BADALONA – VILLARREAL B –

Escapulats,

El partit davant el Villarreal B ha estat suspès al minut 31 de la primera part a causa de la forta tromba d’aigua que ha començat a caure a Badalona. El 0-0 inicial no s’ha mogut en aquesta mitja hora, però d’ocasions no n’han faltat. Raúl Torres, amb tres xuts molt perillosos (6′, 13′ i 18′) ha estat a punt d’inaugurar el marcador, si bé l’oportunitat més clara l’ha tinguda el filial groguet just abans que l’àrbitre decidís -encertadament- suspendre el matx. Jason aprofitava una pilota morta a causa dels bassals per plantar-se sol dins l’àrea: (Sant) Marcos ens ha tornat a salvar traient amb els peus el seu xut ras sota pals.

De moment es desconeix quan es jugaran els 59 minuts que encara li resten a l’encontre, però el que sembla segur és que es donarà una circumstància ben curiosa: el partit haurà començat al camp del Pomar i acabarà al de Montigalà…

Una gespa completament entollada feia impossible la pràctica del futbol.
(Foto: L'escapulat)

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

29 responses to “BADALONA – VILLARREAL B –

 • carlos

  Ahora a ver cuando se juega,ya que habrá que jugarlo entre semana y como mínimo a las ocho de la tarde,y tal como esta el alumbrado en Pomar y el campo de montigala sin terminar me da que el partido ira para largo ya que encima el badalona tendrá partidos entre semana en breve(copa federación y copa Cataluña)

  • L'escapulat

   Doncs té tota la pinta, Carlos…

   Una llàstima, sobretot perquè el partit feia bona pinta pel Bada, que el tenia completament dominat, i també perquè ara haurem d’arrossegar aquesta rèmora de tenir un partit menys a la classificació, un fet que mai és agradable, evidentment.

   En fi, a veure quan s’anuncia la nova data pels 60 minuts de partit que queden…

   Per cert, dues dades rellevants a nivell de vestidor:

   a) David Bermudo, tot i la carta de disculpa i el fet que Manolo González digués que tot està solucionat, s’ha quedat avui fora de la convocatòria.
   Sembla que, com a mínim, la seva atzagaiada sí que ha tingut alguna conseqüència…

   b) Us deixo el tuit que ha fet Óscar Sierra on es veu bona part de la plantilla donant ànims a Joan Grasa per la seva greu lesió, i que per aquesta banda parla bé de la bona sintonia que hi ha portes endins…

 • Anònim

  Como no espabilen, los problemas los vamos a tener con la Copa Catalunya y la Copa Federación, a parte de este partido, pero es que si no se ponen las pilas veremos a que hora jugamos y donde con el Valencia Mestalla.

 • carlos

  Supongo que contra el valencia b jugaremos en montigala faltan tres semanas,el problema es que si se quisiera jugar ya el aplazado no se puede jugar en horario nocturno ni en Pomar ni en montigala,después el día 15 de octubre tenemos partido de copa federación en campo de la montanyesa,si se pasara probablemente jugariamos el 22 o 29 de octubre,porque para el 31 de octubre tiene que saberse quien es el representante catalán en la copa federación,después el 12 de noviembre tenemos que jugar en montigala contra el girona la copa catalunya con el inconveniente que esa fecha también es de copa federación en caso de pasar,o sea,se podría jugar en octubre o bien el 22 o el 29 o el 5 de noviembre,depende de la federación,a ver que deciden

 • L'escapulat

  Aquí els que deuen estar més “contents” són els del Villarreal… Com a mínim no crec que els suposi tanta molèstia perquè, sent un filial d’equip gran, la seva economia ho notarà més aviat poc.

  A mi el que em fa més ràbia, repeteixo, és que el signe del partit estava clarament decantat a favor nostre.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Només dir-vos que en la tertúlia d’ahir a RCB (que ja podeu escoltar al link del blog) vam poder sentir Fran Pineda i Facundo Ponzio, que ens van confirmar que ja podran jugar aquest diumenge. A Fran Pineda no li arribava el transfer del Marroc, però que avui es complia un mes de la seva sol·licitud ja pot jugar a Espanya. Pel que fa a l’argentí, en les properes hores es resoldran els seus problemes federatius.

