CRIDA A L’AFICIÓ

Aprofito un vídeo que han elaborat els companys de BadalonAprop per tal d’engrescar la parròquia escapulada de cara al transcendental partit del diumenge. En ell s’hi poden veure diversos membres de la primera plantilla animant l’afició a no fallar en el compromís més important de tota la temporada. I és que el que està en joc no és poc: repetir play-off i, per què no, la possibilitat de somiar amb l’anhelat ascens a Segona A.

Moltes gràcies als amics de BadalonAprop i ja sabeu… no es pot fallar el diumenge !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

One response to “CRIDA A L’AFICIÓ

  • lluis

    Bé crec que ja està tot dit en aquest video, la afició no pot fallar. Llàstima que, segons anuncian els meteorólegs, el temps no acompanyarà, dons preveuen una tarda plujosa. Ni em això tenim sort.
    Però tot i això els tres punts s’han de quedar a casa.
    Amunt Badalona.