BADALONA 1 TENERIFE 1

Escapulats,

És una llàstima. Hem perdonat la vida al Tenerife. El totpoderós equip canari no es deu acabar de creure que el partit d’aquesta tarda hagi acabat 1-1. I és que el Badalona li ha passat per sobre. Literalment, sense mitges tintes. Els escapulats han estat molt superiors durant gairebé tot el partit i el cert és que els insulars no han sabut com jugar-nos en cap moment. Avui, però, aquest domini no ha estat simplement estadístic. El Badalona ha controlat la possessió de pilota però també ha gaudit de les oportunitats de gol més clares. Un cop més, sense gaire encert. Per a més inri, fins i tot ens han anulat un gol legal de Xavi Muñoz quan només s’havien disputat 7 minuts de partit… En definitiva, que quan Zazo ha empatat al 89′ molts ens hem quedat amb cara de tonto. Però que ningú s’equivoqui, això no està resolt ni molt menys. L’avantatge ara és pel Tenerife, però queden 90 minuts i podem confiar en una altra actuació brillant del Bada fora de casa. No ens queda altra.


La pluja que havia caigut aquesta matinada a Badalona amenaçava de tornar a fer acte de presència a l’Avinguda de Navarra, però finalment la meteorologia ha respectat l’espectacle futbolístic amb una precisió quirúrjica, ja que tant bon punt l’àrbitre ha xiulat la finalització del partit ha començat a caure una tromba d’aigua que encara li ha donat un aire més penós a un final de partit totalment catastròfic pel Badalona. Però ja arribarem a aquest punt… Primer cal destacar la bona, boníssima imatge que ha donat l’equip al llarg dels 90 minuts. Amb tothom endollat, sabent què havia de fer i, sobretot, mostrant molta intensitat. El Tenerife tampoc s’ha acoquinat i ha sortit a per totes. De fet, la primera gran ocasió del matx ha estat canària: al minut 4 Marcos ha tret sota pals una rematada de cap a mata-degolla d’Aridane, que arribava absolutament sol al segon pal. Tanmateix, a partir d’aquí hem estat nosaltres els qui hem portat la batuta. Goikoetxea avisava amb un cop de cap just un minut després, i en el còrner posterior Pelegrí s’alçava per damunt de tota la defensa illenca per fer lluir Aragoneses, que li ha tret la rematada de forma espectacular. El rebuig l’ha caçat Xavi Muñoz per enviar-lo al fons de la xarxa, però l’auxiliar ha aixecat la banderola. El fora de joc era inexistent, com han demostrat després les imatges televisives. El marcador -injustament- no s’ha mogut a la mitja part tot i que el Bada n’ha tingut més d’una i de dos i de tres per avançar-se. Goiko ha estat el gran protagonista en l’apartat ofensiu, i especialment en destaca una en què el basc, a dos metres de la porteria, ha enviat fora una excel·lent centrada rassa de l’Álex García. La pilota li havia quedat a la cama dolenta… i l’1-0 que se n’anava per damunt del travesser defensat pel gran Sergio Aragoneses, l’autèntica estrella d’un Tenerife que ha suat tinta durant els primers 45 minuts, i que avui no ha marxat a casa amb un marcador en contra d’escàndol de pur miracle… El meta gallec també ha tingut temps aquesta primera meitat d’aturar amb problemes un bon xut d’Álex García des de la frontal, després d’una gran internada de Ceballos. L’Àlex ha tornat a ser, amb Serramitja, un dels millors escapulats, però la veritat és que tot l’equip ha fet un partidàs. Així ho ha reconegut el mateix tècnic visitant, Quique Medina, en roda de premsa. Segurament, els illencs no havien valorat el Badalona tant com calia…

