BADALONA 1 CONSTÀNCIA 1

Escapulats,

Llàstima. A ningú li agrada trencar una bona ratxa de victòries, però tard o d’hora ha d’arribar el moment i més encara en una categoria com la 2ª B, en què sumar 9 punts seguits és molt complicat, sobretot si tenim en compte la increïble igualtat que impera aquest any al nostre Grup III. Evidentment, encara és menys agradable que el final d’aquesta bona dinàmica arribi a casa, en un partit fluixet (de nou) i davant d’un rival (a priori) assequible. L’empat d’avui, però, no és un mal resultat a jutjar pel que hem vist damunt la gespa…

…i és que el Constància, un dels equips que pressumiblement lluitarà per no baixar a Tercera, ha donat una molt bona imatge, diametralment oposada al que ens tenen acostumats els conjunts de la zona baixa quan vénen al Centenari. Els d’Inca han tingut més ocasions que nosaltres i sens dubte més claredat a partir dels 3/4 de camp. En aquest sentit podem dir que les absències de Joaquim, Sergio Cortés i Juanma s’han notat més del que seria desitjable pel que fa a la profunditat del nostre joc. Si bé no hem patit excessivament durant els primers 45 minuts, nosaltres mateixos tampoc hem estat capaços de generar res interessant a banda d’algunes pilotes penjades a l’àrea. Un balanç molt pobre per un equip que venia de fer 7 gols en els darrers 3 partits. Crec que en aquest apartat cal considerar dos elements: en primer lloc, la línia atacant que presentàvem avui, amb Grasa com a davanter centre i Gabri despenjat a banda esquerra. En la meva opinió aquest esquema no ha sigut gens efectiu i pràcticament ha anul·lat l’intens treball que sempre fa Gabri aguantant la pilota a dalt i molestant la sortida de pilota dels centrals. Marc Grasa és un jugador que m’encanta, però penso que ens és molt més útil arribant des de segona línia. En qualsevol cas, més que la presència de Grasa el que ha sobtat ha estat la poca participació d’en Gabri al davant. Tot el contrari que Méndez Canario, que avui ha sigut potser el millor jugador escapulat. A banda del gol (una autèntica obra d’art al minut 63′) ha estat pràcticament l’únic que ha dinamitzat la circulació de la pilota, buscant sempre sorpendre amb alguna passada o acció diferent. A més, l’ocasió més clara del partit ha estat a les seves botes, però Gaspar ha enviava a còrner el seu xut després d’un molt bon regat dins l’àrea. El segon aspecte que volia comentar és la inoperància de la nostra medul·lar per fer futbol d’atac. La dupla Xavi Muñoz-Javi Moreno no ha estat especialment brillant aquest matí, i en més d’una ocasió s’han sentit crits a la graderia recriminant-los certa lentitud a l’hora de fer la passada… Més enllà d’això, Marcos ha tornat a salvar un gol després d’un llançament de falta de Fullana que anava a l’escaire (70′) i a pesar que la segona meitat ha estat molt més animada que la primera (força ensopida), en cap moment ha donat la sensació que els 3 punts estaven lligats. Aquest mal presagi s’ha confirmat poc després, al minut 75 quan, de resultes d’una altra bona combinació mallorquina, l’exescapulat Cristian posava l’1-1 al marcador i, per què no dir-ho, feia justícia als mèrits dels dos equips. Maleïda justícia, això sí.


El gol de Canario, una rosca que ha entrat per tot l'escaire
(Foto: Fede Agripa)
 

Amb aquest empat perdem una petita oportunitat per acostar-nos a la zona de privilegi de la classificació. Dic “petita oportunitat” perquè no oblidem que aquesta temporada les quatre primeres places aniran molt cares. Tampoc hem d’oblidar d’on venim… El més important ara per ara és que sumem quatre jornades consecutives sense perdre i havent encaixat tan sols 2 gols. Li queden dos partits al 2012: diumenge que ve a Ontinyent i el del dissabte dia 22, quan acomiadarem l’any al Centenari a les 16.30h contra l’Olímpic de Xàtiva. És un horari poc habitual, però el partidàs s’ho val i a més servirà per encetar les festes nadalenques. Esperem que amb un Badalona que encara segueixi invicte. Si és així, potser al gener podrem escriure una carta una mica més ambiciosa als reis mags. Ara, però, a pensar en l’Ontinyent.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “BADALONA 1 CONSTÀNCIA 1

 • Federico Agripa

  La verdad que no jugamos nada bien y el gol de Canario fue de otro partido.
  Lo que aun no entiendo que cobro el línea en el gol de Gallardo, dado que no veo offside ni falta de alguien.
  Ahora los próximos partidos son difíciles, pero en lo personal creo que el equipo no sufrirá para salvar la categoría.

