MERCAT DE FITXATGES 2014

Escapulats,

Donem ja el tret de sortida al quart post estiuenc relatiu al mercat de fitxatges (podeu consultar-ne l’historial temporada a temporada aquí).  Un calaix de sastre en què anirem esgranant els anuncis oficials d’altes i baixes que el club vagi fent; però també els rumors, comentaris i seguiment de jugadors interessants que puguin sonar per a l’equip i que, en conjunt, anirant donant forma a la plantilla final del CF Badalona 2014/15.

NOTA:  Els fitxatges s’aniran afegint al post a mesura que el club els vagi fent públics. És més que probable que la majoria d’ells es coneguin abans per vies no oficials, però des d’aquí només em puc fer ressò dels que hagin estat confirmats 100% per part de l’entitat. Evidentment, vosaltres podeu comentar el que creieu convenient: rumors de fitxatges, preferències, moviments dels rivals, etc.

JUGADORS AMB CONTRACTE:  Seguirà al Badalona el davanter Jordi Sánchez*, que torna de la seva poc lluïda cessió al Masnou i que, pel que sembla, compta amb la total confiança de Manolo González en aquesta nova etapa d’una de les perles del nostre futbol base.

RENOVACIONS:  Abans de parlar dels jugadors que arriben, cal fer-ho d’aquells que segueixen.

El Badalona ja ha fet oficial la renovació dels dos pilars indiscutibles de l’equip: el porter Marcos Pérez, que ha signat per a les properes dues temporades (quan acabi contracte portarà sis anys a l’entitat) i Abraham Jesús Noé, el nostre buc insígnia ofensiu (la temporada passada, 13 gols i 5 assistències). A més, també hem renovat un lateral per banda: a l’esquerra, David Bermudo; a la dreta, Fran Grima.

JUVENILS QUE PUGEN AL PRIMER EQUIP:  Si la temporada passada era Jordi Sánchez qui passava, a tots els efectes, a formar part de la primera plantilla, aquest any tenim fins a tres noms ja confirmats que faran el salt des de l’esplèndid juvenil de Javi Cuesta. Parlem del ja conegut Cristian Carracedo, un migcampista de molta classe i que ja havia tingut un paper rellevant a l’equip (les desavinences amb Piti Belmonte van frenar la seva progressió), Esteve Monterde, un altre migcampista, tot i que de perfil més defensiu (va tenir uns minuts al camp de l’Elx a l’abril), i Marc González*, lateral esquerre, que encara no l’hem vist debutar. Veurem la participació i sobretot la importància real que tenen aquests joves del planter al nou Badalona de Manolo González, que per cert els coneix bé. Especialment si tenim en compte que, darrerament, i a banda de Carracedo, gairebé no hem tingut temps de veure els juvenils que tenien nivell per a ajudar el primer equip.

Cristian Carracedo serà jugador del primer equip de totes totes.         (Foto: CF Badalona)

-

Ara sí, passem a enumerar les noves cares del futur Badalona de Manolo González:

FITXATGES

ÓSCAR SIERRA

Edat:  32 anys

Físic:  1,75 m / 66 kg

Lloc de naixement:  Terrassa

Posició:  Lateral Dret / Defensa Central

Equip de procedència:  AE Prat

Darrera temporada:  34 partits jugats (tots de titular)

0 gols / 13 targetes grogues; 0 vermelles

FRANCISCO JAVIER BEA

Edat:  29 anys

Físic:  1,85 m / 72 kg

Lloc de naixement:  Motril

Posició:  Interior Esquerre / Mig Creatiu

Equip de procedència:  AE Prat

Darrera temporada:  26 partits jugats (16 de titular)

2 gols / 5 targetes grogues; 1 expulsió per doble groga

ÁLEX FERNÁNDEZ **

Edat:  23 anys

Físic:  1,80 m / 71 kg

Lloc de naixement:  València

Posició:  Mitja Punta / Pivot Defensiu

Equip de procedència:  FC Santboià

JUAN PABLO AMANTINI

Edat:  29 anys

Físic:  1,84 m / 81 kg

Lloc de naixement:  Monte Grande (Argentina)

