FITXATGES D’HIVERN

Escapulats,

El Badalona ha tancat el període del mercat hivernal amb tres fitxatges i cinc sortides. Passo a fer-vos-en cinc cèntims per posar-ho, com sempre, a debat entre tots vosaltres:

JUGADORS QUE HAN MARXAT

> ÁLEX SÁNCHEZ

L’etern suplent de Marcos ho tenia molt difícil per suplir un dels millors porters que ha passat mai pel Centenari. A principis de mes va anunciar que marxava al València Mestalla en busca de minuts.

> JORDI SÁNCHEZ

La nostra jove promesa va firmar contracte professional amb el primer equip amb la intenció de convertir-se en un referent del nostre atac, però a la pràctica només ha jugat 4 partits, amb un gol en l’1-2 a casa contra l’Olímpic de Xàtiva. En Jordi ha estat cedit al Masnou (14è a la 3ª Divisió) fins a final de temporada.

> GUILLAUME GIGLIOTTI

Aquest francès de 24 anys ha passat pràcticament desapercebut a Badalona. Procedent de l’Empoli italià, només ha jugat dues estonetes aquesta temporada (al camp del Levante B i al Centenari davant el Nàstic). De moment encara no se sap on anirà.

> MOHA TRAORÉ

El jove Mohamady tornava aquesta temporada en qualitat de cedit després de ser traspassat a l’Espanyol B fa dues temporades, quan era juvenil. Malauradament, el seu renidment no ha convençut Piti i tan sols ha jugat 3 partits com a titular (per un total de 354 minuts). Finalment el club periquito ha donat el vistiplau a què el jugador marxi cedit a l’AE Prat fins a final de temporada.

> FERRAN TACÓN

El cas de Tacón és un autèntic misteri. Va arribar com un dels baluards del projecte de Piti Belmonte per aquesta temporada i, en conseqüència, com un dels millor pagats. En canvi, només ha disputat 6 partits d’inici (tres més des de la banqueta) i en cap moment s’ha erigit en aquell jugador desequilibrant que esperàvem. Per què ha estat apartat de la plantilla des del mes de novembre? Oficialment no en sabem res, perquè ni l’entrenador ni el club no han explicat res de res. El cert és que Piti no el convoca des del partit contra el Nàstic del 3 de novembre i el més lògic, tenint en compte que el jugador no ha tingut cap molèstia física que justifiqui aquesta absència sistemàtica, és pensar que es tracta d’un problema disciplinari entre Tacón i el cos tècnic (ja sigui Piti directament o algú altre…). Pel que respecta al soci, de moment sempre ens quedarà aquesta incògnita, i això la veritat és que no és mai positiu. Falta de transparència total. O potser ningú no ha fet la pregunta adequada…

El jugador i el club han arribat a un acord per a la rescissió del contracte, la qual cosa no sabem si vol dir que en Ferran cobrarà tot el sou del que li restava de temporada o només una part. De moment encara es desconeix si fitxarà per un altre equip.

JUGADORS QUE HEM FITXAT

 > VÍCTOR COCERA

Foto: cfbadalona.net

El substitut d’Álex Sánchez en el paper de suplent de Marcos. Aquest jove porter (21 anys) arriba procedent de la Montañesa. Abans s’havia format a les categories inferiors de l’Espanyol, a la Damm i també a la Grama. Si bé la temporada passada va tenir més minuts sota pals a l’equip barceloní que no pas aquesta, tothom que el coneix parla d’un porter hàbil i ràpid, a més d’humil. Veurem si gaudeix de minuts per a demostrar-ho.

 > RUBÉN NEGREDO

Foto: cfreusdeportiu.com

Ahir el web del club va donar a conéixer el fitxatge del davanter madrileny Rubén Negredo, germà de la superestrella Álvaro Negredo, ara a les files del Manchester City. El germà gran de l’Álvaro ha passat per molts equips i, als seus 30 anys, ja ha vestit la samarreta del Barakaldo, el Conquense o l’Alavés, per citar-ne alguns. Ara aterra al Centenari procedent del Reus Deportiu, on aquesta temporada estava sent el suplent de David Agudo. Al conjunt del Baix Camp només ha jugat 8 partits com a titular, amb un golet en la victòria a Olot per 2-3 el 3 de novembre. Arriba per convertir-se en el nostre referent a dalt (a l’espera de Gallego): un ‘9’ clàssic amb experiència i ofici. Esperem que ens ajudi a aprovar l’assignatura del gol.

 > FERNANDO VELILLAS

Foto: golcat.com

Foto: golcat.com

Aquest matí el club donava a conéixer, també a través de la seva plana web, la contractació d’un darrer jugador, l’extrem provinent del Cerdanyola Fernando Velillas, que abans també havia estat al Júpiter. Aquesta temporada era el màxim golejador de l’equip vallesà (16è classificat a 3ª Divisió) amb 7 dianes. Se’l descriu com un segon davanter elèctric i amb desequilibri. A destacar que fa només un parell d’anys jugava al Canyelles, de la 2ª Catalana. Un salt meteòric.

Com ho veieu, tot plegat? Aproveu el capitol de baixes? Us agrada el perfil dels jugadors que han arribat?

Com sempre, això és casa vostra per opinar, reflexionar i dir tot el que vulgueu sobre els reforços i la reconfiguració de la plantilla del Bada aquest mercat d’hivern.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

2 responses to “FITXATGES D’HIVERN

 • lluis

  Per lo escoltat ahir per la ràdio i per les cròniques d’avui, l’estona que van jugar els dos jugadors fitxats nous va ser força positiva. Negredo va tenir la opció de marcar en una jugada de u contra u amb el porter, i Velillas va donar oxígen a la part final del partit quan les forces ja escasejaban. Esperem que Negredo aporti gol, que es el que fa falta al equip i Velillas ajudi al equip i marqui també, dons pel que es diu era el màxim golejador del Cerdanyola.

  • L'escapulat

   Sí, pel que jo he pogut llegir a tot arreu la seva entrada va donar aire a l’equip i es van moure bé a dalt. Crec que jugar amb un ‘9’ pur allibera molt Abraham i hauria de ser la tònica d’aquí a final de temporada. En qualsevol cas, són dues incorporacions de perfil baix que poden sortir bé o no. Temps al temps. Com a mínim, això sí, la directiva s’ha mogut a temps i ha pogut donar sortida a Tacón i portar dos jugadors que ens ajudin a dalt.

   Per cert, diumenge és vital anar al Centenari; ens hi juguem mitja lliga davant l’Ontinyent, un rival que vindrà a empatar i que si batem l’allunyem molt de la nostra lluita.