I, per fi, el conveni

Escapulats,

Semblava que mai no arribaria el dia, però ja el tenim aquí. En un ple extraordinari celebrat ahir divendres, l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, per unanimitat, la signatura del conveni amb el CF Badalona que ens permet, per fi, abandonar definitivament el camp de l’Avinguda de Navarra per anar a jugar al camp de Montigalà, just al costat dels terrenys del Torrent de la Batllòria on es construirà el nou estadi municipal. La decisió ha estat presa per unanimitat: hi han votat a favor tant el partit de govern, el PP, com les forces de l’opisició (PSC, CiU i ICV). Un fet rellevant que ens permet deixar el vell i decrèpit Centenari i que farà que, finalment, molts escapulats passin una revetlla de Sant Joan més tranquil·la i que tots plegats respirem una mica més alleugerits. Ara bé, com bé sabreu tots, quan es tanca una porta se n’obren moltes més, i encara resten moltes incògnites i assumptes pendents que s’hauran d’anar aclarint a mesura que avanci l’estiu. A continuació intento resumir-ne els més importants i, com sempre, us animo a debatir-ne i que hi contribuïu aportant les vostres impressions, dubtes, crítiques, propostes, informacions, rumors… Sou a casa vostra!

 • El Badalona ja no tornarà a disputar un partit oficial al Centenari. Amb la signatura del nou conveni (que, no ho oblidem, arriba dos mesos tard) es fa efectiva l’actualització de l’acord de 2005 que representava, en paraules del regidor d’esports Juan Fernández a l’assemblea de socis del passat febrer, una “carta als reis”. En virtut del nou conveni el Badalona cedeix al consistori la major part dels terrenys de l’Avinguda de Navarra per tal que siguin posats a subhasta. De la venda d’aquests terrenys en sortirà el capital necessari per a finançar la construcció del nou estadi municipal a Montigalà, a la zona coneguda com el Torrent de la Batllòria. A més, l’entitat escapulada s’assegura una subvenció de 100.000€ durant 30 anys i l’ús preferent de les instal·lacions d’aquest futur estadi, a més del seu manteniment per compte de l’administració.
 • Subhasta. Com hem dit, ja tenim el conveni aprovat; ara el següent pas és que es faci efectiva la subhasta dels terrenys perquè es pugui finançar la construcció del nou estadi amb els diners que en surtin. Per a formalitzar l’apertura d’aquesta subhasta, però, encara s’ha de signar un nou document que s’espera que es deixi tancat el dilluns 30 de juny, en l’últim ple ordinari de l’Ajuntament d’aquest mes.

 

17 anys després, el nou estadi municipal pot ser una realitat.

 