La segona part començava amb idèntica dinàmica: el Badalona atacant sense pausa i el Tenerife intentant evitar la debacle. A diferència del primer temps, però, el Bada ha marcat en la primera que ha tingut – una de les menys clares, per cert-: a la sortida d’un còrner, Goiko ha aprofitat l’únic error en la sortida d’Aragoneses i, amb la canya a punt, s’ha avançat a tothom per posar el cobejat 1-0 al marcador. Al contrari del que es podia preveure, el vendaval escapulat no ha decaigut, sinó que fins i tot s’ha intensificat a partir d’aquest moment. Goiko ha empalmat fora una clara voleia a la frontal de la petita, Serramitja ha enviat la pilota al travesser i, en el rebuig, Ceballos ha rematat alt…En definitiva, una autèntica allau d’ocasions desaprofitades i la sensació que la defensa canària feia aigües pertot arreu. Un xut creuat d’Álex García llepant el pal i una rematada in extremis de Pelegrí en jugada d’estratègia completen el reguitzell d’oportunitats marrades per part del Bada. Un dels tòpics més antics del futbol diu que qui perdona ho acaba pagant, i per desgràcia avui ho hem viscut en les pròpies carns. El golàs de Zazo al 89′, rematant en planxa una centrada perfecta des de la dreta, feia embogir el centenar de chicharreros desplaçats a Badalona i ensorrava els ànims d’un Centenari que no es podia creure el que estava veient… Les coses encara podien empitjorar: una dura entrada de Xavi Muñoz era castigada amb vermella directa al minut 91′, i la tangana posterior entre els jugadors d’ambdós equips deixava entreveure una lectura tan cruel com evident: la impotència del Badalona en veure com se li escapava un partit que hauria d’haver guanyat per golejada. Triple xiulet final, desencant a l’Avinguda de Navarra i com a colofó de tot plegat una tempesta de pluja i vent que ens acompanyava en el trist camí de tornada a casa. Un guió d’autèntica pel·lícula de terror.

El futbol ha tornat a ser cruel amb el Bada
(Foto: L'escapulat)

Però al play-off no s’hi va a lamentar-se, sinó a competir i a intentar fer realitat els somnis. Segur que demà, analitzant les coses en fred i amb la tensió alliberada, ens prenem les coses amb més optimisme. Un empat a un a casa no és un resultat ideal però aquesta eliminatòria no està ni molt menys sentenciada. El Badalona tindrà les seves opcions a l’Heliodoro Rodríguez, i si tenim en compte els nostres resultats lluny del Centenari aquesta temporada, no hi ha absolutament cap motiu per no creure en la victòria. Els camps grans, de gespa natural i on es pot jugar amb espais ens van de conya i a més tenim un petit factor a favor: en cas d’avançar-nos al marcador, tota la pressió la tindrà un Tenerife gairebé ‘obligat’ a pujar sí o sí… Diumenge que ve, a les 18:30 hores, tota la feina feta en 39 partits cobrarà sentit en un últim partit a vida o mort. L’empat a zero no ens val, és veritat, però avui hem demostrat que podem ser (molt) millors que els canaris, i el mal regust de boca d’aquesta tarda no ens ha de fer caure en un pessimisme exagerat. Tot és possible i seguim allà !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

31 responses to “BADALONA 1 TENERIFE 1

 • lluis

  Quina cara de tonto s’en va quedar ahir quan en el minut 89 el melenes, que no hagués tingut que estar al camp per les marrulleries que va fer durant tot el partit, ens va fer el gol del empat.
  Partidàs del Badalona, superior, en tot, al Tenerife, ocasions de gol per haber s’en emportat tres o quatre gols cap a les illes, i per la sort que van tenir s’en porten un empat.
  Molt malament l’àrbitre, que va permetre el joc molt dur dels canaris i va anular el gol legal de Xavi Muñoz i no va pitar un penal a favor del Badalona per unes mans d’un defensa.
  Però bé em d’anar a Tenerife com em fet els últims partits a fora de casa de la lliga regular i emportantse la eliminatòria cap a Badalona, i aixi serà.
  Amunt Badalona

 • Pere

  L’àrbitre va aplicar massa vegades la llei de l’avantatge d’una manera que va perjudicar el Badalona. I la targeta vermella en el temps de prolongació va ser totalment injusta. A la lliga, una tergeta vermella significa el càstig d’almenys un partit, que pot ser que l’hagis de jugar contra un equip més o menys fàcil. Però aquí, la targeta vermella significa no poder jugar el partit de tornada i això és molt greu. El Tenerife va repartit molta més llenya que el Badalona i no és just que el repartiment de targetes tingui conseqüències pel Badalona i no pel Tenerife.
  Per altra banda, no em va agradar gaire l’actitud d’alguns aficionats joves del Badalona que, especialment a la segona part, situats darrere de la porteria d’Aragoneses, estaven massa enfeinats insultant els aficionats del Tenerife en lloc d’animar el Badalona i prescindir del contrari.
  Pere

 • L'escapulat

  Estic d’acord amb vosaltres que diversos jugadors del Tenerife van repartir de valent; en especial Kitoko, que no hauria d’haver acabat el partit… En canvi, l’entrada d’en Xavi era força dura. És veritat que era per davant i a ras de terra, però se li podia treure la vermella, sincerament. Esclar que si ho comparem amb la permissivitat als canaris, va ser injusta.

