L’HOSPITALET 1 BADALONA 0

Escapulats,

Primera derrota de la temporada a la Feixa Llarga. En un partit igualadíssim, els locals s’han acabat enduent els tres punts gràcies a una falta llunyana que Rubén Alcaraz ha ajustat al pal dret de Marcos al minut 81.

Una llàstima, perquè marxem de buit de L’Hospitalet per culpa d’una acció aïllada sense perill aparent i quan, en general, el nostre to defensiu havia estat excel·lent al llarg dels 90 minuts. En atac, poca cosa a destacar per part escapulada, a banda d’un possible penal a Toni Lao al minut 1 de partit i un parell de bons contraatacs conduïts per Raúl Torres i un Abraham en estat de gràcia, que a punt ha estat de canviar-ho tot amb un cacau que ha fet tremolar el travesser a la segona meitat. En tot cas, cap dels dos equips ha aconseguit dominar el joc amb claredat, i les ocasions han estat més aviat escasses: com tothom sospitava, qui primer marqués tenia mig partit a la butxaca. Malauradament, aquesta vegada no hem estat nosaltres… Com a notes positives, ens quedem amb la primera titularitat d’Álvaro Vega i una molt bona actuació de Pablo Amantini, omnipresent i autèntic baluard a l’eix de la defensa.

El bon partit d'Amantini no ha estat suficient per sumar a la Feixa Llarga.
(Foto: CF Badalona)

La primera desfeta havia d’arribar i, de fet, ha trigat força més del que esperàvem, així que ja toca aixecar-se i mirar cap endavant. Especialment ara, que vénen dos partits consecutius a casa (no sabem si a Pomar o a Montigalà…) davant el Villarreal B i l’Atlético Baleares. A veure si som capaços de seguir traduint en victòries els partits com a locals.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

39 responses to “L’HOSPITALET 1 BADALONA 0

 • L'escapulat

  Sala multimèdia del partit (amb intervencions a les rodes de premsa), del sempre magnífic Blog de L’Hospi.

  http://centredesportslhospitalet.blogspot.com.es/2014/09/sala-multimedia-ce-lhospitalet-1-0-cf.html

 • lluis

  Primera derrota. Pel que he escoltat crec que lo just hagués estat un empat a 0 però una falta ens ha fet perdre els primers 3 punts. No pasa res. A seguir remant com fins ara, i a pensar amb el Villarreal b. Força Badalona.

 • lluis

  Segons ha dit Ramon Duran a la retransmissió, proper partit contra el Villarreal, diumenge a les 18.00 al camp del Pomar.

 • Carlos gutierrez

  Si ho han posat ya a la web diumenge a les 18 hores a pomar,a ver que se decide mañana en la junta directiva como medida de presion,y sobretodo si el proximo partido puede ser ya a montigala pero sin dracs…

 • L'escapulat

  Molt interessant la reunió d’urgència de la Junta directiva… Us recomano a tots escoltar la tertúlia de demà a la nit a RCB per sentir què ens pot explicar el company Ramon Duran i a veure si sentim algun representant del club.

  Per cert, m’agradaria deixar clar que jo amb qui estaria enfadat seria amb l’Ajuntament. Que consti que no sóc seguidor dels Dracs ni m’interessa gaire el futbol americà, però són un equip de la ciutat i, en aquest sentit, ells tenen tot el dret de demanar el que vulguin…. altra cosa és que tinguin raó o no. És a dir, a qui s’ha de criticar és a l’Ajuntament i a la seva gestió de la situació, i no pas als Dracs que, lògicament, busquen el millor pels seus interessos…

  En fi, espero que imperi el sentit comú i que la sang no arribi al riu. En tot cas, el que tinc clar és que en el pitjor dels casos el Bada no marxaria mai a Santa Coloma, sinó que es quedaria a Pomar. Repeteixo, però, que espero que no es doni el cas.

  AMUNT BADALONA !