 • Incògnita 1. La més immediata fa referència a l’adequació de l’actual camp de Montigalà, on està previst que el Bada hi jugui les dues properes temporades mentre, paral·lelament, s’estigui construint l’estadi municipal al seu costat mateix. El projecte preveu que les obres del nou camp municipal triguin uns 25 mesos en ser acabades, com a mínim. Pot sorpendre aquest “com a mínim” ja que, en opinió de molts, un estadi de les característiques del projectat (funcional i amb capacitat per a 4.500 espectadors) podria ser construït en un termini de temps força més curt. En qualsevol cas, el que preocupa ara és que es pugui adequar a temps el terreny de joc de Montigalà perquè hi pugui jugar el primer equip. Actualment l’estat de les instal·lacions és deplorable i en menys d’un mes el Bada hauria de començar la pretemporada. En principi, es va projectar la inversió d’1 milió d’euros per part del Badalona per tal de condicionar i adequar les instal·lacions de Montigalà. Això inclou el trasllat al complet de la gespa artificial del Centenari, la millora del sistema d’il·luminació i les estructures protectores del perímetre del solar, a més de les reformes de les dependències i les graderies (es va dir que es podrien transportar els blocs de ciment del Centenari). A dia d’avui és dubtós que les instal·lacions de Montigalà puguin estar llestes per a l’inici de la lliga 2014/15 i molt menys per abans que comenci la pretemporada. De fet, ja es barallen opcions alternatives com el camp del Pomar, la Ciutat Esportiva Dani Jarque de l’Espanyol o bé l’estadi de Can Peixauet a Santa Coloma de Gramenet. Per acabar-ho d’adobar, també hi ha un altre aspecte a tenir en compte, i és el conflicte amb els Badalona Dracs, que fins al moment s’han mostrat molestos amb l’Ajuntament per no haver-los consultat en tot aquest procés i que, de fet, no semblen gaire predisposats a marxar de la que fins avui ha estat casa seva… Haurem d’esperar per saber-ho tot del cert, però sens dubte totes aquestes contingències relatives al trasllat i l’exili provisional (esperem que breu) al camp de Montigalà són el problema més urgent que ha d’afrontar el club.
 • Incògnita 2. El projecte esportiu. Amb el finançament municipal assegurat i un futur institucional molt més clar, i com ja va avançar el president Miguel Ángel Sánchez a la tertúlia del passat dilluns a l’RCB, la junta directiva pot centrar-se ara en el projecte esportiu de cara a la temporada que ve. El Badalona 2014/15 arrencarà motors immediatament i, com és d’esperar, els dos primers assumptes a abordar són fonamentals: l’entrenador i el capítol d’altes i baixes. Quant al primer, és només qüestió de dies que el club anunciï l’arribada de Manolo González, entrenador a 3ª Divisió de la sorprenent Muntanyesa i un vell conegut de la nostra entitat, ja que va ser flamant entrenador d’un dels millors juvenils de la història del Bada. Els rumors apunten que serà presentat el mateix dimecres 25. Pel que fa a les altes i baixes de jugadors, de moment només es coneixen els moviments que s’han fet oficials: Cristian Carracedo serà, a tots els efectes, jugador del 1r equip, i en relació amb les baixes de moment només estan confirmades les de Robert Costa (torna al Barça B) i Sergio Maestre (marxa a l’Olot). Tanmateix, no podem obviar que altres noms importants sonen amb força per no vestir més d’escapulats; sense anar més lluny Gallego (molt a prop de l’Olot), Marcos (amb una gran oferta del Reus sobre la taula) i Abraham, que té una llarga llista de nòvies. Al llarg de les properes setmanes, i amb els playoffs d’ascens ja acabats, estigueu segurs que les informacions en aquest apartat s’acceleraran moltíssim i el ball de noms serà la tònica de cada dia. Tan aviat com sorgeixin els primers rumors obrirem el tradicional post de fitxatges del mercat estiuenc per anar comentant els jugadors que sonen pel Bada i les arribades i baixes que es vagin oficialitzant. Atents, doncs!

Això és tot, de moment; espero no haver-me deixat cap tema per tractar. En tot cas, ja sabeu que sou completament lliures per a dir-hi la vostra i aportar tots els granets de sorra que facin falta per comentar la jugada o aportar noves informacions. Com no em canso de repetir, aquest és l’espai de diàleg de tots els escapulats i aquest blog, de fet, el faig precisament amb aquesta vocació. Així doncs, i com deia el bo d’en Garigot, Endavant les atxes!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

45 responses to “I, per fi, el conveni

 • Vila-Rebollo-Pepín

  I de l’homenatge a l’Avinguda de Navarra seguim sense saber-ne res, no?. Quan el president, directius i la pràctica majoria de nosaltres vam nèixer, el Badalona ja jugava a aquest camp, i ara se l’està ignorant i el dia menys pensat passarem pel seu costat i veurem que ja no hi és.
  Veig que ara es gastarà un milió d’euros per acondicionar un camp que només hi jugarem dues temporades. Increible, 1.000.000 d’euros, els tenim o ho pagarà l’ajuntament? Hem deixat caure a troços l’Avinguda de Navarra i ara es gastarà 1.000.000 d’euros…., però clar, en marxem perque el camp és vell i decrèpit, indigne per una ciutat com la nostra, si aconseguim pujar a Segona seria una vergonya. Veurem com estaria el nou camp d’aquí a 10 anys si el manteniment que se li fa és tant pobre com el que ha patit l’Avinguda de Navarra.
  No sóc de l’Espanyol, però, em fa enveja de quina manera van marxar de Sarrià. Han passat els anys i segueixen recordant el seu antic estadi, Igual que nosaltres, van haver de marxar per motius econòmics, però ells van ser valents i ho van reconèixer, es van vendre la seva casa per poder seguir vius. En canvi aquí només sen’s ven que marxem a un nou camp perque l’Avinguda de Navarra no és un camp decent per jugar a Segona, quan l’objectiu real era assegurar-se una subvenció anual per part de l’ajuntament.

