BADALONA 0 MESTALLA 0

Escapulats,

Estàvem massa ben acostumats… Havia d’arribar. No parlo de la primera derrota a casa, sinó del primer mal partit del Badalona a Pomar. El 0-0 final reflecteix perfectament la poca inspiració que han tingut els dos equips aquesta tarda i, tot i que el joc del Bada ha millorat a la segona meitat, la veritat és que podem parlar sense embuts d’un matx avorrit i que no passarà a la història.

Hi ha una màxima que en futbol és irrefutable: Si no pots guanyar, com a mínim no perdis. Avui el Badalona s’ha ajustat a aquest principi bàsic per seguir sumant i mantenir la imbatibilitat com a local. Això sí, s’escapen els primers dos punts del Municipal de Pomar i s’esvaeix la possibilitat d’entrar a la zona de play-off amb un partit menys. Una dada anecdòtica, segurament, però que hagués significat una important injecció de moral i confiança per a un equip que aquests últims dies està acusant força les baixes, sobretot al davant. Aquest fet s’ha fet molt palès avui en el joc del Badalona, que a la primera meitat ha estat completament inoperant en atac (en 45 minuts, només destaquem un bon xut de falta directa de Raúl Torres que el porter visitant, Jaume, ha aturat en dos temps). Bona part de la culpa l’ha tingut la bona col·locació sobre el camp del Mestalla, amb una defensa rocosa i pràcticament sense fissures al llarg de tot l’encontre. Ara bé, a diferència de nosaltres, els valencianistes sí que han generat arribades de perill aquest primer temps. Sense anar més lluny, el gol ha rondat la porteria de Marcos al minut 33. Primer, amb una gardela de Cano a la mitja volta que Marcos ha desviat amb la punta dels dits i, en el còrner consegüent, Ayala estirava la cama a la frontal de la petita per enviar la pilota al travesser. Eren els millors moments dels visitants i, afortunadament, n’hem sortit vius per arribar al descans amb la porteria a zero.

Jaume ha avortat la millor ocasió del Bada, en botes d'Abraham.
(Foto: Fede Agripa)

El pas pels vestidors ens ha anat de perles per refrescar idees i espolsar-nos la son de les orelles, després d’un primer tram de partit totalment per oblidar. Semblava que l’equip encara arrossegava l’espessor del dimecres a Nou Barris. Per sort, el panorama ha canviat al segon temps i, amb ben poc, el Bada ha agafat les regnes del joc. Sense fer res de l’altre món, certament, però sí que amb un plantejament més clar i pujant una marxa en agressivitat. Així, tímidament hem començat a combinar alguna jugada: al 57′ Toni Lao buscava Abraham amb una passada filtrada a l’interior de l’àrea, però el seu xut forçat sortia mossegat i fluix. Dos minuts més tard ha arribat l’ocasió més clara de tot el partit. En l’única pilota en condicions que ha rebut el nostre ’11’ màgic (Abraham somiarà amb l’inexpugnable Leuko aquesta nit), el canari controlava d’esquenes i, amb una autopassada espectacular, iniciava una cursa vertical frenètica per, després de superar la pressió de dos defenses rivals, encarar Jaume i creuar la pilota amb l’interior de la dreta. L’arquer valencià responia perfectament amb una estirada in extremis que salvava l’1-0. Una altra demostració de la potència d’Abraham, que quan aconsegueix conduir la pilota en velocitat és pràcticament imparable enfilant porteria amb la seva gambada. Malauradament, avui tant ell com Raúl Torres han tingut molt poca incidència en el joc, i això s’ha notat moltíssim en el nostre atac. De fet, l’única ocasió remarcable d’aquí al final ha estat un xut sec de Torres que ha marxat fora per poc. Com a notes positives, l’entrada de Bermudo d’interior esquerre (una posició en què el veurem més vegades aquesta temporada) i la bona actuació de Pineda, que s’ha rescabalat del seu fluix partit contra la Muntanyesa. El que sembla evident, tanmateix, és que sense Fran Bea i Manu Balda, i amb Ponzio als llimbs pels sempiterns problemes burocràtics, s’accentua la necessitat de fitxar un extrem que cobreixi la lesió de Joan Grasa.

