BADALONA 1 LEVANTE B 1

Escapulats,

Empat in extremis davant del filial granota. En un partit marcat notablement per la pèssima actuació de l’àrbitre, el navarrès Leo Ollo, un gol de Robert al temps afegit rescata un puntet que, de moment, ens serveix per mantenir-nos fora de la zona de descens. El Badalona encadena ja tres partits consecutius sense marcar, sumant 2 punts de 9 possibles. La imatge de l’equip ha tornat a ser força pobra, especialment en atac. Ens costa horrors trenar jugades ofensives i, a més, en defensa l’equip tampoc no es mostra gaire segur. Marcos, altra vegada, ha tornat a ser el millor i ha hagut de salvar els mobles en més d’una ocasió.

El partit no va ser tan dolent com el de fa quinze dies contra el Mallorca B, però entre l’espessor dels escapulats i la fredor de la graderia (meteorològica però també ambiental) les sensacions no van ser pas gaire millors. L’equip encara està buscant la seva identitat, i de moment sembla que no se’n surt. Hi ha treball, hi ha ganes, pèrò sigui com sigui les coses no surten bé. Els problemes del Bada són més evidents a la davantera (com ha vingut sent els darrers anys) però no són els únics. De fet, personalment crec que la principal rèmora que arrosseguem és en la zona de creació. A la defensa, tot sigui dit, tampoc ens hi estem lluint, però les característiques de la categoria i un porteràs com Marcos ho compensen. Ara per ara estem amb 7 gols marcats en 12 jornades, un registre paupèrrim. Si això li afegim que, a diferència d’altres temporades, encaixem més gols dels que marquem (10 gols en contra, per un balanç de -3), és normal que ens hàgim de buscar a la part baixa de la classificació. Que aquesta dada no és justa ni rellevant a aquestes alçades de lliga? Veurem. Jo penso que no, però s’ha de fer autocrítica i admetre que, en aquest últim mes, (exceptuant el viatge a Binissalem) hem vist un Badalona incòmode, que o bé genera poc futbol o bé el que genera no el sap traduir en gols.

Ahir ens visitava el Levante B, un rival que duia cinc victòries consecutives  i que arribava en zona de play-off.  No era precisament un caramel, i encara menys si tenim en compte el condicionant arbitral. L’afició escapulada ja està acostumada a què els col·legiats es prenguin la seva visita al Centenari com un exercici per prendre protagonisme, tot i que ahir a la tarda Leo Ollo va demostrar estar especialment motivat per a fer-se notar. Tot just s’havien jugat 25 segons quan, després d’una caiguda exagerada d’un llevantinista que jugava d’esquenes a la nostra àrea, l’àrbitre navarrès assenyalava penal. Andy el transformava per situar un 0-1 que duraria ben bé noranta minuts, fins que al 91′, Robert, després d’un còrner embullat, posés la igualada quan ja pocs creien en l’empat.


L'àrbitre no va acontentar ningú.
(Foto: Fede Agripa)

Aquest penal en contra va condicionar moltíssim tota la primera meitat, en què el Bada va anar a remolc dels granota tota l’estona. Els visitants haurien pogut sentenciar després que Roger, tot sol dins l’àrea (i en una acció que semblava un fora de joc claríssim)  veiés com Marcos li endevinava les intencions i evitava el 0-2. Per part del Badalona poca cosa, per no dir res; tot just una jugada d’estratègia que Pelegrí no aprofitava per poc i una centrada-xut de Bayón que marxava alta per centímetres. Per acabar-ho d’adobar, Javi Moreno tornava a lesionar-se i havia de ser substituït per Canario al minut 27.