  A veure si ara que ja tenim enllestida la disputa amb l’Ajuntament i els Dracs i tots els jugadors disponibles (diluvis a banda) podem concentrar-nos en el futbol que és el que interessa. A més, aquestes properes setmanes podem entrar en una dinàmica de partits dimecres-diumenge amb motiu de la copa RFEF, Copa Catalunya i aquest partit ajornat contra el Villarreal B.

  Penso que aquesta temporada l’equip enganxa i nosaltres no tenim excusa per fallar-li.

  AMUNT BADALONA

 • carlos

  Esto pinta complicado para que el día 19 de octubre con el valencia mes talla podamos jugar en montigala,con las prisas que se da el jodido ayuntamiento para la semana que viene que vamos al campo del Hércules tendría que estar ya listo

 • Anònim

  Y supongo que si no arreglan la luz de Pomar jugaremos por la mañana.Vaya tela con la travesía del desierto.

 • lluis

  Tant costa posar les graderies i arreglar les llums? El dia del FC Barcelona de copa del rei a la Avinguda de Navarra, les graderies de mecanotubo van està montades amb un parell de dies.
  Què són d’or les que volen montar ara?
  És vergonyós el que està pasant amb aquest camp de Montigalà.

 • L'escapulat

  Doncs tens tota la raó Lluís, el 2006 al partit de Copa del Rei contra el Barça les graderies suplementàries les van muntar en menys d’una setmana… Suposo, esclar, que aquesta vegada es tracta de graderies que han de ser per sempre.
  A mi sobretot el que em preocupa, més que els terminis (total ara ja…) és que, un cop estigui enllestit, els acabats siguin de qualitat i hi hagi vigilància, que si no ens robaran el coure en dues setmanes…

  Per cert, recordar-vos que aquest diumenge, després del partit del primer equip contra el Baleares a les 12h, el nostre Juvenil juga contra el Barça a Pomar a dos quarts de cinc de la tarda.

 • carlos

  A mi que me expliquen cual es el acuerdo al que se ha llegado con los dracs,porque esta tarde he estado en el campo de montigala y a las siete y media en un trozo del campo estaban entrenando no se si el primer equipo de los dracs,mas bien parecía una categoria inferior de los dracs.Por cierto esto no tiene buena pinta seguimos sin graderías ,ni sin arreglar la iluminación de montigala,me haría gracia que la federación pusiera el partido aplazado para la semana que viene a ver donde leches íbamos a jugar.

 • carlos

  No creo que la federacion sepa lo de la iluminación de Pomar,porque si es así nos baja nos baja a preferente,si ponen fecha pronto y no esta solucionado a ver que pasa,porque no creo que vayan a jugar un día entre semana por la mañana.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Està confirmat que Pineda i Ponzio podran jugar diumenge?, a veure si la web del club torna a agafar el costum de publicar la llista de convocats.

  • dani

   Van dir que ya estaben arreglats els problemes de tots dos jugadors. Asi que crec que ya poden jugar si hi entren a la convocatoria

   • Vila-Rebollo-Pepín

    Gràcies Dani, he escoltat la tertúlia i diuen que en Pineda ja podria jugar perque ja fa un mes que s’ha demanat el transfer, i tot i que encara no ha arribat el transfer, el Badalona interpreta que ja pot jugar, espero que sigui veritat. I de Facundo deian que a l’endemà ja entregavan els papers a extrangeria. Això ja ho ha dit també l’escapulat, esperem que finalment s’hagi arreglat tot.

 • lluis

  I, a part de posar la llista de convocats, que posi l’horari del juvenil divisió d’honor, que ens en assabentat de l’hora per aquí l’escapulat.

  • L'escapulat

   Bon dia a tots:

   Jo del tema Dracs no em preocuparia més: el mateix presi dels Dracs va confirmar que no tornarien a Montigalà. Altra cosa és l’acord a tres bandes que es va signar: se li haurà de preguntar al presi o al regidor d’esports directament.

