BADALONA 1 LLEIDA 1

Escapulats,

Ja som en zona de play-off. Després d’onze jornades i 33 punts en joc, el Badalona n’ha sumat 19 (un més que en tota la primera volta de la temporada passada) i es situa en quarta posició, només per darrere dels tres “grans” d’aquest grup III: el Lleida, el Nàstic i l’Hércules. Els de la Terra Ferma han passat avui per Pomar (en el que hauria d’haver estat el nostre últim partit en aquest camp) i s’han endut el màxim premi que els rivals han pogut emportar-se d’aquí en aquests tres mesos de competició: un empat. No llancem les campanes al vol: el nostre objectiu és la permanència i, en principi, aquest lloc a la classificació no ens correspon. El temps situarà a cadascú al seu lloc però, de moment, i amb la lliga arribant al seu primer terç, el Badalona és entre els millors de la categoria.

Les baixes de Toni Lao i, sobretot, Abraham, condicionaven del tot l’alineació i el plantejament de partit de Manolo González, que havia de moure peces per plantar cara a tot un Lleida Esportiu, flamant líder i la millor defensa del grup. En aquest sentit, dos apunts significatius: dels dos davanters centre disponibles (Facundo Ponzio segueix sense regularitzar els problemes de papers), un es quedava a la banqueta (Matamala) i l’altre no anava ni convocat (Pineda). Especialment preocupant el cas del segon, ja que aquest gest pot interpretar-se com que el míster no compta amb ell pel futur. Veurem, és molt d’hora, però la realitat és que amb Abraham sancionat Manolo ha preferit col·locar Manu Balda com a punta titular, i això que l’equatorià acaba de sortir d’una lesió… Amb Amantini i Lulu de centrals, Álvaro Vega avançava la seva posició per suplir la baixa de Lao i fer parella amb Juanjo Prior al doble pivot. Davant, Carracedo havia d’actuar com a catalitzador i connectar amb Raúl Torres i Balda. Bermudo, per cert, es consolida com a interior esquerre.

L’inici del partit del Bada ha estat fulgurant. De fet, recordava molt al començament davant el Villarreal B del 28 de setembre, abans que s’ajornés el matx per la pluja. Això es tradueix en dos denominadors comuns: intensitat altíssima en la pressió dels escapulats i un Raúl Torres esplèndid. Aquesta tarda, a més, amb la recompensa del gol: no s’havia arribat al minut 4 quan una recuperació a camp contrari habilitava l’ex de la Cultural Leonesa per conduir fins a la frontal i, sense marca, engaltar un potent xut que feia inútil l’estirada d’un altre Torres, el porter visitant Pau. Amb prou feines havíem escalfat i el Bada ja manava al marcador. Amb un Lleida absolutament desaparegut en combat, quatre minuts després el mateix Raúl ha tingut el 2-0, però el seu un contra un l’ha salvat Pau cobrint molt bé els espais. Els de Ponent no han aparegut fins al minut 20, però quan ho han fet ens han apretat de valent. Una llàstima no haver sentenciat al primer quart d’hora, perquè un cop s’han assentat damunt la gespa, els de Manolo Idiákez han fet patir un Badalona que ha renunciat massa d’hora al domini de la pilota. El primer avís ha arribat amb un míssil de Miramón que ha marxat fora per poc i, poc després, al 34′, l’àrbitre ha assenyalat un dubtós penal d’Amantini sobre David Sánchez en una pugna aèria per una pilota bombada sense perill aparent. Raúl Fuster no ha fallat i establia les taules de forma justa pels mèrits d’uns i altres. El regust agredolç amb què arribàvem al descans era perquè el Lleida no ens havia marcat de jugada, sinó mitjançant un penal evitable. Per cert, els visitants no s’han cansat de reclamar pena màxima en cada arribada embarullada: el col·legiat, en canvi, no ha vist res en una caiguda de Balda al minut 42, quan ja tenia la canya a punt per rematar una centrada de Carracedo des de la dreta.

