BADALONA 1 ILICITANO 0

Escapulats,

Sis de sis. Dos partits, dues victòries. 100% d’efectivitat. Digueu-ho com vulgueu: Millor impossible. El nou Badalona de Manolo González arrenca la lliga a tot gas i, de pas, tapant algunes boques… Les sensacions segueixen sent molt bones i, tot i que això just acaba de començar, sempre és millor fer-ho amb els resultats a favor. Només cal recordar que amb Piti Belmonte vam haver d’esperar fins a finals d’octubre per a sumar 6 punts… Ah, i per cert, des que som a la 2ª B (i ja són 11 anys) mai havíem encetat la lliga amb dues victòries als dos primers partits.

Més enllà de les bones vibracions que de moment transmet l’equip, el tres punts d’avui tenen un regust molt dolç, bàsicament, per dos motius: Primer, perquè davant hi teníem un dels ossos de la categoria -l’Ilicitano va ser l’equip revelació de la temporada passada, acariciant el play-off i sent el tercer millor atac del grup III-. Segon, perquè s’ha tornat a guanyar mantenint el mateix guió que tants bons resultats ens està donant fins ara: sacrifici conjunt, solidesa defensiva i màxim aprofitament de les oportunitats que es generen. En aquest sentit, un altre partit rodó dels escapulats i un passet més en l’objectiu final: la salvació. Aquest ha de ser el missatge: tenim 6 punts; encara ens en queden uns 39 per acabar de segellar la permanència. Per al Badalona 2014/15, no existeix cap altre premissa.

El Municipal de Pomar veia, per primera vegada en la seva història (i potser l’última) un partit oficial de 2ª Divisió B. Els 500 espectadors que avui omplien la graderia lateral, però, tampoc han vist res de l’altre món. El matx, sincerament, no passarà a la història. Això sí, l’inici del Bada ha estat fulgurant i ja al minut 4 Abraham ha pogut inaugurar el marcador després d’una bona combinació amb Raúl Torres i Monterde, però el porter visitant Pol Freixanet li ha guanyat la partida en l’un contra un. Aquesta ha estat l’ocasió més clara de tot el partit, i reflectia la tònica d’una primera mitja hora de clar color escapulat. Manolo González apostava per un 4-2-3-1 amb Óscar Sierra de central i Monterde com a novetat en un mig del camp controlat per Toni Lao, Prior i Raúl Torres, que avui s’ha començat a guanyar el seu lloc fix en l’onze. A diferència dels darrers partits, Manu Balda queia a banda dreta per deixar Abraham com a fals davanter centre, un canvi que al principi ha semblat desorientar una mica l’ex del Cornellà, que no acabava d’entrar en joc. El Badalona no trobava profunditat i, encara que sense fluïdesa, les úniques aproximacions han estat nostres, si bé només amb tímids xuts llunyans que no han inquietat la porteria visitant. Al tram final d’aquest primer temps, però, el filial alacantí s’ha espolsat la son de les orelles i ha ensenyat les urpes a pilota aturada. Així, amb més problemes dels esperats als instants finals, arribàvem al descans. El guió semblava molt similar al de fa una setmana a Xàtiva: poc futbol i la sensació que guanyaria qui millor aprofités els errors del rival.