 • Carlos gutierrez

  Solo faltaba eso quedarnos en pomar y los que no han hecho nada en este campo y no han aportado nada(cesped.marcador,etc..)se queden en montigala,no tenemos bastante con ser los segundones de la ciudad que ahora pasaramos al tercer escalon,siendo el futbol el deporte rey del pais le guste a quien le guste,el ayuntamiento son todos una panda de ineptos

  • dani

   Yo el que faria es anar amb el conveni signat a les dues partd.( dracs i ajuntament). I si no arriben a una solucio ficar-ho per via judicial.
   Lo que em te una mica mosca es que si el badalona te firmat un paper dient que te us prioritari i posa el seu patrimoni i arregla el camp. Com dimonis ho permeten i parlen de jugar a santa coloma.. Espero que no., pero espero que desde el club nostre no siguin ineptes o “primos”

  • lluis

   Tens raó Carlos, a més amés aquests dels Dracs ara van de pujadets perquè van guanyar la lliga espanyola (crec que és de 8 equips) i van arribar a la final de la Eurobowl, i per això el seu president va dir que eran el primer club de Badalona, i s’els tenia que tenir un respecte.
   El Badalona pel seu històrial, li pasa la mà per la cara, amb història, als Dracs i això s’ha de tenir en compte.
   El Badalona no ha de marxar per res de Badalona i els ineptes de l’Ajuntament han de fer alguna cosa perquè el Badalona tingui l’ús preferencial, que es va signar a l’accord, del camp de Montigalà per això el Badalona ha posat el seu patrimoni i l’ha acondicionat amb la seva gespa i el seu marcador.
   I hi han molts de camps municipals perquè els Dracs puguin jugar.

 • L'escapulat

  Ja veig que el tema està calentet calentet… A veure quines notícies ens arriben avui de la Junta.

 • Anònim

  ayer me gusto el equipo defensibamente y el medio del campo pero arriba abraham no puede luchar solo,manu balda necesita un poco de banquillo lleva dos partidos que esta flojillo,bermudo casticado por tirar el brazalete cuando fue cambiado,muy mal su gesto estaba amonestado y por eso lo cambio,el mister dijo que irian a no defender porque sino se perderia pues yo vi que se jugaba al o-o.pero bueno la actitud de los jugadores sigue siendo buena y se conseguiran muchos puntos.estuve hablando con el argentino ponzio y me dijo que era un problema de papeles de residencia y que a lo mejor esta semana estaba arreglado.el tema de montigala creo que habria que denunciar al ajuntamiento ya, porque se dijo que como mucho el segundo partido de casa ya se jugaria en montigala.el tema de los dragons cuando jugaron la final de españa en pomar dijeron que eran unas buenas instalaciones para jugar porque tenian gradas pero que todos los elementos de entrenos ( colchonetas,conos, etc…)los tenian en montigala,pues que se lo lleven a pomar porque montigala es uso prioritario del badalona y a puesto dinero, ellos nada de nada.

 • carlos

  Ostras que nervios se me ocurrio llamar a la tertulia ya que hicieron mencion de mi nombre y la verdad es la primera vez que me escuchaba por la radio y me puse un poco nervioso,la proxima vez sera mejor.Por cierto es verdad lo que han dicho en la tertulia esta tarde han estado las categorias inferiores ya entrenando en el campo,he podido ver que la iluminacion la mitad no funcionan,faltan la graderia y las vallas de detras de las porterias,a ver si para el at.baleares podemos jugar ya alla,porque hasta el primer equipo ya tiene horario de entrenamiento segun vi en el boceto que habia colgado donde las oficinas.

 • Carlos gutierrez

  Albert te queria preguntar si hay alguna posibilidad de escuchar de nuevo la tertulia de ayer,algun podcast,etc…Gracies

  • L'escapulat

   Bon dia Carlos!

   No m’esperava que truquessis jajaja Vas ser molt ràpid, eh?
   I esclar! A la part de dalt a la dreta del blog tens el link de les tertúlies; el que passa és que ara hi ha la de la setmana passada. Normalment ho actualitzen els dimecres: tan bon punt estigui penjada al web de RCB actualitzaré el link!

   I ja que parlem de la tertúlia, ahir va quedar força clar (almenys per les paraules de Miguel Ángel) que no hi haurà problemes a Montigalà i que el Badalona hi té un ús preferent. A veure si l’Ajuntament compleix la seva paraula.