  • L'escapulat

   Bona tarda V-R-P:

   Totalment d’acord amb el que comentes sobre el trist comiat que de moment li estem donant a l’Avinguda de Navarra, ara ja amb la cirereta al pastís que són els reiterats robatoris de coure a les instal·lacions… Si la cosa acabés així i no es fes cap mena d’acte per a mi seria una vergonya i una falta de planificació i/o empenta imperdonable per part del club. Ara bé, també dic que estic segur que al final es farà alguna cosa al respecte, encara que sigui un partit homenatge d’ex jugadors amb llum natural (l’artificial ja no la podem fer servir…). El que està clar és que els terminis no ajuden, perquè entenc que l’homenatge s’hauria de fer abans que es traslladés la gespa a Montigalà… En fi, espero notícies passat Sant Joan, igual que l’anunci oficial de Manolo González.

   Pel que fa al milió d’euros, has de pensar que el que s’inverteixi en l’estadi en què jugarem aquests dos anys són uns diners finalistes i no temporals, ja que aquest camp en el futur serà també nostre; un camp annex per al futbol base i l’equip femení; açò se’ns va dir a l’assemblea de febrer. És a dir, que no són diners llençats a la brossa, tot i que certament em semblen molts calers. Aquesta partida, si ho he entès bé, està inclosa en l’acord pel conveni, o sigui que és capital que posa l’Ajuntament per compte del Bada.

   Alguns aspectes que queden a l’aire i que m’agradaria saber, personalment, són:

   a) Pla urbanístic: Al final quants estadis de futbol quedaran? Crec que a l’Assemblea extraordinària se’ns va dir que serien l’estadi municipal, l’annex en què jugarem aquests 25 mesos i un tercer estadi de futbol 7, a més d’un gimnàs. És a dir, una ciutat esportiva amb cara i ulls.

   b) El nom de l’estadi. Quin serà? El Badalona hi té alguna cosa a dir?
   M’agradaria que fos Pere Gol, un jugador històric de l’entitat i que va rebre la Creu de Sant Jordi.

   c) El vell marcador. Es va comentar de passada que estaria bé traslladar-lo al nou estadi com a símbol històric del club. Em sembla una proposta genial. Es portarà a la pràctica, al final?

   Seguim parlant!

  • lluis

   Totalmet d’accord amb el que dius Vila-Rebollo-Pepín. Dic més, el Badalona està en mans del ajuntament. Estem a 21 de juny i encara s’han de comenzar les obres de Montigalà. On comenzara la pre-temporada el Badalona? On comenzara la temporada el Badalona?
   El camp de Montigalà, ja ho he comentat aquí moltes vegades, fa fàstic, pijor que l’Avinguda de Navarra. Necesita un remodelació molt a fons i sobretot, posar bones valles perquè ningú es coli a jugar.
   Jo crec com tú, una bona remodelació de l’Avinguda de Navarra poder hagués costat menys euros i hagués sigut millor.

 • L'escapulat

  Bé, en un altre ordre de coses, ja podem felicitar el Llagostera pel seu ascens a la 2ª A. A veure si demà L’Hospitalet també aconsegueix pujar i posar 5 equips catalans a la categoria de plata.

