ALCOYANO 1 BADALONA 0

Escapulats,

El Badalona ha caigut aquesta tarda a Alcoi per 1-0, en la segona derrota de la temporada. En un partit amb poques oportunitats, un gol de Devesa al 27′ ha acabat decidint.

El Badalona, que avui comptava amb la novetat de Joel Huertas a l’onze titular, ha estat molt segur en defensa al llarg de tot el partit i, malgrat el gol encaixat, no ha patit gaire al darrere. A la segona part, de fet, els escapulats han controlat el joc amb claredat, però la millor ocasió que ha tingut, en botes d’Abraham, ha marxat desviada (57′). Tant el canari com Toni Lao, per cert, han vist la cinquena targeta groga i es perdran el proper partit de lliga (de moment no sabem si serà diumenge que ve davant el Lleida o aquest mateix dimecres en el partit ajornat contra el Villarreal B). Els darrers minuts han estat un monòleg visitant que malauradament al final no s’ha vist recompensat. L’oportunitat més clara ha estat un gol anul·lat a Álvaro Vega després de la sortida d’un còrner al minut 83, per una suposada falta sobre Navarro. La insistència del Bada contra el mur alacantí (els locals arrossegaven tres derrotes consecutives i no han dubtat a perdre temps descaradament de totes les formes possibles) no ha tingut premi i tornem de buit cap a casa. La necessitat urgent d’un reforç golejador cada vegada és més evident.

No hi ha temps per a lamentar-se. Dimecres (18.30h) es disputen els 60 minuts que li resten al Badalona – Villarreal B de la jornada 6 i el diumenge rebem el líder, un flamant Lleida Esportiu (amb seu encara per determinar, per cert, gràcies a la immensa “sensibilitat” del club de Ponent…). Així doncs, i com sempre, a mirar cap endavant. Ah! I a tocar de peus a terra, per a qui encara no ho fes…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

31 responses to “ALCOYANO 1 BADALONA 0

 • Carlos gutierrez

  Bueno que vamos a hacer mala suerte,lo peor de todo es que abraham y toni lao no podran jugar contra el lleida

 • Carlos gutierrez

  Espero que la federacion no sea tan idiota de mandarnos a jugar a otro campo,que luego han decidido no venir ningun autocar por no llenarlo segun han publicado en su web.Como se juegue en pomar tendriamos que dedicarles un pitadon en toda regla.Por cierto albert toni lao tambien a visto la quinta amarilla,o sea,que…

 • kanu

  No entenc perque juguem sense davanters…crec que el Manolo li esta fent un pols a la directiva…i si sortim a empatar..

 • jose luis

  Bona nit
  Algú sap si la sanció per tatjetes la comiran davant el Villarreal o el Leida?

 • lluis

  Pel que he llegit ahir el LLeida va tenir problemes amb l’Hopsi també perquè el LLeida no va voler facilitar invitacions pels familiars dels jugadors del Hospi.
  En revenja d’això la directiva del Hospi no es va aseure a la llotja del camp del Lleida.
  Es veu que aquests dos clubs mantenen discrepàncies desde fa bastant de temps.

  • L'escapulat

   En qualsevol cas el que ens fan a nosaltres és molt més greu! Una cosa és la més o menys cortesia que tinguin els clubs (ningú està obligat a regalar entrades als visitants, tot i que m’imagino que hi ha uns certs formalismes pactats), però el que fa el Lleida amb nosaltres és intentar fotre’ns fora de casa! Lamentable.

   Després del que vau dir del seu web, que no havien omplert els autobusos per viatjar a Badalona, suposo que els arguments cauen pel seu propi pes i la Federació no farà cap tonteria.

   Per cert, seria importantíssim guanyar el dimecres, perquè com veieu ja toquem de peus a terra i, amb les baixes i aquesta falta evident de gol, l’equip comença a justejar. I força.

