VALENCIA B 1 BADALONA 1

Escapulats,

Empat in extremis a València. En un partit frenètic, un gol de Joan Grasa al minut 92 ens permet esgarrapar un punt valuosíssim del feu valencià. Aquest empat fa bona la victòria de la setmana passada contra l’Alcoyano i referma les bones sensacions en aquest inici de temporada, si deixem de banda la petita ensopegada a la Copa del Rei.

Quan al minut 78 Molina avançava el filial valencianista segur que més d’un hem remugat: “Aquest guió ja me’l conec… partit equilibrat, poques ocasions, golet al 75 i cap a casa amb les mans buides”. Ves per on, en Joan Grasa ens ha fet fer un petit bot a la cadira amb la seva diana a última hora. Ara bé, aquesta tampoc hagués estat una apreciació del tot certa: el partit que s’ha viscut a Paterna ha pogut caure de qualsevol banda, com sol passar en molts partits de la categoria, però no ha sigut, ni molt menys, un partit ensopit. Els dos equips han disposat d’oportunitats per marcar i si els gols no han arribat fins la recta final ha estat per pura casualitat. A la primera meitat cap conjunt ha aconseguit controlar el partit, i malgrat que tampoc hi ha hagut arribades clares, que el marcador s’hagués mogut abans del descans no hauria estat cap sorpresa. A la represa, en canvi, el València B sí que ha dominat més la situació i les millors combinacions han estat seves, tot i que ni molt menys ha demostrat una gran superioritat en el joc. De fet, el Bada n’ha tingut una de ben clara al minut 69, quan un xut de Joaquín ha estat rebutjat a còrner per Felipe. Després, el que ja sabem: la moneda ha caigut de la cara del València i en una bona acció per l’esquerra Molina ha batut Marcos per posar l’1-0. No era un resultat injust, ni molt menys, però tampoc ho era l’empat. Semblava que el partit acabaria així, a pesar que a partir d’aleshores el Badalona ha atacat amb molta més força. Afortunadament, Joan Grasa -un nano cridat a marcar gols, pel que s’ha vist- tenia altres idees i quan el partit ja agonitzava ha aprofitat una pilota solta per clavar-la a la xarxa i salvar un punt que pot valer el seu pes en or.

Primera setmana lliure per a l’equip d’Albert Cámara, que ara té una setmana sencera per preparar el seu proper compromís; la jornada 3 de lliga davant l’Espanyol B, el diumenge a la tarda a l’Avinguda de Navarra. Un altre filial, primer líder del grup i que assegura un joc vistós i un partit obert. Si 4 punts de 6 possibles és un bon inici, 7 de 9 i la primera plaça encara estarien millor. Tots al Centenari !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “VALENCIA B 1 BADALONA 1

 • lluis

  Del partit de dissabte només se el que s’ha dit i publicat, no el vaig poder escoltar. Però és una bona sensació que el equip reacciones després del gol i anés a buscar el empat i l’aconseguís.
  També m’agradan les declaracions de Camara que diu que ell no està content perque l’equip només va jugar,com ell vol, quan perdia, i que ha de jugar tenint la pilota desde el començament. M’agrada aquest tipus de pensament del entrenador.
  Diumenge partit difícil contra el Espanyol que porta dos de dos guanyats. A veure si la gent s’anima i va al camp a veure el partit, dons el Badalona, en aquests dos primers partits, deixan el de copa del rei, es mereix el suport de la gent.
  Amunt Badalona.

 • L'escapulat

  Jo acabo de veure les imatges del partit i la veritat és que Marcos en treu un parell de clares clares… però esclar, és Marcos i per això és el nostre porter.

  El gol de Grasa és força afortunat, però almenys demostra que l’equip va lluitar fins ben bé l’últim sospir.

  Diumenge un molt bon partit !

  Per cert, ja sé que ho vaig dir fa temps, però per motius diversos no ha pogut ser fins ara… Em refereixo a l’entrevista al que ara és el nostre primer entrenador, l’Albert Cámara.
  Vaig recollir algunes preguntes de les que volíeu fer-li a l’Albert, però si us en va quedar alguna al tinter, ara és el moment !

 • lluis

  Una pregunta que m’agradaria fer a l’Albert Camara és ¿Qué pensa que pot aportar Manolo Bueno en aquest equip? Jo, tal i com veig al equip no li trobo lloc a Manolo Bueno.

 • lluis

  ara que demà contra l’oriola en comptes del Espanyol B.Tota la setmana preparant el partit del Espanyol perque el últim dia el canviin. Vaya federació que hi ha. Això és una vergonya.

 • lluis

  Al final diuen que no que el partit del oriola queda aplaçat i que juguem contra el que toca, l’espanyol B, menys mal.

 • L'escapulat

  És una autèntica vergonya el que ha fet la RFEF. Sembla increïble, una broma. I tot per la seva ànsia de fer baixar equips modestos i que els filials puguessin comprar les places.

  En definitiva, una autèntica vergonya i una mostra més de la salut del futbol espanyol.

 • lluis

  Ara, segons el nou calendari, la setmana que bé, juguem al camp del Espanyol B? Si això es així és per dir de tot a aquests “senyors” de la federació.

  • L'escapulat

   La setmana que ve descansem, pel que tinc entès. Tampoc està clar si baixaran cinc equips directament o què faran…

 • Vila-Rebollo-Pepín

  He mirat el nou calendari i no entenc res, a veure com ho resolen. I ara què passarà?, baixaran 5 equips i un sisè promocionarà per no baixar?, esperem no patir per aquest tema però tot això és vergonyós.

  Bé, d’aquí a una estona cap al camp, aprofitaré per repassar una mica el currículum dels nous fitxatges, a veure si el proper partir ja ens són més familiars els seus noms.

 • L'escapulat

  O sigui… si ho he entès bé, la situació és esperpèntica:

  La setmana que ve hauríem de jugar, al nou calendari, al camp de l’Espanyol B, però com que ja hi juguem avui, els dos equips descansarem (a més del Nàstic).
  La jornada següent ens toca descansar, així que tampoc jugaríem.
  No tornaríem a jugar fins el dimecres dia 26, al camp del Nàstic. Però és que la jornada següent tornem a jugar fora, al camp del Vila-real B, de manera que, després d’avui, no tornarem a jugar al Centenari fins el dia… 7 d’octubre !!!!!

  O sigui, que després d’avui estarem un mes sencer sense anar a l’estadi.

  Un autèntic despropòsit i un desastre més d’aquesta federació de pandereta…