HÉRCULES 0 BADALONA 0

Escapulats,

Gran resultat del nostre primer equip a Alacant davant una de les millors plantilles de la 2ª B. El Bada s’ha mostrat molt sòlid en defensa al llarg dels 90 minuts, intentant tirar contraatacs perillosos a partir d’un Abraham que ha tornat a tenir una actuació destacada, forçant dues targetes i amb el gol a les botes al minut 23, després d’un error en la cessió dels locals. La seva vaselina, però, ha sortit fora.

Abraham ha tornat a ser l’escapulat més perillós /// Foto: herculesdealicantecf.net

Els de Manolo González no han passat gaires angúnies (l’única ocasió clara de l’Hércules l’ha tinguda Casares al 8′, però Marcos ha respòs segur) i, tot i que als trams inicial i final del partit s’han vist arraconats al darrere, defensivament hem tingut molt pocs errors. Bon partit de la parella Álvaro Vega-Lulú en l’eix de la defensa. També destaquem la titularitat d’Esteve Monterde, que entrava pel lesionat Manu Balda, i la segona aparició de Fran Pineda en punta d’atac. L’ex del Xerez ha entrat al 70′ per Matamala i ha tornat a deixar bons detalls. Carracedo també ha tingut la seva oportunitat jugant el darrer quart d’hora en substitució de Raúl Torres. Per últim, remarcable retorn de Bermudo al camp com a interior esquerre, una posició en què encara no l’havíem vist mai. El compromís d’en David després del “càstig” del míster durant dos partits ha quedat fora de tot dubte. Una altra bona notícia.

El Badalona es consolida ja com un dels conjunts més en forma del grup, i es confirma la fama de Manolo González de ser capaç de treure petroli de les seves plantilles. L’objectiu no varia, una setmana més: la salvació. És per això que un puntet al Rico Pérez té gust de glòria i ha de servir per seguir confiant en uns jugadors que continuen donant-ho tot sobre el camp. Diumenge que ve rebem el Mestalla al Pomar (16h) amb la possibilitat de mantenir el ple de victòries a casa. Abans, aquest dimecres a les 20h, semifinals regionals de la Copa RFEF a Nou Barris contra la Muntanyesa. No ens queixarem: ara vénen unes setmanes de futbol apassionants, amb partits de lliga i copa (RFEF i Catalunya) cada setmana. Ah! I per cert, el partit ajornat contra el Villarreal B es disputarà el dimecres 29, amb horari (i lloc…) encara per confirmar.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

42 responses to “HÉRCULES 0 BADALONA 0

 • carlos

  Ole badalona un empate en campo del gallito de la categoría,este badalona es la hostia,ahora a hacerlo bueno esta semana en casa ganando al valencia b,a ver si tenemos buenas noticias esta semana referentes al campo de montigala.

 • dani

  Vamos si que sufri escuchando el partido,pero me gusta mucho el equipo y tener a un buen entrenador que transmite caracter a sus jugadores. A este ritmo la salvacion no habria problema en conseguirla.
  Ahora a ver el tema de montigala comobva y a seguir disfrutando del equipo.
  Aupa badalona!!

 • L'escapulat

  Jo també he patit de valent els minuts finals, però aquest equip té molt d’ofici… Grandíssim resultat a un dels camps més difícils de la categoria.

  Cròniques:

  Diari de Badalona

  L’esportiu

  Web de l’Hércules

  Roda de Premsa post-partit de Pacheta:

 • carlos

  El partido del miércoles contra la montañesa es de copa federación fase autonómica no de copa Cataluña como pone en la web del badalona,que poquito tiempo le dedican a la web que picas a equipo, llevamos ya 8 jornadas y todavía pone próximamente(que lo pondrán cuando acaben la temporada)

  • L'escapulat

   Això ja fa anys que és una batalla perduda, Carlos… Suposo que el club va amb l’aigua al coll econòmicament i que la web (i la comunicació) no són prioritaris pel moment; salta a la vista…
   Parlant de comunicació, aquí teniu una foto que ha penjat en Marcos a l’Instagram.

   El que no es pot negar és que aquesta temporada el bon rotllo es palpa!

 • lluis

  Seriós partit del Badalona al camp de un dels favorits per pujar a Segona A.Molts de nervis he passat escoltant a en Ramon Duran, sobretot als minuts finals. Ara a per el proper partit de lliga, Valencia B, que el tenim que jugar a la hora d’uns infantils, 16 hores, per culpa dels senyors de sempre, l’Ajuntament.
  Un altre cosa que va dir el company Ramon Duran és que la reanudació del partit del Villarreal B es fera el dia 29 d’aquest mes, Si no vaig errat la nit del 25 al 26 cambian la hora, Pregunto, si tot continua igual que es tindrà que jugar a les dues del migdia?
  Un aplaudiment al consistori badaloní per lo bé que estàn tractant el tema del Badlona.

