Plantilla 2012/13

Escapulats,

Ja queda poc per l’inici oficial de la temporada i toca fer el tradicional repàs de com queda -ara per ara- la plantilla del primer equip del Badalona. Com sol ser habitual els últims anys, aquest estiu està sent molt mogut pel que fa al capítol d’altes i baixes. A més, a tot aquest tràfec cal afegir-hi la trasbalsada situació institucional del club, amb el canvi de rumb en la directiva i també en l’organigrama tècnic. Recordem, si us sembla, els jugadors que han marxat, els que es queden i els que han arribat per configurar, finalment, la plantilla del CF Badalona 2012/2013.

BAIXES 

Han abandonat el nostre club els jugadors següents:

 • Vázquez                    (retirat)
 • Julián Robles          (retirat, ara 2º entrenador del Mallorca DHJ)
 • Antonio Robles      (UCAM)
 • Víctor                        (Zaragoza B)
 • Manga                       (L’Hospitalet)
 • Álex García             (Guadalajara)
 • César Soriano        (Guadalajara)
 • Ceballos                  (Cartagena)
 • Goikoetxea            (Amorebieta)
 • Serramitja              (Girona, cedit al Llagostera)
 • Pugui                       (Terrassa)
 • Ignasi                       (Lleida Esportiu)
 • Ricardo
 • Gallegos

En total són 14 els jugadors que no han renovat la seva vinculació amb el Badalona. Entre les baixes més destacades hi podem fer constar la de la parella de centrals titular els últims anys; Vázquez i Robles, a més de les de jugadors referents com Víctor, Álex García o Alberto Manga. D’aquests catorze jugadors, només quatre (Pugui, Víctor, Vázquez i Antonio Robles) duien més d’una temporada a l’entitat. També cal destacar com no l’adéu del nostre entrenador les dues últimes temporades: Manolo Márquez, que marxa amb un excel·lent balanç de dos play-offs disputats. El rellevarà un símbol del club com Albert Cámara, segon entrenador aquest últim any i a qui se li presenta el major repte de la seva curta carrera a les banquetes.

SEGUEIXEN

Els jugadors que segueixen de la temporada passada són:

 • Marcos                      (3ª temporada)
 • Ferrón                       (5ª temporada)
 • Xavi Muñoz             (4ª temporada)
 • Pelegrí                      (2ª temporada)
 • Joaquín                    (2ª temporada)
 • Manolo Bueno       (2ª temporada)

Només 6 futbolistes repetiran respecte la passada campanya, la qual cosa significa que la renovació serà important. No ens oblidem dels dos jugadors que pugen del juvenil al primer equip: Robert i Fabricio. Al primer ja l’hem vist força partits defensant la samarreta escapulada en partit oficial, i aquest any està cridat a ser el substitut natural de Víctor com a extrem. Tot i que Fabricio no té la plaça assegurada, totes les referències de l’equip tècnic són positives i es parla d’un futur prometedor.

FITXATGES

Ens queda ara ja sí parlar de les noves incorporacions que ha fet fins el moment el CF Badalona per a la temporada 2012/13:

 • Sergi Pérez  

Defensa central de 24 anys procedent del modest Vilanova. El primer fitxatge ja reflecteix la nova política de contenció en la despesa i l’aposta decidida per jugadors joves i catalans. Tot i que el Vilanova va baixar de 3ª a Primera Catalana, els que l’han vist jugar el defineixen com un defensor contundent i ràpid.

 • Gabriel Gómez

El davanter centre que tant va cobejar el Badalona l’estiu passat (i també al mercat d’hivern) arriba per fi aquesta temporada. Cridat a ser el 9 de referència, és un jugador amb una dilatada experiència en equips com l’Alavés, el Girona, el San Roque de Lepe o l’Eibar, on va jugar la darrera temporada, en què va marcar un sol gol. Veurem si aquest barceloní de 27 anys pot acabar amb la nostra ‘tradicional’ sequera golejadora…

 • David Bermudo

Experimentat lateral esquerre que arriba per substituir César Soriano. Ja a les acaballes de la seva carrera (33 anys), prové del Sabadell, on ha jugat les tres últimes temporades. Si és titular, amb ell i Ferrón tindrem ofici de sobres per a la defensa lateral.

 • Álex Sánchez

Arriba per ser el suplent de Marcos. No ho tindrà gens fàcil per arrabassar-li la titularitat, però donada la seva joventut (21 anys) tot fa preveure que aquest rol no serà un problema per ell, a diferència del que podia passar aquest any amb Ricardo. Ve de l’Alavés, on l’havia cedit el Zaragoza, i malgrat la seva edat ja ha estat internacional amb la selecció espanyola.