Posició:  Defensa Central

Equip de procedència:  CF Montanyesa

JUAN JOPRIOR

Edat:  32 anys

Físic: 1,82 m / 73 kg

Lloc de naixement:  Esplugues de Llobregat

Posició:  Pivot Defensiu / Defensa Central

Equip de procedència:  La Hoya Lorca CF

Darrera temporada:  40 partits jugats (tots de titular)

2 gols / 9 targetes grogues; 0 vermelles

ROGER MATAMALA

Edat:  26 anys

Físic: 1,80 m / 74 kg

Lloc de naixement:  Granollers

Posició:  Mitja Punta

Equip de procedència:  UE Rubí

FABERTH MANUEL BALDA

Edat:  22 anys

Físic: 1,73 m / 74 kg

Lloc de naixement:  Equador

Posició:  Extrem Esquerre / Davanter

Equip de procedència:  UE Cornellà

JOAN GRASA

Edat:  22 anys

Físic: 1,78 m / 75 kg

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Mitja Punta / Extrem

Equip de procedència:  CD Guadalajara

Darrera temporada:  27 partits jugats (12 de titular)

2 gols / 7 targetes grogues; 0 vermelles

SERGIO LÓPEZ

Edat:  24 anys

Físic: 1,78 m / 76 kg

Lloc de naixement:  Reus

Posició:  Porter

Equip de procedència:  UE Olot

Darrera temporada:  5 partits jugats (tots de titular)

10 gols encaixats / 1 targeta groga; 0 vermelles

TONI LAO

Edat:  30 anys

Físic: 1,78 m / 70 kg

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Defensa Central

Equip de procedència:  CE Sabadell

Darrera temporada:  28 partits jugats (21 de titular)

2 gols / 3 targetes grogues; 0 vermelles

JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ ‘LULU’

Edat:  23 anys

Físic: 1,85 m / 72 kg

Lloc de naixement:  Málaga

Posició:  Defensa Central

Equip de procedència:  Caudal Deportivo

Darrera temporada:  9 partits jugats (8 de titular)

0 gols / 3 targetes grogues; 1 vermella

RAÚL TORRES

Edat:  30 anys

Físic: 1,74 m / 64 kg

Lloc de naixement:  Terrassa

Posició:  Migcampista

Equip de procedència:  Cultural y Deportiva Leonesa

Darrera temporada:  32 partits jugats (26 de titular)

1 gol / 7 targetes grogues; 0 vermelles

JOEL HUERTAS ***

Edat:  19 anys

Físic: 1,70 m / 72 kg

Lloc de naixement:  Lleida

Posició:  Migcampista Ofensiu

Equip de procedència:  FC Barcelona ‘B’

 FRANCISCO ALEJANDRO PINEDA

Edat:  26 anys

Físic: 1,82 m / 73 kg

Lloc de naixement:  Málaga

Posició:  Davanter Centre

Equip de procedència: المغرب التطواني (Moghreb Athlétic de Tétouan)

 ÁLVARO VEGA

Edat:  23 anys

Físic: 1,85 m / 77 kg

Lloc de naixement:  Huelva

Posició:  Defensa Central

Equip de procedència: Granada CF ‘B’

Darrera temporada:  12 partits jugats (11 de titular)

0 gols / 4 targetes grogues; 1 vermella

FACUNDO PONZIO

Edat:  18 anys

Lloc de naixement:  Córdoba (Argentina)

Posició:  Davanter Centre

Equip de procedència: Instituto Atlético Central Córdoba

ENRIC AVELLANEDA *

Edat:  19 anys

Lloc de naixement:  Barcelona

Posició:  Porter

Equip de procedència: Fundació Esportiva Grama

 

* El Badalona ha decidit que Jordi Sánchez, Marc González i Enric Avellaneda seran cedits a un altre equip durant la present temporada.