Els darrers minuts s’han anat escolant amb l’únic ensurt d’una arribada perillosa del Mestalla arran d’un servei de còrner embolicat, que la defensa escapulada ha pogut treure amb problemes. Com dèiem, els dos equips donaven per bo l’empat i complien un dels manaments més importants en l’esport: Si no pots guanyar, empata.

El Bada té la setmana neta per a preparar el partit de diumenge que ve a Alcoi enfront d’un rival que, sorprenentment, arribarà en zona de descens i amb el seu entrenador, Óscar Cano, a la picota. Una bona ocasió per repetir la gesta de l’any passat i emportar-nos els tres punts d’El Collao. La bona feina feta fins ara ens atorga el privilegi de viatjar sense res a perdre i lliures de pressió. Resumint: seguim sumant; seguim amb pas ferm el camí cap a la salvació.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

55 responses to “BADALONA 0 MESTALLA 0

 • carlos

  Bueno no lo vamos a ganar todo,equipo rocoso por arriba el valencia b,la a tenido abraham en sus pies pero no siempre va a estar acertado,se nota la falta de manu balda,y bueno un puntito mas y a ver si rascamos algo en campo del alcoyano

 • lluis

  Partit horroròs el presenciat ahir al camp del Pomar. Just empat al final del partit, era el resultat just per lo vist en 90 insufribles minuts. La pilota només volaba pels aires, tant per un equip com pel altre I encara sort de Marcos i el travesser que van salvar de dos gols al Badalona.
  Abraham desaparegut, el lateral dret no el va deixar tocar pilota, Raúl Torres fluixet ahir també.
  Declaracions força fortes de Manolo González en acabar el partit per la RdeB, dient que li falta un davanter i que ya ho ha demanat a la directiva i que ahir es va veure aquesta mancança, i menys criticar i més treballar pel club, no sé a qui anavan dirigidas aqueste paraules.
  Preocupant, 2 setmanes sense marcar, no ens marcan però no marquem.

 • L'escapulat

  Que falta un jugador ofensiu (un extrem amb experiència) és un secret a veus. Ja ho seria sense la lesió de Joan Grasa però això, sumat a la lesió de Balda fa que tot el pes recaigui en Abraham i Raúl Torres, i si ells no tenen un bon dia, el Bada té molt pocs recursos per a fer mal a dalt.

  Les declaracions ahir de Manolo González no deixen lloc a dubtes.

  Em consta que el club s’està movent i que abans del Nadal arribarà un jugador d’aquest perfil. I podrien ser dos, si Pineda no qualla (ahir va estar bé) o els papers de Ponzio s’encallen.

  En fi, la millor notícia és que a falta de futbol vam seguir sumant i l’equip és molt sòlid al darrere, l’autèntica base dels blocs fiables. Ara bé, queda clar que Abraham no pot estar estel·lar cada diumenge: hem de tenir més armes.

  Paciència i confiança !

  • lluis

   Aquestes declaracions no són les que va dir a la ràdio al company Ramón Durán.
   Volia fer una pregunta.El Badalona paga un lloguer per utilitzar el camp del Pomar?
   El camp del Pomar és Municipal?
   Sapiguent aquestes dues coses poder es té la explicació de perquè la demora amb el camp de la Travessera de Montigalà.

   • carlos

    No creo que el badalona pague nada,el ayuntamiento mos tendra hay sin pagar nada para que estemos calladitos

   • carlos

    Supongo que al pomar el badalona le debe pagar algo con la recaudacion que saque,sino no se explica que una entrada general el año pasado costara 10 euros y ahora en pomar cueste 15 euros,alomejor le dan la diferencia.

 • L'escapulat

  Val 15€ aquesta temporada? Ostres, ho trobo caríssim. Sobretot si tenim en compte l’autèntica “torrada” del partit d’ahir. Està clar que així no s’ajuda que la gent s’animi a anar a veure l’equip, però no ens enganyem: l’abonament val 50€ tota la temporada, així que no hi ha excusa. Qui vulgui veure el Bada ni que sigui tres partits, ja li surt a compte fer-se abonat.

  Avui ho preguntaré a la tertúlia, a veure si algú ho sap. Per cert, a veure si sabem alguna cosa més dels possibles fitxatges en atac que podrien arribar.

