BADALONA 0 MALLORCA B 0

Escapulats,

La crònica del partit d’aquest matí es podria fer en dues línies. O menys. Els que avui hem assistit al Centenari ens hem hagut de carregar de paciència per suportar un dels encontres més dolents que es recorden a Badalona. Avorriment, joc travat, idees espesses i, en general, poc, poquíssim futbol. De fet, no recordo ni un sol xut del Bada entre els tres pals. Déu n’hi do.

Curiosament, les coses tenien una pinta ben diferent a l’inici del partit: tot just començar, Grasa (avui sol en punta per l’absència de Gabri) ha tingut una bona opció per marcar en una pilota dividida que el porter mallorquinista Yeray ha pogut desbaratar. Arran de la topada entre els dos jugadors, el meta balear hauria de ser substituït per Martí més tard. Poc després d’aquesta acció, el Mallorca ha picat un còrner des de l’esquerra que el central Pablo, completament lliure de marca al segon pal, ha rematat per damunt del travesser. Es preveia un matx trepidant, però el miratge ha durat a penes cinc minuts. A partir d’aquí el partit ha entrat en una fase d’ensopiment total que ja no ha trencat cap dels dos equips. A més, les dues úniques ocasions de gol mínimament remarcables han arribat per part dels visitants; una per part i les dues avortades per Marcos. La primera, un xut de Nico des de l’interior de l’àrea després d’una badada de Gallardo, i a les acaballes del partit una rematada de cap de Capó que ha obligat Marcos a fer una espectacular estirada per evitar el 0-1. Per part nostra res. Res. El trio Grasa-Robert-Bayón no ha estat capaç en cap moment de desbordar ni generar perill, i des del mig del camp tampoc s’han tocat els botons adequats. En defensa no s’han passat gaires dificultats però la veritat és que la sortida de pilota ha estat generalment ben pobre. En definitiva, un autèntic suplici que ha adormit les ovelles i que ha provocat la desesperació de més d’un a les graderies… Per no tenir, l’enfrontament d’avui no ha tingut ni emoció. Sempre pot arribar un golet en alguna acció aïllada o una jugada d’estratègia, però feia la sensació que al públic li era una mica igual. Un autèntic desastre de partit.


Molta lluita i poc futbol aquest matí al Centenari...
(Foto: Fede Agripa)

Després de la balsàmica victòria a Binissalem era el moment de tornar a veure un bon Badalona a l’Avinguda de Navarra. No ha estat així; com el dia de l’Hospitalet, l’equip s’ha mostrat molt poc inspirat i amb escassos recursos ofensius. En més d’una ocasió s’ha fet notar la desaprovació del públic quan Gallardo o Marcos enviaven l’enèsima puntada llarga que no trobava receptor o bé Robert, Javi Moreno o Joaquim no concretaven en l’última passada. M’agradaria destacar però la bona actuació de Marcelo com a central: ho ha fet quasi tot bé, sense complicar-se la vida i jugant amb confiança. Ha de polir una mica el seu joc en curt però penso que pot ser una molt bona alternativa per l’eix de la defensa. Al tram final Cámara ho ha provat fent entrar Ferrón d’extrem (tot i que aviat ha passat al lateral) i donant entrada a Manolo Bueno, però ni el panorama ni molt menys el marcador no s’han mogut. Empat a res, un puntet més (això sí) i via fora. La setmana que ve tornem a viatjar a Mallorca, aquest cop per plantar cara a l’Atlético Baleares. Veurem si el Bada dóna algun símptoma de millora. De moment, sembla que encara estem decidint quina serà la nostra lliga…

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

15 responses to “BADALONA 0 MALLORCA B 0

 • lluis

  Jo crec que el Badalona lluitarà per la part mitja-baixa de la taula. Si no es xuta a porta, no es poden fer gols.
  Bones vibracions de Jaume i de Marcelo.
  L’equip tot el rato busca la banda de Robert, que, a mi, m’està decebent, molta rapidessa i poca cosa més es el que està demostrant.
  On era avui Gabri? Sense desmereixa a Grasa, que és un jugador que a mi m’agrada i que jo no l’hagués cambiat perque et pot marcar un gol, Gabri lluita molt al davant.
  Jo crec que hi ham jugadors que no contaran gaire per Camara: Canario, el veig pasat de forma, Juanma, encara que ha jugat no ha demostrat res i el central que ha vingut del vilanova crec que es diu Sergi. Jo aquets tres m’els treuria en el mercat d’hivern i buscaria un davanter que ens portes algo de gol. Potser em precipito però jo ho veig aixi.

  • L'escapulat

   Estic bastant d’acord amb el que dius, tot i que jo confio més en la feina de Robert; crec que ha de ser un dels jugadors importants aquesta temporada de cara al gol.

   Pel que fa als tres jugadors que comentes, segurament el cas que més crida l’atenció és el de Sergi Pérez. Jo no l’he vist ni un minut; suposo que Cámara el veu massa verd per la categoria. No hem d’oblidar que va venir del Vilanova, equip de 3ª… que va baixar a 1ª Catalana l’any que ell era titular. La qüestió seria: si l’han portat, és perquè confiaven en ell. Ha passat alguna cosa en sentit contrari?

   Diumenge s’ha d’anar a Palma a jugar-li de tu a tu a l’Atlético, que porta els mateixos punts i que no acaba tampoc d’arrencar.

