BADALONA 1 OLÍMPIC 2

Escapulats,

Comencen a sonar les alarmes al Centenari. El Badalona encadena la seva tercera derrota consecutiva després de perdre aquesta tarda per 1-2 contra l’Olímpic de Xàtiva, que s’ha endut els tres punts del Centenari sense fer res de l’altre món. Les xifres no enganyen: després de 7 jornades només hi ha dos equips que no coneixen la victòria al grup III de la 2ª Divisió B. Són el Levante B i el Badalona; últim i penúltim classificats, respectivament. Res és casualitat… Podem parlar ja de crisi? De resultats, sens dubte. De joc… també. Avui el Bada no ha fet un bon partit i han de canviar moltes coses en un futur immediat si no volem veure com els nervis i les urgències s’apoderen definitivament de la plantilla, la directiva i els aficionats. Aquests últims, de fet, porten molt de temps patint les actuacions mediocres de l’equip, a casa i a fora. El marge d’error ja és nul.

Després de l’última derrota a casa enfront del Baleares Piti Belmonte va comentar, en to de broma, que com a mínim s’havia trencat la ratxa d’empats. Ara, després de tres desfetes seguides, aquelles paraules sonen un pèl desafortunades. Esperem, pel bé de tots, que no li passin factura… Parlem del partit. El Bada ha sortit amb l’habitual esquema 4-2-3-1, amb Moha sol en punta i la permuta d’Abraham com a mitja punta i Tacón en banda esquerra. Cárdenas, al lateral esquerre, deixava lloc a Maestre a l’eix de la defensa, acompanyat per Castillo. Aquestes han estat les principals novetats en l’onze inicial, si bé no han estat canvis gaire afortunats a jutjar per la poca fluïdesa de l’equip, que amb prou feines ha xutat una vegada en tota la primera meitat (una pilotada d’Abraham que ni tan sols ha inquietat Francis). És veritat que els escapulats han sortit bé, lluitant molt cada pilota i amb l’afany de demostrar que hi havia ganes de fer les coses bé, però malauradament amb actitud no n’hi ha prou. A partir de la mitja hora els xativins han passat a dominar el joc i a portar el partit pel camí que els interessava a ells, i hi hem caigut de quatre grapes. El Badalona no ha sabut -o no ha pogut- revertir la situació i ha vist com els visitants començaven a tenir arribades de perill, com una volea de Belda que sortia un pam per damunt del travesser. Poc després ha arribat el gol d’Álex Vaquero aprofitant, des de la segona línea, una internada per banda dreta per rematar a plaer i batre Marcos per baix. Era el minut 34 i els de Piti Belmonte quedaven completament estabornits. Abans del descans, dues ocasions més dels socarrats, primer en un xut de falta de Vaquero que marxava fora per poc i, a les acaballes, amb una engaltada de Tortosa que aturava Marcos sense complicacions.

Sol i pluja a l’Avinguda de Navarra. Més llums que ombres, però, pel Bada…

(Foto: L’escapulat)

La segona part ha començat amb una declaració d’intencions de Piti Belmonte. Entraven Lolo per Puigdollers i Jordi Sánchez per un desassistit Moha, que a més havia vist una targeta groga en els compassos inicials per queixar-se a l’àrbitre. Les substitucions han tingut un efecte immediat i demolidor. El sevillà li ha donat un altre aire a l’equip, que ha passat a l’ofensiva descaradament i amb molta més claredat d’idees al mig del camp. El partit s’ha trencat, sí, però el Bada necessitava precisament això: un revulsiu. Si Lolo ha revolucionat la medul·lar, pel que fa a Jordi Sánchez ha sigut arribar i moldre, ja que al minut 5 de la represa ha marcat l’1-1 rematant amb el cap un rebot després d’una falta escorada al vèrtex esquerre i servida, precisament, per Lolo. Tot semblava indicar que el signe del partit estava a punt de canviar, però ens ha faltat consistència defensiva. Qui ho anava a dir… El matx era una anada i vinguda constant, una autèntica ruleta russa. Marcos ha salvat l’1-2 de Losquera al 53′, i quatre minuts després l’àrbitre ha xiulat un discutible fora de joc posicional de Jordi Sánchez quan Abraham ja encarava sol la porteria valenciana. La darrera ocasió escapulada l’ha tinguda Boniquet amb un potent xut amb cama esquerra que ha marxat per damunt del travesser. Tot se n’ha anat en orris poc després, al minut 70 quan, en una altra bona arribada per banda, aquest cop l’esquerra, Belda ha posat una centrada boníssima que Losquera, un autèntic malson durant tot el partit, ha rematat al segon pal lluny de l’abast de Marcos. Una autèntica gerra d’aigua freda. L’Olímpic es tornava a avançar al marcador quan el Badalona millor estava jugant, i aquest cop no ha tingut resposta local. De fet Sant Marcos ha salvat l’1-3 després d’una jugada personal de Nájera… El darrer quart d’hora el Bada ho ha intentat, amb molt més cor que cap, però res ha pogut evitar que volessin tres nous punts de l’Avinguda de Navarra.