Partit històric a l'exili de Pomar.
(Foto: L'escapulat)
-

La segona meitat ha deixat entreveure una dinàmica diferent: els de Vicente Mir han passat a dominar la possessió d’una forma molt més clara, tot buscant el joc directe. Semblava com si els ilictans s’haguessin adaptat a les característiques del terreny de joc, en què un simple servei de porteria es podia convertir en una centrada letal a la frontal de l’àrea contrària. Al Badalona això no semblava importar-li gaire. Queda clar que aquesta temporada acceptem amb normalitat el nostre paper d’equip humil que es fa fort al darrere i surt ràpid al contraatac. I així ha estat. Després d’un primer tram ensopit en què el filial ho ha provat amb dos xuts llunyans de Nico sense conseqüències, ha arribat la jugada que marcaria el partit. Contraatac conduït per Abraham després d’una recuperació en camp propi. El canari llança un canvi de joc mil·limètric per Manu Balda a l’extrem dret. El jove davanter equatorià controla amb classe i, després de dos retalls per col·locar-se la pilota a l’esquerra, s’inventa un cacau imparable que es cola pel mateix escaire del pal llarg: un autèntic golàs. Corria el minut 66′ i a partir d’aquí arribaven els millors minuts del Bada, que hauria pogut sentenciar en un segon contracop per la dreta en què el mateix Balda, incansable al llarg de tot el partit, ha centrat al punt de penal, però la defensa ha pogut rebutjar la pilota amb dificultats. El cas és que no s’ha rematat el partit i l’Elx, ara sí, s’ha apoderat definitivament de les regnes del joc. Afortunadament, els homes de Manolo han sabut defensar-se amb ordre i, gràcies a un gran treball dels homes del mig del camp, han mantingut a ratlla els intents visitants de bombardejar l’àrea de Marcos amb pilotes a l’olla. De fet, el nostre capità només ha hagut d’intervenir desviant a còrner un bon xut de Mario (72′). L’única oportunitat clara del filial ha estat, però, gairebé fatal: Nico aprofitava una bona centrada des de la dreta per rematar de cap al segon pal. La pilota, per sort, ha sortit un pèl alta, llepant el travesser amb Marcos ja venut. A banda d’aquesta acció, però, l’equip ha sabut patir i ha mostrat molt d’ofici per acabar de lligar tres punts que de moment ens situen al capdamunt de la classificació… empatats precisament amb el Sant Andreu de Piti Belmonte.

La setmana que ve viatgem a Tarragona per enfrontar-nos al Nàstic (18h), en una nova prova de nivell per a seguir progressant, greixant la maquinària i, per què no, encadenar una nova victòria. Ara per ara l’equip respon a les expectatives i sembla que té les coses molt clares: una idea de joc, un objectiu clar, compromís i caràcter. La recepta màgica? Segurament no, però sens dubte és una bona base per continuar creixent.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

58 responses to “BADALONA 1 ILICITANO 0

 • lluis

  Ahir va ser el primer partit que veia al Badalona i aquest any, pel que vaig veure no ens podrem queixar de l’entrega i de les ganes que hi posent els jugadors. De moment 6 de 6 puns quant la temporada pasada en 8 partits, si no recordo malament portava 4 punts.
  Em van agrada molt, Prior, Manu Balda i Raul Torres, Jugadors que no coneixia i van donar una gran imatge, aixi com el juvenil Esteve.
  El que no hem convenç és Amantini i veig desubicat al mitg del camp a Toni Lao, va fer bona feina però no el veig en aquesta posició, m’agrada més jugant a la defensa, crec que és més aprofitable.
  De moment 6 de 6 i ara a veure si la propera jornada podem treure algun puntet de Tarragona, camp mol dificil, però qui sap.

  • L'escapulat

   Bon dia Lluís!

   Comparteixo força el que dius: a mi també em va agradar molt Raúl Torres i Prior, tot i que no va estar al nivell espectacular de la pretemporada, és un jugador que es farà imprescindible a la medul·lar.

   Pel que dius de la defensa, a mi també m’agrada més Toni Lao com a central, però tenint en compte les arribades de Lulu i Álvaro Vega crec que el veurem molt al mig del camp…
   Amantini és un central de brega, de joc subterrani, imponent i agressiu. El problema és que sovint se li’n va una mica la castanya i no controla la intensitat de les seves accions… espero que no ens costi gaires penals. Si aconsegueix dominar-se, pot ser una garantia al darrere com a marcador. Ahir, per exemple, va ser un malson per a Rubén López ‘Rubio’, un bon davanter que li havia marcat dos gols a l’Hospi la jornada anterior.