** Per decisió del cos tècnic, finalment Álex Fernández no formarà part de la plantilla 2014/15.

*** Arriba en condició de cedit per una temporada.

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

183 responses to “MERCAT DE FITXATGES 2014

 • L'escapulat

  Bon dia a tots,

  Perdoneu però he estat un parell de dies fora i no he pogut actualitzar el blog!
  Què us semblen els dos fitxatges que han arribat? Raúl Torres és un migcentre contrastat, mentre que el tal “Lulú” apuntava maneres al filial del Recre, tot i que aquesta darrera temporada al Caudal (equip que va baixar a 3ª) sembla que les coses no li van anar gaire bé. En qualsevol cas, un central jove per complementar Lao i Amantini.

  Jo penso que ara ens cal lligar un ‘9’ solvent, un mitja punta o pivot creatiu i, si pot ser, un altre central.
  Potser intentar pescar alguna cessió al Barça B seria una bona opció…

  Pel que fa a Montigalà, és cert el que diu en Lluís: les obres, com sempre, han començat tardíssim. Esperem que aquest milió d’euros (són molts calers!) s’inverteixin com toca i la feina es faci bé. En aquest sentit jo hi tinc tota la confiança. Penseu que, si res es torça, aquest camp en què ara invertim els diners formarà part de la nostra futura “mini ciutat esportiva” al costat del nou estadi municipal. Optimisme, doncs…

  Vinga, a dir-hi la vostra sobre els fitxatges!

  AMUNT BADALONA

 • kanu

  Per cert es sap a quin equip aniran cedits en Jordi i en marc?

 • Dani

  Bona nit gent
  Com van el tema del fitxatges que ens quedan per fer?contant que aquest cap de setmana comença la lliga i en cal fer un parell de retocs encara,crec que anem tard.
  I com van les obres del camp de montigala?estara llest per el segon partit a casa? O o patirem un exili major a pomar durant mes partits.
  Moltes gracies

  • lluis

   Dani jo et puc dir que paso bastant sovint pel camp, i les obres van començar el dia 14 d’aquest mes d’agost. El camp està sense gespa, dons ja van treure la vella.
   Poder m’equivoco, però jo crec que pel segon partit de lliga a casa no estarà llest i el Badalona tindrà que tornar a jugar a Pomar i qui sap si més partits.

 • lluis

  He sentit per la Televisió de Badalona que, al final, el CF Badalona i els Badalona Dracs tindran que compartir el camp, i a els Badalona Dracs els hi respecten tots els horaris d’entrenaments.
  No ho trobo bé dons si, el Badalona, posa el seu patrimoni per acondicionar el camp de la Travessera de Montigalà, el camp ha ser d’ús prioritari per ell i per el seu fútbol base, i els Dracs no s’en tenen que aprofitar d’unes remodelacions que les fa el Badalona pel seu ús.

 • carlos

  Tiene pinta que lo del campo va para largo si se quiere dejar medianamente bien,por cierto estuve ayer en el entrenamiento y el fichaje ese del central LULU tiene buena pinta o esa es la sensacion que me dio lo vi rapido y bien por arriba

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots.

  Doncs ja ho tenim aquí: demà começa la lliga. Manolo Márquez pot comptar amb tots els jugadors de la primera plantilla menys el lesionat Joan Grasa. Això significa que compta amb 16 jugadors. És evident que encara falten, com a mínim, un parell de jugadors més per rematar la plantilla, i un d’ells ha de ser tant sí com no un davanter centre. És VITAL.

  Pel que es rumoreja la setmana que ve (el mercat es tanca diumenge 31) arribarà aquest “9”, tot i que el club no descarta pas fitxar un altre central i fins i tot una altra peça al mig del camp. En aquest sentit jo recomano paciència, perquè tots sabem com van aquestes coses i els darrers dies el mercat treu fum. Segur que el Bada incorpora un o dos jugadors més.

  Us deixo l’enllaç que he penjat al recull de premsa amb l’anàlisi de l’inici de temporada pels catalans del grup que fa un vell conegut com Agustín Vacas al diari L’esportiu.

