BADALONA 1 LLEIDA 3

Escapulats,

El Bada posa punt i final a la temporada 13/14 amb una (esperada?) derrota a casa davant el Lleida Esportiu. Més enllà de les sospites habituals de maletins i primes (i que segurament donaran molt de què parlar els propers dies, atenent al que hem vist damunt la gespa…), és una llàstima que els escapulats haguem de dir l’adéu oficial al Centenari d’aquesta manera tan trista. Com estava anunciat, aquesta tarda el nostre vell estadi semblava un annex del Camp d’Esports de Lleida, ja que tota la zona del gol del lateral de l’autopista i ben bé mitja graderia estaven ocupats pels més de 1.000 aficionats ilergets que s’han desplaçat avui fins aquí i que s’han muntat una bona festa a costa d’un Bada que, com a mínim, acaba per fi amb l’agonia d’una lliga grisa i mediocre. 

Quedi dit: felicitats al Lleida i als altres tres equips catalans que disputaran el play-off d’ascens (Llagostera, L’Hospitalet i Nàstic). Molta sort a tots.

Piti Belmonte també s’acomiadava avui com a tècnic del Badalona, i ho ha fet ben fidel al seu estil; és a dir, amb una alineació “curiosa”: Víctor Cócera debutava a la porteria en lloc de Marcos, Ferrón es quedava a la banqueta i al mig del camp prescindíem de tots els jugadors creatius per formar un doble pivot amb Lázaro i Maestre. Un onze ben estrany i que, com era d’esperar, ha tingut molts problemes a l’hora de construir joc d’atac i connectar amb els dos homes que teníem en punta: Negredo i Draman. El madrileny ha estat pràcticament desaparegut al llarg de tot el partit, mentre que el jove cedit pel filial perico ha estat més participatiu. Ara bé, cap dels dos ha estat gens assistit de pilotes deixant de banda la seva feina de “boies”. No diré que l’alineació de Piti ha estat causa directa de la derrota, però sorpren una mica. Al contrari del que es pugui pensar, el Bada no ha començat el partit com a mer comparsa, sinó que dominava la posessió enfront d’un Lleida inofensiu que no generava gens de perill. Tot ha canviat en tres minuts de bogeria. Al minut 11′ els visitants han vist com se’ls anul·laven dos gols seguits en sengles còrners consecutius des de la dreta: el primer perquè l’àrbitre encara no havia xiulat quan han servit de cantonada i el segon per una suposada falta sobre Cócera. El jove porter ha passat un petit calvari aquesta tarda, sobretot en les sortides per dalt, i de fet el primer gol del Lleida ha arribat arran d’un penal comès per ell mateix en una sortida poc afortunada. Fuster no ha perdonat des dels onze metres (13′) i a partir d’aquí el partit ha canviat completament. Al minut 31 Bosch marcava el 0-2 després d’una incomprensible errada defensiva global que farà enrogir més d’un, i la primera meitat ha acabat amb només una rematada defectuosa de Draman com a bagatge ofensiu escapulat.

La segona meitat podia haver estat un passeig militar dels de Toni Seligrat, però el Bada ha tret una mica d’orgull propi i ha ensenyat les urpes. Al descans Puigdollers ha entrat per un assenyalat Cárdenas i al 63′ ho feia Joaquim per Lázaro. Per fi arribava el toc al mig del camp. Al minut 58 Boniquet ha tingut una bona ocasió dins l’àrea, però un defensor lleidatà li ha robava el gol en el darrer instant. Un quart d’hora més tard, i després d’una pilota al travesser de Mata en una acció al contraatac, arribava el gol de Joaquim aprofitant un refús de Torres a xut d’Abraham després d’una bona triangulació entre Boniquet i el canari. Durant cinc minuts els de Ponent han patit de valent i el Bada hagués pogut empatar en dues bones ocasions de Draman i Boniquet, però Torres ha estat pletòric per rebutjar a còrner ambdós intents. El primer desviant amb els dits una rematada de cap del jove del planter a centrada d’Abraham i el segon amb una espectacular estirada per avortar una engaltada seca amb cama esquerra de l’ex del Sant Andreu. Just quan pitjor ho estaven passant els blaus, i en una nova errada defensiva, Pere Milla ha marcat el tercer que sentenciava el partit i feia esclatar d’alegria les graderies ocupades. Els pocs aficionats locals que ens hem quedat al camp només hem pogut contemplar amb enveja l’entrega d’una afició a un equip que sí que lluitarà per sortir del pou de la 2ª B un any més. 

 Autèntica festa dels de la Terra Ferma en acabar el matx.
 (Foto: L'escapulat)

Ara ja toca girar full. O llençar el llibre, ben mirat… La temporada, globalment, ha estat un rotund fracàs, però com a mínim hem salvat els mobles amb la permanència (i només faltaria!). Tots sabem que Piti Belmonte no continuarà al capdavant del projecte esportiu, i veurem quants d’aquests jugadors seguiran a la plantilla. En les properes setmanes sabrem qui comandarà el Badalona a partir del juliol i, el més important, es començarà a perfilar definitivament el futur del nou estadi municipal. En paraules del mateix alcalde avui al Centenari, el conveni amb l’Ajuntament serà una realitat aquest mes. Això sí, ja anem tard… com sempre.