El Badalona marxarà de Pomar sense haver perdut cap partit de lliga / Foto: L’escapulat

La segona part ha començat com acabava la primera: amb un possible penal no assenyalat al Bada. Aquest cop qui queia era Raúl Torres i, de nou, l’àrbitre se’n desentenia del tot. Torres, per cert, ha passat pràcticament inèdit tot el segon temps i les poques accions ofensives de l’equip les ha canalitzat Carracedo, avui una altra vegada molt lluitador i demostrant la seva enorme classe amb espurnejos de qualitat. Un altre bon partit d’en Cristian, que mica en mica va recuperant la confiança de l’any passat, en què apuntava maneres de jugador important. Malauradament, aquests segons 45 minuts el Lleida ha mantingut el domini incontestat de l’esfèrica i ha gaudit d’alguna bona oportunitat per avançar-se a l’electrònic. Un xut d’Albistegui al travesser (59′) i una rematada de cap d’Osado que entre Marcos i el pal ha sortit a còrner miraculosament (76′) han estat les arribades més perilloses dels visitants. Per part del Badalona l’única ocasió remarcable ha estat una volea de Carracedo que s’ha estavellat al pal esquerre de la porteria de Pau, que no hauria pogut fer res per evitar el gol. L’encontre ha acabat amb un repartiment de punts que els dos equips han acabat donant per bo, tot i que ningú ha especulat gaire amb el resultat. Els del Segrià es mantenen al capdavant de la classificació i el Badalona entra en zona de privilegi per primer cop aquesta temporada. Una bona tarda de futbol entre dos equips que, cadascun amb les seves armes, han cercat la victòria a la seva manera. El miler d’aficionats que hi havia al Municipal de Pomar (amb una presència més aviat modesta d’aficionats lleidatans, tot sigui dit) han marxat satisfets a casa.

El Badalona confirma que, amb l’as d’Abraham o sense, segueix sent un equip ultracompetititu, amb un compromís innegable per part de tots els jugadors i una defensa a prova de bombes. No és poca cosa i, ara per ara, ens fa estar entre els millors. Diumenge que ve, a Olot, un altre desplaçament per fer amb tranquil·litat però amb tota l’ambició del món per endur-nos els tres punts sense complexos. Avantatges de ser, de moment, equip de play-off.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

45 responses to “BADALONA 1 LLEIDA 1

 • kanu

  Perqué no juga ultimament en Fran pineda? Es unic davanter centre nat que tenim? Aquí hi ha alguna cosa rara…

  • dani

   Avui no a jugat perque a caigut de la convocatoria. Peroalguna cosa rara pasa aqui. Igual que amb ponzio.
   Avui a sigut un bon partit. Llastima del resultat pero podria haver guanyat cualsevol dels dos equips. aixi que es un bon resultat
   Y ya crec que el seguent partit sera a montigala. Mentre seguim amb aquest numeros ja em conformo

 • Carlos gutierrez

  Bueno un puntito mas sino se hubiera inventado el penalty el arbitro,hubieran sido tres pero bueno,por cierto albert el la web del federacion futbol catalan ya dan por hecho que el partido de copa cataluña contra el girona que se jugara en pomar a las 20 horas,no se dijo que igual era en montigala?Si montan las graderias a partir de mañana estaran a tiempo, y se podria avisar a la federacion o no? Si sabes algo comentalo

 • Anònim

  Carlos si no ha cambiado la reglamentación para cambiar de campo, se necesitaría el consentimiento del Girona, pero yo cuando comience a ver tubos me lo creeré, una cosa es lo que dicen y lo que quieren y otra lo que el Ayuntamiento pueda hacer.

 • Carlos gutierrez

  Ya ya yo lo lo mismo mañana vere si es verdad lo que dicen,por parte del girona no creo que pongan ningun paero,es lo que se los comunico al principio

 • Anònim

  Por cierto Carlos,¿ tu crees que la iluminación de Montigalá es mejor que la de Pomar?, porque este es otro asunto, que se han limitado a cambiar bombillas fundidas y no la han reforzado, ¿será suficiente la que hay? Y tan pronto veas tubos nos informas. Un abrazo.