   • lluis

    Estic d’accord amb el que dius que a nosaltres ens volen fotre fora de casa, però em això vull dir com les gasta el Lleida. A mi és un equip que mai m’ha caigut simpàtic.
    El que tú dius ara toquem de peus a terra i ens de posar encara mes les piles,Pel que he llegit, el Villarreal va causar una molt bona impressió ahir, i aquest partit de dimecres s’ha de guanyar si o si.
    Una altre cosa que vull apuntar és el tema Abraham, d’accord que es un jugador molt importat pel Badalona. Les 5 tarjes grogues, sino recordo malament, han estat per protestar, això s’ho tindria que fer mirar perquè és un tema que no el té massa controlat, cada partit és pasa molt de rato protestant les decisions arbitrals, es tindria que controlar perquè, pel que van dir ahir a la retransmissió, poder el Badalona estarà sense ell 2 partits.

 • juan antonio

  el campo del pomar dijo la rfef que estaba preparado para jugar partidos de segunda ( gradas,vestuarios,sala de doping,sala de prensa y dimensiones de terreno de juego ) si el lleida se queja que es de regional cuando a ido al campo del huracan estos años porque no se han quejado tambien eso si que era una caja de cerillas.la federacion no les va hacer caso y si no vienen aficionados del lleida mejor y los que vengan a pagar.el partido contra el villarreal no me gusta han mejorado mucho en el juego y nosotros estamos al nivel que tendremos toda la temporada un equipo de media tabla hacia arriba.

 • L'escapulat

  De moment seguim sense notícies, però tot fa pinta que el Lleida haurà de jugar al Pomar… així que se’ls girarà en contra tota aquesta atzagaiada.

  Aquí teniu una informació a futbolcatalunya.com relativa a la polèmica dels lleidatans amb L’Hospi i ara amb nosaltres.

  • carlos

   Abraham sera baja solo un partido lluis,probablemente contra el lleida porque es el partido que corresponde,ya que tengo entendido que el aplazado lo deben jugar los jugadores que constan en acta a no ser por lesion,o sea que abraham y toni lao son baja contra los fruteros esportiu(si esos que van de listos por la vida que hacen unos cinco años desaparecieron,porque no es el mismo lleida que estuvo en primera compraron la plaza,o sea,que estan aqui en esta categoria por la pasta,no se la han ganado en el campo).Quiero decir con esto como ellos dicen en la noticia que este es un campo de regional pues es el campo donde les toca jugar.Pitadon en toda regla para estos que no dejan de ser unos pueblerinos de capital.

   • L'escapulat

    Estic d’acord amb tu (sense arribar als insults) que hi ha certs clubs que van massa crescudets (Lleida, Llagostera…) i que de tant en tant va bé recordar-los qui són realment i demanar una mica de respecte.
    com bé dius, el Lleida va fer la seva cacicada fa algunes temporades per poder evitar la desaparició. Segurament, si ara es trobessin en aquesta situació correrien una altra sort (mireu el cas del Salamanca, per exemple).

    En qualsevol cas no deixa de ser un equip històric català i espero que es corregeixin aquests gestos i com a mínim reconeguin el seu error.

 • lluis

  Publicat a la web del lleida avui.

  El Lleida Esportiu visitarà el Badalona diumenge a les 17:00 hores al Pomar

  El Lleida Esportiu jugarà davant el CF Badalona el partit corresponent a l’onzena jornada del Campionat de Lliga de Segona Divisió B aquest diumenge, 2 de novembre, a les 17:00h al Camp Municipal Pomar.

  O sigui que ja tenen asumit que el partit, els hi agradi o no, el jugaran a Pomar.

 • L'escapulat

  Acabo de veure el gol que ens anul·len ahir a El Collao i encara he de veure la falta… En fi, una llàstima perquè ara vénen dos partits consecutius a casa força complicats i en els quals seria ben possible no sumar els tres punts… Jo confio plenament en guanyar dimecres, així que és important que els que puguem anar al Pomar a animar l’equip fem l’esforç.

  A veure que diuen avui els companys de la ràdio a la tertúlia sobre tota la problemàtica amb el Lleida, la data de trasllat a Montigalà, l’arribada d’un davanter, els papers de Ponzio… Se’ns acumulen els temes!