  Quant a Montigalà, jo també penso que fins la jornada 6 (vs. Villarreal B) no podrem jugar allà i ho haurem de fer a Pomar. Ara mateix em sembla un mal menor si al final tenim un camp en condicions… Això que diu en Lluís dels Dracs em preocupa més; jo també penso que el Badalona hauria de tenir un dret preferencial, ja que és qui aporta els sacrificis (i la virolla), però també cal entendre que és un camp municipal i que els Dracs són un equip històric de la ciutat. A més, pel que tinc entés, en un futur, quan tinguem el nou estadi, els Dracs jugaran en aquest camp, oi?

  Doncs res més, ara que torna el futbol espero poder gaudir com sempre dels vostres comentaris i opinions per aquí. Primera estació: Xàtiva, un altre equip amb objectius modestos aquesta temporada. A veure si podem tenir una arrencada de lliga “decent”, i no el desastre de l’any passat que quasi ens condemna…

  AMUNT BADALONA !

 • carlos

  yo el oro dia vi el entranamiento del badalona y habia un tal manteca en el entrenamiento que estaba de delantero centro,no se si al final se lo quedaran.Lo del campo a mi me da que hasta noviembre no estara listo.Y hoy hablando con un par de socios del badalona alli en el campo de montigala,le dije que los dracs tambien iban a jugar y tener los mismos derechos y unos de ellos me dijo que el presidente dijo que si los dracs jugaban alli el dimitia,que eso era para el badalona y sus categorias inferiores y mas con dinero puesto por el badalona.

  • L'escapulat

   Sí, ja vam comentar per aquí que Albert Manteca (ex Gavà i Sant Andreu) estava a prova, i si convencia a Manolo González potser es podria quedar. Tot això, com la resta, no ho sabrem fins la setmana que ve…

   Desconec una mica tot aquest tema dels Dracs, però evidentment és motiu de conflicte… Al meu entendre el Bada ha de tenir drets preferencials, com a mínim. A més hi ha d’haver altres dependències municipals on puguin entrenar i jugar (no sé si a Montigalà, Pomar…).
   Mentre durin les obres del nou estadi ho podria entendre, però està clar que el nou Munucupal ha de ser pel Badalona.

   Encara serem l’únic club del món que financem l’estadi i després no hi podem jugar…

 • lluis

  Ahir vaig està veient mitja part del FC Brcelona B i van dir que hi havia un jugador del Barcelona B que estva en tractes amb el Badalona per una posible cessió. Crec que va dir el nom de Yoel Hurtado.

 • lluis

  Perdoneu el nom és Joel Huertas.

 • L'escapulat

  Jo tenia força clar que arribaria un cedit del Barça B. L’experiència de Costa va ser bona i els dos clubs hi sortim guanyant.

  JOEL HUERTAS

  A veure si es confirma la setmana que ve.

 • carlos

  Ole bada 0-1 fuera a ver si la semana que viene lo hacemos bueno con una victoria

  • L'escapulat

   Primer partit de la temporada i tot sembla indicar que l’equip té molt més caràcter que el de l’any passat. Tres puntets a Xàtiva que no són GENS fàcils. De fet, mai havíem ni puntuat a La Murta…
   Pel que he sentit a la retransmissió d’en Ramon Duran, Juanjo Prior serà una peça importantíssima, i Balda també m’ha agradat força.

   Doncs aquí ho teniu: la temporada passada vam sumar 4 punts els 8 primers partits; de moment, 3 punts en un de sol… Esperem que sigui simptomàtic i que diumenge que ve, contra un “coco” del grup, l’Ilicitano, puguem veure com progressa l’equip.

   Atents aquesta setmana perquè arribaran fitxatges.

   AMUNT BADALONA !

 • carlos

  Se sabe algo del sorteo de la copa Cataluña?

 • carlos

  ya tenemos cedido a joel huertas del fc barcelona b,19 años.desparpajo y buen pase entre lineas,gran pasador,por lo menos eso pone en su descripcion,a ver si tenemos suerte con el chaval

  • L'escapulat

   Actualitzat!