  Lluis, després ho vaig veure per la TV i crec que no és penal les mans que comentes (el defensa les tenia enganxades darrere l’esquena).

  I pel que diu en Pere, sempre he opinat que la gent que va al camp només amb l’ànim d’insultar és un càncer per l’esport, sobretot quan estan donant una imatge del club i representant tota la ciutat de Badalona.

  Sincerament, crec molt en aquest equip de cara al partit de tornada.

  Ànims i a confiar en l’equip !

 • marc

  Esto es futbol señores suerte tuvimos los canarios de empatar! Muy mal la aficion del Badalona no respetan tendrian de animar mas a su equipo y no insultar tanto

  • L'escapulat

   Como he dicho en otros sitios, generalizar siempre se te puede echar en contra.

   Pero sí, mal la afición del Badalona que sólo se dedica a insultar. Pero hablamos de cuántos? 10, 15, 20 de 4000?

 • Inodoro Power

  ¿Dureza el C.D.Tenerife? ¿Pero qué partido vieron ustedes, por Dios? ¿Árbitro permisivo con el Tete? ¡Por favor! ¡Si nos estuvieron masacrando a tarjetas a diestro y siniestro! Y por favor, el de la tarjeta roja, que no se queje, entradón por detrás de frustación total.

  Más valdría que le enseñasen ustedes, badaloneses aficionados de bien, algo de educación a los niñatos idiotas de detrás de la portería del lado del mar, que estuvieron insultando sin parar al gran Sergio Aragoneses en la segunda parte. Un portero que ha jugado en el Camp Nou y Bernabéu, entre otros escenarios imponentes. Que se laven la boca antes de soltar por ella blasfemias de niñatos. Que bastante tuvimos que aguantar los dos centenares de chicharreros los insultos de esos veinte descerebrados, con invasión de campo y provocaciones de chulopiscinas.

  Arriba el TETE y espero que el Heliodoro sea una olla a presión para que no tengan ustedes oportunidad de remontar. Porque si por algo deseo que el Tenerife suba a Segunda es por evitar semejantes campos-ratonera en donde se desperdician trescientos rollos de papel higiénico para dar la bienvenida al portero visitante.

  • L'escapulat

   Creo que Cristóbal y sobre todo Kitoko jugaron bastante al límite. El segundo no tenía que haber terminado el partido.
   La targeta roja ya he dicho que es razonable.

   Da igual donde haya jugada Sergio Aragoneses. Si tiene contrato con el Tenerife, tendrá que defender su portería en el Heliodoro, en el campo del Badalona y en el del Mensajero, si hace falta. El Tenerife ya no juega la UEFA, está en 2a B. Si se lo merece, volverá a los grandes estadios. Si no, irá a jugar donde le toque jugar.

   Descerebrados los hay en todos los sitios, no se puede generalizar, y es normal que siempre haya energúmenos, porque por eso son energúmenos. Si eran veinte, pues 20 sobre 4000: un 0’5%.

   Y por eso se puede decir que somos una afición lamentable?
   No creo que te jugases una cerveza a que en la isla no se supere este porcentaje.

   Saludos cordiales y gracias por dar tu opinión en mi blog !

 • Anònim

  bueno creo q los del Tenerife no estaran muy de acuerdo con lo que voy a decir pero si el badalona sale bien en Tenerife va a ganar sinó hay que ver que el Badalona es mejor fuera de casa que en casa, todo y este partido que merecimos ganar,(me recordó a los partidos del Chelsea en la champions, bffff!!! que asco de champions) hablando con un jugador de la Grama en el campo los 2 creemos que el Bada puede pasar de fase todo y que no va ha ser nada fácil.