 • Borja Abenia

Migcampista ofensiu procedent del Reus, equip amb què la temporada passada va jugar 27 partits i va marcar un gol. Fa dos anys havia jugat al Teruel.

 • Joan Grasa

Jove extrem de només 20 anys que fitxa provinent del Mallorca B. Pot jugar per les dues bandes, té rapidesa i desequilibri. És de Barcelona i es va formar al mític equip de la Damm.

 • Javi Moreno

Fitxa procedent de l’Huracán de Valencia, al qual havia arribat des de l’Alzira. És un migcampista esquerre que ha de donar consistència a la medul·lar, més que no pas arribada al davant.

 • Juanma Hernández

Extrem esquerre de 26 anys que l’any passat militava al Lleida Esportiu, a qui li va donar dos gols. Té força experiència (ha passat per l’Espanyol B, el Cádiz i el Girona, entre d’altres) i està cridat a ser un home important en atac.

 • Pablo Gallardo

Se’l fitxa per ser un dels referents defensius als esquemes d’Albert Cámara. Té 26 anys i un ampli recorregut al món del futbol, que va començar al Sevilla. Amb el filial sevillista i després el Recreativo de Huelva ha jugat a 2ª A. Prové de l’Alavés i pot fer una excel·lent parella amb Pelegrí a l’eix de la defensa.

 • Samuel Bayón

Aquest mitjapunta de 29 anys també té molts anys de futbol a les espatlles. La temporada passada va jugar el play-off d’ascens amb l’Orihuela, equip que l’havia fitxat del Llagostera a mitja lliga. Va fer un gol.

 • Méndez Canario

Un altre mitjapunta, en aquest cas amb més renom a casa nostra tot i que només té 23 anys. Sortit del planter de l’Espanyol, ha jugat a l’Sporting Mahonés, el Lleida i finalment el Leganés, d’on arriba ara per aportar, sobretot, verticalitat.

Doncs aquí ho teniu, escapulats. En total són 11 les cares noves per aquest nou curs 2012/2013. Sumats als 6 jugadors que segueixen de la temporada passada més els dos juvenils que pugen al primer equip tenim una plantilla de 19 jugadors. Una plantilla força curta, però també ho ha estat les dues darreres temporades i s’han assolit els objectius. A més, la situació econòmica és la que és i segur que la secretaria tècnica i el club en general ha fet un esforç per tenir l’equip més competitiu possible. En qualsevol cas, estic segur que això no està tancat i fins l’1 de setembre poden haver-hi novetats. De fet, és evident que encara manquen alguns retocs a la davantera i la defensa. Veurem si arriba algun jugador jove o es donen les clàssiques sorpreses d’última hora. Fins aleshores, a esperar l’inici de lliga el dia 26. Seguiu connectats!

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

31 responses to “Plantilla 2012/13

 • lluis

  Pel que estic llegint, ja que no he vist cap partit encara, el que ens està mancant, com la temporada pasada, és gol. El torneig dels històrics dos empats a cero. No ens fan gols, però nosaltres tampoc en fem. Això vol dir que em de buscar, ja ho sé que aquests homes van mol buscats i són cars, un home que aporti gol.
  Per cert algu sap on està el davanter Moha que vem traspasar al Espanyol a mitja temporada pasada? A la plantilla del Espanyol B no hi és.

 • lluis

  Sergio, que la temporada pasada va marxar amb en Mariano al Madrid, torna aquesta temporada cedit al primer equip del Badalona. Ahir ja va debutar uns minuts.

 • Badaloní

  Moha encara es juvenil, mb el que jugara a D.H

 • L'escapulat

  Confirmada la cessió de Sergio Cortés, que torna a Badalona després d’un any jugant amb el juvenil del Madrid. Crec que és una molt bona notícia i a mi em fa especial il·lusió que torni un noi format a la casa i que a més pot aportar moltes coses. Havent-lo vist en alguns partits l’any passat no descartaria pas que es guanyés el lloc a l’onze titular; és un nano amb molta verticalitat i, sobretot, GOL.
  Llàstima que no torni amb Mariano, però suposo que això ja seria demanar massa.

  Per cert, a la llista de noves incorporacions no esmentava dos jugadors que estan fent la pretemporada amb nosaltres i que podrien -o no- acabar incorporant-se a la plantilla.

  * David Batanero, migcampista de 23 anys que va jugar els 4 últims partits de lliga amb el Palamós la temporada passada procedent del Rubí.

  * John Neeskens, fill del mític futbolista dels 70′, un joveníssim (19 anys) lateral/interior esquerre format a la Damm i del qual molta gent en parla meravelles.

