NOTES A L’ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

Escapulats,

M’agradaria fer quatre pinzellades sobre el punts més interessants del que s’ha parlat aquest vespre a l’Assemblea General de Socis, celebrada a l’Auditori Mª Aurèlia Capmany del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN).

El secretari de la Junta Directiva, Francisco Serra, va encetar l’acte.

Comencem per la pela: el pressupost final de la temporada passada, la 2013/14, va ser de 887.222,18€ (amb un dèficit de 29.168,06€ respecte els 831.600€ inicalment pressupostats). Així doncs, de cara a aquest exercici el club ha reduït el seu capítol de despeses (i per extensió, el pressupost total) en un 3’5%.

A partir d’ara intentaré esbossar els aspectes de més rellevància que s’han tractat a l’Assemblea, ja sigui a partir de l’exposició de la directiva, encapçalada pel president Miguel Ángel Sánchez, o bé arran de preguntes directes dels socis que han demanat el torn de paraula (com un servidor). Comprendreu que hi hagi certs aspectes que se’m puguin escapar; demano disculpes per avançat, però moltes coses escapen segurament al meu coneixement, i de fet hi ha preguntes que no les puc respondre jo ja que, precisament, l’espai adequat per a fer-ho és l’Assemblea. En aquest sentit, deixeu-me dir que el president ha llançat un petit “retret” a aquells seguidors del Badalona que, per estalviar-se uns euros, no paguen la quota de soci i es limiten al carnet d’abonat. És a dir, ha vingut a dir que aquells que s’estimen el Badalona (i ho expressen així) haurien de fer un esforç i un pas endavant per a poder participar més activament en la vida del club. Jo, personalment, hi estic d’acord.

Som-hi:

 • Dilluns que ve l’Ajuntament començarà a instal·lar les graderies de “mecanotub” a l’estadi de Montigalà. Segons paraules del mateix president, està previst que el partit de Copa Catalunya del dimecres 12 de novembre contra el Girona ja el puguem disputar allà. Si no, el debut al nostre nou exili seria el diumenge 16 de novembre, en partit corresponent a la 13a jornada de lliga davant el Reus.
 • Els terminis de construcció del nou estadi Municipal s’estan complint. En les properes setmanes l’Ajuntament traurà a subhasta els terrenys de l’Avinguda de Navarra i al primer terç de l’any vinent (gener-març de 2015) es col·locarà la primera pedra als terrenys del Torrent de la Batllòria.
 • Números (1): La parcel·la de terreny de l’Avinguda de Navarra que pertany al CF Badalona (l’anomenada ‘R-2’) té un valor, a dia d’avui, de 6’1 milions d’euros. És a dir, més o menys el que costarà el futur estadi municipal. El problema, com bé ha indicat Miguel Ángel, és que fa tan sols uns anys el seu valor era d’uns 14 milions… [Vaja, el que hem dit sempre, que semblem una mica els tontos del poble: quan era època de vaques grasses i qui més qui menys feia els seus pelotazos urbanístics, nosaltres ens perdíem en guerres fratricides i els senyors de la Casa de la Vila, somiant truites]. Per la seva banda, els terrenys de la Morera estan valorats en 3’2 kilos, dels quals un ha anat a parar a les reformes que s’estan fent al camp de Montigalà. Com ha fet palès un dels socis que han intervingut durant el torn de paraula, en aquesta operació és més que possible que l’Ajuntament hi acabi guanyant força calerons, així que, de totes totes, al Bada “ningú no li està fent cap favor”.
 • Numeros (2): Des de l’arribada de la Junta de Miguel Ángel Sánchez, el club ha reduït dràsticament el seu endeutament via prèstecs bancaris. De fet, s’ha passat d’èpoques de fins a 1’4 milions demanats (temporada 2009-10, amb Fermín Casquete a la presidència) als darrers dos anys, en què s’han demanat prèstecs per tan sols 150.000€. De fet, la temporada vinent està previst no haver de demanar ni un euro en aquest concepte, gràcies a l’ingrés d’uns 150.000€, precisament, pels drets formatius de Gerard Moreno, ara jugador del Villarreal CF.
 • Números (3): Segons el president, la temporada passada érem el 14è pressupost del grup III i vam acabar en 13a posició, així que suposo que vam complir amb les expectatives…
 • Números (4): La temporada passada el club va gastar en subministraments (aigua, llum, gas, neteja, telèfon, etc.) més de 22.000€. Aquest curs, amb el trasllat a un camp propietat de l’Ajuntament, aquesta despesa ha quedat reduïda a 5.000€. Una altra mostra de l’avantatge de tenir un estadi municipal.
 • Números (5): L’ofensiva de la Seguretat Social. La directiva ha reconegut que els clubs (els clubs catalans, vaja…) es troben totalment assetjats. El Badalona segueix en vies judicials, però els directius ens han reconegut que, amb tota probabilitat, perdran el judici, com era d’esperar. Ara bé, gràcies a la feina del club -afirmen- el total a pagar seran poc més de 900.000€, quantitat sensiblement inferior als 1’4 milions que reclamava inicialment l’administració. És a dir: tocarà pagar, però amb les gestions dels serveis jurídics de l’entitat, ens hem estalviat mig milió. El Badalona té ara mateix 26 persones donades d’alta a la Seguretat Social. En paraules del mateix president i de la Federació, una circumstància que ens defineix com a “club modèl·lic”. I els clubs modèl·lics afluixen la mosca, esclar.
 • Números (6): Atenció amb aquesta. El Badalona té a dia d’avui 252 socis censats (que aporten el 3% del pressupost) i uns 340 abonats (el 2% del pressupost). Unes xifres força tristes, sobretot tenint en compte que, com indicaven en una diapositiva, el preu del carnet del Bada és el més barat de la categoria. En aquest sentit, jo mateix he preguntat si aquesta divisió actual entre socis i abonats es mantindrà en un futur; el president m’ha respòs que s’estudiarà en la propera Assemblea, però que de moment seguirà vigent. Els motius que al·leguen és que temen que, d’unificar el carnet i pujar la quota, un nombre important d’aficionats decidís no renovar-lo. Personalment, penso que aquesta dualitat jurídica és una mica tramposa perquè el que fa és crear socis de primera i de segona, desincentivant que la gent pugui anar a l’Assemblea a dir-hi la seva. Ara bé, 30€ de diferència no són excusa. Si algú vol tenir veu i vot al club, aquest no hauria de ser un obstacle, més aviat un petit sacrifici pel club. Veurem cap a on evoluciona aquesta petició.
 • Pàrquing de Montigalà: També he preguntat sobre la gestió del pàrquing de Montigalà. En aquest sentit, el club diu que entre jugadors, familiars de jugadors, equips rivals, directiva, patrocinadors, premsa… quedaran lliures unes 50 places d’estacionament. Qui hi vulgui accedir les haurà de llogar per una quantitat propera als 100€ per temporada.
 • Homenatge al Centenari: Amb relació al no-homenatge al vell Camp de l’Avinguda de Navarra, el president ha lamentat que el robatori a les instal·lacions del maig passat va frustrar un pla inicial que ja estava mig muntat. A partir d’aquí, i un cop acabada la temporada, els Mossos d’Esquadra van posar moltes pegues al club per a fer qualsevol tipus d’acte en un estadi que ja queia a trossos. Si hi hagués hagut un accident o alguna incidència, se n’hagués fet responsable directe la directiva. En tot cas, ha quedat clar que no hi ha prevista cap activitat ni acció d’homenatge al vell estadi, i que propostes com el trasllat de l’antic marcador de pedra estan a l’aire a l’espera de saber si l’Ajuntament es faria càrrec del seu trasllat. En definitiva, que el Centenari morirà per la porta del darrere. Esperem, almenys, poder endur-nos cap a Montigalà algun bocí d’aquests 78 anys d’història.