Res més escapulats, això és tot pel que fa al curs 2013/14: una altra campanya que no passarà pas a la història, més enllà de ser l’última a l’Avinguda de Navarra. Un no pot evitar tenir la sensació que a l’aficionat del Badalona li calen més estímuls per tornar-se a enganxar amb l’equip i, en definitiva, amb el clubCertament, han de canviar moltes coses a l’entitat. Esperem que el trasllat a la nova casa de Montigalà i la construcció del futur nou estadi (17 anys després) encetin, per fi, una nova etapa més il·lusionant a tots els nivells, i no només en l’esportiu, en què hi intervenen molts factors i es pot encertar o no. Les coses s’han de fer bé al camp i als despatxos. I això reconeixent que no tot és culpa dels jugadors, el cos tècnic o la directiva. Els socis i aficionats sovint hi tenim una responsabilitat important. Això sí, nosaltres seguirem al peu del canó, sempre al costat del Bada en els moments difícils però també disposats a fer autocrítica quan calgui. De moment, un any més, aguantem.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

51 responses to “BADALONA 1 LLEIDA 3

 • lluis

  Jo ahir no vaig anar al camp. M’estava ensumant algo del que va succceir, anava conectant el mòbil i veient el resultat veia que acertaba amb el que habia pensat. A mi em feia mala olor tot plegat.
  Com bé dius Escapulat em de llençar el llibre d’aquesta temporada i començar, tots, directiva, socis, afeccionats, a partir de cero, sino veig la cosa força malament pel CF Badalona.
  Però principalment el que ha de fer un projecte que enganxi ha de ser la directiva, fent un equip engrescador, ja ho sé que no hi han diners, però amb els pocs que hi han, intentar fitxar bé, i il.lusionar a l’afeccionat perquè s’enganxi al Badalona, i al soci també clar.

  • L'escapulat

   Bona tarda Lluís,

   La veritat és que lamentablement es compleix el tòpic: “Pensa malament i encertaràs”…
   Encara he de veure les imatges a la televisió, però no em vull ni imaginar que el canvi de Cárdenas a la mitja part sigui simptomàtic de res… Ara bé, el segon i el tercer gol del Lleida em van semblar errades defensives difícils d’explicar, com a mínim.

   M’agradaria comentar alguns punts:

   a) No em va agradar que el club no portés a terme cap iniciativa per fomentar una millor entrada a l’estadi, sobretot tenint en compte la gran afluència de gent del Lleida.

   b) Ja vaig parlar d’un “any 0” de Miguel Ángel, però hem de ser autocrítics i no carregar totes les culpes a la directiva i al pobre rendiment de l’equip: si amb aquests preus la gent no va al camp… bona culpa en tenim els ciutadans de Badalona de no implicar-nos més, la veritat. El club ha de tenir més creativitat i ganes de fer coses per fer afició, però els primers culpables som els badalonins.

   c) L’alcalde Albiol va afirmar ahir mateix que el nou estadi serà una realitat i que aquest mes hi haurà el conveni signat. Fem tard, però l’haurem de creure. El que no veig gens clar és que arribem a temps de condicionar el de Montigalà, que ara mateix és poc menys que un abocador.

   d) A veure si en els propers dies es confirma el nou entrenador que tots tenim al cap (Manolo González de la Muntañesa, que ha fet una temporada increïble) i també l’homenatge al Centenari; sigui un partit amistós o alguna altra celebració, però queda clar que s’ha de fer alguna cosa.

   Seguim en contacte escapulats!

   AMUNT BADALONA

 • lluis

  Si és aquest entrenador, tant de bo sigui aixi, no crec que es confirmi aviat dons la Montanyesa està inmers en la promoció d’ascens a Segona B, i no crec que a mitja promoció digui que s’en va.
  Amb lo dels preus tens raó que la culpa és dels badalonins, però si la cosa no enganxa, dificilment hi anirà, posint els preus que posint.
  I en quant al tema del camp, ja vaig posar en el apartat de Miguel Angel any 0 el estat en que es troba i si no es comenzan les reformes aviat, que veig que no, el Badalona comenzara la temporada a un camp pitjor conservat que el Centenari.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ahir vaig sentir que s’havien acabat les entrades, inclús van tancar les portes perque no entrés ningú més. Tot i així, d’espai a les grades n’hi havia perque hi entrés algú més.

  Veurem si arribem a temps d’arreglar el camp provisional, suposu que ja es preocuparian de “tapar forats” perque no segueixi passant el que comentava en lluis. Com a mínim perque no hi entri a jugar qualsevol i a qualsevol hora.

 • lluis

  Ahit TdeB va donar la notícia que tots esperabem i que crec que desitjavem. Piti i el seu cos tècnic no continuarà a la banqueta del Badalona. Crec que era una cosa que ja saviem que pasaria.

 • juan antonio

  si viene manolo gonzalez como se va a sentar en el banquillo sino tiene carnet nacional ? a no ser que venga con el un entrenador con carnet nac
  ional como paso la temporada pasada con camara y pepe delgado.
  lo del campo de montigala en la asamblea se dijo que se vallaria todo el campo y pondrian gradas supletorias no creo que si va a ser la ciudad deportiva se deje mal para que entre cualquiera,lo que tengo dudas es si tendran tiempo en hacer las obras (cespet,gradas,vallas etc) en un mes porque en julio se empieza la pretenporada.

 • lluis

  Tengo entendido, no sé si viene él o no, que Manolo Gónzalez se va a sacar el título este verano.
  Y lo del campo, tienes razón, aún hay que hacer el pleno para aprobarlo en el ayuntamiento, luego retirar el césped de la Avenida de Navarra, y arregral el Campo de Montigala. Creo yo, igual me equivoco, que no hay tiempo material para hacer tantas cosas, a no ser que hagan una chapuza, como siempre hace el ayuntamiento de esta ciudad.