  • Inodoro Power

   Los seguidores del Tete que estuvimos en el Centenari coincidimos en que el partido del representativo fue una auténtica mierda pinchada en un palo y merecimos salir con un 3-1 ó 4-1 en contra. Pero tienen que tener en cuenta que en el Heliodoro han caído el todopoderoso Castilla, el Oviedo y similares gallitos. Creo que la cosa está al 70% para el Tete, aunque de esta gente nunca se sabe, y menos tras el desastre del descenso del año pasado.

   También se habla en foros chicharreros que somos el Chelsea de 2ªB. En fin, si pasamos contra el Badalona, no tengo muchas esperanzas que lo repitamos en las dos eliminatorias siguientes, si se sigue jugando así de mal.

   Me voy a tomar una tila con gofio.

   • L'escapulat

    Bueno, también dicen que éstos son los partidos que ganan los campeones… que hasta jugando mal sacan buenos resultados…

    De todos modos, veo más un 60-40%… Veremos si nuestro Bada está a la altura el domingo, pero confío que sí y que nos podamos sentir orgullosos del equipo.

    Que aproveche la tila y espero que la necesites el lunes siguiente! 😉

    Saludos

   • tornemi

    Esta claro que el campo será importante, aunque ya sabéis que el Badalona esta “enchufado” desde la fase final de la
    liga… Sois un equipo histórico y eso hace motivar a cualquier
    otro equipo que lleva años por categorias inferiores.

    Podernos codear con vosotros y meter un susto al Tenerife para mi ya es un gran premio que nos da el equipo !!! Pasar
    la eliminatoria sería ya la p**la !!!

    Suerte y que gane el mejor ! Nerviso habrán fuera y dentro del campo !!!

    Me voy a tomar un carajillo de anís del mono !!! 🙂

 • Inodoro Power

  Bueno, deseo decir “que gane el que juegue mejor” el domingo, pero mejor no lo digo, porque me temo que vamos a salir aplatanados de nuevo. A ver qué pasa y a felicitar al ganador, por supuesto. Creo que la esencia del fútbol no está en 1ª ni 2ª, está en estas categorías, aquí, salvo contadísimas excepciones, no hay mercenarios.

  En cuanto a lo de los grandes estadios, yo no me refería a que el Tete no juegue donde se lo merece. Ahora es 2ºB, y ante eso poco hay que decir. Me refería a que todos los futbolistas merecen respeto, pero en especial Sergio Aragoneses, uno de los pocos que se quedaron en la debacle del año pasado por amor a una isla que le tiene como un futbolista honrado y buena persona. Me dio pena que alguien que haya sido portero titular en el Atleti y Tenerife con tanta experiencia en 1ª y que haya superado además un tumor, haya sido insultado por esos 20 niñatos del fondo Este.

  Tengan claro que Tenerife es una isla de acogida y que serán bien recibidos todos los que quieran de ustedes ir a ver el partido en el Heliodoro, como hizo el speaker del Centenari al principio del partido.

  P.D.: Por cierto, gran espectáculo el de la Colla de Castellers durante el descanso. ¡Nunca había visto uno en directo! No sé cómo no les da vértigo.

  Saludos

  • tornemi

   Totamente de acuerdo con lo que comentas de Sergio Aragoneses.
   Y si pasais vosotros la eliminatoria… Haced el favor de subir a 2A !!

   Suerte !

  • lluis

   Estoy totalmente de acuerdo contigo con lo se Sergio Aragoneses, no hay que insultarlo como se lo insultaba, pero ya ves que eran unos cuantos aficionados.
   Creo que lo de la tarjeta roja no lo viste bien porque la entrada es por delante, a ras de suelo, entrada dura es, por supuesto, pero creo que con una amarilla tenía suficiente. Pero bueno el partido fue el domingo y ya està, no hay que echar más leña al fuego.
   El domingo hay otro partido, en vuestro estadio, y que pase el que más se lo merezca, si somos nosotros mejor, si sois vosotros os felicitaremos y haber si ascendeis a segunda A, pero tendreis que mejorar bastante vuestro juego, yo os esperaba que jugarais mejor de lo que lo hicisteis.
   Me alegro que te haya gustado Els Castellers.

