DÉNIA 0 BADALONA 2

Escapulats,

Ja el tenim aquí. El Badalona disputarà les eliminatòries per l’ascens a 2ª A per segona temporada consecutiva. Un 0-2 a Dénia serveix de rúbrica a una recta final de lliga espectacular de l’equip de Manolo Márquez, que acaba quart i demà coneixerà el seu rival a la primera ronda del play-off: Tenerife, Ponferradina o Balompédica Linense seran el nostre primer obstacle. M’agradaria recordar d’on ve aquest equip… i és que després de la derrota a Xàtiva per 2-1 molts pensàvem que ficar-nos entre els quatre primers era poc menys que una quimera. Doncs no. L’equip no va perdre mai la fe i ha acabat encadenant cinc victòries consecutives (Mallorca, Lleida, Zaragoza B, Reus i Dénia) per demostrar a tothom que el Badalona volia lluitar per ser a la categoria de plata. Els nostres números són impressionants: tornem a ser l’equip menys golejat del grup (el tercer de tota la 2ª B per darrere de Mirandés i Cádiz) i, a més, ostentem el millor diferencial de gols fora de casa (+12). De fet, el rendiment lluny del Centenari és simplement estratosfèric: 9 victòries, 5 empats i 5 derrotes per un total de 32 punts, només un menys dels aconseguits a l’Avinguda de Navarra. Una autèntica gesta que ens ha dut fins aquí i que, ara, ens permet somiar amb l’anhelat ascens a la Segona Divisió…

Avui, i al contrari del que podia semblar, amb un rival que no s’hi jugava res i que a més comptava amb alguna baixa important, el Badalona ha hagut de suar de valent per endur-se els tres punts del Camp Nou de Dénia. Ja als primers minuts es veia que les coses no serien fàcils, ja que els locals han començat apretant molt i portant el ritme del partit. Fins i tot Marcos ha hagut d’intervenir amb una de les seves aturades providencials marca de la casa per desviar a còrner un perillosíssim xut de Rubén. L’electrònic tot just reflectia el minut 4 i era evident que alguna cosa no rutllava. Per sort, els nostres han reaccionat a temps i mica en mica han pres el control de la pilota. Tot i que el Bada no ha disposat d’ocasions manifestes de gol, quedava clar quin era l’equip que estava fent mèrits per avançar-se al marcador, i al minut 29′ l’àrbitre xiulava penal a l’àrea dels alacantins després d’una bona acció atacant d’en Serramitja (el gironí, per cert, ha tornat a ser dels millors… quin final de temporada, en Marc!). Vázquez ha tingut l’oportunitat de rescabalar-se del penal fallat a Saragossa fa 15 dies i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Els següents quinze minuts han estat força travats i durs, i el partit s’ha escalfat a la graderia i al camp arran de les constants protestes dels jugadors -i la banqueta- del Dénia. De fet, el segon entrenador local ha estat expulsat. Costava endevinar que als de Nino Lema no els hi anava res en l’encontre… Els escapulats, però, han aguantat aquests moments difícils i arribaven a la mitja part amb avantatge.

El Badalona és, a dia d’avui, un equip molt sòlid, que madura els partits i que, sobretot, té ofici per tirar endavant els instants complicats i no acusar els nervis. Així ha estat al segon temps, on el partit ha tornat a equilibrar-se i en cap moment donava la sensació que el matx estigués sentenciat. El Dénia, un equip limitat però que coneix bé les seves armes, ha donat algun ensurt a pilota aturada, si bé l’ocasió més clara ha estat de nou per Álex García, que per enèsima vegada aquesta temporada ha vist com el porter li guanyava un mà a mà. Malgrat això, quinze minuts més tard el mateix basc no ha perdonat i, aprofitant una bona passada de Serramitja, ha tornat a encarar Álex per, ara sí, batre’l i situar un 0-2 que feia embogir els aficionats escapulats que avui s’havien desplaçat en autocar a la localitat alacantina. Un altre 10 per ells. Ara ja sí que el Bada ha pogut contemporitzar i gestionar una renda que li ha permès no patir més del compte. Fins i tot hi ha hagut temps perquè Manolo Bueno rebés l’homenatge de la seva antiga afició. Una nova tarda gloriosa lluny de Badalona.

Tornarem a viure escenes com aquesta?

Tenerife, Ponferradina, Linense. M’és absolutament igual qui ens toqui al sorteig de demà a les 16.30h a la seu de la RFEF. El Badalona arriba llançat al play-off, amb una plantilla supermotivada i una afició que creu més que mai en el somni de l’ascens. Serà el tercer de la nostra història, el segon consecutiu. Diuen que a la tercera va la vençuda… Sens dubte, és la vegada que arribem més endollats a la lluita. El que és segur és que el cap de setmana vinent (pressumiblement el dissabte) viurem un autèntic partidàs a l’Avinguda de Navarra. Badalona s’ha de tornar a vestir d’escapulada i agrair a l’equip aquest regal que li fa, portant el seu nom a l’elit del futbol estatal. Estic segur que el club, com ara fa un any, estarà a l’alçada i ho donarà tot per fer que el Centenari s’ompli i sigui una olla de pressió. Només de pensar en l’ambient que hi havia els dies del Leganés o el Mirandés se’m posa la pell de gallina… I a vosaltres?