Mala peça al teler. El projecte esportiu de Piti Belmonte pot començar a trontollar si no arriben els resultats en un futur pròxim, i és que el crèdit del nou tècnic comença a evaporar-se. Ja no hi ha excuses: s’ha de reaccionar ara mateix. El problema és que les presses sovint són males conselleres i ara Piti es veurà obligat a avantposar els punts al model de joc, la qual cosa no acostuma a ser un bon símptoma… En qualsevol cas, penso que cal estar al costat de l’equip i l’entrenador. La dinàmica -i les sensacions- no són gens bones, però a l’octubre ni es juguen play-offs ni es baixa a tercera. Ara bé, sí que es comencen a perfilar els objectius a què poden aspirar els equips. I ara mateix, el Badalona amb prou feines podria lluitar per salvar la categoria.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

31 responses to “BADALONA 1 OLÍMPIC 2

 • jony

  Aquí hay una cosa bien clara, y es que nos hemos adentrado en un vinculo vicioso muy negativo. Poco sacrificio de equipo, Piti belmonte se le veia callado y con una tranquilidad que asusta…
  Me hago cruces con el equipo que tenemos que estemos penúltimos y a un punto del colista… Lamentable.
  Hoy ya se ha notado los nervios en las graderías, cosa que entiendo. Después de 7 jornadas, nos encontramos con 4 puntos de 21 posibles.
  El juego a sido muy pobre, sin ideas, faltaba corazón y calidad. Los movimientos del equipo nefastos y una vez más, Marcos a dado la cara.
  No se que pensaréis señores, pero esto ya se está convirtiendo en un gran problema, y quizás el sistema de juego de Piti no funciona. Cada jornada que transcurre, tengo menos confianza en el,supongo como la mayoría de los aficionados, y eso el lo sabe.
  Creo que ha llegado la hora de tomar medidas al respecto, aun estamos a tiempo de evitar el desastre, ya que si nos hacemos los suecos, cuando querramos cambiar sea demasiado tarde

 • lluis

  Jo em vaig aburri moltíssim ahir al camp del Centenari. El Badalona no va saber, en cap moment, per on navegaba. Piti repetint la defensa que tant mal resultat va donar al camp del Ontinyent, només el canvi de Ferrón per Fran Grima que, pel que es veu té la culpa de tot, i seguint amb Cardenas, que jugant de central fa molt bona dupla amb Castillo, de lateral.
  Sergi Gómez, almenys ahir, no en va tocar ni una de bona, i Lázaro a la banqueta, Ferran Tacón encara no ha demostrat res, però continua jugant.
  Abraham fa uns quants partits que només es llença a terra per provocar la falta i més d’un cop no és ni falta.
  No sé però Piti , per a mi, no funciona, ell a la banqueta mirant el partit tot callat.
  Ho hi posem remei ho aquesta temporada com la pasada a patir per no baixar. Ja ho sé que estem al mes d’octubre, però jo ho veig així.
  Tant de bó m’hagi de menjar aquestes paraules.

 • juan antonio

  estoy contigo lluis piti no sabe que hacer para solucionar el problema,en vez de continuar con el once titular que estaba jugando bien ahora empiez a a hacer puebas que ademas no son buenas,estuve viendo nervios en los jugadores no se si os disteis cuenta que abrahan le dijo a moha que se callara en una jugada porque ya estaba amonestado y moha le dijo que se callara el y en la segunda parte abrahan se encaro con el publico de detras de la porteria,esto es el reflejo del equipo.cuando me dirigi al final del partido hacia mi vehiculo escuche aficionados nuevos(abonados)que decian que pena de tirar 50 euros.estamos los aficionados muy cabreados y si la directiva no hace algo lo pasaremos mal y eso que equipo habia para hacer play off este año.