  Com ho veieu aquest cap de setmana a Alcoi? L’Alcoyano està en hores baixes i va oferir una imatge pobra a L’Hospitalet. A hores d’ara, és un rival directe en la lluita per evitar el descens i hauríem d’aprofitar aquesta circumstància (temporal o no) per intentar rascar punts d’El Collao.

 • lluis

  Ahir vaig escoltar la tertúlia i per el que vareu dir el tema del camp ja és una cosa impossible, que ja s’ha de deixar està i quan sigui serà. Però també vareu parlar del dia del Lleida que poden haber-hi problemes si venen molts aficionats del Lleida a Pomar. Jo ho veig igual perquè suposo que per fer caixa el Badalona no deixarà els seus aficionats sense poder entrar? Què no pasi com el dia del Sant Andreu que els Mossos, quan estava ple, no van deixar entrar a més gent i que aquesta gent no sigui gent del Badalona, perquè aleshores si que es pot liar una de bona. Que arribi un soci amb el temps just i perquè estiguin les grades plenes amb els aficionats de Lleida i tot no el deixin entrar.
  Això és un parlar per parlar però pot pasar.

  • L'escapulat

   Tens tota la raó, Lluís, això seria intolerable. Que va passar, el dia del Sant Andreu? Jo recordo que una part dels seus aficionats (els Desperdicis) es van pujar al mur de formigó per veure el partit, però no sabia que era perquè no els havien deixat entrar.

   A mi em sorprendria que estrenessim Montigalà abans del desembre, però no perdem l’esperança. El que és segur és que el dia 30 serà un dels temes candents de l’Assemblea de Socis: veurem què ens explica la Directiva.

   Per cert, un dels temes que es va deixar caure ahir va ser el de la lenta recuperació dels lesionats, começant per Fran Bea, que porta ja massa temps al dic sec. No sé si hi ha malestar dins del club o simplement és mala sort.

   • lluis

    Fa un parell de temporades a la web del club posaban un parte cada setmana amb les lesions dels jugadors i el que tenia cada un.

 • Anònim

  Parece ser que el día del Sant Andreu, no dejaron pasar mas de unas 600 personas, pero según comentan la grada que pondrán en Montigalá será de un aforo similar o sea que si siguen con el mismo criterio de solo dejar entrar a la gente que cabe sentada, el problema se va a repetir varias veces durante la temporada, veremos como se soluciona.

  • carlos

   La directiva tendria que pensar primero en los socios y abonados que tiene el club y despues las entradas que pueda vender pues ponerlas a la venta,si solo son 50,pues decirle al lleida que solo se pueden poner a la venta 50 o las que sobren,lo que no puede ser es que un socio del badalona se tenga que quedar fuera por uno del equipo contrario,ellos harian lo mismo.Respecto al aforo de montigala tengo entendido que van gradas en ambos laterales,una entera donde ya esta la mini-graderia y otra en el otro lateral pero partida pues esta la puerta grande de salida y el marcador.

 • lluis

  Aquest matí he passat pel camp de la Travessera de Montigalà i, tant de bò que no hi haguès passat. Han tornat les paxangues al camp. Al veure allà a joves jugant com si res m’ha indignat, Hem dos dies no hi haurà gespa ni camp com la cosa continui aixi.
  Jo ho he vist avui, no ho sé si ja fa dies que en fan, avui és el primer dia que al pasar per allà he vist un altre cop paxangues. Vergonyós!!!!!
  Ah de les grades, perquè dir res, ni rastre d’elles.

 • juan antonio

  la federacion obliga al club local (depende el aforo del campo) a dar entradas a los equipos visitantes o sea que el dia del lleida seremos 600 y si no vienen muchos del lleida seran 150 se ubicaran donde los del sant andreu y perderemos un hueco de separacion de aficiones si hacemos calculos el domingo eramos 1000 aficionados y viendo que se hacerca el partido del año ( si somos primeros y ellos segundos ) pueden quedarse mas de 400 aficionados del bada en la calle.que se vaya moviendo la directiva que es un tema serio.el tema de la taquilla lo veo bien a mi me han cobrado 15 euros en hospitalet,llagostera etc.el que sienta el bada que se abone que esta tirado de precio ( yo soy socio ) y os socios del pomar que pasen gratis tambien lo entiendo todos los equipos que juegan fuera de su estadio lo hacen, si hubieramos ido a zona deportiva del español entrarian gratis los del español.si vamos a jugar mucho tiempo en pomar que pongan una grada supletoria en el lateral de los banquillos.