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

17 responses to “DÉNIA 0 BADALONA 2

 • lluis

  Qui ho havia de dir fa uns quants partits estavem decebuts perque el Badalona no anava bé i creiem que els últims partits serian de tràmit, l’afició que ahir vitorajaba a Manolo Márquez, cantaba al camp del Badalona que marxes o que el fessin fora.
  I avui tots estem esperant que arribi diumenge i viure una altre tarda de play-off, com varem viure l’any passat amb el Leganes i el Mirandes.
  Com bé dius escapulat ahir vaig escoltar el partit amb molts de nervis, i quan va acabar, ja s’em posava la pell de gallina pensant amb el que va pasar l’any pasat amb el Leganes i el Mirandes.
  Esperem que aquest any tot acabi millor, jo veig el equip que està acabant la temporada molt fort, i amb molta moral després de guanyar 5 partits seguits.
  Amunt Badalona

 • Anònim

  S’ha d’anar a per totes i que els jugadors i afició ho donguem tot.

  Som-hi Badalona

 • L'escapulat

  Doncs sí, als play-off moltes vegades importa més com arribes que en quina posició ho fas… i nosaltres arribem molt i molt bé.

  Llàstima que els tres possibles desplaçaments són lluny… però bé, primer toca un partit a casa en què s’ha de donar tot per a rematar la feina fora de casa, on aquest any som una garantia.

  4 horetes pel sorteig !! Alguna preferència?

  Jo no vull la Ponferradina. Tenen molta experiència en play-off i molt d’ofici.

 • Anònim

  ¿Algú ha pensat de fer alguna cosa com l’ahy pasat es va fer el tema de les samarretes blaves a 1 euro, que va fer el diari BNS i supermercats Del Rió i que va servir per, a mes a mes de que el camp es veies de color blau,per enviar crec que va ser oli al tercer món? Aquesta iniciativa va tenir molt de èxit.

 • Anònim

  Aupa gure Goiko!!!

 • lluis

  Badalona-Tenerife.

 • L'escapulat

  Doncs serà el Tenerife !

  Era el rival de més entitat, però en la meva opinió no el pitjor. La Ponferradina era un equip amb molta experiència i curtidíssim en play-off…

  La il·lusió de jugar a l’Heliodoro Rodríguez López no ens la treu ningú !

  L’ambient aquest cap de setmana al Centenari serà espectacular, espero que la nostra afició s’hi deixi la veu i els nostres jugadors la pell.

  AMUNT BADALONA !!!

 • Anònim

  El camp ha de estar plé com el play-off de l’any passat i animar força als nostres jugadors dons s’ho mereixen. Per això s’hauria de fre algu perque el camp es veies de color blau, o si mes no, porta les mateixes samarretes que es van fer l’any passat per donar color al centenari.
  Ja tinc ganes de que arribi diumenge.
  Amunt Badalona.

 • francis

  Nosotros no podremos estar en el campo para animaros,pero estamos con todos vosotros.Desde Mahón (Menorca).Arriba el Bad
  alona.Animo y a por todas.

 • L'escapulat

  Moltes gràcies pel vostre suport.

  El partit serà el diumenge a 2/4 de 7 de la tarda i retransmès per Esport 3 en directe !!!

  Espero que el Centenari sigui el dels grans dies i que tothom porti els colors escapulats al camp. L’Avinguda de Navarra ha de ser la tomba dels canaris.

  AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  Encara no se sap si el partit serà a les 18:30 o a les 12…

  La Federació obliga a jugar-lo a les 12 si hi ha equips de les illes, i si fos a la tarda el Bada hauria de pagar l’estància d’hotel a tot l’staff canari, cosa que no farem.

  Ara per ara s’està negociant amb TVC perquè es faci càrrec de la despesa i el partit sigui retransmès per la televisió.

  Veurem què passa !

 • lluis

  Seria una gran “putada” , perdoneu pel l’expressió, tindre que jugar a les 12. Ja s’ha vist que millor jugar a la tarda. Jo no se que pensa la Federació, que els equips sóm millonaris, jo crec que el partit a les 12 potser restaria gent a l’estadi, que no tindria que ser aixi, perque, donat de la importància del partit s’ha d’anar al camp si o si.Jo ja he preparat la samarreta que va vendra BNS per posarme-la, i tothom hauria d’anar de color blau per donar color al estadi.
  ¡Diumenge tots al camp sigui la hora que sigui!
  Amunt Badalona

 • Anònim

  15 euros?? porque han subido 5 euros el precio???

  • L'escapulat

   Suposo que, simplement, per recaptar més diners.

   Recordem que el club no passa per un moment massa “boyante” i que l’Ajuntament no li ha pagat les subvencions d’aquest any ni de l’anterior.

 • lluis

  Si no recordo malament la entrada general tota la temporada val 12 euros, només s’apuja 3 euros en el play-off. L’Hospi fa pagar 15 euros tota la temporada. Crec que aquesta pujada de 3 euros pel play-off no és tant. D’accord que estem en temps de crisis i que les butxaques no estàn bé per ningú.
  Els socis i abonats només paguem el carnet i no paguem res mes en tota la temporada i ,si volem, podem veure partits del juvenil divisió d’honor sense pagar, si ens fan pagar 10 euros crec que no es cap cosa descabellada. D’accord que l’any passat van ser 6 euros, però la economía del club anava millor, i no teniem que fer un desplaçament tan llarg com hem de fer ara.

 • L'escapulat

  CONFIRMAT, EL PARTIT A LES 18:30 I RETRANSMÈS PER ESPORT 3.

  Per mi 10 euros per anar a veure un Badalona-Tenerife no és gens, però GENS descabellat.

  De fet em sobta que, en la dinàmica del futbol espanyol actual, on es paguen preus desorbitats, la gent es queixi per 10€ en un partit de promoció, tenint en compte que es el millor futbol que es pot veure a aquestes alçades de l’any.

  No penso el mateix de l’abonament de soci, eh, que en la meva opinió continua sent car.

  Ja queda menys pel diumenge.

  AMUNT BADALONA !!!

 • Anònim

  Hoy al centenari llueva o nieve, vamos badalona