 • jony

  Juan antonio, de acuerdo contigo. De hecho nos miró mal a nosostros a los betulians, solo por decirle que habia que sudar la camiseta… tenemos derecho a quejarnos, ya que la sintonía del equipo no va por buen camino. A Piti belmonte se le hace grande este club y hay que poner remedio de forma inmediata, estamos a tiempo de solucionar esto, ya que mas tarde quizás sea muy tarde

 • lluis

  Yo creo Jony que lo que lo que les estabais diciendo al final del partido estaba muy bien dicho, no era ningún insulto, al menos lo que yo oia era “Poner mas hu…., en el campo”. Yo lo aprové porque es lo que tienen que hacer y más Abraham que, en el partido, se pasa más tiempo en el suelo que de pie.

 • Badalona

  Lo que esta claro es que hacer no se puede seguir… y lo que se hace normalmente es cambiar al mister. Espero que dejemos de hacer el payaso como el año pasado… por cierto porque no se aprovechan mas a los juveniles que hay algunos que llevan mas de cinco goles

 • L'escapulat

  Doncs Déu n’hi dó com estan els ànims… La veritat és que entenc molt bé el que dieu tots i el fet és que em fa molta ràbia no només perquè penso que aquesta temporada tenim equip per a fer molt més sinó també perquè quan s’entra en aquesta mala dinàmica després, a la 2ª B, és molt difícil sortir-se’n.

  Doncs és l’hora de Piti Belmonte, ni més ni menys… ara veurem si és capaç de redreçar la situació d’un equip que ara mateix va a la deriva… no juguem a res i a sobre els jugadors es mostren, com bé heu dit, nerviosos i tensos. No n’hi ha per menys. I sí, el soci / aficionat del Bada té motius per estar emprenyat… portem dues temporades pèssimes al Centenari i això no s’aguanta per enlloc.

  Mala peça al teler, com ja vaig dir. Molts esperàvem la reacció de l’equip abans d’arribar a aquesta situació d’urgència. Ara ja tenim el sidral muntat.

  Això sí, estem a octubre i encara ens en podem sortir. Farà falta molt de compromís per part de la plantilla, confiança en el treball i, per què no dir-ho: pit i collons.

  Amunt Badalona !

 • lluis

  Ahir et vaig sentir a la tertúlia, bé a tú i a tots els tertulians evidenment, i em va agradar la tertúlia perque ahir si que va haber-hi caliu. Crec que en Valencia va donar amb la clau que s’han de fer els 46-50 punts per la salvació tal i com tenim l’equip ara. En Caballero ja el coneixem de totes les tertulies, dient que si el Badalona fa aquests punts és un fracàs que n’ha de fer de 60 cap amunt, no sé com pot dir això tenint 4 punts de 24 jugats i jugant com estem jugant amb l’equip trencat per tot arreu.
  I lo que diu en Valencia te tota la raó, diumenge al camp 4 gats, potser era pel temps que feia i ara ve el hivern amb fred i com l’equip continui així en el camp i aniràn 2 gats.

  • L'escapulat

   Gràcies lluis !

   Sí, crec que ara hi ha moltíssim debat (que sempre és sa) perquè tots estem preocupats amb la marxa de l’equip…

   Jo personalment si aquest equip “només” aconsegueix la salvació també ho consideraré un fracàs, però vaja, millor un fracàs que no pas una hecatombe… I és que ja hi ha més d’un i de dos que parlen de la Tercera Divisió…

   El tema afició és evident… i normal que es desencanti amb la mala imatge de l’equip a casa, que ve de lluny… Sens dubte la impressió que té la gent i les sensacions serien molt diferent si a casa com a mínim guanyessim i donéssim alguna alegria a la parròquia… aquest és un mal que ja va tenir l’equip de Cámara.

 • Badalona

  Lo que hace un club normal, con un entrenador normal es cuando hay una racha mala de resultados, jugar entre semana partidos amistosos para intentar canviar el sino del equipo. Se podrían hacer amistosos contra llefià, aguila, bufalà o equipos de tercera… y así vieran lo que es el futbol de verdad que es lo que hay en la segunda b; ya que alguno/s se creen que se debe jugar al toque, bonito pero sin luchar y así no se gana… o es que son demasido señoritos para jugar contra estos equipos. Creo que al equipo le pasa lo mismo que en la época francisco.