  Dit això, avui ja coneixem un nou rival més (a banda del Cornellà, Mallorca B i Hércules) que tindrem la temporada que ve al grup III: l’Eldense valencià, que ha eliminat el Formentera. Finalment, l’Orihuela i l’Alzira s’han quedat pel camí.
  Serà interessant veure la confecció dels grups aquesta propera temporada, perquè, si puja L’Hospi, faltaran dues places per ocupar per arribar als 20 equips. Veurem si ens afegeixen equips navarresos, aragonesos o murcians…

  • lluis

   Del LLagostera només felicito a Marc Sellares, és un equip que, a mi personalment, desde que el Badalona ha jugat amb ells m’ha caigut molt antipàtic. Oriol Alsina un “entrenador” que, sense tenir titol ni res, ha fet el que li ha donat la gana a les banquetes i quan ha vingut a Badalona, ha mostrat imatge de xulería i prepotencia encarantse amb el públic que estavem darrera les banquetes.
   Preferia que pujes el Nàstic abans que el Llagostera, i la imatge del públic del Llagostera agafant dels jugadors del Nàstic quan anavan de treure de banda, tirant pilotes al camp quan s’estava jugant. Deplorable imatge.
   Al igual que la del públic del Nàstic al final del partit tirant coses al camp.
   Imatge penosa de la afició de dos equips catalans.
   TV3 penosa que semblava que vulgués que puges el Llagostera.

   • L'escapulat

    D’acord amb tot el que dius. A mi personalment el Llagostera també em cau força antipàtic, i Oriol Alsina més, amb aquesta aurèola de fals profeta que porta… i també vaig notar que TV3 prenia partit pels gironins… Es veu que el Llagostera té aquesta simpatia arreu per ser un “equip humil”, però ja seria hora de desmuntar la falsa imatge aquesta, perquè tots sabem que el matrimoni que porta el club està forrat de calers i els aboca al futbol per totes les vies…

    En fi, és un equip català així que me n’alegro, però crec que el Nàstic per història i “realitat” s’ho mereixia més. Per cert, què passarà ara a 2ª amb dos equips, Girona i Llagostera, que pràcticament tindran una relació de filiació?

    Lamentable imatge la de les dues aficions, sí… a mi em va sorprendre molt la “rateria” dels locals, amb les pilotes al camp i l’afició molestant i agafant als jugadors tarragonins quan servien de banda… en fi, penós. Però és que aquell camp no dóna la talla ni per 2ª B.

 • lluis

  Ja hi ha una altre baixa Sergi Gómez al Cornellà.

  • L'escapulat

   Doncs sí, el web de futbolcatalunya també ho posa, tot i que ni Cornellà ni Badalona (això ja és més normal, malauradament) ho han confirmat.

   A veure si tornant d’aquest pont espavilem una mica i comencem a anunciar fitxatges i/o renovacions…

 • jony

  Yo espero que no hagan fichajes malos… porque estos dos jugaodres que vienen de tercera… no pintan muy bien. Necesitamos un equipo competitivo, lo merecemos más bien y así aguantar dos años más en segunda B para que luego finalmente podamos subir a segunda A con el campo nuevo.

 • juan antonio

  el jugador que suena para el badalona oscar sierra es un lateral del prat y es un buen jugador,me imagino que lo primero que quieren hacer es amarrar a marcos y abrahan y el resto del dinero para jugadores ( buenos ) de tercera division,veremos a partir del miercoles los movimientos

 • lluis

  Luis Blanco s’en va de 2on entrenador al Espanyol B.

  • L'escapulat

   Alguna notícia de Rubén Casado? La situació de l’any passat em va saber especial greu per ell…
   No sé si Manolo González ja el coneix o si portarà gent de la seva confiança a la Munta.

   De moment el que ha marxat és el preparador físic Toni Gil, que se’n va al Videoton de la primera divisió hongaresa. Des d’aquí el meu agraïment al que ha estat el nostre preparador des de fa molts anys, i sempre amb una gran dedicació i la “intensitat” que el caracteritzen. Molta sort, Toni!

 • L'escapulat

  Bon dia a tots! Espero que hagueu passat una bona revetlla.

  Bé, per fi sembla que la cosa comença a animar-se, amb el conveni signat i les eliminatòries d’ascens acabades.