A la segona part, en canvi, els nostres van reaccionar i mica en mica anaven empenyent el Levante cap enrere. Gabri, Canario i Juanma (que havia entrat per un desdibuixat Bayón al 55′) eren els escapulats que més ho provaven, tot i que sense encert. En canvi, els valencians esperaven la seva oportunitats atrinxerant-se al darrere i sortint ràpid a la contra. Així podrien haver arribat dos gols cantats en sengles ocasions de Roger, però Marcos, en tots dos casos, va respondre brillantment amb dues intervencions salvadores. Al final, i quan ja tot semblava perdut, un còrner mal defensat pels visitants permetia a Robert enviar la pilota al fons de la xarxa i evitar la segona derrota de la temporada a casa. El gol arribava més per cor que per cap, més per ganes i lluita que per joc, però compta igual.

Ara mateix el Badalona és un equip amb dificultats que necessita anar sumant com sigui i, sobretot, no caure en la dinàmica perillosa de la zona baixa de la taula, de la qual n’és molt difícil sortir. D’aqui sis dies visitem Múrcia contra un Yeclano que només ha guanyat un partit i ha encaixat 19 gols. Sumar els tres punts seria balsàmic. No fer-ho podria començar a ser preocupant. Confiem en la reacció de l’equip.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

21 responses to “BADALONA 1 LEVANTE B 1

 • L'escapulat

  Avui seré a la tertúlia de Ràdio Ciutat de Badalona.

  Recordeu que cada dilluns de 10 a 11 de la nit hi ha la tertúlia radiofònica sobre el CF Badalona a RCB (94.4 de la FM).

  Si hi ha algun tema que vulgueu que posi sobre la taula en nom vostre, feu-m’ho saber per aquí i ho comentaré en antena. Hi vaig un cop al mes.

  És un nou mètode que m’agradaria provar i que fomenta la participació de tots vosaltres a la tertúlia, ja que sovint sempre acaba trucant-hi la mateixa gent. Cada cop que vagi a la ràdio us ho faré saber i així em traslladeu els vostres dubtes i impressions. No ho dubteu i escriviu-ho aquí !

  Si no la podeu escoltar en directe els dilluns, jo mateix poso el link en aquest blog (a dalt a la dreta) tant bon punt els companys de RCB la pengen a internet (normalment el dimecres).

  Vinga, animeu-vos-hi, que pot ser interessant !

  Amunt Badalona !

 • lluis

  En el partit d’ahir vaig veure, una defensa molt toba, on estaba Marcelo? el partit que va jugar ho va fer força bé pero Camara s’ha quedat amb Pelegrí, que no és ni de bon troç el de l’any pasat i amb Gallardo, que per mi és molt fluixet. Ferron en la linia de sempre i l’altre lateral, Bermudo també fluixet.
  En el centre del camp el que em va agradar ahir va ser Canario, a veure si es posa bé fisicament i pot ser un bon jugador pel equip. I a la davantera molt malament, Bueno com sempre, Robert, tot el joc va per la seva banda i sempre fa la mateixa jugada, a mi personalment no m’agrada aquest jugador, Gabri com sempre molt lluitador però molt sol.Bayón no va aportar res, al igual que Juanma. On és Sergi Cortés? On és Joan Grasa?
  A la roda de premsa va dir que perque els jugadors posin mala cara perque no jugan no jugaran, sino que han de estar alegres per poder jugar. Jo crec que Joan Grasa ha demostrat que pot jugar, però el fa jugar a contagotes.
  Camara,em dona la sensació que va una mica perdut.

  • L'escapulat

   Lluis, estic d’acord amb tu en el tema defensa… estem força fluixos al darrere, i així ho he dit sempre alt i clar.
   Jo també prefereixo, vist el que he vist, Marcelo en lloc de Gallardo, però el míster decideix… A Gabri també el veig molt sol, tot i que és admirable com brega per rebre pilotes i intentar obrir a bandes… Robert també el veig bé i és veritat que a Grasa i a Sergio se’ls treu en comptagotes quan podrien aportar molt més, sota el meu punt de vista.

   Crec que ets una mica massa dur amb Bayón… si una cosa li retrec és que aguanta massa la pilota, però a mi m’agrada.

   Deixem temps a jugadors i cos tècnic. Ànims, que tot just acabem octubre!

