BADALONA 0 ORIHUELA 0

Escapulats,

Patirem. El Badalona no arriba a l’aprovat en el primer examen seriós que li planteja la temporada: un doble enfrontament, en 10 dies, contra l’Orihuela, un rival que fa mesos miràvem amb prismàtics i que ara, malauradament, seguim de prop pel retrovisor. El conjunt alacantí, casualment, és qui ocupa l’última plaça de descens, i es troba a 6 punts nostres (amb el gol average a favor). Ara bé, la situació s’agreuja si tenim en compte que aquest cap de setmana som l’equip que descansa i, per tant, no sumarem cap punt. O sigui, que si el panorama ja no és gaire esperançador a dia d’avui, encara ho pot ser menys el dilluns si els equips que tenim per sota han tingut bons resultats… A més, les dues properes jornades rebem a casa dos ossos: el Nàstic i el Vila-Real B. Més val que ens ho prenguem amb calma.

El partit d’avui ha seguit la tònica dels darrers “espectacles” al Centenari; és a dir, ambient gèlid a les graderies (tot i que jo, personalment, esperava que ho fos més, tenint en compte el dia i l’hora) i futbol pobre, molt pobre. De fet, el Bada no ha xutat ni un sol cop entre els tres pals (!), i els de Nino Lema només una vegada i en un xut molt innocent al minut 85… Seria injust dir, però, que els nostres no ho han intentat. Es notava que els jugadors tenien ganes de reivindicar-se damunt la gespa i, certament, a diferència del dia del Mestalla, la circulació de pilota al mig del camp ha estat una mica més fluida (res de l’altre món), i els nous fitxatges han deixat entreveure que sí que poden aportar coses interessants. Jerson ha estat titular i s’ha mostrat força segur al llarg de tot el partit: per a mi el més destacat de les incorporacions a més d’Abraham, que al 53′ ha entrat per un desdibuixat Robert. A la segona meitat la major part del perill escapulat ha vingut per banda esquerra obra d’aquest habilidós jugador. Quintillà (que substituïa Joaquim al 61′) ha passat una mica més desapercebut, sens dubte més que l‘Albert Yagüe que, amb tota la mala sort del món, ha vist una rigorosa segona groga per unes mans involuntàries i ha hagut de marxar cap al vestidor abans d’hora… En general, però, bona nota als fitxatges del mercat d’hivern.


A la segona part el Bada ha merescut marcar
(Foto: L'escapulat)


Si a la primera meitat l’Orihuela ha tingut alguna aproximació, a la segona hem dominat per complet la pilota i les arribades a porteria, però sense concretar. Només un xut desviadíssim de Gabri i una rematada de cap de Manolo Bueno han trencat la monotonia general… un balanç massa pobre per un equip que juga a casa contra el quart per la cua. El conjunt d’Albert Cámara fa vuit jornades que no guanya i això comença a pesar, i molt. Sense donar corda als alarmistes, no podem amagar que fa quasi 400 minuts que no marquem… Fa unes setmanes dèiem que la situació no era dramàtica. Doncs bé, a dia d’avui tampoc no ho acaba de ser (sobretot perquè els de baix sumen molt poc), però la dinàmica no ens permet pensar en positiu. El club s’ha mogut bé al mercat d’hivern per renovar la plantilla, però si les coses segueixen així potser també farà moviments per renovar la banqueta. Veieu possible la sortida de l’entrenador? Els resultats cada cop l’avalen menys. A l’afició, com sempre, ens toca animar més i criticar menys.

AMUNT BADALONA


Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

10 responses to “BADALONA 0 ORIHUELA 0

 • jony

  Optaria por cambiar a camara, siento decirlo,pero no tiene ni idea de entrenador, sustituye a manolo bueno por yague, el tio que mas luchaba en el campo con diferencia, tendria que. A ver sustituido a gabri,que no es malo, es lo siguiente, una autentica verguenza. Desde nuestra postura betulians pedimos la cabeza de camara ya que nos desemboca a tercera por la via rapida. Los fichajes como bien dices escapulats parecen buenos y muy mala suerte tuvo yague, espero que el club actue antes de que sea tarde

 • lluis

  No vaig ser el partit per qüestió de feina pero per la RCB van dir que no donavan la roda de premsa de Camara perque estaba reunit amb la directiva a dintre dels vestidors. ¿Ha trascendit alguna cosa de la reunió?
  Per el que diu el jony l’any pasat també volian fer fora a Manolo Márquez pels mals resultats, i al cap de dues setmanes estaban cridant el seu nom encoratjan-l’ho.