 • L'escapulat

  Hola a tots

  Bé, ja tenim la confirmació que tots esperàvem: Piti Belmonte al carrer. Si el que diu en Lluís és cert, això també afecta al seu equip tècnic, la qual cosa em sap greu pensant en Rubén Casado i Luis Blanco, gent de la casa i que potser es mereixerien no sortir per la porta del darrere… És clar que l’Albert Cámara tampoc no va tenir cap segona oportunitat.

  A veure si en les properes setmanes es van coneixent detalls del futur esportiu; evidentment l’anunci de l’arribada de Manolo gonzález no es farà fins que acabi la temporada de la Munta, que podria pujar a 2ª B. Ara bé, els jugadors a renovar s’haurien d’anar coneixent en les properes setmanes…

  Parlant de Montigalà, jo també estic una mica preocupat pels plaços: al juliol comença la temporada 14/15 i pel que tinc entès el Centenari ja estarà abandonat, així que cal tenir un camp en condicions perquè s’hi pugui entrenar el primer equip. No només parlem de gespa, porteries, graderies, cabina de premsa… També cal tenir en compte com bé heu dit el perímetre de seguretat per evitar robatoris i desperfectes a les instal·lacions. Espero pel bé de tots que la construcció del camp sigui ràpida, perquè em temo que serà un període provisional força incòmode.

  Ah! I a veure quan ens diuen alguna cosade l’homenatge al Centenari…

  Per cert, veig que ningú discuteix gaire sobre el partit de diumenge… El segon i el tercer gol del Lleida em van semblar una mica sospitosos, així com la substitucio de Cárdenas al descans… En fi, que raja brut.

  Seguim parlant !

  AMUNT BADALONA

  PS: Alguna preferència en els ascensos/descensos de 2ªB i 3ª?

 • lluis

  Per sospitar, l’alineació del porter suplent i deixar a Marcos a la banqueta, pel que em diuen no va està gaire acertat.
  En quant a preferències per pujar, m’agradaria que pujes l’Hospi, el Llagostera ni pensar-ho, és un equip que se m’ha fet molt antipàtic, el únic que hem cau bé d’aquel equip és el nostre ex-jugador Marc Sellarés.
  I els altres dos equips tampoc em cauen gens bè, ni Lleida, que està a la categoria per uns temes burocràtics, fundant un altre equip, i el Nàstic un altre equip força antipàtic.
  I de tercera a segona b que puji la Munta de Manolo Gónzalez, encara que si això succeix ens quedessim sense entrenador, però crec que Manolo s’ho mereix.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  A mi no em va semblar malament que diumenge no jugués en Marcos. Era el darrer partit i no ens hi jugàvem res, després de tota la temporada a la banqueta, almenys que el puguem veure jugar un partit.

  Sobre les preferències per pujar a 2a. B i 3a., només poden pujar 4 equips, i hi han 4 equips catalans, per tant ho tinc claríssim. Si només en puguessin pujar 2 ja em plantejaria quin dels 4 em cau més simpàtic, però com que no és així, si poden pujar els 4 per mi millor. Sóc així de simple.

 • jony

  Después de cómo nos trataron los aficionados del Lleida hace dos años en su campo, que nos quisieron pegar todos el estadio a la directiva del Badalona que nos acompañó y todo por tan solo animar al Badalona, por mi pueden bajar a cuarta catalana, así de claro lo digo.
  Espero que el año que viene se gestione mejor el equipo porque menudo año hemos pasado…

 • juan antonio

  parece ser que la directiva esta esperando para la semana que viene constentacion de manolo marquez.si viniera no estaria mal un duo en la banqueta manolo marquez-pepe delgado como hace tres temporadas,futbol veriamos poco pero veriamos ganar y hacer play off.

 • lluis

  ¿Manolo Márquez? ¿Otra temporada a aburrirnos? De acuerdo que el Badalona llegó a dos promociones pero el fútbol que hizo fue patético. He hablado con gente del RCD Espanyol y, hasta que lo echaron, el Espanyol B aburría hasta a las ovejas.

 • L'escapulat

  Sembla que l’opció de la segona etapa de Manolo Márquez pren força. A mi sincerament no em desagradaria gens.

  Un tècnic peculiar; se li poden retreure algunes coses però crec que esportivament no gaires…

  No estic d’acord amb el que dius, Lluís, jo penso que les dues temporades de Márquez van ser prou bones pel que fa al joc de l’equip. En aquesta categoria el que compta més sobretot és tenir un equip consistent i fort al darrere, que encaixi pocs gols i cometi pocs errors. Després al davant amb un parell de jugadors resolutius tens mitja feina feta.
  Per exemple mira la temporada de Julià García en què quedem campions; era un equip molt ofensiu però que després al moment de la veritat es va estimbar… En qualsevol cas, i més considerant el tipus de camp que tindrem l’any vinent, no podrem estar per gaires miraments pel que fa al joc bonic…
  Pel que sé d’aquesta temporada va tenir moltes desavinences amb la directiva periquita… En definitiva, primer esperem que es confirmi la noticia… les properes setmanes seran mogudes mogudes.