   Les coses van pel bon camí. Ja queda menys per arribar als 45 punts.

   Per cert, el Badalona va demanar finalment disputar la Copa RFEF. Una decisió una mica sorprenent; suposo que el míster vol donar minuts als menys habituals. I no oblidem tampoc els 1/4 de final de la Copa Catalunya Absoluta, que ara mateix no sabem quan ni on es jugaran.
   Mica en mica…

   AMUNT BADALONA !

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Em sembla que pel joc que vam fer ahir, el 6 de 6 és una mica enganyós, però l’important és anar sumant, i això pot fer que els jugadors vagin agafant confiança i puguem entrar en una dinàmica positiva.

  Em va agradar molt l’inici de partit, amb les dues oportunitats que vam tenir per avançar-nos, però després ens vam desinflar una mica. Vaig veure el partit de l’olot i em va agradar molt en Toni Lao jugant de central, en canvi ahir el vaig veure molt perdut. En Raul Torres em va agradar molt a la primera part, i en Prior i en Balda també ho van fer prou bé.

  L’Amantini, jo també crec que el seu joc ens pot costar algun penal, però no em va desagradar. El vaig veure poc tècnic però contundent, o passa la pilota o passa el jugador, però tots dos no.

  A part d’això….algú es va fixar si a la mitja part es va fer el típic sorteig i si va sortir algun guanyador?? (preguntar pel número que va guanyar ja seria massa). A l’entrar al camp vaig comprar una tira, i a la mitja part em vaig entretenir amb el mòbil repassant els fitxatges per anar-m’hi familiaritzant (culpa de l’escapulat i el seu blog!!!) i no m’hi vaig fixar. Abans sortian al mig del camp amb la ruleta i veies el sorteig, però ahir entre el mòbil i que encara no estic habituat al camp, s’em va passar.

  • lluis

   Si que es va fer el sorteig i van pasar amb el número escrit a la pissarra de sempre pel costat de la grada, pel troç que quedaba entre la grada i el camp. No recordo el número ni se si va haber-hi guanyador i crec que el van dir per la “megafonia” si lo que hi ha se li pot dir megafonia.

  • JACH

   V-R-P, si compraste el número 012, ya puedes reclamar tu jamoncete…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  gràcies lluis, ja veig que em va tocar i no em vaig enterar.

 • lluis

  Sorteig copa federació fase autonomica

  Prat-Sant Andreu

  Muntanyesa-CF Badalona

  Partits el dia 15 d’octubre 2014.

  La final serà el dia 22 d’octubre si els dos equips són de diferenta categoría al camp de menys categoría i si són d’igual categoría es fera per sorteig.

 • L'escapulat

  V-R-P: Jo també vaig sentir per megafonia que sortejaven un pernilet… així que potser sí que te’l vas perdre!

  Parlant de fitxatges, com sabeu aquesta mitjanit acaba el termini màxim del mercat estiuenc, i de moment no s’ha confirmat encara la incorporació del jove davanter argentí Facundo Ponzio, de 18 anys i que jugava a l’Instituto AC Córdoba.

  Lluis: Fins ahir no tenia ni idea que participaríem a la Copa RFEF. Suposo que Manolo vol que els jugadors amb menys minuts puguin foguejar-se. Es clar que això només és possible si passem rondes…

  A falta de l’arribada del tal Facundo, jo estic força content amb com ha quedat la plantilla 2014/15. Ara bé, l’any passat també ho estava… però, com he dit, de moment les vibracions són excel·lents: Si mantenim aquesta entrega i caràcter tota la temporada, no patirem.
  I, després, qui sap…

  • lluis

   La web del Badalona ja ha oficialitzat el partit de la Montanyesa.
   Jo crec que aquesta temporada hi ha un fet diferencial a la plantilla que és l’entrenador. Manolo Gonzalez a mi ja m’agradaba molt quan entrenaba al juvenil divisio d’honor, llavors va haber-hi una temporada que, quan hi habia el Badalona B, crec que va ser la última d’aquest equip, quedaban pocs partits, estaba en zona de descens i ell va salvar a l’equip de baixar de categoría.
   Crec que amb la plantilla que hi ha i amb Manolo González jo, pel que vaig veure ahir, no tindriem que patir per salvar la categoría.

