OLÍMPIC 2 BADALONA 1

Escapulats,

Post express de Setmana Santa. S’escapa el play-off. En el tradicional partit avançat de les festes, el Badalona va perdre ahir a Xàtiva per 2-1 i veu com se li esgoten els últims cartutxos per colar-se entre els quatre primers. L’Olímpic era un rival directíssim i, amb aquesta derrota, es situen ja quatre punts per sobre nostre. Tenim per endavant els darrers cinc partits de la temporada. 15 punts que determinaran qui mereix entrar a la lluita per l’ascens i qui no. Ara mateix, tot sembla indicar que nosaltres no hi serem i, efectivament, serà perquè no ens ho hem merescut…

Hi ha un indicador preocupant que ens deixa la jornada d’ahir: Manolo Márquez tornant a fer declaracions contundents i criticant l’actitud de l’equip. Literalment, el nostre míster va dir que l’equip havia regalat la primera meitat i que havien anat a Xàtiva “a passar el dijous”… La lluita i l’esforç al segon temps no poden amagar que aquestes paraules no ens sonen a nou, ja que en més d’una ocasió Márquez s’ha queixat del poc caràcter de l’equip.

També preocupant és la forma en què van arribar els dos gols locals: dues jugades d’estratègia, molt semblants, en què primer Nando (7′) i després Heras (70′) remataven després d’un servei a pilota aturada. Això esguerra qualsevol partit per molt bona actuació que estiguis tenint, i de res va servir el gol de Vázquez al minut 85, en aprofitar un refús del porter en rebutjar una falta picada per Álex García. També és veritat que l’àrbritre no ens havia ajudat gaire -com sol passar- i havia expulsat Julián Robles (altra vegada) per un suposat cop de colze. Per rematar-ho, Vázquez veia la vermella directa als minuts finals per enterrar qualsevol opció de remontada. Ara bé, com va reconéixer el mateix Márquez, l’Olímpic va guanyar justament.

No es pot criticar en excés una derrota a Xàtiva, encara que el partit dels escapulats fos fluix. El rendiment de la temporada fora de casa ha estat bo i era un camp complicat, així que tampoc seria per esquinçar-se les vestidures, si no fos per les alçades de la temporada en què estem i la nostra pobríssima actuació al Centenari al llarg de tot aquest curs… En fi, resten dos partits a casa, contra Mallorca B i Reus. Independentment de les escasses opcions de disputar el play-off, suposo que encara ens han de quedar les ganes de veure un bon partit del Bada a casa… Ah, i en horari d’estiu (per fi !!). Llàstima que l’intent d’arrossegar gent a l’Avinguda de Navarra aquest any hagi estat sabotejat, en primer lloc, pel mateix equip.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

9 responses to “OLÍMPIC 2 BADALONA 1

 • lluis

  Vaig escoltar el partit per la ràdio i el mateix locutor ,Ramón Durán, va dir que lo perillós del Olimpic eran les jugades a pilota aturada. Dir això i marcarnos el primer gol.
  L’Olimpic ens va fer dos xuts a pilota aturada, estratègia, i dos gols. ¿Això no ho sabia Manolo Márquez?
  És molt fàcil després carregar contra els jugadors, però els entrenaments estàn per preparar el partit següent, i si savia que el Olimpic feia bé la estrategia a pilota aturada ¿perque no ho preparaba molt bé?
  Després ho que es va comentar després del partit del At Balears del pique Manga-Manolo Márquez deu ser cert perque Manga no va jugar ni un sol segon al camp del Olimpic.
  A veure si acabem la temporada el millor que poguem, crec que ja adeu play-off, i a resar perque surti algun president, perque si no no se el que pot pasar amb el Badalona.Les coses, segons vaig sentir el que va dir Rodri a la mitja part del partit, no pintan gaire bé.

 • lluis

  Perdoneu però ara he mirat la llista de convocats i he vist que Manga, màxim golejador del Badalona, no va anar ni convocat.
  Molt be senyor Manolo Márquez, si ens costa fer gols i el màxim golejador no va ni convocat, serà perque n’haurà fet alguna de molt grosa.
  En canvi Goiko, al qui vosté no volia, i s’ha quedat a Badalona perque ningú l’ha volgut, i que va ser el pitjor jugador el dia del Baleares, si que va anar convocat.
  Chapeau senyor Márquez.

 • Anònim

  Como va la presidencia cara a este año que viene?

 • L'escapulat

  Pues no va, simplemente…. En mayo habrá elecciones… o más bien no las habrá, porque no veo a más de un candidato presentándose.
  Meterse en un club de Segunda B es una ruina tal y como esta montado el sistema ahora mismo, y la RFEF no está por la labor de retocar nada -como siempre-.
  Así que yo soy bastante pesimista al respecto. Hay mucha gente que quiere a este club y haría lo que fuera, pero si hablamos de poner dinero, es normal que con la que nos está cayendo la gente no esté para muchas aegrías…

  El tema Manga sembla claríssim que és un pique obert entre entrenador i jugador.

  Al partit contra el Baleares, un còrner mal picat per ell va provocar un contraatac que quasi ens costa un gol en contra, i Márquez se’l va menjar.
  Personalment, penso que des de l’aturada nadalenca, quan ell mateix va deixar entreveure que volia marxar a Austràlia, que hi ha mala maror.

  En fi, una més a sumar a una temporada força decebedora.

 • ragusa

  aun suerte q han pinchado el llagostera y el huracan

  • L'escapulat

   Si estamos en lo de siempre, en una liga tan igualada, con tres victorias seguidas te metes arriba, y luego cuesta que te bajen de ahí… pero es que los partidos en casa nos han cortado las alas totalmente.

   AUN ASÍ, hay opciones.

   Amunt Badalona.

 • toni

  I QUE POT PASSAR SI NINGU ES PRESENTA COM A CANDIDAT?NO SE SENT RES DE RES?
  LA VERITAT QUE DEU SER COMPLICAT SI NO ES DISPOSA DE CALERS PER FER UN PROJECTE DE CONTINUITAT,EM VEIG UN ALTRE ESTIU FITXANT MALAMENT I AMB PROU FEINES FER UN EQUIP COMPETITIU SI ES QUE PODEM RETENIR ELS MILLORS….HAURIEM D’HAVER ESTAT MENYS CONFORMISTES I ANAR DESCARADAMENT PER L’ASCENS QUE ES LA SALVACIO DE MOLTS EQUIPS AMB ELS INGRESSO DE TELEVISIO I FEDERACIO.POTSER S’HA FET TOT LO QUE S’HA POGUT PERP M’HA SEMBLAT QUE NO HEM SABUT O VOLGUT REACCIONAR….
  DEL TEMA MANGA-MARQUEZ HO VAIG VEURE DE BEN A PROP I NO ES LA PRIMERA VEGADA QUE DISCUTEIXEN INCLUS S’HA ENCARAT AMB ALTRES COMPANYS QUAN LI HAN RECRIMINAT QUE PRESSIONI MES.
  BUENO NOMES ESTEM A TRES PUNTS PERO AMB MASSA EQUIPS PEL MIG QUE SI QUE VAN GUANYANT A CASA ENCARA QUE SIGUIN IRREGULARS

  SORT I AMUNT BADALONA

 • L'escapulat

  La cosa pinta negra, pel que sembla.

  En qualsevol cas, jo el que vull per sobre de tot és que es facin les coses amb seny. Prefereixo un pressupost més modest o, fins i tot, baixar de categoria, i que no ens endeutem o l’entitat desaparegui.

  Penso que això és el més important.

  El nou estadi, de moment i com sempre, ens el pintem a l’oli.