  Suposo que l’anunci de Manolo González està al caure en els propers dies, i com diu en Juan Antonio la prioritat número 1 del club després de l’entrenador serà lligar els dos pilars de l’equip: Marcos i Abraham. El primer es deia que tenia una oferta molt interessant del Reus, mentre que el canari es volia quedar però també tenia ofertes bones de fora. Veurem si, a part dels diners, els podem oferir un projecte esportiu decent perquè decideixin quedar-se…

  Jony, quins són els dos jugadors que sonen? Óscar Sierra és un bon lateral pel que jo vaig veure al Prat, l’altre no en tinc ni la més remota idea… Com diu en Juan Antonio, la idea d’anar a fitxar bons jugadors de 3ª segurament serà una opció, però en una categoria com la 2ª B és importantíssim tenir veterania. De moment, recordar-vos que dos jugadors que segueixen segur perquè tenen contracte són David Lázaro i Jordi Sánchez. A veure si aquesta temporada en Jordi es queda al primer equip de totes totes o no. De qui també espero molt és de Carracedo, que aquest any ja ha de fer el salt.

  Com és que Enric Gallego sona per a l’Oloti el Cornellà? Entenc que des d’aquí no s’està fent cap esforç per retenir-lo, perquè en teoria era una aposta important del Bada… que ha quedat en res. El que jo renovaria, personalment, és a Rubén Negredo, vist el rendiment que va oferir i que és un davanter amb experiència que pot servir-nos perfectament.

  Està clar que arribaran moltes cares noves (mantenir la columna vertebral sona a quimera, com sempre…): de moment ja han marxat Robert Costa, Maestre, Sergi Gómez i Gallego en té tota la pinta. Espero que, a part de Marcos i Abraham, es puguin quedar jugadors importants com Castillo, Bermudo, Joaquim, Ferrón o Boniquet.

  Anem parlant, com sempre!

  AMUNT BADALONA

  • lluis

   Oscar Sierra és un bon lateral sí, però pel setembre ferà 33 anys ja. Com dius jo asseguraria columna vertebral: Ferrón, Castillo, Cárdenas, Bermudo, Joaquím, Boniquet, Negredo, no hem convenç gaire però si marxa Gallego, s’ha de quedar un davanter, Boniquet, Puchi, també es pot quedar per mi, Fran Grima.
   Qué us asemblaria fitxar a Quim Araujo? Ha quedat lliure del Sant Andreu, jugador força golejador i habilidós, ha jugat amb Manolo Gónzalez al juvenil del Badalona.

   • L'escapulat

    33 anys Óscar Sierra; Ferrón en fa 36 el 15 d’agost, així que tindríem el lateral dret amb més experiència de la categoria, si ens ho mirem així.
    De totes formes el club no ha fet oficial ni l’entrenador, així que suposo que a partir d’aquest anunci començarem a sentir molts noms.

    Per a mi Puigdollers no es va guanyar la renovació al camp al llarg de la temporada i, pel que fa a Cárdenas, no sé si la seva actuació l’últim partit contra el Lleida hi pot influir alguna cosa…

 • juan antonio

  lluis yo tambien me acordaba de quim araujo que esta libre y es un buen jugador,a lo mejor estan comunicandose con el y no lo sabemos.

  • L'escapulat

   A mi Quim Araujo és un jugador que sempre m’ha agradat molt, i jo no sabia que ja havia coincidit amb Manolo González al juvenil… Primer, però, fa falta saber què passa amb Gallego i Negredo.
   Per cert, un altre davanter que podríem haver pescat del Prat era José Kante, però pel que veig ja ha marxat a l’AEK Larnaka… Llàstima, perquè era un bon jugador i amb gol..

   Vinga, a veure si van sortint més noms!

   • lluis

    Kante ha marxat a un primera divisio de chipre: AEK Larnaca.

   • Anònim

    soy juan antonio me acabo de enterar que oscar sierra tenia dos opciones cornella o badalona se ha decidido por nuestro badalona o sea solo falta que lo diga el club

 • lluis

  Segons Televisió de Badalona Oscar Sierra s’ha convertit en el primer fitxatxe del Badalona 2014-2015. Avui en el informatiu de les 14.00 ho han dit.

 • lluis

  La UE Olot confirma el fitxatxe d’Enric Gallego pel seu equip. Ho he vist a la seva web.