  Una altra cosa que em preocupa és els jugadors importants que es puguin quedar… Pel que m’ha arribat, com era d’esperar Marcos i Abraham ja tenen ofertes en ferm per marxar. No estranya a ningú, oi?
  Serà una temporada històrica pel club; no només pel canvi d’estadi: va molt més enllà. Si es fan les coses bé, a nivell institucional i esportiu, pot ser un punt d’inflexió que marcarà els propers 20 o 30 anys del Badalona. Malauradament, si les coses es torcen, també serà un punt d’inflexió, però en sentit contrari…

  Seguim en contacte: qualsevol notícia, rumor, opinió… no dubteu a compartir-la per aquí!

  Gràcies a tots i…

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  A mi personalment no m’agradaba el joc amb Manolo Márquez. Amb el que tens raó és que, en el camp de Montigalà, el joc semblarà més a un joc tipus camp del Llagostera.
  Marcos i Abraham era d’esperar que tinguin ofertes, al igual que d’altres jugadors que han fet una bona temporada, no tan sols són Marcos i Abraham, aquests han estat els que han destacat.
  Jo vaig sentir a Marcos per la TdeB i va dir que ha de parlar amb el CF Badalona i que li agradaria quedarse, això s’ha d’aprofitar i fer un esforç perquè es quedi.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  A mi no em desagradaria que tornés en Màrquez, tot i no fer un joc vistós, s’ha de reconèixer que ha aconseguit bons resultats amb nosaltres.

  I sobre les possibles ofertes a Marcos. Crec que ja són 3 les temporades que porta de titular, i totes 3 han sigut igual de increibles. Jo després de la primera temporada no contava amb que seguís amb nosaltres, que vindria algun equip de segona (jo és que inclús el veig amb nivell per jugar a primera) i se l’emportaria. I després de la segona temporada, el mateix. Suposo que si ha seguit amb nosaltres és perque se sent molt a gust aquí, així que no em fa patir gaire la seva continuitat.

  Escapulat, saps si aquests darrers estius en Marcos ha tingut alguna oferta important que l’hagi fet dubtar de marxar? És que no entendria que hi hagués algun equip que no l’hagi descobert fins ara al Marcos.

  • lluis

   Perdona que et contesti jo però jo tinc entès que, al menys, aquesta darrera temporada, va tenir alguna que altre oferta important per marxar, però ell té un negoci aquí a Badalona, escola de porters, i si troba molt a gust, i , suposo que la oferta econòmica del Badalona va ser bona, per això es va quedar, per sort del CF Badalona.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Hola lluis. Sí, ja havia llegit que tenia l’escola de porters i que aquí està molt a gust, per això deia que estic bastant tranquil de que continui. El que no sabia és quins equips s’han interessat per ell.

 • L'escapulat

  Pel que jo sé el Reus segur.

  Dit això, és veritat que ell es troba molt a gust a Badalona i té l’escola de porters i tot el que vulguis, però si un equip aposta per ell i li fa una molt bona oferta suposo que tampoc dirà que no, especialment si és un equip català que no l’obligui a desplaçar-se gaire lluny.

  Sembla que encara haurem d’esperar una mica més a saber l’entrenador de la temporada que ve i els moviments a la plantilla… Fins que no acabin les eliminatòries d’ascens no crec que s’aclareixi el panorama.

  Ara mateix sí que podem anar perfilant com tindrem el grup la temporada que ve. Per exemple, sembla que el Mestalla mantindrà la categoria (ha guanyat 2-3 a Algeciras) i que el Mallorca B la recupera (viatjarà a les Canàries amb un 3-0 davant el Granadilla). Dos filials més per l’any que ve; ja sabem tots que són equips poc fiables que poden tenir un any bo i un altre fluix…
  Atents també a l’Eldense, que li tocaria el nostre grup, i al Cornellà, que ha empatat a Lizarra i pot pujar perfectament.

  A veure si demà a la tertúlia d’RCB ens donen més detalls de tot plegat pel que fa al nostre Bada…

  Seguim parlant!

 • lluis

  Esperem que no baixi el Mallorca, està a tocar el descens a Segona b, i aquesta setmana hi ha un interesantíssim Girona-Mallorca, pel descens.Qui ho havia de dir del Mallorca.
  El Cornellà crec que ja té l’ascens a l’abast, cambiarem el Prat pel Cornellà, varem anar a el Prat i ara anirem a Cornellà, si no se li torçan les coses.
  Gran resultat, també, de la Munta de Manolo Gónzalez, ahir, 1-2 al camp del Paterna. Molt bon entrenador que treu un suc extraordinari als seus jugadors.

 • lluis

  Ahir, dia 19/05/2014, vaig estar escoltant la tértulia de RcB i vaig quedar una mica surprés quan es vadir per part de un dels tertulians que Jordi Ferrón jugaba de franc al Badalona. Jo tinc entés que és al contrari que Jordi Ferrón, desde que va arribar al Badalona, ha estat un dels jugadors més ben pagats de la plantilla. Igual vaig errat, però jo ho tinc entès així.
  Ara ferrón jo m’el quedava una temporada més amb els ulls tancats.
  En quant al tema del camp, el mateix tertulià, va dir que ja s’estava fent alguna cosa al camp de Montigalà. Jo visc a 5 minuts del camp i paso força per allà i dir que allà encara no si ha mogut res, i que està com sempre. Aquell camp té molta feina, i o molt m’equivoco o per quan començint els entrenaments no estarà preparat.
  I en quant al que diu el tertulià, el Sr. València, les tres quartes parts del que diu té tota la raó del món, en lo del tema del LLeida, en lo del tema del entrenador, jo prefereixo a Manolo Gónzalez abans que a Manolo Márquez, i en lo del tema del camp, que a veure si el Badalona el tindrà per comenzar la temporada.
  I jo vaig escoltar la tértulia en la que el directiu que el va trucar quan deia lo del preu de les entrades i s’en enreia, i el Sr. Valéncia tenia tota la raó del món, si volian venir, que paguessin un preu més car.