Escapulats, crec no haver-me deixat res en el tinter! L’Assemblea d’avui ha donat molt de si i, com veieu, ja tenim les coses una mica més clares. Espero que aquest resum us serveixi als qui no hi hagueu pogut assistir (si sou abonats, considereu fer-vos socis!) i, amb els que sí que hi hagueu anat, us animo a comentar tot el que vulgueu i afegir allò que hi trobeu a faltar -o corregir-me, si s’escau-. Bona nit i Amunt Badalona!

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

35 responses to “NOTES A L’ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

 • xafarder

  Solament rectificar-te, que Hisenda no reclama res, és solament cotitzacions de Seguretat Social, parles de l’ofensiva d’Hisenda i d’Hisenda reclamava 1,4 milions, qui reclama és Seguretat Social. Gràcies per explicar-te perquè la web del club res de res encara.

 • lluis

  Moltes gràcies per la teva informació. Aixè del tipus de carnet, jo crec, és la meva opinió, que la culpa és del CF Badalona. Si el club d’un bon principi no hagués posat aquests tipus de carnet, i jo sóc un d’ells, no m’en amago, els socis que agafan aquest abonament, no l’haguessim agafat. Jo estic a l’atur i estalviar 30 euros, són 30 euros,

  • L'escapulat

   Bon dia Lluís,

   Evidentment, per aquí anava encaminada la meva pregunta. Sincerament penso que la directiva va fer un molt bon gest quan va entrar rebaixant el preu dels carnets, i crec que 85€ l’any és una quantitat raonable pels temps que corren.

   Com bé dius, Lluís, el fet d’establir aquesta doble possibilitat fa que molta gent opti per estalviar-se 35 eurets, ja que poder tenir vot a l’Assemblea no li interessa o simplement se’ls pot gastar en un sopar.
   Jo personalment no sóc soci pel tema de l’Assemblea, tot i que trobo que és molt saludable -i un privilegi- poder demanar explicacions i informar-se de primera mà sobre el teu club. Jo pago els 35€ extra com a gest, com a compromís, si vols dir-li així. En teoria, un abonat només és algú que paga per veure un espectacle, com qui compra una entrada per anar al cinema. Un soci és algú que “és propietari” del Badalona, que pot anar a les oficines, demanar que li ensenyin documents o que li expliquin les coses i que, més o menys, decideix el futur de l’entitat i per on van les coses…

   Evidentment res és perfecte i això tampoc és el país de les meravelles, però és important que en els temps que vivim a Espanya, de baixa pobresa democràtica, valorem aquestes petites coses.

   I que quedi clar que jo respecto totalment els que només vulguin ser abonats. 85€ no cauen del cel, i menys ara. Només dic que, mentre existeixi aquesta diferenciació, un soci mostra més grau de compromís.

   I DIT TOT AIXÒ:

   Diumenge podem arrabassar el lideratge al Lleida. No cal més motivació, oi?

   • lluis

    Estic, en part d’accord amb tú. Però, crec jo, que les coses, quan la directiva van cambiar les quotes, en comptes de ser tan radicals haguessin pogut fer, per exemple: socis, jubilats, infantils, un carnet per aturats (més econòmic que els socis o si vols igual de preu que els jubilats) i que tothom tingués la mateixa categoría, no com ara socis i abonats.

 • Cala

  Gràcies per les explicacions. Espero que l’antic marcador es traslladi a les noves instal·lacions ja que és un valor molt important per recordar la història del club.

 • Anònim

  Dons em sembla que el marcador ens el pintarem al oli, no va dir que no, pero tampoc va dir que si, que depenía del Ajuntament.

 • carlos

  Muy bien el resumen albert,al menos los que no pudimos acudir nos podemos enterar de algo,a ver si es verdad que el lunes comienza el tema,por lo del tema de socios y abonados yo comparto la opinión de lluis y es que hay gente la cual esta parado o como mi caso que solo aporto yo dinero en casa con un hijo y no se trata solo del carnet,hay muchísimas cosas que pagar y 35 euros pues es un dinero que no por eso siento menos los colores alomejor mas que alguno que es socio.I ARA el que toca es ganar al lleida

 • L'escapulat

  Gràcies a tots pels comentaris. De veritat que s’agraeix molt poder compartir opinions i veure que realment hi ha gent que es preocupa pel club. A més, això és una gran recompensa pel meu granet de sorra.