 • L'escapulat

  Confirmada l’arribada de Gallego a l’Olot (ja ha estat presentat).

  En canvi, l’última notícia que tenim d’Óscar Sierra és que s’ho està pensant… Semblava que el fitxatge estava fet, però a darrera hora el jugador es va despenjar…

  Per cert, segons informa Olímpic Badalona
  el club i els Dracs ja tenen encaminat un acord per a compartir l’estadi de Montigalà o bé que els del futbol americà marxin a jugar al camp del Pomar, entitat amb qui Miguel Ángel manté una molt bona relació.

 • lluis

  Avui, aquest mat, he estat al camp de Montigalà i he vist a dues persones, un home i una dona. L’home prenia mesures de les valles interiors i exteriors del camp i la dona li deia que es volia que desde fora el camp no es veies el partit. La dona també prenia fotos, amb el mòbil dels 4 costats del camp.
  En un altre ordre de coses el que es va dir aqui de Pedro jugador del Terrassa que intersesaba al Badalona ha fitxat per la Montanyesa.

  • L'escapulat

   Bones notícies, doncs, Lluís. Esperem que es posin mans a la obra ràpidament (mai millor dit) i que veiem moviment ben aviat.

   Sobre el suposat interès del Bada en aquest jugador, que jo mai he vist clar, espero que no ens haguem perdut gaire cosa (era un davanter suplent d’un 3ª…).

   Curiós el cas d’Oscar Sierra. Jo el que esperava tenir ja confirmat i anunciat era el nou entrenador, però pel que sembla hi ha algun inconvenient d’última hora.
   Compte perquè cada dia que passi és un dia menys perquè comenci la pretemporada…

   • lluis

    Què està pasant, Oscar Sierra s’ho està pensant, el nou entrenador, problemes d’última hora, que està pasant? Veig molts inconvenients.

 • juan antonio

  lluis oscar sierra es jugador profesional por menos de 2000 euros no fichara ese es el problema ademas tiene contacto con el cornella que alli si tienen pasta (marcos y abrahan tambien cobran como profesionales ).lo del entrenador creo que esta echo sino como se apuntan a la copa catalunya jugando tambien los historicos en las mismas fechas,eso es porque hay entrenadores que le gustan jugar muchos amistosos para hacer alineaciones diferentes de cara al campeonato.

 • L'escapulat

  És cert que l’arribada d’Óscar Sierra s’està complicant (pel que sé té una oferta del Cornellà lleugerament superior), però pel que fa a Manolo González no crec que passi res estrany… Potser el club està esperant al moment oportú, pero no tinc notícies que hagi sorgit cap contratemps. Com diu en Juan Antonio, el que més em preocupa ara mateix és la continuïtat dels jugadors importants la temporada passada (i més tenint en compte que dos d’ells, Maestre i Sergi Gómez, ja són fora…).

  Del que sí tenim notícies, ja, és de la Copa Catalunya, en què el Badalona participarà aquesta temporada, i que ha canviat de format. Ara tenim la “Supercopa de Catalunya” (Barça-Espanyol i santes pasques) i dues Copes Catalunya, l’Absoluta (amb els equips de 2ª A a 3ª, afegint els campions de 1ª Catalana) i l’Amateur, que abarca la resta del futbol català.
  La 1ª eliminatòria es disputa la primera setmana d’agost, segurament.

  Us deixo l’enllaç al web de la FCF on s’explica tot plegat.

 • lluis

  Notícies d’avui de Televisió de Badalona:
  -Manolo Gónzalez serà presentat dimecres que vé.
  -Oscar Sierra al final s’ha decidit pel Badalona.
  -Carracedo i dos juvenils més, no recordo els noms que ha dit, pasant al primer equip.
  -Continuan les negociacions amb Marcos i Abraham.

 • L'escapulat

  Hola Lluís!

  Com sempre al tanto de les últimes informacions, eh?