 • lluis

  He llegit que Quim Araujo deixa el Sant Andreu. Què us sembla aquest jugador pel Badalona? A mi em sembla un bon jugador.

 • L'escapulat

  Bona nit!

  Buff molts temes a tocar avui:

  a) Ja tenim dos nous equips pel grup III la temporada que ve. El Cornellà, que ha pujat de 3ª (vindria a reemplaçar una mica el Prat, tot i que amb un pressupost més alt), i l’Hércules, que pràcticament segur que baixarà de 2ª Divisió…
  Què en penseu?

  b) Ferrón: Lluís, pel que jo sé, ja des de la temporada passada, en Jordi tenia un contracte molt elevat i va acceptar fraccionar-lo en dos anys per ajudar el club. Cert és que a Piti no li apassionava gaire, però com que el tenia “de franc”, doncs al final li ha salvat el cul, com aquell qui diu.
  Per a mi, si no és una gran càrrega salarial, me’l quedava de totes totes. Ara bé, és sabut que no és gaire del gust de Manolo Márquez…

  c) Tema entrades Lleida: Jo crec, sincerament, que no és una mala opció aquesta de facilitar la vinguda d’aficionats d’altres equips si hi ha una certa reciprocitat; és a dir, si el tracte és mutu. Penseu que si saps que venen 1000 o 2000 seguidors rivals, millor cobrar menys en les entrades per cobrar més en general i, de pas, et deuen un favor…

  d) Quim Araujo: Jugador molt interessant. De fet, no m’estranyaria gens que diversos equips anessin a pescar al Narcís Sala aquest estiu…

  Doncs res més; de moment poca coseta podem dir: a veure demà si ens expliquen alguna cosa a l’informatiu de teleb, primer, i a la tertúlia de RCB, després.

  Anem parlant escapulats!

 • lluis

  Una pregunta ¿Ja es segur que ve Manolo Márquez? Jo no ho tinc entès així. Com que dius que a Manolo Márquez no li agrada gaire Ferrón?
  Tema equips. Cornellà, com bé dius suplirà a el Prat, un desplaçament igual, Hércules ja el varem tenir en el grup alguna que altre temporada, equip fort, que suposo que voldrà tornar a Liga Adelante.
  I a veure si també toca o Girona o Mallorca, dons estàn allà a la pomada per baixar.

  • L'escapulat

   No és segur, no pas; només ho deixo caure! Pel que jo recordo d’aquella època, ell i Ferrón tenien força tensions, tot i que al capdavall jugava molts minuts.

   L’Hércules serà un dels ‘cocos’ la temporada vinent, i compte perquè si baixen Girona i Mallorca haurem d’estar molt atents als equips que pugin perquè ho poden fer clubs amb calers… Sense anar més lluny, el Cornellà puja per primera vegada a la seva història i pel que jo sé tenen virolla…

   Algú sap alguna cosa de moviments a la plantilla o la banqueta?

 • lluis

  Què està pasant en el CF Badalona? Avui les notícies que ha donat la televisió de Badalona no eran gens bones. No hi ha presupost fet i els hi està costant moltíssim fer-lo, per lo que no es poden fer ofertes de renovacions als jugadors actuals, i no podent fitxar jugadors de fora. Els demes equips els pasant al davant.
  El tema del camp encara pendent del ple extraordinari de l’Ajuntament. On jugarem la temporada vinent? Es necesita molt de temps per adequar al camp de Montigalà.
  Algú sap alhuna cosa de tot això i pot informar?
  Molt mala espina m’han donat aquestes noticies.
  Quo vadis Badalona?

  • L'escapulat

   Doncs sí Lluís, sembla que de moment la cosa està ben parada… Suposo que haurem d’esperar unes setmanes encara… De fet, ja es va confirmar que l’equip entrenaria fins al 30 de juny, Piti inclòs, i que el Bada disputaria amistosos contra equips de la ciutat durant aquest mes. Paciència..

   Altra cosa és l’assumpte de l’estadi, pel qual ja m’està començant a pujar la mosca al nas…
   Amb relació a això, et deixo el link de la noticia de Diari de Badalona que he penjat abans al Recull de Premsa:

   http://www.diaridebadalona.com/el-comiat-del-camp-del-centenari-en-comp%C3%A0s-despera

   • lluis

    Escapulat dius paciència, els equips que no jugan eliminatories per pujar, suposo jo que volen confeccionar les seves plantilles, jugadors al Badalna ni han per fitxar, Marcos, Abraham, que deuen rebre ofertes i com el Badalona no s’espabili aquests no tindràn paciència i marxaràn.
    Qui diu aquests en diu d’altres que han estat la columna vertebral de l’equip aquesta temporada.
    No hi ha secretari tècnic ni entrenador per poder agafar els jugadors que interesan, almenys que se sapiga, si no és que el club treballa a la sombra, i no es donguin notícies.
    Veig un ambient molt enrarit en el club

 • L'escapulat

  Bona nit Lluís!

