3 BADALONA 3

Escapulats,

El Bada ha tret un més que meritori empat de la capital de la Garrotxa. En un partit atípic pel que estem acostumats, amb sis gols i una segona meitat absolutament frenètica, els de Manolo González s’han sobreposat a dos penals en contra assenyalats amb un marge de només cinc minuts i, en menys de sis, han remuntat un 1-3 en contra per escatar un puntet d’Olot. Un resultat molt positiu que ens situa a només un punt dels quatre equips capdavanters però que, curiosament, ens deixa fora del play-off, amb una classificació a la zona alta d’autèntica bogeria.

El partit ha començat molt fort els primers minuts, deixant entreveure el que vindria després: Primer, amb una rosca de Carlos Martínez que s’ha estavellat al pal i, tot seguit, amb un bon xut de Toni Lao que Wilfred ha pogut avortar. Gran protagonisme en atac avui de l’ex del Sabadell, com ja veureu… L’acció no acabaria aquí: abans d’arribar al primer quart d’hora de joc, Coromines la tenia després d’una bona passada llarga de Sielva, però la nostra defensa rebutjava in extremis. El sistema defensiu escapulat, però, fallaria cinc minuts després a la sortida d’un còrner dels locals que Germán, entrant amb tot al segon pal, rematava al fons de la xarxa (17′). L’Olot portava el pes del partit i, amb Coro com a home més perillós, semblava que podia augmentar la renda. Aquí és quan ha aparegut Abraham, decisiu de nou amb un golàs espectacular des del vèrtex de l’àrea (36′). Una nova obra d’art del canari que ha fet emmudir el Municipal d’Olot. Aribàvem al descans ressuscitats i amb un bon gust de boca.

La segona part ha començat amb els d’Arnau Sala apujant una marxa. A més, ben aviat han rebut un esperó immillorable gràcies a un penal dubtós de Lulu sobre Carlos Martínez que ell mateix ha transformat al minut 54. Les coses encara podien empitjorar i és que, només cinc minuts després, l’àrbitre ha tornat a assenyalar penal per unes mans (clares) d’Amantini dins l’àrea. El “Papi”, per cert, ha comès dos penals en els dos últims partits… Marcos endevinava les intencions de “Carlitos”, però el davanter grana s’anotava el segon de la tarda i posava un 3-1 que, per sensacions, semblava ja definitiu. Sorprenentment, s’ha esdevingut el miracle. Dos gols en sis minuts de Toni Lao (60′ i 66′) han culminat una reacció fulgurant dels escapulats. Les dues jugades han tingut un caire similar; arribada des del darrere del tot terreny barceloní i barraca. La primera, amb la cama dreta després d’una passada de la mort de Manu Balda  i, en el segon gol, rematant de cap una bona centrada d’Abraham. El Badalona havia fet el més difícil, però semblava que la gesta encara podia ser més gran. Malgrat tot, el marcador ja no es mouria en una darrera mitja hora en què el partit s’ha acabat de descontrolat del tot. Al final, un punt més pels homes de Manolo González, que segueixen sumant i mantenint-se a la part alta de la classificació. El proper partit de lliga, precisament, ens enfrontarà al Reus, que ara mateix té els mateixos punts que nosaltres i que -ells sí- està cridat a disputar les eliminatòries per l’ascens. Un partidàs i una ocasió excepcional per estrenar-nos a Montigalà. Abans, un petit regal per a la parròquia escapulada: dimecres (20h) últim partit a Pomar en els 1/4 de Final de la Copa Catalunya absoluta davant el Girona. A seguir somiant!

Videoresum un cop acabat el partit a elgarrotxi.cat

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “OLOT 3 BADALONA 3

 • carlos

  Bueno empate positivo ya que hemos tenido poder de reaccion,y de un 3-1 hemos empatado 3-3.A ver si lo hacemos bueno ganando en casa al reus y estrenando montigala,pero antes a disfrutar contra el girona.La mala noticia la quinta amarilla a juanjo prior

 • lluis

  Bé tot el que sé del partit és el resum que has posat aquí i el resum que he vist per Televisió de Badalona.

  El que puc dir és que d’altres temporades, amb un 3-1 en contra el Badalona hagués perdut el partit, i en canvi, el Badalona amb la seva lluita, el va poder empatar, i amb una jugada dubtosa al final amb possible penal a Abraham, inclús guanyar.

  Un altre cop vull referir me a Amantini, un altre penal en contra fet per ell, aquest jugador, primer no sé per què va jugar ahir, si la defensa Lulu-Alvaro Vega, funcionava perfectament i després Amantini se li ha de llegir la cartilla perquè cada partit en fa alguna que li costa alguan cosa al Badalona.

 • L'escapulat

  Molt d’acord amb el que dieu: aquest tipus de partit el perdíem en temporades anteriors; l’equip aquest any té caràcter, això no se li pot negar encara que diumenge no es jugués gaire bé, com va dir el mateix Manolo.

  Amantini: crec que és un perill calculat quan el poses de titular. És un jugador molt contundent i segurament útil en partits travats i en què ens va bé l’empat, però aquest ritme de penals i faltes innecessàries fins i tot suspera el que podríem esperar… Molt em temo que això encara confirma més la dupla Lulu-Vega de cara al futur. Dit això, el dia del Lleida, a banda del penal, va fer un molt bon partit. A veure si el míster el pot reconduir!