 • Carlos gutierrez

  Alli estaremos a apoyar al BADALONA amb dos cojons

 • xafarder

  Carlos, espero i desitjo que tinguis raó, doncs pot ser que la normativa en 10 anys hagi canviat pel que fa a continuació de partits suspesos, però si no ha canviat sempre m’havien dit que abans no podien jugar en la continuació i no els i comptavava per complir la sanció, o sigui que com comenta Lluis podrien descansar la represa i el diumenge.Espero i desitjo estar equivocat.

  • L'escapulat

   Ahir a la tertúlia Ramon Díaz va dir que ho havien preguntat a l’assessoría jurídica de la Federació per assegurar-se’n, però que queda clar que el dia que hauran de complir sanció serà el diumenge que ve davant el Lleida. Un partit en què, per cert, patirem de valent per rascar alguna coseta si seguim amb les baixes d’Abraham, Balda, Bea i Toni Lao…

   A veure si l’astracanada impresentable de la seva directiva, demanant el canvi de camp, ens serveix com a estímul.
   Però primer a guanyar el partit de demà !!!

 • lluis

  Al final se sap si avui juguen Abraham i Toni Lao?

 • carlos

  Bueno 3 puntitos para el saco y a ver si el domingo tenemos suerte y con las bajas de toni lao y abraham el equipo no lo nota,y los que salgan dan un paso adelante ahora que parece que esta recuperado manu balda,fran pineda,matamala,etc..a ver si dicen aquí estamos nosotros,y no creo que falte motivación después de la que han querido liarnos los listos del lleida.Amunt Badalona!!!!!

 • L'escapulat

  Tres punts que tenen regust de glòria pura ahir al Pomar!

  Sincerament podem estar més que contents perquè crec que l’equip no mereixia guanyar si tenim en compte els mèrits d’un i altre equip però… això és el futbol. A més, així ens cobrem el puntet que segurament mereixíem diumenge a Alcoi.

  Nota 1: Ahir em va agradar molt l’equip defensivament (com sempre); crec que la parella Lulu-Álvaro Vega s’està consolidant molt bé, i amb el recurs d’Amantini com a home contundent crec que tenim una de les millors línies del grup.
  En canvi, també hem de dir que ahir vam tornar a encaixar un gol a darrera hora totalment estalviable, com el dia del Baleares. S’ha de corregir aquesta desconnexió dels últims minuts quan el partit sembla guanyat.

  Nota 2: Bon partit de Carracedo i de Manu Balda, que van tornar per la porta gran. Per contra, crec que Matamala com a ‘9’, tot i el seu voluntarisme, no pot ser la nostra referència ofensiva.

  Nota 3: Abraham. Ahir va estar poc participatiu… ara bé, quan ho feia, el de sempre: una màquina de treure faltes i targetes i un malson per als laterals rivals. Jugant de fals davanter centre es va apuntar un altre golàs. Va sobrat. Que descansi aquesta setmana, que marxi uns dies a les illes i que torni amb les piles carregades. És un jugador especial. És Abraham Noé Jesús Quesada.

  Nota 4: Avui a les 19.30h tenim Assemblea ordinària de Socis. Intentaré ser allà, a veure què ens explica la directiva sobre tots els temes institucionals que hi ha damunt la taula aquest any en què les coses, per sort, damunt la gespa, sí que acompanyen.

 • lluis

  Ahir els 15 minuts de la primera part patiment total amb les escomeses del Villarreal. Després, a la segona part ho vem arreglar una mica
  La sort d’ahir dos xuts a port, dos gols, cosa que, a vegades, xutes i creas moltes ocasions i la pilota no entra. A la fi tres puntets més al sac, ja en tenim 18.
  A veure que pasa a la Assemblea, tema camp suposo que diràn alguna cosa, per cert, iluminació al camp del Pomar força, per no dir, molt malament, sobre tot als corners.
  Jo no hi puc anar soc abonat.