 • carlos

  Ya nos quedan menos partidos para subir,solo 36 jornadas,seria la bomba ahora subir ya que se ha planificado el equipo para mantenerse y no tener campo,si no que se lo pregunten al llagostera que no tenia nada con cuatro cañas y ha subido a seguna.Por cierto escapulat creo que aun nos comeremos el partido del sant andreu a pomar,y lo suyo es que para final del mes lo podamos estrenar contra el villarreal b y dsspues at.baleares que son dos partidos consecutivos y asi el equipo se iria haciendo un poco al campo de montigala.Por cierto acerte el resultado de la porra,bueno es decir la victoria del badalona,Com ho faig per les entrades? Gracies

 • L'escapulat

  Ei !

  Confirmo el fitxatge del jove davanter argentí Facundo Ponzio. Ja l’he afegit al post de fitxatges i el club ho confirmarà en les properes hores. Parlem d’un nano de 18 anys que ja jugava a la 2ª divisió Argentina i que té molta projecció. Els seus drets els va comprar un fons d’inversió i el jugador ve a fer-se un nom; és a dir, el Badalona hauria de ser un “aparador”. Esperem que l’experiment surti bé.
  Us deixo aquest enllaç perquè el conegueu una miqueta més…

  Carlos: Envia un mail amb el teu nom i DNI a contacte@escapulat.com. El mateix dia de partit dones les teves dades a l’entrada i et deixaran passar a tu i a un acompanyant.

  Jo també penso que el dia del Sant Andreu encara haurem de jugar a Pomar i, com bé dieu, hi poden haver problemes d’aforament, perquè allà amb prou feines hi caben 800-1000 persones, i suposo que per seguretat els Mossos o l’Ajuntament no deixaran entrar més gent de la que permet la normativa…

  Pel que fa a l’equip, jo de moment seria molt fidel al que diu el míster: cap fred i saber on som. L’únic objectiu és la permanència. Després, si tot va bé, ja pensarem en altres coses. Però no abans de sumar 45 punts de rigor.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ostres, Facundo Ponzio de Instituto!!! Jo segueixo aquest equip, a Córdoba (Argentina) li diuen La Gloria (a l’equip, no al jugador), però no em sona aquest jugador, deu ser del planter, ja que només té 18 anys. Espero que triomfi amb el Badalona. De Instituto han sortit jugadors com Kempes i Ardiles.

 • Anònim

  Alguien puede relacionarme algunos dorsales con su nombre?
  Por ejemplo: manu balda -9.
  Gracias

  • L'escapulat

   Doncs aquest és un tema complicat i polèmic, perquè la RFEF va tornar a ignorar les demandes dels clubs i a la 2ª B no hi ha dorsals fixes. És a dir, que a cada partit hi haurà dorsals de l’1 a l’11 però sense noms i sense ser fixes, de manera que no podem identificar els jugadors específicament amb un número, perquè a cada partit podrà canviar…

   No té cap tipus de sentit, i això fa més difícil la vida d’aficionats, periodistes, entrenadors, àrbitres… En fi, un autèntic despropòsit, però això és la RFEF, al capdavall.

 • Anònim

  Escapulat, con las numeraciones del 1 al 11 se ahorra un monton de dinero en ropa los clubs, pues solo tienes que tener hasta el 16 y los equipos lo hacen con talla unificada por ejemplo XL, de la otra manera tienes que tener hasta el 22 de diferentes tallas y si juegan de filiales o juveniles del 26 para arriba, o sea que para los modestos de tercera y segunda b es bastante ahorro de dinero, no comparto contigo el despropósito.