  En fi, aquesta setmana tenim dos partidets més (dimecres a la Verneda contra el Júpiter i dissabte a la Pobla de Mafumet) per continuar veient els nous fitxatges i que tothom vagi agafant ritme de cara al debut al Centenari el dia 26.
  També servirà, molt segurament, per veure si la plantilla es queda amb els 20 membres actuals o s’incorpora algú més.

  Si us assabenteu d’alguna cosa feu-nos-ho saber!

 • lluis

  Al final Neeskens ha fitxat pel Sant Andreu.

 • L'escapulat

  Doncs sí, Neeskens al Sant Andreu i Batanero confirmat que no es queda al primer equip, de manera que seguim amb una plantilla de 20. A veure si arriba algú en aquesta recta final. Es parla d’un lateral esquerre.

 • Anònim

  hola escapulat i companyia, de moment a dia d’ avui la plantilla és de 19 . Un dels que es podria quedar és el central Marcelo que està a prova, i com bé dius podria arribar un lateral, amb el que s’ arribaria a 21

 • joan

  Como esta el tema de los abonos,habra que renovarli la misma semana del alcoyano o se dara un margen?ademas entirndo que los niños pagan,lo necesitaran ya el primer dia?o habra campaña de captacion?animo que este año podemos ser los tapados y dar la sorpresa

  • L'escapulat

   Cada any s’ha deixat entrar al primer partit de lliga amb el carnet de la temporada passada, així que no hi haurà problema.
   De totes maneres, les oficines ja estaran obertes el dimecres 22, i suposo que es podrà renovar el carnet ja aquell dia.
   No crec que et posin traves per entrar el primer partit, Joan.

   Pel que fa a la campanya de captació, a mi també m’interessaria saber si n’hi haurà o no. El dia de la seva presentació en societat, el president va dir que s’engegaria una mena de col·laboració amb els começos locals per potenciar la captació de socis. Veurem.

   Jo també penso que s’està fent un equip amb cara i ulls que tornarà a lluitar per ser allà. Ànims !!

 • lluis

  Veig que un altre cessió per part del R.Madrid C, i és un altre defensa, Marcelo, de davanters res de res. Tant de bò m’equivoqui però aquest any ens pasarà com l’any pasat falta de gol.

 • joan

  Gracies escapulat.Jo tambe penso que en el tema davanters ens hem adormit massa i hauriem haver començat a negociar abans del canvi de directiva encara que fos dificil.Perque de moviments de davanters n`hi han hagut:PRATS,SELLARES MATAMALA MARC MAS AARON BUENO VICTOR I MOLTS MES HAN CANVIAT D`EQUIP AQUEST ESTIU.

 • tonigracia

  despues de las cesiones de sergio y marcelo,por parte de el real madrid,no estaría mal,conseguir tambien la de mariano,nos hace falta para la delantera.

 • lluis

  No creo que a Mariano nos lo dejen, creo que en la pretemporada ya marca con el R.Madrid C. En un partido contra el Guadalajara de Segunda A marcó 2 goles.

 • Anonim

  Marcelo no es cedido, estaba libre.

 • L'escapulat

  Confirmat que Marcelo ve traspassat, oi? Jo també creia que venia signant contracte i no cedit, com el cas d’en Sergi.

  Com ha comentat en lluis, veig quasi impossible que en Mariano torni, cedit o no, ja que allà a Madrid està oferint un rendiment espectacular.

  Penso que ja només faltarien petits retocs, no creieu? O potser UN petit retoc, que seria l’arribada d’algun davanter, més o menys contrastat.

 • Badaloní

  Hi ha una demarcació, o dues, que em preocupa mes. Nomes tenim dos laterals;Gerron i Bermudo. La temporada es molt llarga i poden haver-hi lesions, sancions…. No sé com es troba el tema monetari, pero crec que s’haurien de reforçar aquestes demarcacions

 • Anònim

  és molt probable que s’ incorpori un lateral com bé diu el badaloní….pel que fa al tema del davanter és més problemàtic….Grasa està rendint bé en aquesta demarcació…i no dic que sigui la possible solució, però segur que no hi ha diners per portar un altre davanter

 • lluis

  Dons s’hagués pogut fer al inrevés fitxar primer al davanter, n’hi han hagut bastants davanters al mercat aquesta pretemporada, no se si han estat al avast del Badalona o no, i llavors completar la plantilla a les altres demarcacions. Sabem que l’any pasat el màxim golejador va ser Manga que ja no el tenim i només va jugar, com aquell que diu, la primera volta.No és recriminar res, és la meva impressió. Tant de bó aquest any sigui millor i fem una bona temporada, que és el que jo i crec que tothom vol.

