BADALONA 1 ONTINYENT 2

Escapulats,

Els homes d’Albert Cámara han saltat avui a la gespa del Centenari sabent que ja estaven salvats matemàticament, i això s’ha notat. No només en l’alineació, amb alguna novetat destacada, sinó sobretot, i més important, en l’actitud, la intenistat i les ganes. És comprensible, però també ho és que els socis i aficionats li demanem més a un equip que s’ha mostrat molt irregular al llarg de tota la temporada i que sens dubte no ha acabat de guanyar-se mai la confiança de la parròquia escapulada. Avui, un cop més, ens ha tocat veure la pitjor cara del Bada. Llàstima, perquè portàvem ja tres bons partits a casa, però ja sabeu que l’alegria dura poc a la casa del pobre…

Que un equip es jugava la vida i l’altre pràcticament res s’ha notat des del primer minut, amb un Badalona contemplatiu i un Ontinyent que mossegava i, sense especular el més mínim, buscava la porteria d’Álex Sánchez. Sí, heu sentit bé: avui no era Marcos el que defensava els nostres pals. Des del partit de Copa del Rei al camp del Llagostera (29 d’agost) que Marcos no s’asseia a la banqueta. Lamentablement, i encara que em sàpiga molt de greu dir-ho, avui hem notat força la seva absència. No es pot sentenciar un jugador per un mal partit -especialment en una posició tan complicada com la de porter- però avui l’Álex no ha tingut el seu millor dia. De fet, el primer gol de l’Ontinyent arriba arran d’una greu errada seva en la sortida de pilota: pressionat per un davanter rival, ha arriscat massa en el servei i la pilota ha rebotat en el jugador valencià per acabar als peus d’Hugo que, a mata-degolla i després de retallar davant Marcelo, ha rematat a plaer per posar el 0-1. Era el minut 32 i el gol arribava quan el Bada ja havia aconseguit contenir l’empemta inicial dels valencians. Abans d’això el guió hagués pogut canviar completament si tot just al minut 6 Pelegrí hagués transformat un clar penal comès sobre Abraham després d’una gran jugada personal del canari per banda esquerra. Jonathan, però, ha endevinat les intencions del central escapulat.

El cel s'ha anat ennuvolant mica en mica. Com el nostre joc...
(Foto: L'escapulat) 

A la segona meitat tot ha canviat radicalment quan Berna, al minut 55, ha vist la segona targeta groga. A partir d’aquest moment el domini del Badalona ha passat a ser encara més evident i el partit s’ha convertit en un atac-i-gol local, però sense encert. Cámara, que ja havia substituït un desafortunat Quintillà (avui titular) per Joan Grasa, ha apostat fort fent entrar Juanma per Gallardo, que havia començat el partit com a lateral esquerre. De fet, aquesta tarda hem pogut veure força novetats a l’alineació, amb Jordi Quintillà al mig del camp i Joaquín com a mitja punta. L’invent no ha sortit gaire bé perquè el primer ha estat molt desencertat en l’execució i a Joaquín li ha costat molt rebre la pilota en condicions. El mateix podem dir d’un Manolo Bueno que al 84′ a deixat el camp per l’entrada d’Albert Yagüe, que pràcticament no ha pogut entrar en joc. L’Albert ha sortit al camp ja amb l’1-1 al marcador, un empat que ha arribat en la sortida d’un còrner rematat esplèndidament per Xavi Muñoz al primer pal. Era el minut 74 i tot feia pensar que el Badalona remuntaria el marcador o, com a mínim, que a l’Ontinyent se li faria llarguíssim el darrer quart d’hora de joc. El que ha passat és que, en una nova badada defensiva després d’un servei de banda, amb refús defectuós de Marcelo inclòs, Kikín s’ha trobat amb la pilota dins l’àrea i ha batut Álex amb un xut ras en què el nostre porter potser hauria pogut fer alguna cosa més… En definitiva, un epíleg horrible a un partit ja de per sí destrempat des del començament.

És molt més important del que sembla acabar bé la temporada, especialment perquè ara vénen dos partits davant rivals que s’estan jugant el playoff i que aniran a per totes. No és el mateix acabar la temporada dignament que amb tres derrotes consecutives. Per la classificació, pels aficionats i pel club. Tenint en compte que el Badalona pot erigir-se en jutge de la lliga a la part alta i que segurament no ens faltaran motivacions externes (ja ens entenem…), no estaria malament que l’equip s’acomiadés dels patits seguidors escapulats amb una bona imatge i el més amunt possible a la lliga.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

10 responses to “BADALONA 1 ONTINYENT 2

 • L'escapulat

  Per cert, pels que preguntàveu la setmana passada per l’incident entre Marc Sellarès i Felipe Martínez, a la secció “Recull de Premsa” he deixat un enllaç sobre l’anàlisi que en fan al web futbolcatalunya.com.
  Molt interessant !

  Del partit d’avui millor no en parlem gaire…

 • lluis

  Penós partit del badalona ahir. Sense ganes,sense motivació. Però jo pregunto una cosa ¿La temporada vinent jugarem a Segona B? Per lo que tinc entés som un dels equips que estem a la llista de “morosos” de la Seguretat Social.

 • jony

  pues si es asi, por lo que leido, lo tenemos francamente mal… y despues de toda la lucha que llevamos que sion mas desaparezcamos seria una autentica llastima y decepcion, yo espero que haiga soluciones y no ocurre nada grave, en fin… pocas cosas se puede decir mas…

 • lluis

  Crec que també Galicia està en el punt de mira.

 • L'escapulat

  Derrota 3-1 a Xàtiva.

  Espero que el proper diumenge acabem la temporada amb dignitat i donem guerra davant l’Huracán, que s’estarà jugant la primera plaça. Suposo que tindrem una “motivació extra” des de L’Hospitalet, però les ganes dels jugadors de donar una última bona actuació davant el públic hauria de ser motivació suficient…

  Us animaria a tots a acomiadar l’equip el proper diumenge a les 6 de la tarda per tancar una temporada difícil…

  Amunt Badalona !

 • lluis

  Avui per TVB han dit que el Badalona ha arribat a un accord amb el davanter del juvenil d’aquesta temporada, Jordi, que ja va debutar al camp del Olimpic, per la temporada vinent. De moment comencem a fer bé les coses. Jo l’he vist jugar amb el juvenil i és un jugador lluitador i que té gol.

  • L'escapulat

   Molt bona notícia Lluís.

   A veure si per fi podem començar a gaudir de debò dels Marianos, Gerards i Marcelos…

   Per cert, creieu que la continuïtat de l’Albert Cámara depen, en major o menor grau, del resultat del diumenge davant l’Huracán?

 • lluis

  Jo crec que no, la continuïtat de Cámara o no crec que ja deu està presa en el conjunt global de la temporada. No crec ara que, per un partit se la jugui. Crec que, durant la temporada, ya ha estat a la corda fluixa en molts partits.
  Ell, al cap i a la fi, ens agradi o no, ha fet el que li van demanar, deixar al equip a Segona B.
  Que consti que la temporada que ha fet Cámara a mi no m’ha agradat i crec que no tindria que continuar, ni ell ni tot el cos tècnic, començant pel secretari tècnic.

 • L'escapulat

  Jo també penso que la decisió està presa, però de la mateixa manera crec que les sensacions amb què s’acabi la temporada seran molt importants.

  Jo tampoc tindria clar si seguiria amb Cámara com a primer entrenador; potser el veig una mica verd, però pel que fa a la secretaria tècnica no tinc dubtes respecte Manolo Gómez…