 • jony

  lluís, así fué tal cual he comentado.Cierto es que nosotros siempre insultamos sobretodo al portero rival, pero mas que nada para ponerle nervioso y desconcentrarlo. Nosotros, como todos los aficionados y socios del badalona amamos esta entidad y solo queremos lo mejor. Nos da rabia ver como este equipo que puede dar mucho más van a la deriva y no es justo para nosotros. Nos merecemos que se dejen la piel en el campo. Si pierden con dignidad no pasa nada, pero lo que se vio el domingo es indignante.

 • L'escapulat

  De totes maneres jony jo a banda del fet que sí que és veritat que Abraham massa pendent de l’àrbitre últimament, tampoc vaig veure cap jugador del Badalona amb falta d’actitud o indolència…

  Per a mi no van estar bé ni Puigdollers ni Maestre, però tampoc va ser una cosa escandalosa i no vam perdre per culpa seva… el que sí que em preocupa més per exemple és si es confirmen les enganxades entre Moha i Abraham… perquè quan surt el mal rotllo a la gespa, malament…

  PREGUNTA: Si es perd a València i a casa davant l’Alcoyano creieu que Piti podria saltar de la banqueta?

  • lluis

   Jo no crec que Piti salti de la banqueta, aquí entre que no som de fer fora els entrenadors i que no hi ha un euro a la Caixa, no crec que el fessin fora.

   • L'escapulat

    L’any de Manolo González hi va haver tres entrenadors (amb Bernardo Fuentes i Toni Llebaría) i no ens va anar gaire bé…

    Això sí, jo sóc partidari sempre de mantenir els entrenadors, perquè s’ha de creure en el projecte i deixar-los treballar !

 • Adri

  Sigo diciendo que nos falta centro del campo y hasta q no solucionemos este tema iremos por la misma senda de malos resultados

  • L'escapulat

   Doncs en un principi amb Lolo, Joaquim, Puigdollers, Lázaro i Sergi Gómez estaven força coberts tots els perfils… Jo no sé si és que en lloc del 4-2-3-1 potser hauríem de tenir més presència a la medul·lar… no ho sé, però a mi també m’ha donat la sensació de massa espai entre el mig del camp i la davantera / extrems.

   • lluis

    Jo crec que ja patim en la defensa amb Ferron que puja massa i després no torna, normal ja a la seva edat. Fran Grima està pagant els plats de la errada del At. baleares i del Ontinyent, i per mi és un bon lateral dret.
    La mitja amb Puchi, Lolo, Lázaro no em desagrada i no ho fa malament.
    Un altre problema que veig Abraham no baixa mai a cobrir al seu lateral, amb el que el lateral del seu costat li venen dos jugadors i li fan el dos contra un.
    Ferran Tacón a mi no m’ha agradat mai, i veig que continua igual.
    A veure si recupera Bermudo i jo feria la defensa de uns partits és a dir, Grima, Castillo, Cárdenas, Bermudo.
    I a Neeskens ¿què li pasa? i no habiem fitxat un lateral esquerra francés o italià?
    Mitg Camp per:Lolo,Puchi, Lázaro, Boni
    Davant:Abraham,Gallego.

    Per mi seria un 11 força competitiu com dius tú escapulat un 4-4-2

 • lluis

  Veig que ni Moha, ni Cárdenas ni Abraham van convocats demà a Valencia, segons la llista que posa la web del Badalona. Bermudo ja va convocat.

  • L'escapulat

   Doncs Déu n’hi dó amb els descartats…

   Els més avispats potser pensaran que en el cas d’Abraham i Moha és un càstig per les seves desavinences en el partit contra l’Olímpic… la veritat és que els dos van estar un pèl descentrats i això a Piti no deuria agradar-li gens… De fet, Moha ja va ser substituït a la mitja part.

   Per cert, Carracedo convocat. Atenció amb ell que és la nostra nova perla. Pel que ha deixat entreveure de moment: impressionant la projecció d’aquest nano.

 • lluis

  Bé un altre derrota dissabte al camp del Valencia Mestalla, i ya en van quatre de seguides. Segons la ràdio primera part aceptable, amb xut al travesser per part de Puchi, però segona part dolenta arrel del gon encaixat.
  Diumenge suposo que hi haurà ultimátum a Piti, la cosa no pot continuar així, hi ha de haber-hi un revulsiu. Crec jo que aquesta temporada sí o guanyem al Alcoyano o Piti ha d’anar al carrer.
  Aquest diumenge he anat a veure el juvenil al camp de la Damm, i victoria per 0-1, els del primer equip tindrian que agafar exemple de com juguen aquests nanos, de les ganes que hi posan.