  El company Ramon Duran de Televisió de Badalona ha dit que pugen al primer equip Carracedo (ja el coneixem prou bé), Marc González (lateral esquerre) i Esteve Monterde (migcampista). Si us sóc sincer, poca cosa puc dir-vos d’aquests dos últims, però si fan el salt des del juvenil de Javi Cuesta vol dir que tenen bon nivell. Ara bé, la 2ª B és mooolt complicada…
  A Monterde, per cert, ja el vam veure una estona al camp de l’Elx el passat més d’abril.

  En qualsevol cas, ànims i benvinguts!

 • juan antonio

  el reus a fichado al portero del oimpic de xativa,eso quedria decir que nuestro marcos renovara con nosotros.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Gran notícia si Marcos acaba renovant.

  • lluis

   Això esperem tots que Marcos renovi, perquè el Reus ja té dos porters de categoría, l’altre és Edgar Badía. Esperem que a Marcos no el vingui a buscar un altre equip, perquè d’altres ofertes en tindrà segur.

 • kanu

  Quin nom li posarieu al nou estadi? Jo li posaría Fermín casquete

  • L'escapulat

   Suposo que fas broma, Kanu…

   Sens dubte és una qüestió que se li hauria de preguntar al president o al senyor Alcalde després del Plenari d’aquesta tarda a l’Ajuntament. Per mi sens dubte un bon nom seria el de Pere Gol, una de les figures més reconegudes de la nostra història i, a més, Creu de Sant Jordi.

   Veurem si el club hi té alguna cosa a dir; espero que no es digui simplement “Estadi Municipal de Badalona”…

 • lluis

  Segons El Mundo Deportivo, el jugador del Prat, Rubén Alcaraz té una oferta del Badalona. Pel que he vist és un davanter de 23 anys. Algú pot dir alguna cosa més sobre aquest jugador?

 • L'escapulat

  Jo pel que sé és més mitja punta que davanter; les dues últimes temporades ha estat titular indiscutible al Prat, però només ha fet 2 i 3 gols, respectivament.
  El que comença a ser important saber és, més que no pas els nous fitxatges, les renovacions i les baixes definitives…

 • L'escapulat

  Bona tarda a tots!

  Com ja sabreu, per fi s’ha fet oficial l’arribada (o el retorn) de Manolo González, aquest cop com a entrenador del primer equip. Demà a les 17h serà presentat oficialment al BCIN.
  Així a sobrebot, quina opinió us mereix el nou tècnic?

  Suposo que ara començarà la pluja de noms i futuribles per a la plantilla. Venen uns dies moguts i divertits!

  Dit això, el dilluns es va celebrar el Ple ordinari de l’Ajuntament on es va aprovar definitivament el conveni per a la subhasta dels terrenys de l’Avinguda de Navarra. Ara ja podem dir que, de totes totes, marxem del Centenari. Lamentablement, seguim sense notícies del possible homenatge…

  Us deixo l’article que va fer el company Jordi Mestres de l’Olímpic Badalona per a resumir-ne les incidències.

  Seguim en contacte!

 • lluis

  Segons la web del futbol de futbol catalunya Fran Bea (Prat) i Alex Fernandez (Santboià) han signat pel Badalona.
  De renovacions no parlent de res.

 • L'escapulat

  Bon dia!

  Suposo que tots heu seguit la presentació de Manolo González d’ahir al BCIN (us he deixat els links al Recull de Premsa).

  Pel que va dir el president, i pel que apunten els noms que ja estan sonant, es farà un equip “batallero” amb jugadors de perfil baix. El nou míster ja ha dit que vol jugadors intel·ligents i que sàpiguen què han de fer damunt la gespa. Objectiu evident: mantenir la categoria.

  El presi va dir que es redueix el pressupost en un 15%, però compte, perquè a partir d’aquest any el Bada ja no s’ha de fer càrrec dels costos de manteniment de les instal·lacions (uns 100-120.000€), així que la reducció no és tan important com podria semblar. A més, per les informacions que m’arriben, el Badalona 14/15 tindrà un perfil més alt del que es podia pensar ara fa unes setmanes. Evidentment, no per poder pensar en play-off o grans fites, pero sí per tenir un bloc compacte i competititu. Al capdavall, tots coneixem la categoria: un bon inici et pot catapultar i un mal començament (com el de l’any passat) et pot condemnar…

  Fitxatges: Pel dilluns està previst que s’anunciïn un grapat d’incorporacions, i serà llavors quan enceti el post del Mercat estival 2014/15.

