BADALONA 0 ESPANYOL B 0

Escapulats,

El 0-0 sempre és un resultat lleig. Un dels tòpics d’aquest esport diu que els gol és la salsa del futbol, i quan durant 90 minuts no en veus ni un, acostumes a tornar a casa amb un cert mosqueig. De vegades, però, aquest empat sense gols és enganyós. El 0-0 pot no equivaldre a avorriment i joc especulatiu. I aquest és un d’aquells casos. No ens enganyem, no ha estat un partidàs, sobretot pel que fa a ocasions clares de gol, però sí que ha estat un xoc intens i amb futbol, on cap dels dos equips no ha amagat les seves armes i, cadascú a la seva manera, ha buscat endur-se els tres punts. El filial espanyolista hi ha posat el domini de la pilota i el Badalona, les ocasions. Aquest podria ser un bon resum del que hem vist aquesta tarda al Centenari.

Els primers compassos de l’encontre han mostrat un filial periquito molt seriós, descarat i sense por de buscar el control de la pilota, cosa ben estranya per part dels rivals que ens solem trobar a l’Avinguda de Navarra. Si bé els barcelonins tenien el control del joc, també és veritat que els faltava pòlvora als metres finals i que, de fet, no han gaudit de cap ocasió clara de perill. El Bada, en canvi, i malgrat estar una mica espès en la creació, quan aconseguia trenar una jugada ho feia amb moltíssim perill, i la defensa blanc-i-blava ha tingut força problemes per frenar els nostres extrems: Juanma i, sobretot, Robert, incordiaven constantment amb ràpides internades i centrades a l’àrea. Especial menció mereix el partidàs d’en Robert, per a mi el millor de l’equip avui. Veurem si pot fer oblidar en Víctor. Encara és d’hora per saber-ho!  Fruit d’una d’aquestes incursions per banda d’en Robert ha arribat l’ocasió més clara de tot el partit quan, després d’un mal refús, i en posició franca de xut, Joaquín ha enviat la pilota fora quan ho tenia tot a favor per posar l’1-o al marcador. Era el minut 39 i la veritat és que al llarg de tot el partit no n’hi ha hagut de tant clares, malgrat la lluita incansable de Gabri al davant. Ah, i la mala notícia d’aquest primer temps: la lesió d’en Xavi Muñoz, substituït per Canario als pocs minuts.

Robert va ser un autèntic malson per la defensa del filial
(Foto: Fede Agripa)

La segona meitat sí que potser ha estat una mica més ensopida, tot i que el Badalona, a excepció d’un interval d’uns deu minuts, ha pres les regnes del partit. El matx ha perdut en profunditat i ha guanyat en incertesa, ja que qualsevol dels dos equips, en una acció individual o d’estratègia, es podia endur els tres punts. L’Espanyol ha disposat d’algun llançament de falta que ha desaprofitat i, a part d’alguna contra mal rematada, no ha inquietat massa els dominis de Marcos. El Bada, per la seva part, hi ha posat més intensitat, però ni Gabri, poc afortunat a partir dels 3/4, ni Pelegrí, en dues rematades de cap massa fluixes, han pogut avançar-nos al marcador. L’entrada de Grasa sí que ha aportat frescor i verticalitat, i de fet ell mateix ha estat objecte d’un penal en ser agafat dins l’area l’últim minut, però l’àrbritre no l’ha volgut veure. Finalment un punt per a cadascú i bona imatge dels dos conjunts, que es tornaran a veure les cares el diumenge que ve, aquest cop a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol. Ah, per cert, el Bada no tornarà a jugar al Centenari fins el diumenge 7 d’octubre. Donem les gràcies a la diligència i el rigor de la RFEF. Definitivament, un nyap esgarrifós que pagarem, com sempre, els que no en tenim cap culpa. Però sembla que a això no hi podem posar remei, així que… 

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

13 responses to “BADALONA 0 ESPANYOL B 0

 • alex

  bon jugador, aquest Grasa. Amb mes temps de joc, segur que ens donarà alegries.