 • jony

  lluís, totalmente de acuerdo contigo. Piti ya no da confianza. El equipo esta totalmente hundido y pese un cambio radical… señores si esto sigue así y lo digo claramente, nos vamos a tercera por méritos propios.
  Piti Belmonte le viene muy grande este proyecto, no es capaz de transmitir ni de dar ideas a un conjunto que se supone que tiene que estar en puestos de play offs y actualmente somos de lo peorcito de la categoria tanto a nivel de juego,compromiso e ideas.
  Supongo que la semana que viene es un ultimátum si o si. Esto no puede seguir así. Me siento mal, muy mal y tengo mucha impotencia ahora mismo. Ojalá hayan cambios pero ya.

 • L'escapulat

  Primer de tot, ànims a tots.

  Quarta derrota consecutiva del Bada, que ja està en caiguda lliure.
  Sembla mentida si tenim en compte l’equip que s’havia construït aquesta temporada, i la il·lusió que teníem entre tots.

  El proper diumenge, efectivament, ha de ser un ultimàtum per a Piti, però també per l’equip. És evident que el cap visible sempre és l’entrenador, i tampoc descobrirem ara la sopa d’all: quan les coses no funcionen, el primer cap que es talla és el de l’entrenador.
  Ara bé, no oblidem que els responsables últims del que està passant són els propis jugadors i que aquests no estan a l’alçada ara per ara.

  De moment podem parlar del que veiem… i no té gaire bona pinta. Estem empatats com a cuers de la lliga. Les coses han de canviar; s’ha de revertir aquesta dinàmica tan negativa perquè, si no, ho passarem malament per sortir del pou.

  Amunt Badalona.

 • Xavi

  La cosa pinta molt malament, però una de les coses que en sorpren és el pasotisme de piti belmonte, com per exemple dient que el favorit es el valencia, i que tenien molt a guanyar i poc a perdre?????.
  Com el cachondeo de que quan van perdre va dir que al menys havien trencat els empats….
  Aquest home te un gran equip, i el seu rendiment mireu el que es.
  Tenia grans esperanças amb piti, però s’ha trencat ja. 8 Jornades = 4 derrotes i 4 empats!!!

 • lluis

  De momento L’Hospi ja s’ha carregat a Martin Posse, no ha tingut mes paciència i ahir ja el va fer fora.
  ¿Serà Piti el proper en caure?.

 • jony

  El domingo es una gran final, es evidente. si no se gana la credibilidad de Piti se irá a un pozo y deberemos exigir la dimisión por parte de él. Los que amamos el cf badalona no podemos tolerar más esta situación, como sea hay que salir y ya

 • Badalona

  No entiendo porque no se le destituye ya, si en ocho partidos no se ha ganado ninguno… a que esperar… a que pasen mas semanas y la situación sea peor. O es que como que es amiguito del secretario técnico y de Candido Viana al igual que el resto de exjugadores blanco, casado, cámara… quieren seguir chupando del bote y les importa un pito si el equipo es colista o no…

  • Anònim

   al que dice llamarse badalona, te recuerdo que camara ya no esta, y que te centres en lo que le ocurre al badalona a dia de hoy.

 • lluis

  Ahir vaig escoltar la tèrtulia a la ràdio on hi havia el president del CF Badalona. Pel que va dir tenen total confiança amb el cos tècnic i amb els jugadors i que diuemenge, passi el que passi, Piti continuarà siguent el entrenador.
  Va dir que aquesta plantilla, tard o d’hora, ha de reaccionar i anar cap amunt.
  Jo només dic que val més que sigui d’hora que no pas tard, per què sino ja no hi serem a temps.

  • L'escapulat

   Per qui se l’hagi perdut, la tertúlia la podeu trobar penjada al blog, a dalt a la dreta, com sempre.

   [audio src="http://www.radiob.cat/podcasts/tertuliaesports/131014tertuliafutbol.mp3" /]

   El que hem de tenir clar sempre és que d’aquesta en sortirem si anem tots a una…

 • L'escapulat

  Per cert, com ja heu dit per aquí, demà a les 5 de la tarda hi ha un autèntic partidàs a l’Avinguda de Navarra. El juvenil rep el Barça amb l’oportunitat de col·locar-se com a líder de la Divisió d’Honor.

  Els que pugueu anar-hi segur que veureu un espectacle: el màxim nivell d’aquest esport que es pot veure en categoria juvenil. Animeu-vos-hi.