  • L'escapulat

   És una bona pregunta, Lluís… Si s’ha escollit el dia 29 és que el Badalona sap segur que podrà jugar el partit, en principi, amb públic… De fet jo ja deia a dalt que encara no sabem l’hora… ni el lloc, perquè a Pomar en principi no hi ha llum i qui sap si el 29 ja es podrà jugar a Montigalà… A veure si aquesta nit a la tertúlia diuen alguna cosa.

   El que de moment sabem és que les coses van bé i que dimecres tenim partit a Nou Barris i diumenge al Pomar. Entre Copa RFEF, el partit ajornat i la Copa Catalunya, tindrem partits entre setmana fins al novembre. No ens queixarem!

 • Anònim

  Reglamentàriament segons tinc entès amb el Vila-real cal jugar en Pomar, excepte mutu acord, m’imagino que l’horari està pendent de la llum del camp, si no hi ha llum haurà de ser com a màxim a les 16 hores i llestos a les 17,15 que encara ens veurem malgrat haver canviat l’hora, això és la travessia del desert i hem d’acostumar-nos.

  • carlos

   Con dos cojones anonim jugar sin publico no?Pues para eso que se jueque el aplazado mas adelante,cuando tengamos listo montigala ,solo faltaba jugar sin publico para favorecer mas al contrario tampoco nos hacen falta ahora tanto los puntos estos,sino que se esperen al mes proximo o al otro,no creo que la directiva sea tan tonta si lo ponen para esa fecha sera porque sabran que montigala estara listo o pomar con luz

  • lluis

   Jugar entre setmana a les 16.00? Qui hi anirà, jubilats, aturats com jo i para de comptar. Quatre gats. Això no pot ser i menys ara que l’equip enganxa i la gent està contenta amb el Badalona.
   S’ha de jugar a una hora que hi pugui anar una quantitat de gent important i, com diu en Carlos, si no és el dia 29 d’octubre que es posi una altre data quan ja hi hagi llum o Montigalà tingui grades.
   Que el Sr.Fernandez, regidor d’esports de l’ajuntament, doni la cara i digui que és el que està pasant a Pomar i a Montigalà, que ja ni ha prou.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo ja començo a descartar patir per la permanència i pensar en altres coses. Si ens respectan les lesions, tenim un bon equip, i pel que es veu per la foto hi ha molt bon rotllo, que això és molt important.
  Espero que el partit contra el Villarreal es pugui jugar el 29, els filials acostumen a anar de menys a més, i ahir ja van guanyar al camp de l’At. Balears, no sigui cas que comencin a agafar confiança. No sé si a la victòria d’ahir va influir que no hi havia partit de primera i el primer equip no els hi va pendre cap jugador.

 • Anònim

  La fecha del 29 la ha puesto la federación y supongo que no la han puesto antes porque jugamos copa federación, no la pone ni el Badalona ni el Villarreal, lo que tienen que hacer es arreglar la iluminación, pero esto no depende de nosotros.

 • L'escapulat

  Acabo de veure el partit al Minut 91 i l’equip va estar fins i tot millor del que m’esperava. És cert que l’Hércules té un parell d’ocasions, però només faltaria, és un dels equips que més clarament lluitarà per tornar a 2ª A. Pel que es veia en aquest resum ampli, el Bada va tocar amb força criteri i, si bé tampoc va tenir grans jugades en atac, sí que ho va provar força, la qual cosa ja és molt al Rico Pérez. De moment, un 10 a la gestió de l’equip de Manolo González.

  Jo seria una mica més prudent amb els objectius. Crec que fins a l’aturada de Nadal no podem mirar més enllà. Si us fixeu, ara mateix “només” estem a 6 punts de la zona de descens, i allà abaix hi ha equips que no crec que hi siguin al maig (Alcoyano, Villarreal B, L’Hospitalet, Ilicitano…).
  Calma: és cert que l’equip ha començat com un tro, i que tot apunta que anirem cap amunt, però siguem precavuts. La meva opinió és aquesta: fins al Nadal, només hem de tenir el cap la permanència, i no entrar en cap moment en les places perilloses. Al gener-febrer, si seguim amb aquesta bona línia, ja parlarem de fites més altes.

  Això sí: de moment tot va rodat. Nota alta a l’equip i al cos tècnic.