 • jony

  Lluis, la situacio no es la mateixa, camara no estan fent les coses be i es mes que evident. El resultats i sobretot el joc no es digne de un badalona. Anar al centenari es anar a pasar fred en tots els sentits, i crec que la substitucio del entrenament ara mateix es imprescindible pero poder intentar fer un cambi en el equip. La situacio no es gens bona i anem al cami de la tercera. Es cert, l any passsat ens queixaben de manolo marquez i vam anar als play offs, pot ser amb les nostres queixes a manolo marquez li va anar be per espavilar. Pero aquesta vegada es molt diferent i crec que tothom ho sabem

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo no canviaria l’entrenador, quan tot just acaban d’arribar els reforços que podrien ajudar l’equip. La dinàmica actual és molt dolenta, però amb una victòria tot podria canviar. I tampoc sé si econòmicament ens ho podem permetre. A part de que seria una llàstima que en Càmara acabés la seva relació amb el Badalona per la porta del darrera, jo no oblido que els seus gols contra el Villarreal van ser els que ens van portar a Segona B.

 • lluis

  Jo no crec que la culpa sigui tota de Camara. ¿Heu mirat la plantilla que té? ¿Tenen suficient categoría per jugar a segona B? Jo crec que n’hi ha bastants que no i que la persona que ha fitxat, i que ha tornat al Badalona aquesta temporada s’hi ha lluit com temporades pasades.

 • L'escapulat

  Tenim una situació complicada…

  A veure si puc resumir una mica el què jo penso…

  a) La plantilla del Bada -fins i tot abans dels fitxatges- és per estar mes amunt del que estem ara. I per jugar millor del que ho hem fet fins ara. Sens dubte.

  b) A mi t’ampoc m’està agradant gaire com ha portat l’equip l’Albert. De totes maneres, això és una dictadura dels resultats, i aquests encara són pitjors que el joc. Si no hi ha un canvi radical, no crec que acabi la temporada… A mi també em sabria greu, Vila-Rebollo-Pepín, però si el millor pel club és que marxi, haurà de marxar. El Bada està per sobre de qualsevol nom, fins i tot el d’Albert Cámara.

  c) Crec que la situació d’aquesta temporada és diferent a la de l’any passat. A Manolo Márquez se’l va xiular el partit a casa contra el Mestalla però els resultats i, sobretot, el joc, no eren ni de bon tros tan dolents com els d’aquest any.

  d) Penso que s’ha fitxat bé. Els propers dos partits a casa, vs. Nàstic i Villarreal B, seran decisius. Tot el que sigui sumar menys de 4 punts crec que li costarà el càrrec a l’Albert.

  A creuar els dits perquè aquest cap de setmana no sumin els de dalt…

  AMUNT BADALONA !!!

 • L'escapulat

  Com heu vist el Bada, avui?

  A mi em deixa una sensació agredolça. A la primera meitat el Bada no m’ha convençut gaire, crec que el Nàstic ha estat superior i nosaltres tot just ens hem trobat un gol quasi sense voler.
  A la segona part, en canvi, ja sigui per mèrit nostre o demèrit dels tarragonins, he vist un equip molt més endollat i, de fet, hem merescut guanyar. Ara bé, seguim negats de cara al gol, perquè amb les ocasions que hem tingut, que només haguem marcat de penal… Déu n’hi do.

  Per cert, m’han agradat Bueno i Abraham. Què me’n dieu?

 • lluis

  Jo he vist el mateix partit que tú. Una primera part no gaire bona del Badalona, i això del gol sense voler, també ens en han anulat un gol totalment legal, el de Borja, dons si no és gol, és penal dons el defensa l’estaba agafant.
  A la segona part el Badalona l’hi ha posat moltes ganes i això ha fet que el equip rotlles molt més, però com dius falta gol, com tota la temporada està pasant, molt bé Bueno, Abraham i també m’ha agradat Sergio Cortés els minuts que ha tingut.
  Per cert Jordi Quintillà va fer uns bons minuts el dia del Oriola i avui l’he vist escalfar i després no estaba a la banqueta, Joaquím ni convocat, i en canvi un home que ja s’ha vist que no té lloc al equip ni per estar de suplent, Juanma, estaba a la banqueta.
  També m’ha surprés molt la suplència de Ferrón.
  Per un altre costat. àrbitre molt dolent i donar un cero molt gran als “seguidors” del Nàstic. Horroròs comportament.

 • L'escapulat

  M’ha agradat molt l’equip avui. Per fi una victòria i per fi jugant bé, i davant d’un equip que no és cap Maria. Ara toca puntuar a L’Hospitalet i guanyar el Binissalem a casa. Si ho aconseguim, el tram final de la temporada pot començar a ser més relaxat…

  Com ho heu vist tot plegat?

 • Anònim

  Bon partit del Badalona. Crec que Camara va treure, per fi, una alineació força coherent. Els dos extrems molte bé, Abraham i Sergi Cortés, i bé Albert Yagüe. Excel.lent Manolo Bueno, quin tram de temporada està fent. Jo crec que al mitg del camp falta un organitzador, que pot ser Quintillà, molt bons minuts els que va jugar.
  Jo crec que serà força difícil puntuar a Hospitalet, el que em de guanyar si o si és al Binissalem.