 • Badalona

  Que pasa con Canario ¿porque no juega nunca?

 • Anònim

  victor rodriguez creo q esta ya en la plantilla del primer equipo del zaragoza.
  ha jugado 3 partidos y un gol

  • L'escapulat

   En Víctor té fitxa del B, de fet anava pel filial, però ha tingut la sort que, per motius de lesions, va debutar amb el primer equip i la veritat és que les coses li estan anant molt bé. Avui, sense anar més lluny, ha marcat. Esperem que segueixi així!

 • L'escapulat

  Bé, les coses segueixen sense funcionar.
  Derrota 2-0 a Palma. Si algú ha seguit el partit li agraïria que ens en fes cinc cèntims, perquè per la ràdio donaven la Penya i no he pogut saber com han anat les coses a l’Estadio Balear…

  Diumenge que ve, una altra final anticipada i contra un rival que està en un moment dolç, el filial del Levante. Confiem en els homes d’Albert Cámara… s’ha de començar a aixecar tot plegat perquè si no la situació es pot complicar.

  AMUNT BADALONA

 • jony

  Este aÑo se ve de forma clara que vamos a luchar para no descender,no hay ni la mitad de calidad del año pasado y se refleja en los resultados, este año el equipo me esta decepcionando mucho y por ahora de entrada la ilusion no la tengo por este equipo, es una pena pero creo que deberian poner mas ganas o seÑores este año nos vamos a tercera

 • oscar

  Només sabent una mica de futbol, desde el dia d l espanyol ja veus q no hi ha equip, ni compromis, ni ganes. Crec q potser hi ha alguna cosa extraesportiva q no sabem…estem segurs q els jugadors cobren?

 • Badaloní

  Crec que tots sabem des del principi tots els condicionants d’aquesta temporada; pressupost, plantilla feta tard, etc. Hi ha gent que sembla que encara no ha canviat el xip pero no podem demanar res mes que no sigui la permanencia. Aniré mes enlla, un hipotetic descens a tercera no hauria de ser cap drama, tenint en compte e redit economic de la Segona B. Total per 500 persones que anem al camp cada diumenge

 • lluis

  Ah per aquestes 500 persones que anem al camp cada setmana el equip ja ha de baixar a tercera. Jo crec que encara que hi anesim 250 el equip ha de lluitar igual que si hi van 1000 persones. Es molt maco dir, com que no ve gent no lluitem.
  Ahir a la tarda vaig veure la segona part del Llagostera i no jugaba a res, patadon i a corra, almenys el Badalona intenta jugar a futbol. Ara direu que aquest equip ens va eliminar de la copa del rei, però que també es digui que va ser amb un gol ilegal., i aquest equip aquest any s’han gastat calés en jugadors.

 • L'escapulat

  Uff, Déu n’hi dó, noto la gent una mica massa pessimista, eh… Així ho veig jo:

  – Reducció dràstica del pressupost
  – Nou president, nova directiva, nou entrenador
  – Resultats excel·lents els dos darrers anys

  Tot això fa més o menys comprensible el desànim generalitzat aquesta temporada, però crec que és massa d’hora com per matar l’equip.
  Estic més en la línia del que diuen en lluis i Badaloní: la gent ha de canviar el xip: aquest any l’equip és el que és i no oblidem que és un equip nou quasi per complet… Ja sé que la temporada passada va ser igual, però els miracles no sempre són possibles.
  A més, no oblidem pas que el Centenari va cridar “Manolo Dimisión” i que, després del 2-3 a casa contra el Mestalla, jugar el play-off sonava a utopia… però es va aconseguir.

  Oscar, no estic d’acord amb el que dius. Potser és veritat que l’equip no dóna més de si (jo estic segur que pot oferir molt més del que va demostrar contra el Mallorca), però el que no se li pot retreure és la lluita i el compromís. Jo sempre he vist un equip batallador i sacrificat.
  Que d’on no n’hi ha no en raja? Cert. Però de lluita n’hi ha.
  Sincerament crec que se li ha de donar confiança a l’equip i estar més al seu costat. Que baixem a tercera? Doncs només demano que els jugadors ho donin tot d’ells mateixos. Cosa que no sempre es pot dir de l’afició, per cert…

  AMUNT BADALONA

  COLLONS

 • L'escapulat

  Us adjunto el resum del partit de diumenge fet pels companys de BadalonAprop. Com veieu, el resultat va ser massa dur…

 • Badaloní

  Vull aclarir algun punt del meu comentari anterior.
  – Quan parlo d’un hipotetic descens a tercera, no es que ho desitgi evidentment.
  – La meva teoria es la de no veure amb mals ulls jugar a tercera fins que d’una p…. vegada la RFEF es plantegi la reestructuració d’aquesta categoria tan ruinosa. A partir d’aquell moment, tornar a aposta rper intentar arribar el mes amunt possible

  • L'escapulat

   Gràcies per l’aclariment! Entenc el que dius

   Jo evidentment vull que el Bada jugui el més amunt possible, però el més important a dia d’avui és seguir existint i no estirar més el braç que la màniga… Jo aniria al camp jugués a 3ª o a Regional… i és evident que hi ha d’haver una clara reestructuració de la categoria, perquè això és un autèntic pou. Jo tornaria a la Tercera de dos grups. Pugen els campions i els segons i tercers fan playoff. Però bé, si ens hem de fiar del que faci la RFEF…