  Per cert, si algú sap com seguir el partit de dimecres a Nou Barris que ho faci saber. A RCB no el faran i per la tele, com podeu imaginar, tampoc….

 • lluis

  Ahir a la tértulia de la RdeB es va comentar molt poc del tema del camp i lo poc que es va dir es que la cosa va per llarg, que Pomar segueix sense llum, que a Montigalà la llum no té la suficent força perquè es pugui jugar, que el camp del Llefià està, encara, sense llum desde el robatori del mes d’agost. Què està passant?
  Quant jugarà el Badalona a Montigalà? No se sap. A quina hora es tindràn que jugar els partits a Pomar? Aquesta setmana a les 16.00, les properes jornades poder al matí? no se sap tampoc. Incertessa total.

 • carlos

  Hay mas luz ahora en montigala que en el camp del centenari,solo digo eso

 • L'escapulat

  Al camp del Centenari des del dia aquell famós de l’apagada contra el Terrassa que ja no es jugava en horari de tarda a l’hivern per no gastar llum o per por a que tornés a petar… Des d’aleshores que arrosseguem aquests horaris matinals que, per a mi, perjudiquen l’assistència de públic en moltes ocasions; sobretot tenint en compte que si la Penya juga a casa els seus horaris se solen solapar amb els nostres.
  Aquest és un aspecte que, amb un camp municipal i, per tant, amb el manteniment a càrrec de l’Ajuntament, no suposarà un problema en el futur.

  Tens raó, Lluís, incertesa total. Vagi per endavant que la culpa última és dels malparits dels lladres, però evidentment l’administració de moment no està portant l’assumpte gaire bé… Jo no passo mai per Montigalà, així que vosaltres sabreu millor que ningú com van les coses per allà. Alguna novetat? Teniu raó que sembla que ja tothom dóna per fet que el nostre camp és Pomar, com a mínim a curt/mig termini (recordeu quan parlàvem que el del Sant Andreu seria l’últim?). De moment això no suposa un problema pels partits en diumenge (com a mínim perquè es pot optar per aquesta fórumla de jugar al matí o a les 16h), però és evident que el dia 29 contra el Villarreal B o el dia 12 de novembre davant el Girona -els dos partits són en dimecres- tindrem un bon sidral si encara no tenim il·luminació disponible…

  En fi, quan sàpiga alguna cosa us en informaré de seguida però les coses, sembla ser, van moooolt lentes en relació amb aquest tema.

  Per cert, algú sap com seguir el partit de demà a Nou Barris?
  Estarà bé per veure quina actuació tenen els menys habituals, com ara en Joel Huertas, que de moment està tenint un paper residual però que estic segur que aportarà coses.

 • Carlos gutierrez

  Me he enterado de que hoy ya tendrian que haber venido los de las graderias,los esperan mañana,y que el proximo dia 21 de octubre viene la federacion a dar el visto bueno,es de lo que me he enterado,gente metida en el tema

 • L'escapulat

  Molt bona notícia, doncs. Espero que s’acceleri tot aquests propers dies.

  Per cert! També seria interessant que a Montigalà hi haguessin unes instal·lacions de premsa dignes… El bo d’en Ramon Duran, un servidor i, també, els companys dels mitjans de fora ho agrairíem moltíssim. Les condicions en què hem de treballar ara mateix són del Tercer Món…

  • lluis

   Hi ha una petita cabina per la premsa.El que pasa que, un dia hi vaig pujar, i estava amb els cables trencats i feta una porqueria. Espero, pel bé vostre que s’hagi arreglat i acondicionat com cal perquè poqueu estar comodes fent la vostre feina.

 • juan antonio

  e descubierto en un foro que se puede ver en directo el partido a partir de las 19;55 ( yo no lo podre ver por trabajo) ya lo comentareis por aqui si se ve.la pagina es http://www.futbolcatmedia.cat.

 • lluis

  Gracies Juan Antonio.
  Volia dir, respecte al camp, que avui he pasat a les 10.30 i no hi havia cap moviment de montatge de grades. Ho dic arrel del comentari del que diu Carlos Gutierrez.De moment avui, a la hora que he pasat jo res de res.

 • carlos

  He mirado la web esa que ha dicho juan antonio y pinta bien,que hoy daran en directo el montanyesa-badalona,respecto a lo de las graderias es lo que me dijeron,como al hombre del bar que lo llevan frito que le dicen un dia luego otro,otro,etcc..En fin a ver q pasa

 • L'escapulat

  Ei moltes gràcies Juan Antonio !

  A veure si hi ha sort i podem veure el partit per aquesta via alternativa.