   Joan Grasa: una llàstima… aquest nano no té sort amb les lesions aquí a Badalona. Espero que una assegurança cobreixi la desgràcia i veurem si ens movem al mercat, ja que la normativa permet que fitxem per aquesta lesió de llarga durada.

 • L'escapulat

  Carlos, ja tens la tertúlia d’ahir penjada.

  • carlos

   Ok gracies,montigala soli falta gradas y iluminacion no se si llegaremos para el baleares estamos en manos del ayunyamiento por lo que me han comentado

   • lluis

    Ahis em van comentar que les graderies encara no han arribat, que estàn demanades però que encara no han arribat.

 • Carlos gutierrez

  Por cierto albert es noticia de ultima hora el partido del domingo seguramente se juegue a las 17 horas en vez de las 18horas,han robado las reactancias o no se que historia de las torres de los focos del campo del pomar y seguramente se cambie la hora del partido,me acabo de enterar esta tarde en el campo, el delegado del badalona me lo ha dicho.

  • L'escapulat

   De veritat?

   El que ens faltava… Això dels robatoris és un autèntic escàndol… I la comissaria dels Mossos està a prop del camp de Pomar… Espero que a Montigalà hi posem seguretat perquè si no podeu estar segurs que ens tornaran a pispar el cobre i qualsevol cosa que puguin revendre aquests rateros fastigosos…

 • carlos

  Si si que es verdad ayer me lo dijeron y decían que tenian que llamar al Villarreal y a la federación para notificarlo,a ver si dicen algo por la web

 • lluis

  Això fa una mica de pudor tant de robatori i a més a més sempre a on juga el Badalona. Suposo que ara, quan el Badalona jugui a Montigalà, els robatoris es farant a Montigalà, si no es començant a fer abans.

 • L'escapulat

  Bon dia

  Pel que m’arriba a mi d’una font informada, és cert que hi ha hagut el robatori, però s’arreglarà durant les properes hores i, en principi, l’horari es manté a les sis de la tarda de diumenge.

 • Carlos gutierrez

  Confirmado ya en la web del badalona cambio de horario para el domingo se jugara a la 17 horas en vez de las 18 horas

 • L'escapulat

  Doncs sí, sembla que al final no s’arriba a temps i confirmat que el partit de diumenge s’avança una hora… Espero que ens equivoquem tots plegats i que a Montigalà sembli que visquem en un país amb un mínim de seguretat… perquè tela…

 • Carlos gutierrez

  A montigala solo falta la graderia y iluminacion me da mi que los dos partidos uno ya seguro en pomar y el otro tambien lo jugaremos alli

 • lluis

  Jo vull comentar una cosa sobre Montigalà. Les valles que donant al exterior del camp, no les taparan?. Es que si no les tapan molta gent veura els partits sense pagar, dons es veu tot el camp.

 • L'escapulat

  Jo crec que es curaran en salut i que aquests dos partits seguits a casa els jugarem a Pomar. L’estrena a Montigalà serà, doncs, el proper diumenge 19 d’octubre contra el Mestalla.
  Pel que comentes de les tanques, Carlos, suposo que no els costarà res col·locar una lona o alguna cosa similar, perquè ja sé a què et refereixes i en aquell cas no pagaria ni Déu… jejeje

  Per cert, nova informació del company Jordi Creixell al Diari de Badalona sobre la polèmica amb els Dracs:

  http://www.diaridebadalona.com/els-equips-del-planter-ja-sentrenen-montigal%C3%A0

  • lluis

   En el cas del Seagull estic d’accord que puguin entrenar al camp de Montigalà, és una entitat de fútbol i han estat molts anys lligada al CF Badalona. Ara bé que s’amotllessin als horaris que té al CF Badalona.
   Els Dracs no estic d’accord que juguin a Montigalà, és fútbol americà i, amb dos dies, entrenaments i partits, gespa malmesa.

 • Carlos gutierrez

  Supongo que como el ayuntamiento ya ha arreglado las vallas del perimetro ahora sera cuestion del badalona el que deba poner algunas lonas en plan publicidad o algo asi,en campo del martinenc estuve en agosto y en uno de los goles que da a la calle tienen unas lonas y no se ve nada

 • L'escapulat

  Bona tarda!