  • L'escapulat

   És una altra forma de veure-ho, però tingues per segur que els clubs de 2ª B ho van demanar perquè, alegaven, la mesura els acabava perjudicant perquè havien de comprar diverses talles de cada dorsal… Si com tu dius es compra només una talla evidentment s’estalvien uns diners, sí… A més del punt de vista dels periodistes i entrenadors, també hi ha el factor del merchandising que, en el cas del Bada, tampoc afecta gaire perquè crec que des de l’any del Centenari que ja no es venen samarretes a l’estadi..

 • carlos

  Una cosa el agradecimiento del club al c.d. pomar publicado en la web,tiene que ver algo con que dejan ya de usarse las instalaciones de pomar?A ver si para el partido contra el sant andreu lo jugamos en montigala,pues por lo que me dijeron ayer un delegado del badalona la idea es poner graderia monotubo de unos 60 metros de largo y 6 filas para arriba,para unos 600 -700 aprox.Y despues si hace falta mas ya se ira poniendo en funcion de como evolucione

  • L'escapulat

   Bon dia Carlos,

   Doncs la veritat és que no en tinc ni idea. El que jo vaig sentir en un principi és que la gespa sí que estaria llesta pel dia 14, però que les graderies segurament no. Jo ja tenia coll avall que el primer partit a Montigalà seria el dia 28 perquè, a més, com us dic, tampoc crec que hi hagi gaire pressa, més enllà dels problemes d’aforament que pot haver-hi el dia del Sant Andreu…

   Sembla que estàs molt ben informat sobre el tema de les graderies! Així que només hi hauria seients per uns 700 espectadors? Sé que tampoc hi ha anava gaire gent la temporada passada, però ho trobo molt insuficient. Suposo que només comptes els seients i no la gent que hi pugui estar d’empeus, oi?

   Lluís, ens pots informar del que es veu per Montigalà?

   • lluis

    Avui a les 11.00 he pasat pel camp de la Travessera de Montigalà i estava gairebè tota la gespa posada. Quedava un troç molt petit al centre del camp. Jo crec que entre avui a la tarda i demà s’acabarà de posar.
    Jo crec que el tema terreny de joc quedarà enllestit aviat. Faltarà el tema valles, graderies, etc.

 • Anònim

  Las entradas en montigalá seguiran costando 15€ o solo costaban 15 en pomar porque hay que pagar el alquiler del campo ?

 • Anònim

  Por si alguen se lo perdio aqui esta el gol de manu balda https://m.youtube.com/watch?v=WyF7qIOewCY

 • Anònim

  Jo he passat aquest matí sobre les 12 i si hi ha molt cesped estès, però no està empalmat, han de tallar els laterals 1 metre aproximadament, doncs les ratlles arriben fins a les canaletas de desaigües i finalment han de posar les ratlles del futbol 7, per tant hi ha feina encara o sigui que segur es jugarà a Pomar el partit amb el Sant Andreu.

  • lluis

   Jo crec que les ratlles del lateral no les tallaran, el camp quedarà aixi, si de cas tiraran les valles més enrera.

 • Anònim

  Las entradas a 15 €uros es un precio normal y habiendo los abonos que hay a 50 €uros por temporada, con 4 partidos ya has amortizado el abono, he visto equipos de Tercera cobrando 12 €uros, creo que la Junta tiene razón en subir un poco el precio, es mi opinión, los que vamos siempre que tenemos abono o carnet no nos afecta para nada.