  • carlos

   Lluis yo pienso como tu,para tener 32 focos no hay mucha luz,ya que las torres estan las dos muy para el centro,si puedes pasate un dia por el campo del bufala lo acaban de arreglar y ha quedado muy bien con los mismos focos que el de montigala o sea 24 da una luz impresionante solo que estan mejor repartidos tres torres por lateral,han arreglado el cesped,etc..ha quedado muy coqueto y eso que es un equipo de regional.
   Luego tambien decir que nuestra aficion la verdad es bastante fria,solo hay 4 gatos que animan y hasta que no vemos encarrilado el partido no se ponen a animar al equipo,cuando la cosa esta mas torcida es cuando hay que apoyar porque cuando van bien ya vienen solas.
   Bueno albert ya diras algo de lo que se comente en la reunion yo no puedo ir por ser abonado. Ahora el domingo a por los listos!!!!!

   • carlos

    Por cierto albert eso que dices sobre abraham me parece perfecto,que ya que no puede jugar el domingo,estaria bien que el club le dejara que fuera para su tierra asi puede ver a la familia,desconecta el chaval carga las pilas y asi todos salimos beneficiados y el encima estara agradecido al club,es mi opinion

   • lluis

    El camp del Bufalà ja l’he vist i està molt millor que el de Pomar. Llàstima de les dimensions.
    Per cert avui a Televisió de Badalona han parlat que ara s’arreglarà la piscina del centre, hem sembla molt bé, es col.locarà gespa nova al camp del Llefià, també hem sembla molt bé. I del camp de la Travessera de Montigalà no en diuen res.
    Que està pasant? Si hi han diners per arreglar la piscina, per posar la gespa nova a Llefià, tenen que haber-hi calers per acabar de adequar el camp de la Travessera de Montigalà.

 • xafarder

  Carlos, a mi m’agradaria que alguna vegada donessis alguna opinió positiva, doncs en opinió de molta gent la il·luminació de Pomar és millor que la del Centenari, també aconsellar-te que et facis soci i així podràs anar a l’assemblea a demanar explicacions en comptes de que uns altres les hagin de demanar per tu. Una abraçada.

  • carlos

   Xafarder yo iria ahora mismo si me dejaran entrar y hablaria,pero voy a pagar mas si a mi lo que me interes y quiero es ver los partidos del equipo,aparte si lo hubieras visto antes es un tema que ya comentamos con el albert de cosas que se pueden decir en la reunion,no seas tan listo que lo de la luz es un tema que ha dicho lluis y yo solo he dado mi opinion

   • carlos

    Positivo seria que de una vez se pusieran las pilas quien se las tenga que poner,porque desde que acabo la temporada alla por mayo es para que el campo estuviera ya listo y no hecho a trozos como esta

 • xafarder

  Avui he tret una conclusió que cal tenir un parell d’ous, per estar en la Junta Directiva i agrair-los que s’atreveixin a portar el club, amb totes les penúries que hi ha, perquè els que paguem solament som un 2% del pressupost i hi ha hagut una proposta d’un soci, que en la propera assemblea s’acabi el dels socis de primera i socis de segona i si prospera l’any que ve pagaràs una miqueta mes i podràs parlar en l’assemblea.

 • xafarder

  Perdoneu els que paguem som un 4%, no un 2%, del presupost.

 • carlos

  Yo tengo el mismo derecho a decidir lo que quiero pagar,que tu a no querer poner tu verdadero nombre ,es así o no? O sea que no se me van a caer los anillos si el año que viene tengo que pagar mas lo pagare encantado

 • carlos

  No creo que sea nada fácil llevar el club para adelante en esta situación,solo digo que tener que depender del ayuntamiento para llevar los proyectos adelante es complicado,solo viendo al figura que dirige esta ciudad.Veras como para el mes que entra estará disponible ya lo del tema de graderías,etc..del campo de montigala,cuando todos los ciudadanos de esta ciudad el día 2 de noviembre nos cobren el impuesto de bienes inmuebles,entonces si que habrá dinero.Si es que somos los segundones de la ciudad,si hubiese pasado esto a la penya otro gallo hubiera cantado