  No sé com veuràs les coses a dia d’avui; de moment seguim sense gaires notícies esportives confirmades. Sé que resulta una mica frustrant, però estic segur que com bé apuntes el club s’està movent entre bambalines per anar apuntalant l’equip de la temporada vinent… Crec sincerament que com ja vaig dir fins a finals de mes no començarem a veure moviments de debò… De moment una bona notícia és que oficialment no ha marxat cap dels pals de paller de la plantilla. Creuem els dits…

  Quant al nou estadi municipal, com sempre sembla que tornem a anar tard, però com a mínim el nostre regidor d’esports dóna la cara, que almenys és d’agrair. Us deixo l’enllaç a l’entrevista que li va fer el company Jordi Mestres (d’Olímpic Badalona) el passat dia 3, i que he inclòs al Recull de Premsa.

  http://www.olimpicbadalona.com/entrevistes/item/1286-el-conveni-no-trigara-mes-de-quinze-dies-en-aprovar-se.html

  Que passeu un bon cap de setmana llarg; seguim parlant!

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  El Mundo Deportivo publica avui (dissabte dia 7) que Enric Gallego està a punt de signar pel Olot. És el principi de la desbandada?
  Pel que tinc entès l’alcalde Sr. Albiol va parlar amb els que estàn cada dia al Ajuntament i les notícies no eran tan bones com les que diu a l’entrevista el regidor d’esports.
  Ara a qui creure? No ho sé ni jo.

 • L'escapulat

  Doncs mira Lluís, jo començo a ser tan pessimista com tu…

  La veritat és que estic una mica mosca per tot plegat; l’aparent silenci del club, la nul·la activitat pel que fa a la construcció del nou estadi… realment no em fa gaire bona espina.

  a) Jo també vaig llegir el breu sobre Gallego a MD. Ara per ara no en sabem res: ni el Bada (com és habitual) ha piulat res ni l’Olot ho ha fet oficial. En cas que es confirmés, doncs mira, ens hem lluit, perquè ha estat un jugador “estrella” que cobrava un bon sou i que s’ha passat mitja temporada lesionat.

  b) Amb la Muntañesa eliminada dels play-off d’ascens, potser ara sabrem alguna cosa del futur de Manolo González, a veure si realment és l’escollit per fer-se càrrec del Bada 14/15.

  c) De moment l’equip seguirà entrenant i fent amistosos fins al 30 de juny. Una situació una mica estranya, amb Piti a la banqueta i els jugadors més pendents de futurs contractes que no del que passa a la gespa.
  Aquest dissabte, per exemple, vam perdre 2-0 al camp de la Unificació de Llefià, que acaba de baixar a 2ª Catalana.

  En fi, com us vaig dir, jo crec que fins d’aquí 10 dies no començaran a moure’s les coses de debò.

  Qualsevol notícia o rumor aneu-lo comentant!

 • lluis

  Rumor de El Mundo Deportivo de dilluns dia 9/06/2015. Manolo Gónzalez es despedeix de la Muntanyesa en acabar el partit del play-off i la aquesta setmana o la vinent dirà el seu proper destí, en tota probabilitat el Badalona.

 • lluis

  És 9/06/2014 com podeu suposar.Perdoneu.

 • juan antonio

  esta mañana el alcalde a dicho en rcb que esta semana (no sabe el dia) se firmaria el convenio que hay alguna empresa para la subasta.
  por cierto albert camara ha renovado por el mollet.

  • lluis

   He sentit la noticia Televisió de Badalona. Demà es fa el ple on es siganarà l’accord entre el Badalona i l’Ajuntament.
   El que m’ha semblat una mica penós es que han dit que el proper dissabte es feran els actes d’accomiadament del camp que inclou un partit entre una selecció de jugadors (han dit que no sabent quins jugadors) i el Badalona i una serie d’actes.
   Improvitsació total, No sabent quins jugadors, la majòria ja estant de vacances. No van dir que portarian un equip de categoría?
   Molt malament directius del Badalona.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ja és segur que dissabte hi haurà l’acomiadament de l’Avinguda de Navarra? No he pogut sentir la notícia i no sé de què va això de la selecció de jugadors, però a mi m’agradaria que es fes algun partit amb ex jugadors del Badalona, o amb jugadors que hagin jugat alguna vegada al nostre camp. Tant si són jugadors en actiu o si ja estan retirats (per exemple Víctor, Càmara, Aguado….i ja no dic Vila, Rebollo i Pepín perque no sé en quines condicions estan….).

  Això m’agradaria més inclús que un Barça-Badalona, que tampoc podria ser pel tema vacances, Mundial, etc., però per mi el protagonista ha de ser l’Avinguda de Navarra, i jugadors que hagin tingut alguna relació amb aquest camp. Que la gent vagi a acomiadar-se del camp, no a veure un possible Betis, Espanyol, Mallorca, o qui sigui.

 • L'escapulat

  Hola de nou a tots!

  Oficialment, seguim sense cap comunicació per part del club ni de ningú pel que fa al comiat a l’Avinguda de Navarra…

  Això sí, sembla que la signatura del conveni amb l’Ajuntament ja només és cosa de dies: us deixo l’enllaç de la noticia de La Vanguardia d’avui mateix, on es dóna per fet:

  http://www.lavanguardia.com/local/barcelones-nord/20140611/54409779347/cf-badalona-mudanza-nuevo-estadio.html

  Quant al que comenteu del comiat del camp, doncs jo també crec que la millor opció és la de fer un partidet amb jugadors significatius de la història del club. Estaria bé que fos un dia amb prou antelació perquè s’omplís l’estadi i fem les coses com Déu mana, que la imatge del dia contra el Lleida va ser molt trista..

  Paciència i més paciència, aneu informant escapulats!