  Pel que fa al camp, de moment i fins a on jo sé, la cabina de premsa de Montigalà segueix sense estar operativa. Ja sé que és una presa de pel, sobretot pel que fa a l’ajuntament i la regidoria d’esports, però no vull estar tampoc cada dia donant voltes sobre el mateix tema. Ara ja… mentre poguem seguir a Pomar guanyant tots els partits per mi com si no anem a Montigalà fins al 2016, ja amb el nou Municipal.

  Això sí: si el dia 29 contra el Villarreal B hem de jugar a les 4 de la tarda per culpa de la llum, i la gent que treballa no hi pot anar, serà una vergonya i ho haurem de denunciar.

 • L'escapulat

  He vist el partit pel link que ens ha deixat en Juan Antonio. La qualitat no era la millor però almenys a mi quasi no se’m tallava. Els comentaristes no dominaven gaire l’actualitat del Bada però feien el que podien i de franc, així que un aplaudiment per a ells.

  Partit: Força espès del Bada, que a la primera meitat ha fregat el ridícul… Si no hi posem ganes no sé perquè hem de jugar aquesta competició. I espero que el dia de Copa Catalunya contra el Girona no donguem aquesta imatge.
  A la segona meitat l’equip s’ha posat les piles però ha encaixat el segon gol aviat, o sigui que pitjor impossible. Abraham ha entrat al tram final per intentar canviar les coses, però com ha molt s’ha endut alguna puntada de peu dels defenses rivals, que tenien la lliçó ben apresa. A manca de deu minuts, Raúl Torres ha maquillat el marcador amb un golàs de falta però, tot i que hem apretat, no ha servit de res.
  En general trobo que una autèntica pèrdua de temps, perquè els menys habituals tampoc no han pogut demostrar res (el camp i el plantejament del partit no ajudaven). En fi, girem full i oblidem aquest tràngol ràpidament i a pensar ja en el partit de diumenge contra el Mestalla, que és on de veritat ens juguem les garrofes.

  Amunt Badalona!

 • carlos

  Supongo que el partido de copa Cataluña sera otra cosa en casa y contra un segunda sera otra motivación,la misma que ha tenido hoy la montañesa,el campo era un patatal,a olvidarse y a otra cosa.

 • Kanu

  alguien sabe si jugó Pineda y que tal lo hizo?

  Gracias

  • L'escapulat

   Fran Pineda va jugar de titular i va estar força discret, igual que Carracedo, Joel Huertas i Matamala.

   Evidentment no era un partit per treure’n conclusions, però la imatge no va ser gaire bona. En aquest sentit, com dieu, “a otra cosa mariposa”. A ningú li feia cap il·lusió aquesta competició…
   A l’altra eliminatòria el Prat va eliminar el Sant Andreu (1-0).

   Per cert, com podeu veure Facundo Ponzio encara no té els papers en regla i tampoc no va jugar… Crec que té a veure amb el permís de residència.

   Doncs apa, ens veiem diumenge a la tarda, que aquest partit sí que compta i contra aquest rival s’han de sumar els tres punts sigui com sigui!

 • carlos

  Esta claro que los son titulares lo son por algo.Marcos,fran grima,oscar sierra,amantini,bermudo,prior,toni lao,balda,abraham,raul torres y matamala, es ahora mismo el mejor once que podemos presentar y mejor funciona con algunas variaciones(entra lulu de central,fran grima en banda izquierda y oscar sierra banda derecha,alvaro vega de central,etc…),cuando algo funciona mejor no tocarlo

 • lluis

  Avui he pasat pel camp de la Travessera de Montigalà a veure si havia algun tipus de moviment i res de res, El camp estava vuit. Més ben dit surtia Ponzio que es veu que habia estat al gimnàs fent exercicis.
  Com be dius Escapulat, aquesta competició, personalment, no hem preocupaba gens ni mica, hem quedat eliminats, no pasa res. A pensar en diumenge amb els tres punts que no s’escapin de Pomar.
  Per cert, Tomàs Molina preveu un augment de calor pel cap de setmana, ja ens podem preparar, si és aixi, a les 16.00 al camp del Pomar.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  No acabo d’entendre per què triga tant tot el tema aquest de les graderies… Vull dir, és que encara no han fet acte de presència! Si em diguéssiu que es requereix molt de temps per instal·lar-les… però és que no són ni allà. En fi, ja us vaig dir que per part meva ja passo una mica del tema; mentre no ens afecti, quan hi haguem d’anar hi anem i ja està. Ara, el dia 29 en l’aplaçat contra el Villarreal B jo vull anar a veure el meu equip, i trobaria lamentable que el partit es jugués a la tarda per la manca de llum a Pomar/Montigalà.

