LLEIDA 1 BADALONA 3

Escapulats,

Primera final superada. Superadíssima. Amb nota. El Badalona ha sumat la seva victòria número 7 fora de casa i es situa a un sol punt de la zona de play-off. En un partit complicadíssim, al camp d’un dels equips més endollats de la competició, els escapulats han tirat d’ofici i -també amb un pèl de sort, val a dir-ho- han espremut al màxim les seves ocasions per remuntar brillantment el gol inicial de Barreda. Primer Pelegrí, amb un altre dels seus magistrals llançaments de falta, ha empatat el partit. A partir d’aquí, domini clar d’un Badalona que ha consumat la gesta amb un altre golàs de Serramitja i la sentència de Víctor quatre minuts després per rematar una segona part trepidant.

El partit ha seguit un esquema fix força clar: domini intens del Lleida Esportiu, despertar del Bada, anivellament de forces i cop de puny escapulat. Els primers vint minuts de cada meitat han estat pels de la Terra Ferma. Sobretot al primer temps, quan les coses semblaven no pintar gens bé pels nostres interessos. Realment, els de Ponent han començat molt forts, amb un joc agressiu i buscant sense embuts la porteria de Marcos, que avui -novament- ha fet un autèntic partidàs i li podem agrair, literalment, que només hàgim encaixat un gol. Afortunadament, el Badalona sempre ha aguantat el tipus en els millors moments dels locals i, a més, quan s’han vist pel darrere al marcador han sabut reaccionar de manera espectacular. Després del gol de Barreda al 58′, rematant una falta perfecta picada per Verdú, molts podien pensar (i de fet en tenia la pinta) que marxaríem de Lleida amb les mans buides. Rés més lluny de la realitat. Només quatre minuts més tard, Xavier Pelegrí es treia de la màniga un llançament magistral de falta directa per empatar el partit. El barceloní ha col·locat una rosca perfecta des del vèrtex esquerre de l’àrea, lluny de l’abast de Víctor. A partir d’aquest moment, i si deixem de banda dues arribades amb perill dels locals, el Badalona ha sabut gestionar molt millor els nervis i el cansament. L’equip de Manolo Márquez ha demostrat el seu ofici, vaja. Avui és obligat comentar els tres canvis que ha fet el míster, i que han acabat marcant la diferència de totes totes. Serramitja ha entrat per un bregador Manga al 54′, i el gironí marcaria l’1-2 al minut 86 amb un potent xut a la base del pal després d’un contraatac conduït per Víctor. Aquest últim havia sortit per Robles (67′) i la veritat és que l’extrem ha jugat vint minuts brillants, firmant aquesta assistència i arrodonint la remuntada amb un gol de pit i collons quan el partit ja moria. El tercer canvi ha estat el de Goikoetxea per Ignasi (70′), que en el seu segon partit consecutiu com a titular no ha gaudit d’oportunitats per demostrar gaire cosa. Sí que ho ha tornat a fer el basc, molt batallador i que s’ha erigit novament com a referència ofensiva de l’equip. La seva entrega s’exemplifica en la jugada del tercer gol, en què ha lluitat fins el final una pilota per acabar pispant-li la cartera al defensa rival i plantar-se sol davant el porter. Tot i que el seu xut no ha entrat, l’acció ha acabat amb el 3-1 de Víctor i tres puntets (més l’average particular) que viatgen cap a Badalona. Un 10 per la professionalitat d’en Goiko.

Grandíssim resultat a Lleida... i la lluita continua 
(Foto: Revistadebadalona.com) 

Ja només queden tres partits de lliga; tres autèntiques finals. El dissabte viatgem a Saragossa, després rebem el Reus a casa i acabem la segona volta a Dénia, el 13 de maig. Els tres enfrontaments són decisius, però tinc la sensació que si guanyem a l’Aragó serem al play-off. No serà gens fàcil. Els homes d’Esnáider acumulen ja 6 victòries seguides i pràcticament han dit adéu al descens directe. Ara bé, jugant lluny del Centenari ja sabem que sumar els tres punts no és cap missió impossible. Després rebem el Reus, que segurament encara tindrà opcions d’ascens, en el comiat de l’Avinguda de Navarra (esperem que fins al play-off). Finalment, el Dénia ens espera en un darrer partit en el qual, creuem els dits, el quadre alacantí potser no s’hi jugarà res. Les opcions són moltes i tot pot passar, però el primer pas ja l’hem fet. I ben important que era !

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

5 responses to “LLEIDA 1 BADALONA 3

 • lluis

  Gran victòria del Badalona ahir a Lleida, però sense fer un gran partit. Primera part, per mi, molt dolenta del Badalona, i la segona part va cambiar quan el entrenador va fer els canvis, ahir si va acertar, l’equip va reaccionar. Però jo hagués deixat a Ignasi, i hagués cambiat a Alex Garcia, cada partit juga més malament, no en toca una de bé, però sembla el jugador preferit del entrenador.
  Però tres punts al sarró i ara a pel saragossa.
  Ho que vaig dir l’altre dia de Manolo Gonzalez del juvenil entrenador del primer equip l’any que bé és una cosa meva, no he sentit res, ni he llegit res.Jo no ho veuria malament.

  • L'escapulat

   Doncs jo crec que el canvi per Ignasi ja va estar bé, si tenim en compte que el nano no trobava espais i que ahir era més un partit de rascar i aguantar la pilota que no pas de buscar espais…

   L’Álex García no va estar gaire bé, però em sorpren més el canvi tan d’hora d’en Manga, quan la veritat és que tampoc ho estava fent especialment malament.

   És increïble el que està passant aquesta temporada. Si haguessim sumat 1/3 dels punts que han volat del Centenari tindríem el play-off lligat. En fi…

   Jo encara tinc fe que l’equip acabi entre els quatre primers. Somiar és gratis i estem a un sol puntet, no?

   AMUNT BADALONA !

 • lluis

  Manga desde que es va dir que tenia problemes amb Manolo Márquez que ja no estat el mateix jugador.
  Molt bé dius escapulat ho de sumar els punts del Centenari, jo crec que, no sols tindriem el play-off assegurat, que, m’atreveixo a dir, que estariem lluitant amb el At. Baleares per assolir la primera posició.
  Com ja vaig dir un dia, aquest any els punts de casa espero que, al final no els trobem a faltar i assolim, encara que sigui per un puntet, el play-off.

 • L'escapulat

  1-3 a Saragossa nanos !!

  Estem allà !!!!

 • lluis

  Fantàstic partit del Badalona.Chapeau per goiko.