  Carlos, totalment d’acord que no per pagar més un és més del Badalona. Com bé dius, s’hauria de fer un preu especial pels aturats de llarga durada, i com bé dius la gent té moltes preocupacions al cap i el futbol al capdavall no paga les factures. Per això mateix jo crec que només hi hauria d’haver una quota bàsica de soci. Si us fixeu, als grans clubs el carnet de soci és econòmic i el que val més és l’abonament. Crec que si s’establís el carnet de soci en un terme mig (uns 65€) la gent ho entendria i seríem tots iguals.

  Marcador: És veritat que ahir el presi no va concretar gaire cosa. Bé, mentida: sí que va confirmar que no es farà cap acte al Centenari, cosa que lamento. El més curiós és que jo només hi vaig des del 2003; la gent que hi anava des de fa quaranta anys sí que deu estar força més dolguda.
  Jo penso que seria un detall molt bonic poder tenir el vell marcador col·locat en algun lloc, i que si hi ha voluntat política no hauria de ser un problema…

  Si us sembla seguim l’exemple d’en Carlos i parlem de futbol!

  Sembla que els de la Terra Ferma venen preparats i tenint molt clar que les dimensions del terreny de joc seran una arma a favor nostre.

  Jo ara mateix firmo un 0-0, però tampoc descarto que veiem un bon Badalona sense Toni Lao i Abraham (per cert, el canari fa una escapadeta a casa fins la setmana vinent) i, qui sap, si el Lleida no s’adapta bé al partit que planteja Manolo González potser podem somiar a avançar els ilergets en la classificació…. Serà un partit molt interessant!

  • lluis

   Jo també firmo un 0-0, però hem de fer servir les nostres armes, el camp, i guanyar com hem fet en els altres partits a casa,

 • xafarder

  Ara que no tenim “olimpicbadalona” i la pagina oficial ja veus que encara no diu res, la teva ets l’únic mitjà, que podem saber alguna cosa, ànim i a seguir així escapulat.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Gràcies per la informació, escapulat. Com sempre, jo segueixo indignat pel tema de l’Avinguda de Navarra. No em sembla cap excusa ni els robatoris ni l’estat del camp. Si no s’hi pot jugar, doncs no s’hi juga, però tampoc s’amaga la seva fugida. Són 78 anys de història, és l’únic camp que hem conegut els seguidors del Badalona, Encara no haviem nascut i el Badalona ja hi jugava. I ni una trista nota a la web. Sobre el marcador antic, jo ja no hi compto, com sempre el mort per l’ajuntament (pel que va dir el president, estan a l’espera de saber si l’ajuntament es fa càrrec del trasllat). Sé que no ho faran, però jo em conformaria amb que avisesin del dia que ens el tiraran a terra per poder anar a recollir alguna pedra o el que sigui.

  Algú va dir en l’anterior post que aquesta junta directiva té un parell d’ous, per atrevir-se a portar la feina que comporta un club. Jo també hi estic d’acord, s’ha de ser molt valent per embarcar-se en aquest món, però jo preferiria més que tinguessin amor pel club i la seva història, més que un parell d’ous.

  Sobre el tema dels carnets, jo reconec que sóc un soci de segona, i que tampoc hi ha una desorbitada diferència de preu entre ser soci o abonat. Però el president no pot tenir la cara de criticar-nos a nosaltres. Són ells qui es van inventar aquestes categories. Per mi seria millor que tots paguessim el mateix i tinguessim els mateixos drets, però de la manera que ho fan sembla que per poder votar s’hagi de pagar un suplement. Més trist em sembla que amb uns preus tant baixos no arribem ni a 600 sumant socis i abonats.