  Per cert, l’eliminació de dimecres de la Copa RFEF desactiva el debat del problema per una possible final dimecres que ve (a més, el Sant Andreu també va perdre) i la coincidència entre aquesta competició i els 1/4 de Final de la Copa Catalunya, el 12 de novembre contra el Girona. Així doncs, un problema menys i no se’n parli més…

  L’important: Sumar 3 punts més diumenge contra un rival “directe”. Us imagineu entrar en play-off amb un partit menys? Jo sí.

  Amunt Badalona!

 • carlos

  No se a mi me huele raro y puesto a pensar yo diría que si el aplazado se juega el día 29 de octubre(el fin de semana que viene se retrasa la hora),a día de hoy se jugara a las cuatro de la tarde ,lo cual lo encuentro vergonzoso y de falta e respeto a los aficionados que el día de la lluvia fueron y nos pusimos empapados y incluso para salir de allí fue una odisea.Que ahora estos aficionados y socios como es mi caso si es a esta hora no podamos acudir por temas laborales,etc.Es para cantarle la caña a la directiva y al ajuntamiento.

 • carlos

  Supongo que si depende del ayuntamiento y no tiene un duro para adelantar al badalona estará esperando a principios del mes de noviembre para que después de cobrar los ibis de todos los ciudadanos de badalona poder hacer frente a ese pago,piensa mal y acertaras.Yo eso es lo que creo

 • Anònim

  Ayer quedó arreglada toda la iluminación de Pomar.

  • carlos

   No me digas al fin,entonces eso significa que lo de montigala va para largo

 • Anònim

  Pues puede ir para largo o para corto.Chi lo sa?

 • lluis

  Badalona “ciutat de primera” de primera regional en lo que respecte al fútbol, bé i en moltes altres coses.

 • L'escapulat

  Confirmat que ja hi ha llums operatives al Pomar, i us avanço que el partit del dia 29 contra el Villarreal B es jugarà a les 18.30h. Tot i que no és la millor hora possible, suposo que la majoria de gent sí que es podrà acostar a l’estadi després de la feina, encara que sigui per veure la segona meitat… En fi, bones notícies!

  No tant bones són pel que fa a Manu Balda, que encara estarà lesionat uns 10 dies més… Ah! I sense oblidar que Ponzio segueix sense els papers.

  A veure si demà tenim notícies de Montigalà. Per cert, tots al camp eh, que farà bon dia i hem d’animar els nostres perquè segueixin amb el 100% d’efectivitat a casa.

  AMUNT BADALONA

 • carlos

  Que chorrada poner el partido tan pronto si ya hay luz,si a esa hora ya sera prácticamente de noche con el cambio de hora podrían haberlo puesto siete y media mas o menos,si es que vaya cabezas pensantes

 • Anònim

  Pues para mí lo han hecho muy bien los cabezas pensantes como tu dices, yo hubiera preferido a las cuatro, porque a esta hora no trabajo, pero supongo que han pensado en los que no irían mas pronto (por el trabajo) y en los que no irían mas tarde (personas mayores), piensa que por la noche hay la final de supercopa Catalunya por TV Barça – Espanyol y algunos se quedarían también en casa viendo la tele y supongo que también habrán pensado en el Villarreal. Fíjate si hay que pensar para contentar a todo el mundo.

  • carlos

   Lo veo una chorrada si yo quiero ver a mi equipo voy a ver a mi equipo,no en el pedazo de titulo supercopa cataluña entre barsa y español y lo normal es un horario como lo ha sido y lo es las ocho o asi,no a las cuatro de la tarde de un dia laborable,alomejor soy yo el raro.

 • Anònim

  Carlos, no pienses solamente en ti, como yo no puedo pensar solamente en mi,(que hubiera querido las cuatro de la tarde) cuando han tomado esta decisión, han tenido que pensar en muchas cosas, y creeme que no es nada fácil contentar a todo el mundo, un día laborable es problema para todos y no solo público, voluntarios, colaboradores, etc.

 • L'escapulat

  Vaja, ja veig que és un debat que aixeca passions.

  Jo em decantaria una mica pel que diu l’Anònim. Per mi, jugar a les 16h hagués sigut inacceptable. A les 18:30 segurament no és l’idoni, però suposo que és el més diplomàtic i un punt de trobada entre totes les parts (Villarreal B inclòs: sempre s’ha de procurar mantenir bones relacions i tenir gestos amb els altres clubs).

  Apa, me’n vaig cap a Pomar. Per cert, amb els resultats d’aquest matí, si avui sumem els tres punts ens posem a play-off… amb un partit menys. Poca broma.

  AMUNT BADALONA !