  Per anar fent boca del partit del diumenge, dir-vos que estic content per la carta que ha fet pública el club escrita per David Bermudo, en què es disculpa per l’enganxada que va tenir amb Manolo González al camp de L’Hospi.

  Un gest “de club” que parla molt bé d’ell i que espero que signifiqui que la bona sintonia al camp i a la graderia també la tenim al vestidor…

  http://www.cfbadalona.net/noticia_detall.php?cod_noticia=4779

 • dani

  Ultima noticia. Els dracs se’n van de montigala. Ya era hora que aquest culebron s’acabes. Ara que el deixin em condicions per la practica del futbol.

 • carlos

  Ya era hora montigala tiene que ser para el badalona y todas sus categorías inferiores,si el nou estadi lo van hacer anexo,por cierto si el ayuntamiento se hubiera puesto un poquito las pilas con las graderías ya hubiéramos podido jugar allí la semana que viene,contra el at.baleares,pues el campo ya esta para jugar,un juvenil ya ha jugado allí esta mañana

 • Anònim

  El que hayan jugado los cadetes esta mañana y esta tarde los hagan unos juveniles, no quiere decir que esté para el primer equipo y no solo por las gradas, faltan bastantes cosas.

  • carlos

   Faltan las ganas de acabarlas y de jugar,porque para la practica del futbol esta bien,perdon faltan las banderas de badalona,cataluña y españa

 • L'escapulat

  Calma home ! jajaja Jo crec que ara ja és igual, sincerament. L’Ajuntament ha anat tard, com sempre, però ja ens ho hem de prendre amb filosofia… Poc a poc i bona lletra, que diria aquell. Ja tenim el contenciós amb els Dracs enllestit, ara queda acabar de deixar un camp de Montigalà decent ja de cara al dia del Mestalla, d’aquí tres setmanes.

  Les graderies monotubo que comenteu, com són, com aquelles que van posar el dia del Barça? No sé si deixaran que hi hagi espectadors d’empeus com als camps de 3ª, per cert, perquè a Pomar sembla que no hi ha problemes amb què certa gent estigui d’empeus al costat de la reixa, així que suposo que a Montigalà només hi haurà graderia a una de les bandes.

  Interessant això de les banderes. Al Centenari que jo recordi mai n’hi va haver cap. Suposo que això va en relació amb què fos un camp privat… Als estadis municipals hi han de ser, oi? Que, per cert, el dia de Copa Catalunya contra l’Olot a Pomar no hi era la bandera espanyola; a la lliga sí que hi era. Si per mi fos a l’estadi només hi hauria d’haver la del club i la de la ciutat… però millor no entrem en aquest tema espinós, i menys ara en els temps que ens esperen…

  Demà tots a Pomar, a seguir a dalt!

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Escapulat en el Centenari sempre cada cap de setmana el Conserge posava la Catalana, l’Espanyola, la de Badalona, la del C.F.Badalona i sense assegurar-ho crec que la d’Europa, en Pomar no han posat la del Badalona, perquè sembla ser que amb els robatoris del Centenari va volar.

  • L'escapulat

   Bona nit. Tens raó, les banderes estaven a fora al mur exterior, no me’n recordava… Segueixo pensant que un camp de futbol no és el millor lloc per exhibir gaires banderes, més enllà de la del Badalona i la de la ciutat.
   Parlo per part dels clubs, eh! La gent que faci el que vulgui…

   Pel que fa al partit de demà, Fran Bea segueix sent baixa mentre que Ponzio i Pineda encara no tenen el transfer…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  No estic segur de si ho he somiat o no, però em sembla recordar que a l’Avinguda de Navarra, al lateral de la tribuna, abans de que hi haguessin les tanques gegants de publicitat, hi havien les banderes dels equips i cada setmana s’ordenavan segons anava la classificació.

 • L'escapulat

  Al Camp Nou diria que encara ho fan. Ho trobo un detall espectacular…

  En tot cas, avui toca baixar els peus a la terra… i mullar-se, perquè el partit serà sota la pluja.

  No és excusa: tots a Pomar!