 • Anònim

  SÍ , és evident tots ho volem . Però de manera independent a si s’ ha fitxat un davanter amb cara i ulls o no, la realitat diu que contra alguns equips no podem lluitar a nivell econòmic. Això tampoc es matemàtic, però hem de ser tots plegat una mica comprensius. Tant de bo es pugui, però serà molt difícil repetir el que ha passat aquestes dues darreres temporades

 • badalones

  Al final no es compta amb Fabri pel lateral?

 • Anònim

  no, de fet ja no entrena amb el grup

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Ja queda poc pel debut, a veure com ens va davant de l’Alcoià. Arriban després de baixar de categoria i són quasi tot jugadors nous, esperem que encara no es coneguin entre ells, tot i que nosaltres també tenim un equip nou. Em sembla que per dissabte m’hauré d’imprimir aquesta pàgina per poder tenir una referència de cada jugador.
  A la davantera ens falta gol, però a la defensa la veig molt segura amb el gran porter que tenim, suficient per no patir gaire. No em veig lluitant per pujar, em conformo amb no patir per baixar i no gastar més del que ingressem, i entre la defensa que tenim i algun equip que no acabi la temporada estic segur que ho aconseguirem.

 • jluis

  Hoy he pasado por las oficinas por la mañana y por la tarde y estaba cerrado.Sabeis algo al respecto?gracias

 • xavi

  Hola, sabeu si aquest anys els nens menors de 14 anys pagant????

 • Anònim

  Las Oficinas están ahora en el Camp del Centenari, se dijo en la asamblea y si clicas en la página web en la sección oficinas lo pone.

 • L'escapulat

  Salut a tots i perdoneu la meva absència últimament.

  Xavi, com diu al web els menors de 14 anys no paguen entrada. La seva quota de soci és de 25€.

  Pel que fa a les oficines, jo vaig trucar ahir i em van dir que encara no és possible de renovar el carnet de soci, com a mínim fins la setmana que ve. Els dos primers partits de lliga (demà contra l’Alcoyano i d’aquí 15 dies contra l’Espanyol B) es podrà entrar a l’estadi amb el carnet de la temporada passada.
  A més, també em van comentar el traslladament de les oficines, que passaran d’estar al carrer Termes Romanes (al costat del Museu de Badalona) al mateix camp del Centenari. Els horaris seguiran sent els mateixos que abans.

  – FUTBOL

  24 horetes pel debut oficial ! Demà a la tarda podrem començar a veure quina pinta té aquest Bada. El rival és dels ‘durillos’, però com bé diu en V-R-P als equips que han baixat sempre els costa començar a carburar. Esperem que sigui així i que poguem emportar-nos els primers 3 puntets al sarró.
  Especial interès, com sempre, en veure els nous fitxatges i comprovar si el model de l’Albert Cámara difereix molt de l’esquema de Manolo Márquez.

  Tema golejador: Crec que aquest any els gols se’ls repartiran Grasa, Sergio i Méndez Canario, a part d’en Gabri, esclar, tot i que a ell no el veig com un gran davanter de 15-20 gols…

  Què en penseu de tot plegat? Bé, segur que demà al vespre tots tindrem moltes coses a comentar…

  AMUNT BADALONA !

 • lluis

  Com bé dius demà comenza la hora de la veritat. Després de una bona pretemporada, no hem perdut cap partit, si no recordo malament, demà ja va de debó. Tenim un rival fort, recient baiaxat de segona A, però amb la plantilla gaire bé tota nova, al igual que nosaltres.
  Tenim un comenzament de temporada,a part de demà, bastant fort, i aqui podrem calibrar les forces del equip que tenim aquesta temporada.
  Bé diuemenge podem posar més comentaris sobre el que haurem vist sobre el camp.

 • badalones

  He trobat a la web del club el preu de les entrades, molt asequibles aquest any!
  El link: http://cfbadalona.net/entradas.html

  • L'escapulat

   Veig que no fan constar què costa una entrada a tribuna. Potser s’ha suprimit la distinció?

   10€ per un partit de 2ª B és un preu just !

   Diria que l’any passat eren 12€ general i 20€ tribuna.

   4 horetes pel partit. El clima acompanya, així que serà una agradable tarda de futbol, esperem.

 • L'escapulat

  Molt bé avui el Badalona; m’ha agradat molt. Lluitador i consistent en defensa. Potser una mica d’inseguretat en les pilotes altes, però la resta tot perfecte.
  Què en penseu?

 • lluis

  Jo ahir vaig veure un equip molt lluitador i que no dona una pilota per perduda. Als ultims minuts els vaig veure ja una mica cansats pel esforç fet durant tot el partit. Però en general vaig veure un bon Badalona.