 • L'escapulat

  Gran victòria avui en un camp gens fàcil.

  S’ha vist un bon Badalona que, a pesar que no ha dominat clarament, sí que ha generat ocasions de gol, que és una de les majors preocupacions ara mateix.

  Diumenge que ve ocasió perfecta per sumar 6 punts seguits i començar a mirar les coses amb més optimisme.

  Amunt Badalona !

 • lluis

  La meva pregunta és ¿aquesta temporada no hi ha el canvi d’horari dels partits a les 12 coincidint amb el canvi d’hora? Jo crec que si seguim jugant a les 5 de la tarda i apreta el fred i tal com va el equip, el camp serem 4 i el cabo.

  • L'escapulat

   La intenció de la directiva és mantenir l’horari de les 17h tota la temporada, a excepció de quan juguem contra els equips balears que, per llei, estem obligats a fer-ho a les 12.

   Doncs jo prefereixo a les 17h, és l’horari clàssic del futbol i així no m’he de preocupar si el dia abans vull sortir de farra…
   Qui vulgui veure el Bada hi anirà plogui, nevi o hi hagi calamarsada…

   Per cert, el resum del Yeclano-Bada per part dels companys de BadalonAprop:

 • lluis

  Tu deus ser jove,i clar vols anar de farra el dissabte a la nit com hem fet tots, però la gent que ja té una edat, com per exemple els jubilats, poder si fa molt de fred, prefereixen quedaser a casa, tal i com va ara l’equip. A més si coincideix com aquesta setmana amb el partit del barça poder hi ha gent que prefereix, com he sentit ja alguns al camp del badalona, veure el barça que anar al camp del badalona.Jo per més que pugui aniré a veure al badalona.

  • L'escapulat

   Home, no és només un tema de sortir de farra, sinó de tradició. O no són els més grans els que sempre recorden lo de “el futbol a les 5…”?

   Crec que jugar pel matí és pels equips de regional i amateur, a 2ª B està prou bé jugar a les 5.

   Qui vulgui veure el Barça en lloc del Badalona està en el seu dret, pero aquesta excusa no em val, perquè si juguem pel matí tindrem la qüestió del Joventut, així que… A més Lluis pensa que la majoria de partits del Barça no es juguen ni molt menys els diumenges a la tarda, són més aviat una excepció.
   L’important és que, sigui a l’hora que sigui, es jugui bé, cosa que aquest any no està passant…

   • lluis

    Ara et diré ho que deia molta gent diumenge avanç de comenzar el partit: ” Per venir a veure això que veurem ara, que serà per aburrirnos, hagués preferit quedarme a casa a veure el Barça”. I molta gent a la mitja part s’en va anar a veure el Barça.
    A més com els partits continuin siguent com el que vem veure diumenge per part dels dos equips, la gent, jo no eh, s’ho pensarà molt per anar a veure el Badalona, perque va ser un partit dolent per part de tots dos equips.

 • lluis

  Diumenge a les 12,00 pel que estigui interesat, pel canal Barça donen el nostre juvenil. Crec que pot ser un bon partit donada la gran temporada que està fent el equip. Ara pensem que el Barça és el lider de la calssificació.

 • jony

  El partido que visto ante el prat es ya de lo mas lamentable,un equipo sin espiritu de sacrificio, dandolo todo los mismos de siempre,los demas parece ser que estan de vacaciones aqui en un badalona dando un poco igual la situacion. Un entrenador que parece ser que no sabe muy bien hacer los cambios…cambiar robert por sergio cortes cuando deberia haber camboado a juanma?cambias un chaval que lo da todo y dejas al campo a un tal juanma que va de messi y solo pierde balones. Un entrenador que parece ser no sabe guiar un equipo o no poner las pilas. Creo que estamos en un grave problema, la aficion tenemos que hacerle ver el enfado que tenemos porque es un verguenza, creo que no es excusa el presupuesto de este año ya que los jugadores no son tan malos, simplemente pasan de todo…solo hay que ver la cara de impotencia de marcos al ver como compañeros suyos se estan riendo de una ciudad y una aficion, asi conseguiran que se vacie del todo el campo,yo n se como lo veis,pero estamos en un problema muy serio

 • Inodoro Power

  Hola,

  Lo importante es cómo acaba la temporada, hay margen para arreglar las cosas. Lamento que estén en puesto de descenso, pero creo que será algo coyuntural.