 • lluis

  Aquest article de La Vanguardia diu que ja s’està treballant en el camp de Montigalà. Si no es treballa desde dimarts, jo vaig pasar-hi dilluns i allà, apart d’un número considerable de gent jugant, com sempre, el camp estaba igual, sense rastre de que si treballes per adequar-ho.
  L’Alcalde va dir que en le ple d’avui es signaria el conveni, avui he mirat la tele de badalona i no han dit res del conveni del camp, dedueixo que no s’ha parlat res. Un altre engany del Sr.Albiol.
  Si el Badalona no fa un equip que enganchi durant dues temporades, pel que diu l’article veig que aixi serà, ja que diu que no hi ha camp per aconseguir fites majors, ni calers per fer fitxatges de jugadors. La gent, si ha de ser com les dues darreres temporades, no anirà al camp.
  La directiva que pensi amb aquestes coses.

 • juan antonio

  toda la culpa de lo que esta pasando es del ajuntamiento y alguna cosa tamien de la directiva,yo si fuera de la directiva estaria igual no podria hacer nada porque si no hay convenio y no tengo los 100 mil euros no puedo asegurar nada a los jugadores por eso estan esperando a negociar con ellos, mientras tanto el cabreo de los jugadores y a la espera de ese partido famoso de despedida que creo que no se hara pues escuche ayer que el 20 de junio los jugadores se van de vacaciones y si se hace este sabado no da tiempo a que la poblacion de badalona se entere de que hay un partido ( esto si que tiene culpa la directiva ) y seria una pena que fueramos los 400 de siempre al estadi y que no hagan el partido entre semana porque seria otro fracaso por lo menos yo no podria ir,a ver como sale este mal rollo.

 • lluis

  Juan Antonio claro que todo lo que pasa es culpa del Ayuntamiento. La directiva del Badalona de dejó engañar, una vez más, por todas las promesas que les dijo el Ayuntamiento y ahora el Ayuntamiento va dando largas.
  Estamos a 12 de junio, no se ha firmado nada, el campo de Montigala sigue igual que estaba.¿Dónde jugará el Badalona la temporada que viene? Porque el tiempo va pasando y dentro de un mes empieza la pretemporada.
  Otra cosa son los jugadores. No hay un euro, con lo que no se ha ofrecido la renovación a nadie, no se ha hecho ofertas por nadie ¿Quién jugará la temporada que viene?
  Yo veo el futuro muy obscuro por no decir negro.

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo pel que fa a l’obligat partit d’homenatge al camp, que els actuals jugadors del Badalona marxin de vacances el dia 20, entenc que no hauria d’afectar per res. Es tracta de convocar a 25-30-40 jugadors que hagin tingut relació amb l’Avinguda de Navarra i que facin un partit entre ells. Millor tornar a veure un Càmara, Pratigol, Cirio, Aguado, etc. que un jugador X només perque sigui jugador de l’actual Badalona, quan a lo millor només haurà estat una temporada al nostre equip i ja està pensant amb un altre equip.

  I lo de les culpes per tot el tema del camp nou i dels retards de l’ajuntament, jo no culparia només a l’ajuntament. Quan passa el temps i veus que no es fa el camp nou, busques altres alternatives, com arreglar el camp actual, que tampoc hauria costat tant. El problema és que no hi han diners, però això no és culpa de l’ajuntament. Si l’ajuntament no s’hagués compromès a fer un camp nou, igualment hauriem d’haver arreglat l’antic, o construir nosaltres un camp propi.

 • L'escapulat

  Bona nit escapulats,

  Seguim sense notícies fresques de cap banda i en cap sentit…

  Entenc que els ànims es vagin caldejant cada dia que passi, i la veritat és que és culpa de l’Ajuntament. Sembla mentida que amb tants anys de promeses incomplertes seguim en aquesta situació d’indefinició i d’aplaçament constant. Quan el senyor Albiol va dir de seguida que durant el seu mandat es construiria el nou estadi municipal (les eleccions a l’alcaldia són l’any vinent) ja em vaig posar a tremolar… i aquí estem, a mitjans de juny i amb el conveni, que s’hauria hagut d’aprovar a finals d’abril, a la nevera. Quin desastre.

  Sincerament crec que les coses tiraran cap endavant, però ja comencem malament; sembla que quan les coses depenen de la política malament rai… Ara bé, com heu dit molts (i jo sempre ho he defensat) arriba un punt que gairebé t’agafen ganes d’engegar-ho tot i quedar-nos en el vell Centenari, fer unes reformes i si pugem a 2ª A doncs que se’ns caigui la cara de vergonya com a ciutat, però PROU D’ENGANYAR LA GENT I MAREJAR LA PERDIU.
  Les instal·lacions de Montigalà fan pena i en un mes comencem la pretemporada. Ara per ara ja es parla de començar la lliga sense el camp arreglat i a més tenim el conflicte amb els Badalona Dracs… un drama.

  A més, si fem cas a les informacions que ens arriben, tota la vessant esportiva està aturada a l’espera que es desencalli el contenciós amb l’Ajuntament, pel que seguim sense saber res de la plantilla de l’any que ve o del projecte esportiu del club.

  Ara per ara ens hem de conformar amb el sorteig del Torneig dels Històrics, que es va celebrar dimecres i que ens va emparellar al grup 3 amb Rubí i Júpiter. “De les sobres se’n fan obres”.

  Ànims i no defalliu.

  AMUNT BADALONA!