 • Carlos gutierrez

  La verdad es que la iluminacion es bastante patetica,no porque no ilumine sino que dicen que han cambiado todos los focos y ya hay tres que se han fundido,y en pomar por ejemplo ya habia uno fundido hoy,aparte estan mal orientadas en montigala supongo que se pondran las pilas si es verdad que se quiere jugar aqui contra el girona o en su defecto contra el reus,ya os dire algo sino se adelanta antes Lluis

 • xafarder

  Tant de bo m’equivoqui i posin la graderia d’una vegada, però a aquest pas cantarem el 25 de Desembre fum, fum ,fum a Pomar, la graderia, les llums, el Ok de la federació, els Dracs , etc.etc. quan realment hi haurà diners serà en 2015 si pressuposten la partida del milió d’euros del conveni. Haveure si m’equivoco tindria una gran alegria.

 • lluis

  Referent al partit d’ahir dir que el 1-1, es just però,sense el penal. per mí just, que va pitar contra el Badalona, hagués pogut estar un 1-0 perfectament.
  Vull dir alguna cosa sobre Amantini, el dia del At Baleares, ens deixa amb deu jugadors al minut 20, per una segona tarja groga tonta que se l’hagués pogut estalviar, dons ell conduia la pilota i va donar una cop de colze al jugador contrari que el perseguia. Va pasar davant on era jo.
  Ahir una pilota que no portaba perill, dons anaba per l’aire, ell mira al davanter, ho dic perquè en aquest moment jo miraba cap al àrea, i quan el veu arrribar li dona una espenta. Penal tonto, però penal.
  El partit del Baleares el vem guanyar, però vist el d’ahir, s’hagués pogut guanyar per 1-0.
  Bermudo desubicat, no va existir en tot el temps que va jugar, ja sé que no hi han més jugadors per posar, que tenim el que tenim.
  Però a la fi un bon resultat ja que seguim sumant punts cap a la salvació que és el que importa.
  Carlos tranquil no m’adelantare perquè jo a la tarda no acostumo a pasar per la travessera de montigalà, i no veig la iluminació que hi ha.

 • L'escapulat

  Ara mateix segueix sent una incògnita on es juga el partit del dia 12. A veure què ens podeu dir avui si esteu atents a Montigalà. Més enllà de les graderies, el gran problema és que ara mateix allà no hi ha llum, i pel que tinc entès tampoc es poden traslladar els focus del Centenari.
  A veure si aquesta nit sabem alguna cosa més a la tertúlia de la ràdio.

  Partit d’ahir: crec que l’empat és just, i no oblidem que sobre el paper el Lleida és un equip molt superior que ens ha de guanyar sempre i on sigui. El més important, tornar a comprovar que aquest equip és supercompetitiu i que, com diu Manolo González, n’hem d’estar orgullosos.
  Per cert, el míster va llançar un petit dard a l’afició, reclamant que hem d’animar més i empènyer l’equip a casa.

  Suposo que també reclama això pensant en la pressió sobre els àrbitres, que com sempre a Badalona no tenen gaire manies a l’hora d’afavorir els equips visitants. De fet Manolo es queixa clarament. Jo vull tornar a veure algunes accions a la tele, però si el penal ho és, una altra errada d’Amantini. Amb aquest jugador ja se sap: és un mur al darrere i un destructor excel·lent, però no li demanis treure-la jugada des del darrere… i de vegades té una certa incontinència pel joc dur a la Pepe. Serà qüestió d’anar-ho corregint… o de saber que és una arma de doble fil.

 • Anònim

  Por lo que explican los técnicos, poner dos focos mas en cada torre, significa tirar metros de cable desde donde están las cajas con las reactancias, no es empalmar arriba en la torre, o sea que es trabajo, dinero y tiempo o sea que va para largo. Esta mañana he pasado por Montigalá a las 11 y sin movimientos de gradería. O sea que el partido con el Girona si no hay mas luz está claro donde se jugará.