 • L'escapulat

  Bueno, en cualquier caso ya era hora de comprobar que se puede hablar de futbol sin malos rollos y con respeto. Lo digo porque visitando según qué foros parece que si no insultas no defiendes a tu equipo.

  Además no hay que olvidar que estás representando a toda una ciudad, y que no hay nada más bonito que recibir bien a una afición y ser recibido en el partido de vuelta.
  En ese sentido, me pareció muy mal la actitud de ciertos aficionados jóvenes en el Centenari el domingo.

  Yo cada día que pasa tengo más ganas que llegue el partido de vuelta y que se resuelva esto; espero que sin polémicas y que gane el que se lo merezca.

  AMUNT BADALONA !

 • Xavi

  El diumenge el que va passar al camp va ser increible!!. Va ser el millor partit del Badalona, des de fa molt de temps. Tots els jugadors van estar molt però que molt bé.- Ferrón, Victor, serramitja van estar impressionants.
  Va ser al.lucinant que ens empatessin a l’ultim minut.
  S’ha d¡anar a tenerife a guanyar, i més despres dels comentaris que fan al foro del tenerife i el seu entrenador, dinet que ja ho tenen fet.
  Van de superiors, i estaria genial guanyar per baixar el fums de’aquesta gent. Amunt Badalona!!!!!!!!!!!

 • Inodoro Power

  Xavi, no sé a qué foro te refieres, pero a Zona Blanquiazul, que es el fororeferente del tinerfeñismo, lo que se dice es que jugando tan mal como hicimos no subimos a segunda ni en broma. Nadie va de superior ni de divo, y menos tenemos los humos subidos, que dos descensos en dos años son suficientes para bajarlos a más de uno.

  Y Quique Medina, el míster del Tete, no creo que haya dicho que lo tiene hecho, más que nada porque no van esas declaraciones a su carácter. Refresco la memoria: Medina fue uno de los centrales del Tete en la histórica temporada 88-89 del segundo ascenso a primera (junto a Benigno Lema y Herrero) y defendió la zamarra blanquiazul en primera con pundonor. Incluso en la histórica promoción contra el Betis que nos puso en primera, le partieron la cara en el Villamarín, y jugó medio partido con la visión reducida.

  Yo reconozco que me equivoqué insinuando que los 20 del fondo Litoral Badaloní representaban al Badalona, pero tú te equivocas también al generalizar.

  • L'escapulat

   Aquí le doy la razón a ‘Inodoro’, yo me he pasado por la Zona Blanquiazul y la gente afronta la vuelta con bastante prudencia. Evidentemente, hay confianza en que pasarán pero reconocen que no lo van a tener fácil.

   Aprofito per dir que pel que sé la relació entre les dues directives, companys periodistes, (majoria) d’aficionats de les dues aficions va ser molt bona.
   Sense anar més lluny, a tribuna hi havia un grup de 20 chicharreros i com és normal no hi va haver ni un incident.

   Quines ganes que arribi el diumenge !

 • lluis

  Jo em vaig pasar per la web del tenerife la setmana pasada i una veu en off el primer que deia era “Vamos a por la guerra del play-off”. Això era avanç de jugar a Badalona. Si comencem així, malament anem.
  Aquesta setmana no m’he pasat, no se el que diu.
  Però diumenge a guanyar!
  Amunt Badalona.

 • Inodoro Power

  Lluís, es que la web del CD Tenerife es UNA MIERDA que no consulta ningún aficionado blanquiazul mínimamente serio. Tarda años en cargarse y los contenidos son de risa, amén de algún fallo gordo en algún dato histórico. Esa web no representa sino a los dirigentes de un club que van más perdidos que Wally en el Frente Atlético. No consulten esa web, por favor, da vergüenza. El espacio d’Escapulat está millones de veces mejor e incluso me atrevo a decir que podría ser, por calidad y seguimiento del equipo, la web oficial del Badalona, que tampoco es que me guste mucho.

  Lo de la “guerra del playoff” no creo que fuera peyorativo, pero bueno, tampoco es la palabra más acertada. Pero me gustaría que no hubiese más polémicas con un club que ahora mismo está sin timón, cuyo único activo es la afición entregada y que si sube a segunda, será porque la Virgen de Candelaria ha gastado todos sus milagros para los cinco años restantes.