  Aquesta tarda en Lluís ha penjat una fotografia de l’estat de les obres a Montigalà a la pàgina de facebook de L’escapulat. Com veieu, les graderies ja van prenent cos.

  Per cert, el partit més interessant d’aquest cap de setmana des del punt de vista català és el Badalona-Reus, amb els dos equips empatats a 20 punts i roçant el play-off. En canvi, TVC oferirà per Esport 3 un Nàstic-Zaragoza B que en principi no té gaire interès… Vull creure que això és degut a que amb prou feines hi haurà les graderies; encara menys l’estructura per a poder televisar els partits, però se’m planteja una altra pregunta: a Montigalà podrem veure-hi partits televisats?

  Abans de l’estrena del diumenge, recordeu que demà a les 20h ens acomiadem del Pomar amb tots els honors: 1/4 de Final de la Copa Catalunya contra tot un Girona. No es preveu pluja i, a més, l’entrada és lliure, així que no valen excuses: Ens veiem allà!

  PS: Pels qui, tot i això, no pugueu anar al Pomar, el partit serà retransmès en directe pel web http://www.futbolcatmedia.cat/

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Us porto un altre tuit important, el de la companya periodista Patricia Pérez, que al seu compte acaba d’anunciar que ja s’ha efectuat la subhasta dels terrenys de l’Avinguda de Navarra: l’empresa guanyadora ha estat Revelation Systems, que pagarà 6.557.185€ (el preu de sortida era de 5.987.078,48€).

  Així doncs, es confirma que ja hi ha via lliure pel finançament del futur estadi Municipal. Durant el primer terç de 2015, la primera pedra.

 • carlos

  Buen partido ayer contra el girona,el equipo estuvo muy bien contra un segunda que esta en puestos de ascenso a primera,al final se perdio en los penaltis pero la gente menos habitual le sirvio para saber que estan hay ,buen golazo de prior,ahora a por el reus.Hay que tener en cuenta que no hemos perdido ni un solo partido en campo del pomar,a ver si nos va bien el estreno en montigala.

 • carlos

  Por cierto albert,ayer estuve en el campo de montigala y subí a la zona de prensa y la verdad que sigue como estaba: cables por medio,interruptores con cables sueltos,etc,y el marcador empalmado en unos de los enchufes,o sea,a no de ser que a ultima hora hagan alguna cosa,te lo digo para que vayas prevenido.

  • L'escapulat

   Yep, sí, n’estic al corrent… Espero que d’aquí al diumenge s’hagi arreglat mínimament perquè si no tindrem feina el company Ramon Duran i jo… i evidentment els mitjans que vinguin de Reus. Al final qui en surt perjudicat és l’aficionat que vol seguir el partit des de la ràdio, així que creuem els dits.

   Acabo de consultar el web dels del Baix Camp i ja he vist que Natxo González, com els últims entrenadors que s’enfronten a nosaltres darrerament, vindrà amb la lliçó apresa.

 • dani

  Aquesta tarda-nit e pasat per montigala i e vist entrenar els dracs. Creia que ya s`habien anat pero entrenen alla. Almenys una part del equip.
  Tema a part. Desde fora es veu perfectament el camp i el partit aixi que si no fan alguna cosa al respecte veurem mes de una persona desde fora veient el partit.
  Veurem si en la nostra casa temporal fem el mateix tipus de joc que a pomar i la sort de guanyar partits. Fins el diumenge contra el reus.

  • L'escapulat

   Si els dracs estaven allà segur que era amb el consentiment del Badalona. Pel que van dir totes les parts, el conflicte està completament superat i serà el Bada qui tingui ús preferent total de les instal·lacions.

   Per cert, segons m’han explicat, ahir a la tarda les cabines de premsa van ser netejades i més o menys posades en ordre gràcies a la feina i l’esforç desinteressat de diverses persones que, com sempre fan, posen el club per davant de tot, com ara el meu company Ramon Duran, en Carlos Caballero o l’electricista encarregat del camp del Pomar…

   En fi, des d’aquí m’agradaria agrair-los el gest i fer-me’n ressò. Per gent com aquesta s’ha aguantat històricament el Badalona. Gràcies!

   Ens veiem demà a Montigalà, a veure si aconseguim que es converteixi en el fortí que ha estat el municipal de Pomar.

   AMUNT BADALONA !

   • JACH

    Gran gesto el de estos colaboradores, que les honra como fieles aficionados del CFBadalona y habitantes de esta ciudad que tan poco apoya el fútbol. Un ejemplo a seguir, criticar cuando proceda, pero siempre ayudar en lo que sea posible. Buen trabajo Ramón, Carlos y compañía.
    A ver que tal mañana, si entramos con buen pie en nuestra casa de los próximos 2-3-¿…? años.

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Ja que sempre escric per criticar a la directiva per la mala gestió en la sortida de l’Avinguda de Navarra i en l’arribada a Montigalà, també vull agrair la feina de gent com Ramon Duran, Carlos Caballero, l’electricista del camp del Pomar i tots els que ajudan.