  • lluis

   Estoy de acuerdo contigo Juan Antonio, pero si para poner las gradas en la Travessera de Montigalà el tiempo que están tardando, no les digas de poner gradas en el campo de Poma, porque, caundo esten puestas, a lo mejor, ya no tendremos que ir a Montigalà, con lo “rápidos” que van para hacer las cosas.
   De verdad, veo que, como el día del Lleida, se queden socios del Badalona en la calle, se va a liar buena.

 • carlos

  Lluis es normal que entren a hacer pachangas si lo tienen todo abierto de par en par,te has fijado si la puerta pequeña que da al mercadona donde el edificio que se hizo nuevo estaba abierta? O si no la grande,pasan y ya esta y dependen quien sean, las que se encargan del campo me dijeron el otro dia que en el campo pequeño pasaron unos gitanos les llamaron la atencion y pasaron de ellas.Lo del tema del partido del lleida espero que no pase lo que estamos suponiendo,que nos vayamos a quedar fuera socios del badalona por estar cubierta la grada.Yo soy abonado y no puedo ir a la reunion de socios pero espero que estos temas los saqueis el que pueda ir a la reunion,(tanto lo de montigala,la problematica del partido del lleida,fichajes,etc…)

 • Anònim

  Vamos a tocar de pies en el suelo, en el campo de Pomar en la grada, caben 600 personas calculando a medio metro por persona, mas las 30 mas o menos de la zona de palco, el domingo pasado toda la primera fila estaba vacia, estaban de pie abajo los Betulians y algunos niños y arriba de pié podían haber unas 50 personas, entonces siendo coherentes podían haber 550/600 personas, como contáis a la gente para decir que habían 1000, si los que controlan dicen que no dejan pasar mas de 600, como se comentó el día del Sant Andreu.

 • Anònim

  El de les pachangas en Montigalá, és de difícil solució, si la porta del pàrquing està oberta, entren, ningú els veu perquè l’oficina està a baix i no es veu el camp, si algú els veu hauria d’avisar a la Guàrdia Urbana i la que hagin diversos desallotjaments aviat veuran que no poden venir a jugar sense pagar taxes Municipals i hauria de posar-se algun rètol, anunciant la prohibició de jugar sense pagar les taxes, sota pena de sanció, alguna ordenança municipal hi haurà per poder controlar legalment aquest tema.

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots,

  Jo sí que aniré a l’Assemblea; ja us faré cinc cèntims del que es comenta allà sobre tots aquests temes que, de ben segur, portaran cua.

  El que diu en Lluís em sembla una vergonya. El que està clar és que hi ha certs grups que tenen per costum fer servir el camp de Montigalà com si fos casa seva, i se’ls ha de de dir clarament i al més aviat possible que això s’ha acabat. Perdoneu-me en aquest tema però seré contundent: això acaba el dia que directament truques els Mossos d’Esquadra perquè els facin fora, sense miraments. No podem permetre que unes instal·lacions cares i que són patrimoni del Badalona siguin malmeses per qualsevol brètol amb aquesta impunitat (i facilitat).

  Tot apunta que el tema estrella serà la problemàtica amb l’estadi de Montigalà i els incompliments de l’Ajuntament. En aquest sentit, els socis demanarem saber qui no està fent els deures i si el club segueix confiant en l’administració, sobretot perquè al maig tenim unes eleccions municipals que es preveuen calentetes.

  a) Per què no estem jugant a Montigalà? Qui ha fallat?

  b) La temporada 2016/17 tindrem el nou Municipal, com estava previst?

  c) Quin aforament temporal tindrà el camp de Montigalà? Què passarà en cas d’un partit amb molta assistència? Es podrà donar el cas que socis del Bada es quedin fora del camp? (Aquest problema ja serà present el dia 2 contra el Lleida).

  d) S’estan complint els terminis acordats amb el consistori? Subhasta, licitació d’obra, primera pedra… o es preveuen endarreriments?

  e) Tenim completament resolt el problema amb els Dracs? A quin acord s’ha arribat?

  f) Preu de les entrades. Per què s’han apujat?

  g) Quants socis i abonats té actualment el Badalona? La directiva es proposa alguna xifra com a objectiu de viabilitat?

  h) Homenatge al Centenari: Què, quan i com?