 • carlos

  Tiene razon el anomino tienen que cortar los faldones sobrantes del cesped un metro por lado.Camp del centenari 104×64,Montigala quedara en 100×62 y faltan las rayas del futbol 7

 • carlos

  Acabo de pasarme por el campo y ya han puesto el marcador del camp del centenari y estan arreglando las vallas que estan en mal estado por la entrada de la puerta grande

 • L'escapulat

  Bona nit !

  El camp, doncs, tot i que petit, tampoc serà una “ratonera”. Hi ha camps pitjors en aquest mateix grup nostre…

  Carlos, de quin marcador parles, de l’electrònic (que sincerament estava per llençar…) o del vell marcador de pedra, històric del Centenari? Espero que compleixin la paraula i el marcador de pedra el conservin…

  Pel que fa al tema de les entrades, totalment d’acord amb l’anònim. Amb uns abonaments de 50€ per tota la temporada no hi ha excusa.

 • Anònim

  El marcador que han portat és l’electrònic.Tu saps els diners que val portar el d’obra? Surt molt mes barat construir un igual, si la nostàlgia d’alguns socis així ho demanen i seria en el nou estadi, no en el camp provisional.

 • carlos

  ES EL ELECTRONIC EL QUE HAN PORTAT

 • Anònim

  No creo que sobre el dinero para tirar el marcador, quizás una mano de pintura, pero funcionaba correctamente, un electrónico mas sencillo de una localidad cercana ha costado dicen 5000 €.

 • L'escapulat

  Doncs diria que s’havia dit que el traslladarien. Jo sóc partidari de tenir detalls com aquests, que veient el que hi ha no en quedarà ni el record, de l’Avinguda de Navarra. Tampoc crec que costi una barbaritat, tenint en compte que s’ha traslladat tota la gespa…

  Pel que fa a l’electrònic, ja em suposo que per al provisional ja fa, però la veritat és que estava una mica fet pols eh, diria que la pantalla de baix ni funcionava…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  S’havia dit que estava previst gastar-se un milió d’euros per arreglar el camp provisional de Montigalà. Així que si no es trasllada el marcador històric d’obra, no serà per diners.

  Jo ja estic totalment desenganyat. Juguem un partit de lliga a Pomar i nota d’agraiment al Pomar desde la web del club, 78 anys jugant a l’Avinguda de Navarra i ni una trista nota de comiat. Aquesta directiva té la sensibilitat a la cartera.

  • L'escapulat

   La veritat és que jo no ho havia interpretat d’aquesta manera, però sí: en aquest sentit jo també estic força decebut amb com ha actuat el club amb el no-homenatge al Centenari, un camp que ha sigut casa nostra durant més de 75 anys, i pràcticament l’única llar que hem tingut (obviant el vell Manresà i el breu pas per Artigues).

   Per això dic que no m’importaria desviar una petitíssima part del pressupost per salvar el vell marcador. Ah! I ja arribarà després la “batalla” pel nom de l’estadi. Espero que no ens quedem amb un neutre “Camp Municipal de Badalona” i puguem homenatjar figures il·lustres del club i de la ciutat com, per exemple, Pere Gol. Estaria bé, per una vegada.

 • lluis

  Escapulat quan comença la tertulia de futbol dels dilluns per Radio Badalona? Se sap ja?

  Gràcies.

 • L'escapulat

  Us deixo el vídeo que ha penjat el club amb les primeres paraules en públic de Facundo Ponzio:

 • carlos

  Me he pasado hoy por el campo de montigala y están reparando todas las vallas exteriores y al césped solo le faltan los laterales

 • Anònim

  Falta hacer la uniones, marcar las rayas del futbol 7, como bien dices los laterales y tirar el caucho, hay faena todavía.

 • carlos

  OLE ese badalona 1-1 en campo del nastic un puntito de oro y de moral por las nubes a ver si lo hacemos bueno ganando la semana que viene al sant andreu en casa

  • L'escapulat

   Un punt molt valuós; la sort ens ha anat de cara però, com bé ha dit el míster, mai hem sortit del partit i, al final, ha arribat el premi. No oblidem que som un equip que ha de lluitar per la permanència. Si no oblidem això i seguim treballant, aquest any per fi tornarem a estar orgullosos del Bada.