 • lluis

  El que hem va indignar ahir al veure per la Tele Badalona és escoltar la noticia de que l’Ajuntament de Badalona està fent tot el possible per salvar a la Penya, reqüalificant uns terrenys de Pomar per posar un supermecat peruè això és la supervivencia de la Penya. I el Badalona què? No és un equip de la ciutat amb problemes econòmics?
  M’indigna la diferència que hi ha entre un club i un altre.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  A lo millor la directiva de la Penya s’ha mogut més bé que la nostra per buscar solucions. Però que el nostre club vulgui amagar els 78 anys d’història de la nostra casa, o que a la web del Badalona, l’única notícia sobre l’assemblea hagi sigut un pdf penjat el dia 15, això no és culpa de l’ajuntament. I tampoc és per falta de diners. És deixadesa i una demostració de que tant els hi fot la nostra història i tenir informats als seus seguidors.

  Tot i això, reconec que els resultats esportius estan molt per sobre del que es pot esperar d’un club que no arriba ni a 600 socis.

 • xafarder

  Esta vist que a la ciutat poc li importa el C.F.Badalona, que una ciutat de mes 200.000 habitants sol 600 estiguin interessats en el club, dóna una mostra clara del poc interès, amb aquesta massa social el nostre futur està mes en tercera que en segona i estem vivint de miracles, per la qual cosa no us ha d’estranyar que a poca gent li importa el de l’homenatge al Centenari o el del marcador i la Junta bastants problemes té, que són molts i grossos,com per pensar en els desitjos d’uns pocs i que al final tot és diners i no li sobren, crec que els nombres van ser molt clars.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Sí, som molt pocs. 600 socis d’una ciutat de més de 200.000 habitants. I precisament per això, potser l’ajuntament no ens fa tot el cas que li pugui fer a altres entitats que multiplican per 10 la seva massa social. L’ajuntament ha de vetllar per tots 200.000, però el club es deu als 600 socis, tant els de primera com els de segona. I si la junta té problemes molt grossos que els expliqui.

  I del que m’estic queixant no és de diners. És de coses que no valen diners, només amor pel club i la seva història. Un anunci a la web anunciant que marxem del nostre camp i que no podem fer-hi cap homenatge pels motius que siguin, o anunciar que tal dia hi ha una assemblea de socis (de primera), o explicar que passa amb en Facundo Ponzio.

  A vegades és millor estar a tercera, però sentir-te a casa, que no a segona sense saber a quin camp jugarem la setmana que vé, depenent dels diners de l’ajuntament i de subvencions, i de favors d’altres clubs. L’any passat alguns deien que s’avergonyien de l’estat del nostre camp, però almenys era nostre. Ara hem d’estar pendents d’altres clubs i entitats, i a sobre encara ens queixem que si el camp del Pomar té poca llum. Doncs encara gràcies que ens el deixan.

 • L'escapulat

  Ens hem llevat pessimistes avui!

  La veritat és que crec que hem de ser realistes; la Penya té molt més suport social que nosaltres. Altra cosa són els motius i que durant massa anys el club i la ciutat s’hagin donat l’esquena. També és cert que el Badalona no ha fet gaire cosa els darrers anys per deixar les velles estructures i entrar de ple al segle XXI. Al meu parer, a la directiva de Miguel Ángel li falten els recursos, perquè de voluntat en té més que en l’època de Casquete, per exemple, i encara que molts dels dirigents siguin hereus d’aquella època.

  Un dels aspectes clau en aquesta modernització hauria de passar inexorablement per la comunicació del club, molt pobre des de fa temps. En aquest sentit intueixo que s’està fent algun pas per a posar-hi solució però que, com bé dieu, no sobren els calers.
  Penseu, per exemple, que aquest blog el vaig encetar després d’oferir-me per col·laborar en aquest tema. Fins i tot ja quan estudiava, ara fa quasi deu anys, ja vaig posar-me en contacte amb el club. Després de morir el blog d’en Garigot, i veient que els seguidors del Bada ens quedàvem sense plataformes d’informació, vaig decidir tirar pel dret i crear L’escapulat. En definitiva, que a dia d’avui pago de la meva butxaca per poder donar aquest “servei”. Un servei que en un inici no era tant el de comunicar, sinó el de poder tenir un canal on els socis i aficionats del Bada poguessim intercanviar opinions. Però, davant la “deixadesa” (per manca de recursos, entenem) del club, doncs ha acabat sent una mica de cada.