  • L'escapulat

   El tema és que el partit següent és diumenge 16 contra el Reus, i en quatre dies no crec que ho tinguessin tot sol·lucionat. En fi, encara queden dues setmanes i a l’Assemblea se’ns va dir que el dia 16 era la data màxima: un vot de confiança.

 • dani

  No hi ha llum a montigala? Que hem tingut un altre robatori? O la iluminacio es deficient. Perdoneu pero e estat una mica ausent per aixo pregunto.
  Gracies

  • carlos

   No ,no ha habido ningun robo lo unico es que dicen que cambiaron todas las bombillas y yo digo que solo cambiaron las fundidas,y pasa que ahora hay ya 3 fundidas,lo normal es que se cambien todas y asi puedes llevar un control,y aparte falta poner algunas bien orientadas al campo,yo digo que haciendo eso la luz es suficiente si luego quieren reforzarla pues mejor.Respecto a lo que dice albert que a dicho manolo gonzalez acerca de que hay que apoyar mas estoy con el ya lo dije la otra vez,son sólo 4 los que animan,els betulians y alguno mas en la grada de detras de ellos,yo siempre me pongo en esa zona,y veo lo que hay.

   • dani

    Muchas gracias carlos por la informacion.
    Yo de lo que me e fijado es que la edad media de los espectadores es un poco alta.. Creo que falta llegar a los jovenes de la ciudad y supongo que eso pasara cuando tengamos es estadio nuevo y hagan una campaña de socios. Ya no digo en condiciones si no tener una como muchos equipos.

 • Anònim

  Ayer en Pomar me lo comentaron y hoy he mirado calendarios por internet, el fin de semana de 15 y 16, juegan en casa el femenino Nacional del Seagull a las 12 en Montigalá del domingo, el 1º Equipo nuestro con el Reus por la tarde a las 17 horas del domingo (¿donde?), el juvenil de división de honor a las 16,30 con el Cornellá del sábado(¿donde?)y encima los Dracs dicen que juegan el 15 por la tarde(¿donde?), primer lío de la temporada¿donde lo harán?

  • L'escapulat

   Déu n’hi do el panorama… penso que tenint tot això en compte, ja es donaran pressa en accelerar els treballs a Montigalà…

   Per cert, no havíem quedat que els Dracs jugaven a Pomar ja segur? Si el cap de setmana del 15-16 el camp de Montigalà no està llest, calçem-nos.

 • lluis

  Avui he pasat pel camp de la Travessera de Montigalà a les 14.30. El camp no l’han tocat per res, d’accord que aquest matí plovia, però, almenys, portar el material per começar el más aviat possible. Ni això.

  • carlos

   Ni el 12 ni el 16 de este mes esto esta parado,la verdad que eso es de lo que hablamos la poca palabra que hay a jugar a pomar y se acabo

   • carlos

    No es por nada ya dije que hasta que no cobraran el impuesto de la contribucion en noviembre a los ciudadanos de badalona,no moverian ficha si no hay un duro(o eso dicen),a que os apostais que mañana comienzan?

 • L'escapulat

  Alguna notícia de si han començat les obres avui?

  Per cert, ja devíeu sentir ahir a la ràdio que la subhasta dels terrenys de l’Avinguda de Navarra va anar bé: hi ha fins a 3 ofertes presentades, així que el finançament pel futur camp municipal està assegurat.
  Bona notícia!

 • Carlos gutierrez

  De momento nada pero tal vez mañana comience,piensa que una graderia asi en tres dias se monta

 • dani

  Bona nit. Algu podria ficar el link de la tertulia de aquest dilluns ? O estat mirant pero no o trobo..gracies

 • lluis

  Avui, al matí, he pasat per la Travessera de Montigala, i no he vist cap moviment de posar grades. El camp estava vuit.
  A la Assamblea no van dir que començaban a posar-les dilluns dia 3?