  Aquests són alguns dels temes que sobrevolaran l’Assemblea; jo mateix en trauré algun en el torn de preguntes.

  Per cert! a banda de la situació institucional del club, que ja veig que està escalfadeta, no ens oblidem del partit del diumenge a Alcoi!

 • carlos

  Hablando de otra cosa me dio por mirar los presupuestos de los equipos que componen el grupo 3,y sabia que eramos uno de los que menos presupuesto tenemos,pero es que realmente somos los que menos presupuesto tenemos y con diferencia,marcaba un presupuesto de 120000 euros y el segundo que menos el eldense pero ya con 200000 euros,con esto quiero decir que de momento con lo que esta rindiendo el equipo es para quitarse el sombrero.Parece mentira que una ciudad como badalona con cerca de 250000 habitantes,que la unica que nos supera en numero de habitantes es hospitalet dentro de nuestro grupo,tengamos el presupuesto mas pequeño.Y por ultimo decir que si lo que nos esta pasando con lo del campo le hubiera sucedido a la penya ya tendrian graderias,bar y hasta animadoras si hiciese falta.

 • carlos

  Aqui os dejo la web por si le quereis echar un vistazo http://movil.resultados-futbol.com/segundab/grupo3/equipos

  • carlos

   Acabo de estar en el campo de montigala y he visto al presidente y la directiva en un lateral del campo,me he acercado y he estado escuchando mas o menos de lo hablaban y el presidente explicaba donde iban a ir las graderias de foco a foco y dos partidas en el otro lateral,ha dicho algo de lo accesos,y algo referente a lo arbitros y vestuarios,lo que no he llegado a escuchar bien es algo referente al partido del lleida ,me daba la sensacion como que se ha pasado la federacion y estos son los puntos que ha remarcado y tambien como si el partido del lleida lo quisieran jugar aqui,si ya han dado la orden a la federacion,al igual lo montan todo y en una semana esta listo…no se

 • Anònim

  Carlos gracias a que tienes las antenas bien puestas, sabemos algo mas de la gradería, pero lo del Lleida es imposible ya que faltan 10 días y la Federación creo que antes de autorizar un partido querrá ver el campo terminado, es mi opinión, otra cosa es lo que nos gustaría.

 • L'escapulat

  Bona nit Carlos

  Tampoc te’n refiïs gaire de les xifres que apareixen en aquest web; els pressupostos de veritat els clubs els anuncien a les assemblees de socis (o d’accionistes, segons el cas) i em temo que això que hi ha són més aproximacions que cap altra cosa. Per exemple, a la pàgina aquesta encara consta Del Rio com a patrocinador..
  Ara bé, tingueu per segur que si depengués únicament del pressupost el Bada baixaria a 3ª. Per sort no és aixi i en futbol els diners no ho són tot. Aquí ho sabem bé…

  Pel que fa a Montigalà, jo crec que el partit del Lleida es juga segur a Pomar, o com a mínim això em van dir el diumenge. Per poder jugar a Montigalà ho hauríem de comunicar 15 dies abans a la RFEF i que, després d’examinar-ho, hi donés el vistiplau, així que no crec que hi hagi temps.

 • Anònim

  El del pressupost de 120.000 €uros és totalment impossible,a aquesta web li han donat malament la informació, seguríssim, però en l’assemblea ho sabrem, no trigarem molt a saber-ho.