  • lluis

   Escapulat si diuen de começar la lliga en el camp de Montigalà sense arregalar no sé quin camp fa més pena si el de Montigalà o el de l’Avinguda de Navarra. Crec que el de Montigalà d’aquí a Llima.
   Ahir a la televisió de Badalona ja van dir dues baixes: Robert Costa, que torna al Barça i Gallego, que com ja es va parlar aquí, s’en va al Olot. En seguiràn més?

   • L'escapulat

    Doncs tens tota la raó, Lluís.

    Pel que fa a les baixes, dos males notícies, ni que sigui perquè són dos jugadors dels quals pràcticament no hem pogut gaudir per culpa de les seves lesions. A Costa jo l’esperava mantenir una temporada més (mentre va jugar em va agradar força), i especialment trist és el cas de l’Enric Gallego, que va arribar com una estrella i que marxarà sense pena ni glòria i més recordat pels seus problemes de pubis que per la seva poca pólvora…

 • juan antonio

  el regidor dijo que a partir del dia 15 empezaban las obras en montigala a ver si se ve movimientos en el campo,para poner gradas supletorias y las gradas de cemento del centenari y el cespet yo creo que para empezar la liga estara otra cosa sera que mientras esten de obras se pueda entrenar.respecto al equipo tengo la sensacion que habra equipo nuevo,lazaro creo que es el unico jugador que firmo por 2 temporadas y intentaran renovar a marcos y abrahan el resto creo que seran nuevos.

  • lluis

   Juan Antonio, ojala todo sea así. Yo de los del ayuntamiento ya no me creo nada. Como vivo a 5 minutos del campo ya pasaré por allí a ver si se ve movimiento, hoy es día 15.
   Y en cuanto a lo del equipo, como cada temporada, fichar a todo el equipo nuevo y con lo que nadie quiere. Y dudó que Marcos y Abaraham se queuieran quedar con las fichas que les podemos ofrecer.

 • L'escapulat

  Avui hi ha previst que hi hagi el president a la tertúlia de Ràdio Ciutat de Badalona (a les 22h). A veure què ens explica!

 • juan antonio

  bueno voy a comentar algo creo que hay 2 jugadores a punto de fichar un delantero pedro y julia ambos del terrasa pedro un delantero segundon osea de banquillo sustituira a gallegos y julia un medio de los mejorcitos de tercera que sustituira a maestre ( gallegos y maestre al olot ) seguramente estos rumores junto con manolo gonzalez no se haran hasta la semana que viene cuando este todo calmado.por cierto LLUIS si te has pasado por montigala hoy dinos si hay movimientos de obras si no es asi ya no dara tiempo en terminar las obras para final de julio como decia el regidor.

 • lluis

  Pedro supongo que es el delantero que había jugado en la Grama, el Barça B, en otros equipos y la temporada pasada en el Terrassa no?
  No he pasado por el campo. Ya is mantendré informados sobre la situación del campo de Montigala.

 • L'escapulat

  Després d’escoltar el president ahir a RCB em vaig quedar una mica més tranquil respecte a la situació del club, però la veritat és que fa una mica d’angúnia com s’expressa i deixa veure que les coses li vénen una mica donades i que no depèn tot d’ell…

  Pel que fa a l’entrenador, personalment crec que és qüestió de dies que s’anunciï l’arribada de Manolo González…

  Jugadors: Mala notícia la marxa de Maestre a l’Olot (la de Gallego encara no està confirmada); un jugador que penso que molts haguéssiu volgut que seguís.
  En canvi, els noms que sonen pel Bada em fan esgarrifar una mica. Potser m’equivoco, però aquest Pedro és un davanter que ha estat secundari al Terrassa a 3ª Divisió… si aquest ha de ser el substitut de Gallego… tot i que l’Enric tampoc s’ha lluït gaire aquesta temporada. Això sí, tingueu per segur que l’any que ve a Olot farà gols.
  Marcos, per cert, sona molt per al Reus, que la temporada que ve construeix un projecte potent, i cada vegada tinc més clar que molt probablement acabarà marxant, ja que aquí no li podem oferir una proposta atractiva.

  La última ja ha estat l’enèssim robatori a l’Avinguda de Navarra, per valor de 15.000€, que de moment impossibilita del tot fer un homenatge al Centenari. El colmo.

  En fi, tots aquests factors, i sobretot la desídia general de l’Ajuntament i la poca comunicació del club i la falta d’entusiasme de la gent fa que em senti força abatut i trist. El futur del Bada, ara mateix, pinta ben trist.
  No sé si ho veieu igual o algú pot abocar una mica d’optimisme en aquest humil fòrum….

  Això sí, sempre estarem al costat del nostre Badalona.

  Seguim en contacte!

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  Aquest matí he pasat a veure el camp de Montigalà i la notícia, malhauradament , és que no hi ha notícia, no hi han els menors indicis d’obre. Com sempre els nois jugant en el camp, el camp deixat com sempre. Estem a 18 de juny, el temps va passant, i com veig, l’ajuntament també va pasant.
  Amb els robatoris el camp de l’Avinguda de Navarra està pitjor que estava. On jugarà el Badalona la propera temporada: Llefià,Pomar,Sant Roc, Bufalà? Amb tots els respectes en aquests camps que he dit.
  En quant el que dius de jugadors,aquets són dues de les moltíssimes baixes que veig que es produiran, crec jo veient el panorama i el que va dir el president a la tèrtulia, que com dius, sembla que la cosa no està a les seves mans,sino que depent força de l’Ajuntament.
  Espererem esdeveniments, encara que ja fa moltíssim temps que n’esperem, crec que jo que poder massa.