  Ánimos de un chicharrero que posteó por aquí en el Play-Off de la temporada pasada y a ver si el destino nos vuelve a cruzar y cae otra visita al Centenari.

  Saludos

 • lluis

  Me parece que este año, Inodoro Power, no podrás venir a Badalona al menos a ver futbol de Play- Off. Este año no lucharemos por estar en play-off y si por no descender. Es penoso decir esto, pero es la verdad por lo que se está viendo.
  El post de jony lo dice claramente, yo creo que el entrenador va muy perdido, la defensa, sobre todo el central Gallardo es un coladero, y juega cada partido, no hay nadie que meta goles, Juanma no puede jugar. Grasa que es un delantero que lo hace bien, no va ni convocado. El central que tenemos, Marcelo, que jugó un partido y lo hizo muy bien, no va ni convocado. El delantero Gabri que es un jugador que le da chispa al ataque, ahora juega las segundas partes.
  Hasta ahora es un equipo muy decepcionante.

 • L'escapulat

  Bon vespre a tothom
  (Inodoro, encantado de tenerte de vuelta; cordiales saludos!)

  En primer lloc, demanar disculpes per la poca actualització del blog quant als posts; he tingut alguna incidència amb el domini i darrerament no li he pogut dedicar tant de temps.
  Com ja haureu vist, ara només publico després dels partits a casa; crec que és el millor, sobretot perquè si no puc seguir el partit en directe poca cosa puc fer més que comentar el resultat amb vosaltres. Això, si tenim en compte que tampoc hi ha un volum gaire gran de comentaris, doncs crec que és el més raonable.

  Dit això:

  Em sap molt de greu admetre-ho, però estic d’acord amb quasi tot el que dieu. Ja portem 15 jornades, que no és poc, i l’equip no rutlla. No rutllen els resultats però és que tampoc juguem bé ni sembla que sabem ben bé què volem fer…. i el què és pitjor, en els darrers partits a casa he començat a veure una certa apatia per part dels jugadors. D’alguns jugadors. És una sensació estranya, com de “és el que hi ha”.

  Anar al Centenari s’ha convertit en una tortura. M’AVORREIXO. L’equip no em transmet res, no em sento implicat, juguem sempre a batzegades i a jugades puntuals, però sense convenciment.

  Queda moltíssim i les dinàmiques es poden canviar, però les coses no pinten bé. No. Estic segur que aquest equip pot donar MOLTÍSSIM MÉS. No tenim equip per lluitar pel descens. Tampoc pel play-off, però ni molt menys hauríem de patir per baixar. Així que toca espabilar ja.

 • jony

  Primeramente las decisiones de camara no suelen ser muy acertadas…una entidad como el badalona considerado de los grandes de la categoria desde hace varios años no se puede permitir el lujo de esta situacion,la entidad deberia tomar cartas al asunto porque esta situacion ya no se puede permitir mas. Escapulat es cierto lo que dices en la sensacion de la gran mayoria de jugadores,salvo 5 jugadores desde mi punto de vista que se nota que lo dan todo los demas simplemente tienen pasotismo,lo peor es que lo estamos consintiendo y ya va siendo hora que todos incluido yo les hagamos saber a estos“jugadores“ que no estan implicados hacerles saber que no estamos contentos y que vean que en esta coudad hay tambien futbol y gente que ama este club,porque ya esta bien que se rian de nosotros, la ilusion de una ciudad esta en juego y la verdad que cada vez dan menos ganas de ir a ver una banda de mercenarios y pasar frio la verdad

 • Badalona

  Si no se gana esta semana en Reus, Albert Cámara será substituido, ya ha hablado Manolo Gomez con el entrenador del juvenil de si estaría dispuesto a aceptarlo. Lo que está claro es que no hay un duro y el futuro entrenador tiene que venir a coste cero y cobrando muy poco.

