BADALONA 0 L’HOSPITALET 2

Escapulats,

El Badalona no acaba d’arrencar. Ahir tornàvem al Centenari després d’un mes d’absència (gràcies altra vegada, RFEF!) i la veritat és que el retrobament amb l’afició va ser descoratjador. En un partit molt gris, els homes d’Albert Cámara no es van sentir còmodes en cap moment i van tornar a demostrar que aquest equip té ENORMES dificultats a l’hora de generar ocasions de gol. De fet, ja portem més de 270 minuts sense marcar i només hem fet més d’un gol el dia de l’Alcoyano, que marcava l’inici de la temporada i que, per cert, segueix sent l’única victòria que hem sumat en competició oficial. Això no pinta gaire bé, és veritat, però tampoc seria just extreure conclusions tan d’hora; sobretot perquè això tot just acaba de començar i el Bada no ha tingut un calendari gens fàcil. Ara bé, s’ha de ser realista: cal millorar, i molt.

En declaracions després del matx, l’Albert Cámara reconeixia que l’equip no acaba de trobar el seu joc i que el partit havia estat dolent. Malgrat tot, això no va ser el més destacat que va dir. El míster, parlant dels enfrontaments que ens esperen a partir d’ara, va afirmar que “ara comença la nostra lliga”, en referència als dos partits immediats contra el Binissalem (dimecres) i el filial del Mallorca (diumenge). És a dir, Cámara va deixar entreveure quelcom que la majoria ja sabíem però que ara s’expressa obertament: la plantilla d’aquest any no està dissenyada per lluitar per l’ascens. La reducció del pressupost aquestes últimes temporades ha estat important i la crisi no perdona. Altra cosa és que una entitat com el Badalona no ha de renunciar mai a quedar sempre el més amunt possible. Però hem de ser realistes. Els aficionats del Bada hem estat molt ben acostumats últimament i ara pot costar una mica tornar a la classe mitja. En qualsevol cas, això no vol dir que haguem de renunciar a veure bon futbol o que no puguem exigir a l’equip que jugui millor. De fet, penso que el Bada està tenint unes actuacions molt pobres en totes les línies. És veritat que el calendari ha estat especialment dur per nosaltres: dos partits seguits contra l’Espanyol B, desplaçaments a Tarragona i Vila-Real i la visita de l’Hospitalet. És a dir, quatre partits contra quatre aspirants al play-off; tres d’ells lluny de Badalona. Ara bé, 1 punt de 12 és un balanç desolador que ens aboca a la zona baixa de la taula en un moment tan important com és l’inici de la temporada. A més, la derrota del dissabte és especialment dolorosa per la sensació d’impotència que va deixar l’equip, incapaç de generar perill més enllà d’accions d’estratègia. Si això li sumem que els dos gols de l’Hospitalet arriben en jugades quasi calcades, en errors greus de marcatge i una ’empanada’ generalitzada, és normal que molts ja ho vulguin cremar tot.


Ferrón, com tot l'equip, ben espès.
(Foto: Fede Agripa)

Aquesta és la situació, ens agradi o no. Ara mateix el Badalona és un equip mancat de confiança i que necessita gols i punts amb urgència. Les coses no rutllen, però no cal fer-ne un drama, tampoc. Aquesta plantilla té la qualitat suficient com per no passar grans angúnies per conservar la categoria, i serà feina del cos tècnic recuperar l’autoestima d’uns jugadors que, de vegades, sembla que juguen més amb el cor que amb el cap. Fa unes setmanes elogiàvem l’esperit de lluita dels homes de Cámara. Efectivament, s’ha de reconéixer que aquesta virtut segueix allà i que és una bona base per créixer. Però el Badalona necessita més. Més toc, més tranquilitat i més gol però, per damunt de tot, menys errades de concentració. Queda molta lliga i jo confio plenament en l’Albert Cámara i els seus jugadors. Els dos propers partits contra equips mallorquins passen a ser autèntiques finals, no només per sortir de la zona perillosa de la classificació sinó també, encara que ens pesi, pel crèdit de l’Albert al capdavant del primer equip. Com sempre dic, ara més que mai hem de fer costat als nostres.