  A banda dels juvenils que pugen al primer equip, i que ahir va confirmar el mateix González (Cristian Carracedo, Esteve Monterde i Marc González), és un secret a veus que arribaran tres jugadors més: Óscar Sierra, lateral dret del Prat, Fran Bea, interior esquerre del mateix equip, i Álex Fernández, del Santboià. Com veieu, tres noms de perfil baix i que van en la línia del que s’havia anunciat des d’un principi: un equip modest però sòlid. Jordi Sánchez (que torna de la cessió al Masnou) i David Lázaro tenen contracte i seguiran una temporada més.

  Molt probablement, la major part de l’esforç econòmic es concentrarà en renovar els jugadors clau de la campanya passada: especialment Marcos i Abraham que, pel que es va filtrant, estan a prop de seguir (i això que els dos teníen ofertes superiors). Els propers dies seran molt moguts i prolífics en anuncis: a veure quins jugadors més renoven, perquè en la meva opinió se’n podrien aprofitar un grapat (Cárdenas, Boniquet, Negredo, Joaquim, Bermudo, Ferrón…). Per cert, un jugador que, pel que sé, no fa gaire pinta que continuï és Joan Castillo.

  Ja sabeu, si teniu alguna informació i/o rumor, deixeu-los per aquí!

  Dilluns obriré el post de Fitxatges 2014/15 per anar fent bullir l’olla.

  Que tingueu un bon cap de setmana.

  AMUNT BADALONA!

  • lluis

   A mi m’ha arribat que Joaquím ja ha fitxat per un altre equip.És un rumor.
   Llàstima lo d’en Joan Castillo si s’acaba confirmant i lo d’en Joaquím també. Crec que eran jugadors molt vàlids pel Badalona 2014-15.

   • L'escapulat

    A quin equip, Lluís? Encara que sigui un rumor, et pots mullar!

    Pel que jo sé, Castillo, com d’altres jugadors, va acabar cremadet el tram final de la temporada passada. La decisió d’entrenar fins al 30 de juny no va sentar gaire bé a segons qui…

    I sí, dos jugadors perfectament vàlids pel Bada; una llàstima si al final marxen.

 • lluis

  No hem van dir l’equip, per això no el dic. Avui he vist a El Mundo Deportivo que el Badalona ha fitxat a Pablo Amantini central de la Muntanyesa. Ja havia estat a la casa jugant amb el Badalona B quan aquest existia. I també diu que estan les converses molt avançades amb un davanter, que posiblement aviat fitxara, no diu el nom.

  • L'escapulat

   Bon dia!

   Espero que no sigui un rival directe, però em temo que serà així. Com en el cas dels “olotins” Gallego i Maestre, fa una mica de ràbia, però si l’entrenador no hi creu, doncs és el que toca.

   També he llegit la informació de MD en què s’anuncia el fitxatge d’Amantini, tot i que no és oficial. Un jugador que va passar per la casa i home de confiança del míster, si veiem la trajectòria a la Munta.
   Pel que fa al davanter, no tinc ni idea de qui pugui ser… El que sí que m’agradaria és que continués Rubén Negredo, que penso que es va guanyar la renovació i a més és un jugador amb experiència, perfecte per complementar en Jordi Sánchez.

   Com era d’esperar les coses s’estan accelerant molt; veurem el dilluns!

 • juan antonio

  quim araujo ha fichado por el compostela a mi me hubiera gustado que hubiera fichado con nosotros.los fichajes hasta ahora me van gustando no tengo miedo que se vayan los de la temporada pasada,amantini por castillo,oscar sierra por fran grima,es mejor oscar,fran bea por sergi gomez,es del mismo estilo,ruben negredo a mi personalmente no me convencia me gustaba mas enric gallego mas peleon,a ver como va el dia de hoy con los fichajes y de un buen delantero.lo de oscar sierra por fran grima es cosa mia lo mismo es con ferron porque fran grima es mas barato.