 • Adri

  Pero cuando empiezan las obras??? Me he pasado por Montigalá y todo sigue igual de parado. Por lo que veo esta semana no empiezan.

 • Anònim

  Aleluya, he pasado a las 12 y ya están descargando hierros, Carlos al final lo has adivinado, ahora falta ver cuantos días necesitan para poder jugar los partidos de segunda B, según comentaron 15 días a partir de estar todo listo y verificado por federación.

  • carlos

   Para el viernes a la tarde tendrian que estar listas

   • carlos

    Yo creo que quieren tenerlo para este finde asi poder llamar a la federacion catalana para el partido del girona ya que el girona no pondra ninguna pega pues al principio se iba a jugar en montigala cuando se hizo el sorteo,y la catalana es la que hace el informe para la española y asi poder comunicarselo al reus.Si es que el ayuntamiento no falla al final lo que dije piensa mal y acertaras,hasta que no cobran no las ponen es asi de sencillo

 • Anònim

  Lo del Girona, según me han comentado, puede tener arreglo pues es una competición regional y no necesita inspección, pero lo de la segunda B, lo veo complicado, porque las comunicaciones a los clubs creo que son con 8 días de tiempo, a pesar que tu de inspecciones sabes mas pues estuviste cerca de los que estaban inspeccionando.

 • L'escapulat

  Pel dia del Girona, com dieu, en tractar-se d’una competició (MALAURADAMENT) de fireta, no crec que hi hagi problemes perquè es jugui a Montigalà. Altra cosa és què passarà el diumenge següent amb el Reus.
  Es podria donar el cas curiós de jugar dimecres a Montigalà i el diumenge a Pomar? Jo de ser així preferiria jugar els dos a Pomar i així ja tenim temps de sobres per a debutar amb tot net i polit el 30 de novembre contra l’Espanyol B.

  • carlos

   Veremos a ver que pasa yo creo que si se juega el del girona el del rrus tambien se jugara aqui.De momento aqui siguen currando los operarios

 • Anònim

  Con la luz actual, si no cambian bombillas, en Montigalá no se puede jugar por la noche, o sea que veo negro jugar con el Girona a las 20 horas y mas negro un partido de segunda b a las 17 horas otra cosa es si deciden jugar por la mañana.

 • L'escapulat

  Al final tenia raó en Carlos i fins que l’Ajuntament no ha tingut virolla no s’han mogut les obres… A veure quan sabem definitivament si el partit de Copa Catalunya el juguem allà. Jo crec que sí que arribem pel partit contra el Reus; en tot cas i com us vaig dir, no em preocupa gens ni mica debutar abans o després allà.

 • L'escapulat

  HORARIS CONFIRMATS:

  Dimecres 12 de novembre contra el Girona, Copa Catalunya:

  20h / Municipal de Pomar

  Diumenge 16 de novembre contra el Reus, Lliga:

  12h / Municipal de Montigalà (amb la presentació de tot el futbol base)

 • lluis

  Avui he pasat pel camp de la Travessera de Montigalà i, si ja ha començat la instal.lació de les graderies, però he vist només dos operaris. o sigui que la cosa no anirà gaire ràpida.
  He vist, també, que alguna d’aquestes graderies tindràn cadires, dons estavan a terra.
  A la fi, esperem a veure el resultat.

  • carlos

   Entonces esta totalmente confirmado no albert? Pues nada a ver si nos despedirnos de pomar sin derrota pasamos de ronda y nos puede tocar barcelona b o sabadell,y estrenamos el domingo 16 a las 12 horas contra el reus el municipal de badalona.Entonces si hay presentacion y todo comenzara media hora antes supongo no?

   • L'escapulat

    Yep bona nit!

    Horaris confirmats 100% Carlos.