   Tinc moltes esperances en aquest nano. Si té un rendiment tant bo com el de Robert Costa la temporada passada; però sense lesionar-se, firmo!

 • Anònim

  Este chaval tiene muy buena pinta .
  Tecnicamente muy destacable a mas de su precision. Asi q perfecto tanto para el medio del campo cmo para jugar un poco mas adelantado como medio centro ofensivo.

 • Anònim

  Ahh y por cierto soy seguidor de la juventus y acaban de fichar al chaval que jugo en el badalona hace unas temporadas q se fue al real madrid. Marcelo creo q se llamaba

 • Anònim

  A través de la web oficial de la Lega Serie A, se ha dado a conocer el fichaje de Marcelo Djalo por la Juventus de Turín. El joven defensa llega a Italia, procedente del Granada, donde había jugado en su equipo filial. Aunque no hay detalles oficiales, el central catalán habría firmado un contrato para las dos próximas temporadas.

  Marcelo Djalo tiene 20 años y se ha formado en las canteras del Real Madrid, Badalona o Granada. Fue internacional sub 17 con España.

 • L'escapulat

  Ostres, Marcelo, i tant, un bon defensa, amb molta planta. Llàstima que, com sol passar, el vam veure més aviat poquet…

  El que també és un fet és que cada vegada hi ha més jugadors al primer nivell que s’han format o han passat pel Bada, i això no només és un petit orgull sinó que, espero, ens dóna un cert nom i serveix d’un cert reconeixement per la bona feina que fem aquí amb les categories inferiors.

  Això, per exemple, potser ajuda a l’hora d’obtenir cessions d’equips grans, com el cas de Robert Costa la temporada passada o Joel Huertas aquesta.

 • L'escapulat

  Acabo de passar pel camp de Montigalà per a renovar el carnet i he vist com van les obres. Us adjunto una foto:

  Com veieu, encara hi ha molta feina per fer i, pel que m’han dit a oficines, és pràcticament segur que fins a finals de setembre no hi anem a jugar.
  No sé si s’observa, però al camp de futbol 7 sí que hi havia gent entrenant-se (no sé de quin equip), però al camp de futbol 11 encara no hi ha ni un metre de gespa col·locada i s’han de substituir totes les tanques perimetrals. En fi, paciència…

  Ara, a esperar que aquesta setmana arribin el “9” i un bon defensor.

 • carlos

  Yo he pasado esta tarde y los que entranaban son los mas pequeños de las categorias del badalona,y lo del cesped del campo esta todo quitado y el que hay alli es el del badalona en rollos,pero a mi me da que esto hasta octubre o mas,si se deja medianamente bien todo.

 • lluis

  Jo també vaig parar-hi ahir al matí i, quan veig al camp com està, em fa emprenyar, dons si les obres s’haguessin comenzat en els plazos convinguts ja s’haguessin acabat o, si més no, estarian a punt d’acabarse.
  Només portan 15 dies d’obres, no se de qui és culpa si de l’Ajuntament o del club, però això és una vergonya.

  • L'escapulat

   Està clar que les obres han començat massa tard. Dit això, i tenint en compte que tampoc serà el nou estadi, tampoc hi veig molta pressa… Vull dir, ara que ja estem a l’exili, tant em fa a Pomar com a Montigalà, són camps força similars quant a dimensions.
   A més, prefereixo que facin les coses ben fetes i amb calma, perquè al capdavall aquest camp serà l’annex del futur estadi… Tens tota la raó Lluís, però un cop no hi ha remei, tampoc veig quina importància té estrenar-lo el dia 14 o el dia 28..

   Ara bé, amb l’estadi nou sí que no volem excuses: els 25 mesos que es van acordar són més que suficient per aixecar un estadi de 5.000 espectadors. En menys temps, a Bilbo n’han construït un de 50.000…

   • lluis

    Escapulat aqui també has donat en el clau, en el temps de construir el estadi nou. Com bé dius el Bilbo en menys de 25 mesos ha fet un estadi de 50000 espectadors. L’Ajuntament de Badalona necesita 25 mesos per fer un camp de 5000 espectadors? Un altre gol que ha colat l’ajuntament en el Badalona.
    Jo crec,i és una opinió personal, que aquest camp nou que s’ha de construir, amb un any estaria fet.