   Diumenge que ve partidàs contra el Sant Andreu de Piti Belmonte…

   Amunt Badalona!

 • jose luis

  Bona tarda.Algú sap l’horari d’oficines?

 • Anònim

  Según el cartel que hay puesto de 16,30 a 20 horas.

 • L'escapulat

  Rectifico, doncs! Recordeu que aquest diumenge ja no us servirà el carnet de la temporada passada.

 • Anònim

  Estás segur? Sempre valien les dues primeres jornades i no han dit res.

  • L'escapulat

   Quan vaig anar a renovar el carnet, la Maria, que és qui sempre atén a les oficines del Badalona, li ho va dir a un dels qui feien cua davant meu. Ara bé, això no vol dir que després, un cop al camp, no facin la vista grossa…

 • Anònim

  El día 11 de Septiembre el Bada juega en Mataró a las 12 en el Municipal de Mataró el Trofeo Iluro, buena ocasión para ver a los que no juegan.

 • Anònim

  Camp del Centenari de Mataró – Trofeu Iluro, Mataró – Badalona 0-4, gols de Joan Grassa (2), Ponzio i Manu Balda.

 • Anònim

  Alguien me puede explicar porque nunca televisan al bada?

  • L'escapulat

   Bona tarda a tots!

   És cert que ara ja fa força temps que TVC no televisa cap partit del Badalona (a banda de les connexions el dia del Lleida l’última jornada de la temporada passada, en què emetien diversos partits a la mateixa hora), però crec que no s’hi pot fer gaire cosa…

   TVC negocia amb els clubs catalans de la 2ª B per cada partit, i és ella qui decideix quin partit vol donar… Més enllà d’això, suposo que el fet d’haver de jugar a Pomar impossibilita del tot que el partit de demà es pugui televisar, perquè és el partit més atractiu de la jornada, i no només des del punt de vista català.

   Per cert, he penjat al recull de premsa una entrevista conjunta als porters de Bada i Sant Andreu que el company Jordi Mestres ha fet per al web futbolcatalunya.com.

   Ens veiem demà a Pomar: a veure si acabem la jornada líders!

   AMUNT BADALONA !!!

 • Anònim

  Per cert escapulat he estat aquesta tarda en Pomar i he vist dues W.C. portàtils i crec que tindrem marcador electrònic, el juvenil ha perdut 0-3 amb la Damm que té un equipás.

 • Anònim

  Escapulat, ponte las pilas pues ahora que no tenemos olimpic badalona, eres el único que nos da información del Badalona.Animo escapulat.

  • L'escapulat

   Bon dia!

   Sí, una llàstima el tancament dels companys de l’Olímpic però vaja, no es pot treballar sota mínims eternament, suposo.
   Tingueu en compte que a dia d’avui el periodisme és més aviat un hobby i que jo tot el que faig és “por amor al arte”, que diríem en castellà… O pitjor, perquè de fet PAGO per mantenir el blog. En fi, no m’hi feu pensar gaire…

   De totes maneres, gaudeixo aportant el meu granet de sorra pel club que estimo; el dia que ja no tingui il·lusió per seguir ho deixaré còrrer. Ara bé, tampoc no em queixo perquè, com vaig dir ara ja fa tres anys, el més important d’aquest blog no és el que jo hi pugui escriure, sinó poder compartir amb vosaltres opinions, debats, sensacions, coneixements i experiències sobre l’equip de la nostra ciutat. Demostrar, en fi, que hi ha gent a qui li importa el Bada.

   Gràcies pels ànims i ens veiem en unes horetes al Pomar.

   AMUNT BADALONA !

 • kanu

  Molt ben dit escapulat! Et felicito pero la Feina feta