  En fi, si tots hi posem una mica de la nostra part, i més enllà de si la piloteta entra o no, el Bada aguantarà.

  Començant per demà.

  Ànims i Amunt Badalona!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  I una altra cosa. El president ens retreu als socis de segona que ens limitem a ser abonats però que no ens fem socis. O sigui, s’inventan una nova modalitat (o categoria) de carnet, i després es queixa de que molta gent s’ha acollit a aquesta nova modalitat. I el pitjor de tot: ¿a on ens fa aquesta crítica?, doncs justament a una assemblea on no podem assistir-hi ni per defensar-nos d’aquesta crítica, ni per reflexionar-hi i potser fins i tot canviar d’idea per la propera temporada, ja que tal i com diu l’escapulat, tampoc hi ha tanta diferència de preu.
  Si veu que aquesta modalitat de carnet ens perjudica com a club, el que ha der és eliminar-ho, o informar a la web, de que intentem passar-nos a socis de primera. Però no criticar-ho en un lloc on no podem anar.

  Bé, i me’n vaig a que em toqui l’aire i així us deixo tranquils una estona.

 • xafarder

  Pensa Vila-Rebollo-Pepín que el President no va criticar, va manifestar que eliminar aquest tipus d’abonament, podria suposar mes baixes en el nombre d’associats i quant a la història, de la història no viu el club, si no dels recursos i si mires la foto que ha posat l’escapulat, podràs veure d’on vénen i no precisament dels socis i abonats, comprenc i respecto la teva nostàlgia per la història, però no tots pensem com tu, uns altres som mes materialistes i pensem que la pela és la pela, en una cosa estic amb tu, que la comunicació en el club hauria de ser millor, però això també tindrà a veure amb la pela, cada vegada és mes difícil tenir col·laboradors i voluntaris.

 • xafarder

  Aquesta tarda a les 16,30 juga el juvenil amb el Osca. Feu una escapada a Pomar, val la pena.

 • dani

  Bona tarda a tothom.
  En cuant al tema socis de primera y de segona no hi te que haver malamaror entre nosaltres. Aixo es cosa del club que fica dos preus per carnet. Qui pugui que sigui soci i qui no sigui abonat.
  Es veritat que la massa social es molt pobre pero culpa de aixo la te les instal.lacions que teniem i que ultimament no em tingut exits amb el equip perque fossin mes.
  Pero crec que hi ha un detall mes en aixo. Per augmentar la massa socual a part dels preus que estan molt be, trobo a faltar una campanya de socis com cal. Tot es publicitat a la fi, i el club no te calers per aixo.
  En cuant al partit de dema a veure com va. Pero tenim que animar el equip ya que nosaltres tenim les dimensions del camp per la ma i ells no.
  Bona tarda a tots

 • xafarder

  El juvenil de Divisió d’Honor a guanyat al Osca per 1-0. Gol de Cristo minut 20.

  • L'escapulat

   Victòria vital.

   A veure si serveix de punt d’inflexió i els nanos van cap amunt, perquè aquesta temporada la salvació s’haurà de suar. La setmana que ve van a Zaragoza contra un altre rival directíssim en aquesta lluita.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Molt important aquesta victòria del juvenil. Acabo de mirar la classificació i una derrota ens hauria deixat últims. Ara estan empatats amb dos equips més, i amb tres equips per sota.

  Per demà confio en dos gols de Balda.

 • carlos

  Mañana a intentar ganar a los fruteros esportiu,a animar y si se cumple lo que dijo albert podría ser el ultimo partido en Pomar. Vamossss BADALONAAA!!!!!!

 • L'escapulat

  Bona nit

  Us haureu fixat que he eliminat la imatge en què es veia el pressupost per a la temporada 14/15.

  Aquesta pàgina formava part d’un petit dossier que se’ns va facilitar a tots els assistents a l’Assemblea. Era fàcilment accessible per a tothom (premsa inclosa) i vaig pensar, de bona fe, que no passava res si el penjava així.