 • Carlos gutierrez

  Yo creo que la federacion ya ha dado el visto bueno y lo de las gradas monotubos depende del club,sino mira cuando el llagostera quedo primero de grupo la ultima jornada y al siguiente fin de semana jugaba en casa contra el racing y amplio el campo para la aficion visitante y local,y fue en menos de una semana.Tambien ya se han dado prisa en pintar unos aparcamientos preferenciales se supone que para los directivos,justo enfrente de las oficinas

 • Carlos gutierrez

  Bueno esperaremos acontecimientos.La otra noche en la tertulia dijeron que el eldense y el cornella tenian el presupuesto mas alto que nosotros y aqui se cumple.120000 euros antiguos 20 millones de pesetas a mi no me extrañaria nada que realmente fuera este el presupuesto,y mas sabiendo que el equipo se hizo a ultima hora esperando a ver quien quedaba libres de las pujas,porque se supone que si tienes mas puedes acceder a jugadores mas caros y luego te queas con lo que no quieren los demas,aunque visto lo visto a nosotros nos ha ido bien,no todo es dinero

 • Anònim

  Yo estoy con el anónim, es imposible que con 12000 € al mes pagues a 22 jugadores y más con cinco que son de fuera y viven en pisos alquilados, la asamblea nos sacará de dudas.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo no aniré a la reunió, sóc “soci de segona”, així que estaré pendent del que comenteu per aquí de la reunió, sobretot sobre el tema de l’homenatge a l’Avinguda de Navarra. I estaria bé que no només es preguntés quan serà l’homenatge, sino perque no s’ha dedicat mai cap comentari de comiat a la web del club. Vam marxar i vam anar a Pomar, i a la web només es parlava de que ja hi havia acord per la construcció del nou estadi, sempre amagant el fet de que marxavem de la nostra casa.

  La directiva no ha sabut gestionar la marxa de l’Avinguda de Navarra, i ara tampoc sap gestionar l’arribada a Montigalà. I com sempre, les culpes es dirigeixen a l’ajuntament. No ho entenc.

 • xafarder

  Han comentat que els de la pachanga d’ahir, van cridar a la Guàrdia Urbana i els van convidar a marxar-se, suposo que aquesta serà la solució, però com ningú prenia mesures durant mes de deu anys això costarà arreglar-ho de cop

 • carlos

  Albert otra cosa que se debe decir en la reunión o sino comentala es como ha quedado el tema gerard moreno con el Villarreal,y que beneficio obtendria el badalona de lo del fichaje.

  • L'escapulat

   Carlos, pel que va dir el directiu Ramon Díaz a la tertúlia de fa unes setmanes, el Badalona ja havia contactat amb el club castellonenc i les coses estaven encarrilades. A més, hi havia dos trams de cobrament: per un nombre de partits que en Gerard ja ha jugat, el Bada cobra una determinada quantitat de diners, i si arriba a un altre nombre de partits (que pel que va dir era només qüestió de temps), ingressa més diners.

   De totes maneres, un assumpte més per preguntar bé: apuntat queda!

 • lluis

  Algu sap a quina hora és el partit del dia 29 contra el Villarreal B? El partit és el que es va suspendre al minut 31 per la pluja.
  Gràcies

  • L'escapulat

   Es jugarà a les 18:30h al Pomar Lluís, ja ho vam comentar la setmana passada (i amb un interessant debat entre en Carlos i un anònim sobre la conveniència de l’horari…)

 • xafarder

  A les 18,30 hores.

 • lluis

  Perdoneu no m’en vaig adonar.

 • Francesc Viñas

  Rubén Martínez, ex Alcoyano i que estava entrenant amb la nostra plantilla com a possible futur fitxatge al mercat d’hivern, ara s’està entrenant amb l’Olot, així que ja podem descartar aquest reforç.
  Llàstima perquè és bon jugador.

 • Anònim

  Supongo que le ofrecerán mas de lo que nosotros podemos ofrecer, somos pobres y con muchas limitaciones de presupuesto y si no hay de debajo la rachola no salen.

  • L'escapulat

   Això segur… Malauradament és el que hi ha i si no hi ha virolla, doncs res. A més la bona arrencada de l’equip fa que tampoc sigui una qüestió de vida o mort d’aquí al Nadal.

   Dit això, l’Olot no ha fet pas oficial el seu fitxatge, així que de la mateixa manera que s’entrenava amb nosaltres sense cap compromís ni res firmat, potser ara fa el mateix allà dalt…

   Per cert, si en voleu més dades, és un jugador de 24 anys nascut a Maó i que la temporada passada va estar a Alcoi, on va jugar 29 partits i va fer 3 gols.