AMUNT BADALONA

l’esperit de

Resum del partit per part dels companys de BadalonAprop

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

7 responses to “BADALONA 0 L’HOSPITALET 2

 • lluis

  Jo el que vaig veure dissabte, i el que crec que va pasar al camp del Villarreal pel que vaig escoltar per la ràdio és que, si no xutem no farem gols. Jo crec que és el resum del que li pasa al Badalona.
  La calu de dissabte va ser el primer gol al minut 3 de joc, això ja va desmoralitzar al equip, crec jo, i el Hospitalet, que té un bon equip i que crec que estarà a dalt, se li va posar el partit molt bé.
  A nosaltres ens costa déu i ajuda per fer un gol, i si per postres hem de remontar dons encara pitjor.
  Crem que hem de donar confiança a en Camara, no cuestionnarlo de bones a primeres.

  • L'escapulat

   Cert; ens costa horrors crear ocasions, i això fa que per molt bé que defensis, si comets alguna errada (els dos gols són errors clamorosos…) ho pagues molt car.
   Crec que el mes d’octubre serà molt important per veure el potencial real d’aquest Bada. Jo crec que serà molt difícil lluitar per res més que no sigui la salvació folgada.
   Binissalem-Mallorca B-Baleares-Levante B-Yeclano.

   Són 15 punts en un mes. Jo me’n poso 10 com a objectiu.

   I pel que fa a Cámara, tens tota la raó Lluis: a una persona com ell no se l’ha de qüestionar a aquestes alçades: per mi té més crèdit que qualsevol altre. I a menys que hi hagi una debacle, jo apostaria per ell anés com anés l’equip. A més, ell mateix ha dit que està content amb el treball dels jugadors i la seva actitud.

   Ànims parròquia !

   AMUNT BADALONA

 • Badalona

  Nos vamos a tercera! Después del partido contra el Espanyol B se ve que clase de equipo tenemos este año voluntarioso y poco mas. no podemos depender de grasa, robert o gabri para marcar goles, al equipo le falta ambición, compromiso. La defensa quE siempre era un punto fuerte del Bada este año es muy floja. Pelegrí ha venido de las vacaciones pasado de peso…

  • L'escapulat

   Calma ! Jo fins al desembre no trauria gaires conclusions…

   És evident que l’equip d’aquest any és més justet tècnicament, però tampoc s’ha de dramatitzar, sobretot tenint en compte on estàvem al mes de juny… Donem una mica més de temps, home!

   Començant per avui, per cert ! A veure què fem a Mallorca, partit importantíssim.

 • lluis

  Ja vaig sentir aquesta mena de comentaris de que aquesta temporada a tercera el dia de l’Hospi. la gent no té paciència, l’any pasat un grup de seguidors cridaban fora Márquez i al cap de dos partits cridaban visca Manolo Márquez. No crec que sigui ni una cosa ni l’altre.
  Ni el dia del Alcoyano, que la majòria deia que teniam un gran equip, erem tan bons, ni ara som tant dolents. La temporada ens posarà allà on tenim que està i jo crec, que amb aquest equip, no estarem a dalt de tot, però tampoc abaix de tot.

 • L'escapulat

  Tens tota la raó, Lluis.

  0-2 a Binissalem. Victòria importantíssima per prendre una mica d’oxigen i sortir del pou. L’equip ha fet un molt bon partit (pel que he pogut sentir a la ràdio), seriós i fent bé les coses. Gols de Robert (25′) i Bayón (73′) (p.).

  Paciència, anem pas a pas, a veure com s’acoblen els jugadors i quin rendiment els treu el míster; encara és molt d’hora per dir res. Això sí, és important anar sumant punts, esclar que sí !

  Amunt Badalona !

 • lluis

  Un partit de la nostre lliga d’aquest any i em tret els tres punts, això, crec jo , és el que em de demanar. Ara a per el Mallorca B.
  Força Badalona