 • lluis

  No creo que el entrenador del juvenil sea la solución. El entrenador del juvenil creo que está haciendo muy buena labor en su equipo y yo lo dejaría en este equipo.

 • oscar

  Crec q hi ha millor equip del q fins ara han demostrat. Jo veig bé la permuta camara vs cuesta

 • L'escapulat

  Hola de nou

  Espero que d’aquí quatre horetes haguem tornat amb els 3 punts de Reus i que no sigui un motiu de discussió, però pel que fa a Albert Cámara, jo no estic d’acord en destituir-lo, encara. Una mica de paciència, i de coherència, també. L’Albert coneix perfectament el vestidor i el club, no crec que posar Cuesta sigui la solució, menys si tenim en compte l’excel·lent campanya que està fent el juvenil (avui 3-0 contra el Mataró).

  Si us fixeu, la major part del problema ve per una qüestió d’actitud, d’idees clares… No nego que l’entrenador té part de la culpa, però fent fora el tècnic quasi mai es soluciona res… O no recordeu la temporada que vam acabar amb Llebaría? Va ser un autèntic desastre.

  Penso que, si no és que hi ha una debacle, l’Albert es mereix una mica més de marge i l’equip confiança, com a mínim fins l’aturada de Nadal. Aleshores ja podrem fer un primer balanç… La temporada serà dura, sobretot perquè la gent que està anant al Centenari no està veient un equip que l’engresqui, però hem d’estar al seu costat passi el que passi durant els 90 minuts. Un cop acabi el partit ja es pot xiular, si volem, però durant el partit no ajuda per a res a l’equip.

  És una pena que justament aquesta temporada, amb una junta nova i quan es fa un esforç real per a captar nous socis, sigui l’equip el que no respongui… En fi, jo sincerament espero una reacció per part de l’equip; hi ha jugadors importants a la plantilla que són els que han de tirar del carro.
  I confiem que comencin a fer-ho avui a Reus.

  AMUNT BADALONA !

 • lluis

  Jo estic d’accord amb tu escapulat i crec que ahir al camp del reus es va demostrar jugant, fins i tot, uns quants minuts amb 10 jugadors. Ho que ha de fer l’equip ara, com ja van dir algun jugador al acabarel partit d’ahir és fer un bon partit i guanyar diumenge per els que anem el centenari cada diumenge i engrescar a la gent que hi vagi. Guanyant diumenge, mirarem cap amunt i deixarem la zona calenta d’abaix bastant allunyada.
  Com va dir Camara, l’equip , a casa surt angoixat pel tema de tenir que guanyar i això fa que no surtin les coses bé. A veure si diumenge això cambia.

 • L'escapulat

  Bon partit del Bada ahir a Reus. Es va passar malament després de l’expulsió de Marcelo (que per cert no està encertat en la segona targeta… amb groga i al minut 36 no pots entrar tan fort).
  Gràcies a Marcos i a estar ben plantats sobre el camp, vam saber esperar el nostre moment i a la segona part, després d’un penal (força rigorós) vam saber administrar bé l’avantatge. Bé pels jugadors i pel míster. Ara toca refrendar-ho a casa.

  Per cert, Déu n’hi do amb l’aturada de Marcos a la primera part. Sincerament, crec que aquest nano podria jugar perfectament a 1ª. Amb el cas de Víctor i d’altres veiem que, moltes vegades, jugar al màxim nivell depen en bona mesura de tenir un pèl de sort i estar al lloc adequat en el moment adequat.

  Diumenge jornada electoral amb un bon partit a les 12 contra el Sant Andreu, que arriba crescut.

  AMUNT BADALONA !!!