  Hala, no hagamos caso de webs llevadas por carcas o 10 machangos del fondo sur badalonés y a animar a nuestros equipos, y les aseguro que si el Tete pincha el domingo, seré el primero en felicitarles aquí, porque si hacemos un buen partido pero nos pasa lo que a ustedes el domingo pasado, pues se habrá equilibrado la balanza. Y si no, pues da igual, es probable que al Tete le venga bien un par de temporadas en el desierto a ver si algunos dirigentes tienen algo de vergüenza y o se van o dejan el club en algunas manos similares como el gran Javier Pérez, q.e.p.d.

  Perdonen el tocho y a vivir la fiesta del fútbol el domingo.

 • tornemi

  Que gustazo encontrarse con gente como Inodoro Power !!! Supongo que en general, los malos rollos salen de foro de futbolplus donde ahí si que hay una guerra entre todos !!! Como siempre todos los años !!! Lo que si
  es seguro que estaremos todos atentos y disfrutando del partido pase lo
  que pase…

  Nosotros confiamos en que los últimos 10 partidos jugados fuera de casa,
  solo hemos perdido 1… así que… AAAAHHH!!!! que llegue ya el Domingo !!

 • lluis

  Si tú lo dices, sabes más que yo, pero yo, como siempre acostumbro a mirar la web de los equipos que juegan contra nosotros por esto la miré, y me pareció poco acertada la palabra “guerra”. Muchas gracias por la información.

 • L'escapulat

  Lluis, a mi la campanya oficial el Tenerife també em sembla una mica “anticuada”, però vaja, tampoc és res especialment ofensiu…

  El que no sabía fins ara era la gran divisió social que hi ha al si del Tenerife: no he sentit cap aficionat content amb el paper de la directiva els darrers anys (al contrari del que ens passa a nosaltres).

  De totes formes, a l”Inodoro’ (per cert, em dirigeixo a tu en català perquè veig que l’entens perfectament) li diria que no és preocupi; el Tenerife ho té tot, començant per l’afició, per tornar a ser on es mereix per història.
  Baixar dues categories en dos anys és dur, però pujar a 2a A és complicadíssim; paciència !

  Per cert, res de “tocho” ! Ja m’agradaria que durant tot l’any haguessim tingut debats tan interessants pel blog, però és el que hi ha…

  Jo només espero que passi qui passi hi hagi respecte entre les dues aficions i bon rotllo. Estic segur que la gent que viatjarà a les Canàries donarà una imatge exemplar. Seguríssim.

  Ja queda menys per diumenge.

  AMUNT BADALONA !!

 • Anònim

  Inodoro un placer hablar contigo. Si, el foro que me refiero es el del club. No me gustaron muchas cosas.
  Y , ya lo sabemos los que somos socios, el campo del Badalona, esta muy anticuado, y esta fatal, es una batalla con el ayuntamiento des de hace muchos años. a ver si vemos en poco tiempo el campo nuevo.
  Pero lo que lei sobre el campo y las decalificaciones sobre la gente del bada y sus instalaciones fueron de my mal gusto. Un saludo y que gane el mejor,

 • Anònim

  perdona, el anterior mensaje es mio, Xavi

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Quina cara de tonto que sen’s va quedar diumenge, i quina decepció amb el Tenerife actual, després de veure-hi jugar els Dertycia, Redondo, Pier, etc.. Abans de començar el partit, tenint en conta que darrerament juguem millor fora que a casa, fins i tot hauria firmat l’empat, però després de veure les ocasions perdudes, és una llàstima no haver matat el partit. Que bé que van jugar tots, el Marcos (impresionant al principi de partit), el Ferrón, el Serramitja (no entenc perque no es comptava amb ell fins fa poc), el Víctor, l’Àlex Garcia (llàstima que no tingui sort per marcar), etc.

  Tot i així, soc molt optimista de cara a diumenge, acostumem a jugar millor fora de casa, i vam demostrar que som millors que ells.

  Per cert, vaig arribar amb molt de temps, per evitar cues per entrar i por a no trobar un bon lloc a la grada, i, tot i que hi havia més gent que habitualment, no hi havia tanta gent com els dies del Leganés, Mirandés, etc.

  En cas de no superar l’eliminatòria, m’agradaria que pugés el Tenerife.