   Pel que fa a les llums al Pomar, efectivament tenim un problema amb el partit ajornat del Villarreal B… Si al proper partit a casa en 15 dies contra el Mestalla encara no podem jugar a Montigalà la cosa ja passarà de taca d’oli…

   Ens veiem demà, esperem que sense pluja i a veure si ja debuten Pineda o Ponzio!

  • L'escapulat

   Per cert, ja que comenteu això del web del Bada (que estem d’acord que no ens satisfà, altra cosa són els recursos que té el club…), m’agradaria comentar-vos que estic intentant trobar un patrocinador pel blog. Després de 3 anys he de dir que ho faig molt a gust i que seguir fent-lo no dependrà d’això (mantenir L’escapulat són 60€ l’any), però m’ajudaria molt que tot aquest esforç com a mínim no em costés diners…

   Així doncs, si coneixeu algú interessat en anunciar-se o col•laborar, fru-m’ho saber. Moltes Gràcies !!

   • lluis

    Estàn amb el CF Badalona i veient que el que parlem per aquí és tot del club, no et podía subvencionar el mateix club? No crec que els hi vingui de 60 euros l’any.

 • Anònim

  Escapulat te doy una idea, yo soy cortito con los ordenadores, pero puedes poner todos los resultados del club entrando en la aplicacion de fcf.cat, competició, cercador de partits, club y fecha y te salen todos los partidos y si se han jugado los resultados.

 • L'escapulat

  Lluís: segurament no els vindria de 60€, però crec que és millor que el blog no estigui vinculat de cap manera amb el club; així s’eviten suspicàcies o servituds de cap mena. De fet, al web del club ja no hi apareix el link al meu blog, per cert.
  A més, jo això ho faig merament com a soci i aficionat del Badalona, sense cap mena de vinculació amb la Junta d’ara ni amb la d’abans; si bé des d’aquí torno a agrair l’ajut i atenció que em va donar l’anterior responsable de premsa del club, el senyor Enrique Procas.
  Si algun dia el club vol o pot invertir diners en alguna cosa crec que ho hauria de fer en una estructura de comunicació amb cara i ulls, però això ja és un altre tema.

  Parlant de demà, sembla ser que Facundo Ponzio encara no pot jugar, però Fran Pineda, si ho vol el míster, sí que està a punt.
  Ah! I, per si de cas, no us deixeu el paraigües…

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   Enteses les teves raons. A veure si hi ha sort i pots o podem, els mes asidus, trobar algun sponsor que et finaci aquesta pàgina.

 • Carlos gutierrez

  Yo creo que lo de montigala va para largo,si esta semana no se ponen las pilas no llegamos para el siguiente y entonces ya nos metemos en noviembre,lo mas probable es que estemos unos cuantos partidos en pomar en horario matinal si no se arregla el problema de la iluminacion,la gracia sera como la federacion meta el partido aplazado por lluvia y no alla iluminacion,a ver que pasa.Por cierto dan agua para mañana,mal fario.

  • lluis

   Com vaig repetint, vergonyós el que està passant amb el camp de la Travessera de Montigalà. Aquest pas veig jugant al Badalona tota la temporada a Pomar.

 • Anònim

  Se rumorea que esta semana arreglan lo de la luz, si no es así el próximo partido tendremos que jugar a las 4 de la tarde, pues por la mañana hay otros compromisos en el campo y ahí estamos de prestado.

  • L'escapulat

   Mare meva, com es complica la cosa… Sortim d’una i en caiem a una altra.
   Espero pel bé de tots que s’arregli el problema de les llums (ja sigui a Pomar o Montigalà), tot i que a mi el que em preocupa més a mig/llarg termini és que no estiguem sempre pendents de si ens roben el coure… és que és una vergonya!!

   Bé, ara a pensar en futbol. El Baleares arriba en quadre (7 baixes importants) i amb un inici de lliga força pobre. S’ha d’aprofitar i sumar una nova victòria a casa.
   Ens veiem al Pomar en una estona!