    Exacte, de Pomar ja marxarem imbatuts en lliga; ara a veure si ho fem del tot. A les 20.30h es juguen la resta de partits de 1/4 de final: Europa – Barça B i Cerdanyola – Sabadell. El Gavà s’incorporarà directament a semifinals.
    A mi, particularment, em faria il·lusió guanyar la Copa Catalunya; no només pel nom sinó perquè no l’hem guanyada mai i crec que aquesta temporada és una ocasió molt bona (el Girona, per exemple, no crec que jugui amb les primeres espases).

    Pel que fa al dia 16, suposo que sí, que mitja hora abans hi haurà la presentació dels nanos. Tenint en compte que serà el dia d’estrena a Montigalà, aconsello anar-hi d’hora per anar fent-nos a la idea de la localització, l’aparcament i tota la pesca.

    Per cert, l’amic Lluís ha penjat, al facebook de L’escapulat, una foto de l’estat de les obres aquest matí. Jutgeu vosaltres mateixos. Gràcies Lluís!

    Ara a veure si podem treure un bon resultat d’Olot. Sense comptar el partit ajornat contra el Vila-Real B, portem ja quatre jornades sense guanyar… Firmeu l’empat el diumenge?

 • carlos

  Me dijeron que cabrían unas 500 personas en la gradería de la imagen y luego va otra,que sera la zona vip en el lado izquierdo de donde esta hecha la foto,el resto por el resto del campo o encima de la montaña,a ver que tal queda.

  • L'escapulat

   Sabeu alguna cosa de les cabines de premsa? Tindran cara i ulls? I el bar on és? Creieu que la ubicació del gimnàs i els accessos al camp del públic estan ben parits?

   Penseu que aquest camp ja serà patrimoni del Badalona del futur!

   • lluis

    El bar queda a l’esquerra d’on jo va vaig fer la foto, que és la porteria de l’esquerra de la cabina de premsa. Diguessim a dalt on hi han les oficines, al costat del gimnàs.
    La cabina de premsa,com ja vaig dir, si no l’ha arreglat, estav feta un fàstic, si l’arreglan, éstà força bé.
    Els accesos pel públic el gran problema serà per aparcar la gent que vingui amb cotxe, ja que diuen que l’aparcament que hi ha serà pels VIPS i el que sobra serà de pagament de 100 euros la temporada. Hi han parades de TUGSAL que et deixen a prop, crec que és la 2.

 • carlos

  Yo ayer por la tarde pase estaban probando el marcador que durante tiempo el cable estaba suelto y ayer me fije y lo han pasado por encima de la puerta grande y llega a la cabina de prensa que creo que allí esta el manejo del marcador,se supone que si han hecho eso llegando a la cabina,la propia cabina la habrán arreglado(cables,etc..),el bar ya lo abrían hoy sábado y se supone que la semana que viene terminan gradas y supongo que luces,aunque viendo que colocan el partido del reus a las doce de la mañana creo que nos vamos a comer unos cuantos partidos a las doce si no arreglan el tema de la iluminación.Por cierto pensaba que iba a ser una grada de unos 1000 espectadores mas los que puedan haber por hay desperdigados,el problema sera como hagamos algo importante en la temporada y nos de por clasificarnos para playoff,que quieran venir mas gente nuestra o del contrario nos encontraremos con un problema como el partido del lleida en Pomar que estábamos como en tren en hora punta,mientras los del lleida cuatro gatos que eran y les dejaron un pedazo de sitio de la hostia.Bueno ahora a lo el olor.AMUNT BADALONA!!!!

 • L'escapulat

  Bé, el que compta ara és que per fi s’estan fent les coses a Montigalà, que ja ens començàvem a desesperar.

  Demà a guanyar a Olot amb un parell de golets d’Abraham i a seguir somiant amb el play-off. Si aconseguim mantenir-nos a dalt fins als mesos decisius i aguantem el pols, aleshores sí que seria un beneït problema aquest que dius Carlos!

 • carlos

  Una victoria esta tarde en campo del olot con un empate del hercules en campo del alcoyano nos catapulta hasta el 1 puesto en solitario,y estrenando liderato y campo la semana que viene.Vamos badalona!!!!