  Certes persones m’han fet veure que no era del tot convenient penjar aquesta informació de manera tant explícita. No perquè els qui no hi vau anar pugueu conéixer les dades, sinó perquè són unes xifres que seria millor que els nostres rivals no tinguessin tan a l’abast.

  En definitiva, repetir-vos que vaig fer-ho de bona fe i vaja, els aspectes fonamentals ja queden per escrit així que tampoc fa falta la informació desglossada al detall.

  Ens veiem demà al Pomar!

 • carlos

  Lo que me he quedado flipado es que tenemos un presupuesto mas grande que el alcoyano,por ejemplo,el nuestro de 831.000 y el suyo 697.000 la verdad no esperaba un presupuesto tan alto

  • L'escapulat

   Carlos, pensa que ells no han de fer front a la Seguretat Social (només paguem els catalans) i que el nostre pressupost pel primer equip és d’uns 295.000€, mentre que el de l’Acloià és de 423.060€, així que pel que fa a la plantilla el seu és força superior.

 • carlos

  Una cosa albert al final cual se supone que sera la capacidad total del campo municipal de badalona ?

  • L'escapulat

   A quin et refereixes, al que anirem properament o al definitiu del Torrent de la Batllòria?
   Al que anirem ara no hi cabrà pas gaire més gent que a Pomar (unes 1000 persones).

   Pel que fa al nou Municipal, a l’Assemblea se’ns va mostrar un powerpoint explicatiu en què es veia el número exacte (crec que poc més de 5.000 localitats) i els seients concrets destinats a llotja, sala vip, públic general, etc.

   Si algú se’n recorda del número exacte que ho digui; a veure si tinc forma de recuperar el document.

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Això és el que em reventa. No poden fer cap menció al comiat de l’Avinguda de Navarra, a la web del club no ens tenen ben informats, i en canvi poden fer power points i el que faci falta per informar d’un estadi que ni serà nostre (serà municipal) i que de moment és un solar. Fins i tot sala vip, un club amb menys de 600 socis i ja s’han preocupat de disenyar una sala vip. Que potser demanarem ser la seu d’una final de la champions??

    Ho sento escapulat, em vaig prometre que em calmaria, però no m’he pogut resistir. Ja m’en vaig a pendre la medicació!!! I a preparar-me per aplaudir els dos gols que he pronosticat per en Balda.

   • dani

    Aquestes 5000 localitats es la primera fase si no vaig mal entes. El camp tindra prop de 9000 amb la segona fase pero aquesta pot trigar mes temps si no s puja de categoria

 • L'escapulat

  jajaja Calma V-R-P!

  Tens raó que la gestió de la sortida del Centenari no s’ha portat gaire bé per part d’aquesta Directiva, però al Cèsar el que és del Cèsar: no podem criticar-los pas quan fan bé les coses. Jo personalment agraeixo els powerpoints del club, i de fet per això us recomanaria anar a les Assemblees, en què està tot molt ben explicat (exactament al contrari que la web) i pots fer totes les preguntes que vulguis.
  Pel que fa a la sala VIP (jo no recordo si era “sala VIP” o “seients VIP”), què té de dolent? Un estadi amb cara i ulls normalment té espais d’aquests habilitats per directives visitants o patrocinadors. I quant a l’escàs número de socis, repeteixo que la crítica hauria de començar pels ciutadans mateixos de la ciutat: nosaltres. Realment tan poca gent s’interessa pel Badalona?

  Va, parlem de futbol: Jo avui em conformaria amb només un golet de Balda que ens donés tres punts més!

  Per cert, amb els resultats d’aquest matí, amb un empat ens val per entrar en play-off.

  • lluis

   Si escapulat un empar ens val per entrar als play-off, però volem els tres punts, si o si.
   Un incis del camp, digueu-me pesimista, hi haura estadi nou? jo encara no l’he vist construit i després de tants enganys ja dubto de tot. Tanco el tema.

   • carlos

    Me referia al campo de la travessera de montigala,madre como los utimos partidos nos juguemos algo nosotros o el que venga y se llene de mas de 1000 espectadores