 • juan antonio

  yo lo que estoy pensando es que si vamos mucha gente a pomar no cogeremos como no pongan gradas supletorias,lo digo porque el siguiente partido es contra el sant andreu y como vengan los 200 aficionados que fueron al campo del guinardo ( que los vi yo ) no se donden cogeran.son muchas incognitas.en la copa catalunya vamos bien y si llegamos a la final no se si lo sabreis pero hay premio para el campeon y subcampeon no se si son 15.ooo euros que no estaria mal.ya tengo ganas que llegue el domingo para haber si podemos conseguir 3 puntos mas.

 • lluis

  He anat a treure el carnet i a la porteria que dona al cantó dels vestidors ja comenzaban a posar la gespa. El camp comenza a tenir color.

  • L'escapulat

   Bona notícia Lluís, tot i que suposo que on més feina hi haurà és en tot el perímetre (tanques, xarxes, porteries, marcador, etc.).

   Per cert, em sembla recordar que la Junta va dir que el marcador antic del Centenari es conservaria com a monument per al nou estadi. Algú en sap alguna cosa?

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Algú sap l’horari d’oficines?

  • L'escapulat

   de 17 a 20h de dilluns a divendres que jo sàpiga.

   M’oloro que demà cauen fitxatges…

   • Dani

    Ya tenim dos fitxatges mes.. Fran pineda i alvaro vega.
    Tenim un davanter i un defensa..
    Personalment crec que son dos gran fitxatges. A veure com s’hadapten al badalona pero crec que tenim bon equip ara.

 • Anònim

  Algu sap alguna web per veure resums del badalona o encara que sigui els gols?

  • L'escapulat

   A la columna dreta a dalt del blog tens el lik al web del Minut 91, programa de Televisió de Badalona on els companys Ramon Duran i Toni Barbarà fan un resum complet d’aproximadament 30 minuts cada dilluns (crec que comencen al setembre).

   També els dilluns, cap a les 21h, tens el Futbol Cat, que fan a l’Esport3 amb resums dels equips catalans de 2ª, 2ª B i 3ª. Crec que també comencen al setembre.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Gràcies escapulat, ara que ja sé l’horari només em falta que no em perdi. L’altre dia, contra l’Olot, abans d’arribar al camp del Pomar vaig passar per un club de tennis. Tant bé que anava l’Avinguda de Navarra….

  • L'escapulat

   Diga’m-ho a mi, que vivia a 3 minuts a peu… Però vaja, tot sigui pel bé del club.
   Al camp del Pomar, com a mínim, hi ha força aparcament.

 • Anònim

  Nous fitxatxes !!

 • carlos

  1-0 tres puntitos mas y ahora a por el nastic,me gusta el equipo y sobretodo muy bien en defensa y sobretodo me he encantado manu balda y el saber estar y osicionamiento de juanjo prior,y tambien uy bien raul torres.Amunt badalona

 • Anònim

  A mi me han gustado manu balda y amantini veo q es un defensa q tiene fuera y eso es importante

 • carlos

  EL DIA DEL SANT ANDREU QUE ES EL PROXIMO PARTIDO EN CASA NO SE DONDE NOS VAMOS A METER TANTA GENTE.hOY ESTABA TODO EL LATERAL LLENO PUES CON EL SANT ANDREU QUE SEGURO VENDRAN AFICIONADOS YA ME DIRAS DONDE LOS VAMOSS A METER…

 • Anònim

  Carlos hoy habían entre 450 y 500 y en la Grada apretaditos caben unos 700 (de las cinco filas la primera fila estaba casi toda vacia) mas los que caben de pié por abajo y los que se ponen de pié detrás de la quinta fila podemos caber unos 1000 en Pomar, así que estaremos algo apretaditos pero es lo que hay ojalá lo llenemos. Amunt Badalona.