 • lluis

  Ahir el Badalona no el vaig veure com el dia del Alcoyano. Poder el equip que tenia al davant era millor, tot i això crec que si algú es va mereixer guanyar va ser el Badalona.
  M’agrada molt Gabri, una davanter que lluita molt, que no dona cap pilota per perduda i que quan la té sap el que ha de de fer, s’en va anar del camp asfixiat.Grasa, els pocs minuts que juga també juga molt bé, llàstima que ahir, en el penal no assenyalat, es va lesionar.
  Ahir una altre lesió muscular Xavi Muñoz, cada any hi han moltes lesions musculars al equip, aquest any portem 4 partits, amb la copa del rei i ja portem 2 lesions musculars, ¿estàn ben preparats bé fisicament els jugadors?
  Si escapulat, aquest nyap de la federació crec que el que ho pagarà més serà el Badalona, no sé si és casualitat o que. Veient els arbitratges que temporada rere temporada tenim, només un exemple el d’ahir, i veient el que ha fet la federació ja em fant creure en bruixes.

 • Pol Montferrer.

  Quina pena, era una ocació perfecta per ficar-se lider…

 • L'escapulat

  A mi també m’agrada en Gabri, tot i que de vegades potser se li’n va una mica l’olla i fa entrades fora de lloc… De totes maneres, ja sabeu que els davanters viuen del gol i de moment no n’ha marcat cap.
  A mi també m’agrada molt en Grasa, crec que mica en mica anirà guanyant protagonisme.

  Pel que fa a la RFEF, doncs un autèntic despropòsit, un drama. De moment les classificacions que surten publicades són molt confuses, jo he fet el que he pogut i de moment penjaré aquesta (futbolme.com), que encara que menys maca que l’anterior, està actualitzada.

  Per cert, la setmana que ve no l’altra, en què ens toca ‘descansar’, aprofitaré per publicar l’entrevista que he fet a l’Albert Cámara, amb algunes preguntes de les que va proposar la gent en aquest blog.

  Ànims, que això tot just acaba de començar.

  AMUNT BADALONA

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Jo estic totalment perdut a l’hora d’entendre el calendari. El Mundo i l’Sport només viuen pel Barça i el Madrid, si no han canviat, a les webs no surten els resultats de 2a.B, Al 9, si no ets suscriptor no pots entrar a la seva web. Així que he mirat la web de l’As, i veig que ahir vam empatar contra l’Orihuela.
  Si és veritat que no tornem a jugar a casa fins el 7 d’octubre, si no guanyem algun partit a fora podem patir bastant. Encara que les classificacions poden ser fictícies (hi hauran equips que han jugat més partits que d’altres), a vegades pot afectar veure que et despenges del grup de davant.

  • L'escapulat

   Jo et recomano la classificació que surt a http://www.futbolme.com

   Fins ara, la que jo agafava com a referència i penjava al blog era la que publicava el diari Regió7 a la seva plana web, sobretot perquè surten els escuts i tal.
   Al web d’Esports3 també pots trobar la classificació, però desactualitzada. Es veu que hi ha webs que opten per anar sumant els resultats jornada a jornada, independentment de si s’han jugat els partits corresponents o no… per això en algunes webs apareixem amb 4 punts, ja que el Badalona-Espanyol B no s’hauria d’haver jugat, en teoria, fins el febrer…

   Segons tinc entès, fins el dia 7 (Badalona-Hospi) no tornem a jugar a casa: la setmana que ve al camp de l’Espanyol B, després descansem i després anem consecutivament a Tarragona i a Vila-real…. I això significa, per cert, que al mes de febrer estarem 3 setmanes consecutives sense jugar. Una chapuza !!!!!

   El que sí que s’ha de buscar ara és una data per rebre l’Orihuela a casa entre setmana.

 • Anònim

  Bueno yo creo q tendriamos q ir a sant adria este fin de semana y apoyar a nuestro equipo ya q creo q tampoco esta tan lejos y sabiendo q no tendremos futbol en casa hasta el 7 de octubre

 • lluis

  Diuen que el diumenge el partit es televisat

 • Toni

  Hola una pregunta que forma de pago hay para hacerse socio del CF Badalona
  Saludos y gracias

 • oscar

  Avui he sentit vergonya d ser del badalona. Que s’ho fagin mirar…amb aquest equip i entrenador anem a tercera d cap i si no al temps