 • lluis

  Ahir el matí el Constància em va semblar un equip semblant al Denia d’altres temporades rocós, dur, això si força ben plantat al camp. El Badalona no va ser el Badalona dels últims partits, vaig trobar a faltar a Joaquím al centre del camp tot i que Canario va fer un molt bon partit, però Xavi Muñoz i Javi Moreno són jugadors destructius i no constructius crec que això ens va pasar factura.
  Una altra cosa que no em va agradar va ser la posició de Gabri a banda esquerra, vem perdre molt del seu potencial,és un jugador, pel que he vist, que ha de jugar al centre, Joan Grasa ahir no va ser el jugador d’altres partits.
  També sha de destacar la nefasta actuació arbitral, deixant repartir força al equip de Mallorca i deixant a aquests perdre el temps de forma descarada. Vull veure el gol per la tele perque en el camp encara haig de veure perque el va anul.lar, i vull veure la caiguda de Canario dintre el area que liva costar una tarja groga que en el camp a mi em va sembla penal.

 • lluis

  Obro un altre comentari per explicar la poca educació del ex-jugador escapulat Cristian. A una falta que van fer, ara no recordo si un equip o l’altre, va comenzar a insultar a un jugador del Badalona, no recordo qui era, perdoneu, jo a Cristian no l’havia reconegut va ser en aquell moment que el vaig reconeixer. El públic evidenmen es va posar amb ell, ell a partir d’aquell moment es va posar amb el públic posant-se la mà a les seves parts, insultant al públic que estava darrera les banquetes, xutant una pilota cap allà quan anava a comenzar la segona part, saludant cap allà quan va fer el gol, desafiant a espectadors al carrer per quan acabés el partit quan hi va haber-hi la trifulca a la banqueta.
  Imatge penosa de un jugador que va està aqui cobrant del Badalona una temporada.

 • lluis

  Diumenge a les 17.00 Ontinyent-Badalona per Esport3

 • L'escapulat

  Més d’una persona em confirma el que dius, Lluis; l’actitud d’en Cristian va ser lamentable, faltant als espectadors i fins i tot retant algun d’ells a trobar-se fora de l’estadi… en fi, molt trist tot plegat, tractant-se d’un jugador que va passar per aquí i que va estar a sou del club.

  Molt bona notícia que, per fi, puguem veure algun partit del Badalona per la tele, encara que sigui en un camp on pressumiblement no es veurà un gran futbol. És una llàstima que aquest any el pressupost de TVC no dongui pels partits de 2ª B i ens hàgim de conformar amb els que fan per Canal 9. En qualsevol cas, una excel·lent notícia per la tarda de diumenge.

  Per cert, ja he penjat la tertúlia d’ahir a RCB, on vam parlar de tot una mica.

 • Bardock

  Hola una pregunta habla abono de mitad de temporada?
  Saludos

 • Adri

  BON ANY NOU A TOTS. VISCA EL BADA !!!

 • lluis

  En el mercat d’hivern el Badalona ha incorporat com a cedit a un jugador del Barça B, Jordi Quintillà. Segons Albert Camara un jugador amb un bon xut, i és un mitgcampista amb arribada.Només té 19 anys però.
  I diu Camara que també esperen la incorporació de un davanter.

 • L'escapulat

  Dimecres podré anar al Centenari; espero poder fer-me una idea de com anirà la resta de la temporada i si hem de patir o no.

  Si el Bada perd (Déu no ho vulgui), potser veiem moviment…

  Esperem que les noves incorporacions ajudin i, sobretot, aportin gol al Bada.

  I a veure si aquest cap de setmana que no juguem els rivals que tenim per sota no puntuen !