 • Inodoro Power

  Vila, es ley de vida. Vimos a los Jokanovic, Redondo, Pier (que estaba comentando el partido para la televisión canaria en directo), Rommel (el gran y humilde Rommel Fernández, mi futbolista tinerfeñista favorito, que se mató en una carretera de Cuenca en accidente de tráfico en 1993, un enorme tanque de pundonor que solo podía con cuatro defensas por alto), Antonio Mata, Chano, Derty, Aguilera, Chemo del Solar, Kodro…pero no podemos despreciar en absoluto a los jugadores de ahora. Puede ser que ellos nos lleven de nuevo a la élite. Todo puede ser. Y si no, soñar es gratis. Joer, recordando a Rommel, se me han salido las lágrimas.

  Recuerdo que en la temporada 1986-87 el Tenerife estaba en segunda B y más de la mitad de ese equipo de segunda fue el artífice, con el míster Benito Joanet, de subir a primera en la temporada 88-89. Como ven, soy un aficionado de los que se afiliaron a la causa años antes de la gloriosa época de Valdano y Heynckes.

  Pues señores, lo dicho. Que gane el que más se lo merezca, que no haya polémicas arbitrales y que las aficiones se comporten de manera modélica. Siempre Tete hasta en Preferente y, si nos ganan, pues que quiero que ustedes suban a segunda, porque el fútbol que hicieron fue buenísimo y nos dieron un meneo total. Y felicitaciones al creador de este espacio, los del club le deberían pagar.

  ¡Yo también tengo ganas de que venga el domingo!

 • Vila-Rebollo-Pepín

  Inodoro, yo en el 85 estaba en Tenerife y a veces iba al Heliodoro, recuerdo una goleada que sufristeis contra el Calvo Sotelo, y también estuve en un partido de final de temporada contra el Salamanca en que creo que os jugabais la permanencia y ganasteis.

  Recuerdo que el campo me pareció muy viejo, con unas vallas de madera. Más tarde volví en un partido contra Alavés, creo que perdisteis 1-3, y el campo me pareció muy diferente, incluso moderno.

  Espero que pronto volvais a Primera, lástima que sólo podamos subir uno de los 2 (y a lo peor no subimos ninguno).

  • Inodoro Power

   ¡Ufff! Las gradas de madera eran las de Herradura. Anda que no daba vértigo ver los partidos desde allí. El Heliodoro, antes de 1988, era efectivamente muy viejo,y suerte que el Cabildo financió la remodelación total (costó más de una década y se hizo grada a grada), porque si no, todavía estaríamos con un estadio que rivalizaría con el Viejo Atocha.

   Qué tiempos. El Heliodoro actual es fantástico. Si acaso, le veo una pega. Las dos gradas en forma de herradura. Prefiero el aliento del público más cerca. Allí hubiese conservado la grada recta de San Sebastián (donde Buyo metió la gamba en aquel famoso gol que costó la liga al Madrid) y hubiese cambiado la de Herradura por otra recta.

   Menos mal que no se hizo la pista de atletismo que surgió en primeros proyectos.

 • L'escapulat

  Arriba el cap de setmana i ja tenim el partit aquí !

  La veritat és que comencen a sorgir els nervis… Diumenge l’espera es farà eterna.

  Sincerament crec que el Bada farà un molt bon paper a l’Heliodoro (no espero grans debacles), i tot i que no tinc gens clar que passi de ronda confio molt en aquest equip. Un equip que aquest any ha demostrat que sap jugar perfectament fora de casa i al qual els espais grans i la gespa natural van bé.

  Per cert, avui l’equip s’ha entrenat a Sant Adrià per tenir una mica més de contacte amb al gespa natural. Suposo que els del Espanyol ens han tornat el favor per la lliga juvenil…

  Inodoro, merci pels comentaris sobre el blog ! Intentem humilment fer el que podem, i suposo que és bo mantenir la independència respecte del club! De cobrar res… De fet el blog costa uns 40€ l’any… Si hi ha algun mecenes per aquí que surti a la llum !!!

  Diumenge és el dia del Badalonazo. 1-2. 😉

  AMUNT BADALONA

 • Anònim

  Vamos Badalona.
  Vamos jugadores.
  Vamos cuerpo técnico.
  Vamos afición.

  Vamos a ganar !!!!