 • carlos

  La verdad que poca información por parte del club del partido aplazado para el próximo miércoles a las 18.30 horas,sino es por que lo comenta el albert aquí no se entera ni dios,ni la web ni una hoja en las oficinas,nada de nada

  • L'escapulat

   Fa temps que la comunicació del club ha passat a estar en una mena de fase d’hibernació…

   Ja sabeu que jo sempre he estat crític en aquest aspecte: crec que un club com el Badalona no es pot permetre tenir aquesta vessant tant deixada de la mà de Déu… Ara bé, si no hi ha ni un euro…

   Mira, un altre tema de cara a l’assemblea, oi?

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Molt trist lo de la web, i no pel diseny que pugui tenir, si no hi han diners és normal que no puguis tenir una web molt moderna i atractiva.
    Però penjar la llista dels convocats, informar de les notícies, com per exemple això que comenteu de l’horari contra el Villarreal, resultats i classificació del juvenil, etc.. Això no costa diners. Una cosa és que contratis a una persona perque es dediqui exclusivament a portar la web, però penjar aquestes coses tant senzilles ho pot fer qualsevol que ja estigui en nòmina.
    I si no, que s’encarregui algú de forma voluntària. De tota la colla de directius, empleats, no hi ha ningú que es pugui responsabilitzar de penjar això, que no comporta ni una hora a la setmana??? No hi ha ningú que s’estimi el club com per fer això?

 • L'escapulat

  Per cert, ja que fa poc parlàvem de pressupostos, l’Alcoyano va fer el passat dilluns una Assemblea de Socis en què es van aprovar els comptes per aquest any: el primer equip dels alacantins té un pressupost de 423.060€. Poca broma.

 • xafarder

  Doncs la quantitat de 423.000 € de l’Alcoià no em sembla molt alt, si inclou també als tècnics, amb el que es coïa fa poc temps, tenint en compte que és una ciutat molt industrial, que no té cap equip gran al seu al voltant, però que de moment no està assortint els seus efectes. Per cert la bandera del Badalona ja oneja en Pomar.

 • carlos

  Hombre Alcoy ciudad no se que decirte con 60000 habitantes,y que yo sepa tiene al Hércules de Alicante como equipo mas grande e importante sin contar al Elche que esta en primera

 • carlos

  Y la bandera si que han tardado en ponerla ahora que estamos a punto de irnos,si es que….

 • L'escapulat

  No volíeu polèmica pel dia del Lleida?

  Deixo anar la bomba:

  (cliqueu a la imatge per ampliar-la)

  • lluis

   Perquè veieu el Lleida com se les gasta i la temporada pasada totes les facilitats que se li van donar, amb el preu de les entrades econòmiques perquè poquessin venir molta gent i ara ho tornant així.

 • carlos

  Pues nada a 30 euros la entrada a hacer caja,y a ver cuantos vienen

  • lluis

   Lo malo Carlos es que no quieren venir por temas de seguridad. Algo hicieron la temporada pasada, yo no estuve, porque tengan miedo de que les pase algo.

 • carlos

  Pues que no vengan y se queden en su casa,así entramos todos y vemos el partido tranquilos,si los demás equipos han venido no veo porque ellos son menos

 • carlos

  Acabo de ver en la web del lleida que no vendrán autobuses al no haber llenado ni el primer bus,o sea que no creo que vayan a venir muchos

  • lluis

   Yo también lo he leído Carlos. Lo pongo aquí para que se vea:

   Aquests és el comunicat que hi ha a la web del Lleida.

   S’anul·la l’organització de busos per a l’afició a Sant Andreu i Badalona

   El Lleida Esportiu comunica que anul·la l’organització de busos per a l’afició per als desplaçaments del primer equip a Sant Andreu, aquest diumenge, i el següent a Badalona, degut a que encara quedaven 21 places lliures per omplir el primer autocar, un cop tancat el termini d’inscripció, fixat per aquesta tarda a les 18:00 hores.

   El club retornarà l’import del pagament a tots aquells socis-abonats i seguidors que ja havien reservat la seva plaça, de dilluns a divendres de la setmana vinent de les 17:00 fins les 20:00 hores, a les oficines del Camp d’Esports. Per tal de fer efectiva la devolució, serà imprescindible la presència del titular de la inscripció junt amb el seu DNI.

   Ara que no posint la excusa dels aficionats per no voler jugar a Pomar.