ANDORRA 0 BADALONA 1

Escapulats,

Aquesta pot ser la temporada del “i si…”. I si el Badalona hagués estat més regular? I si el Badalona hagués fet mínimament els deures a casa? I si no haguessin volat 22 punts de l’Avinguda de Navarra? I si… En fi, més val no pensar-hi. Avui el Bada ha guanyat 0-1 a Andorra, amb un gol in extremis de l’enraxat Álex García. Val a dir que el gol ha estat afortunat, ja que el xut del davanter basc havia rebotat en un defensa, però també és cert que jugàvem amb 10 des del minut 74, quan Julián Robles ha vist la segona groga. Tres punts que ens tornen a situar (…) en la lluita per la quarta plaça. Ara mateix tornem a estar a només 3 punts de la Llagostera i l’Hospi, que marquen aquesta frontera. Sembla mentida que, amb una actuació tan discreta, encara tinguem opcions d’aspirar a l’ascens. Coses del futbol…

Els escapulats havien d’haver sentenciat el partit a la primera part. Amb un domini del joc aclaparador, les millors ocasions de gol també han estat per nosaltres. Álex García i Pugui n’han tingut dues de força clares, però ja sigui pel propi desencert o per l’excel·lent resposta del porter local Miguélez, el marcador ha arribat al descans intacte. A la represa, en canvi, l’Andorra s’ha posat les piles i el joc s’ha igualat moltíssim. Una vegada més, havíem deixat escapar l’oportunitat de posar-nos pel davant i ara tocava patir. Cap equip ha estat capaç, malgrat tot, de generar gaire perill, més enllà de jugades d’estratègia o en accions aïllades. Es complien els pronòstics de partit travat i tosc. Això no vol dir, però, que el Badalona no hagi merescut la victòria. De fet, als vint minuts Pugui s’ha plantat sol davant Miguélez, però la seva vaselina s’ha quedat curta. Uns minuts després, Julián Robles veia la segona groga, cosa que semblava enterrar les esperances escapulades en la victòria. A partir d’aquí, el partit ha entrat en una fase de bogeria en què qualsevol dels dos equips ha pogut marcar.

Els aragonesos sabien que guanyant sortien del descens, i això es notava en la intensitat que posaven els seus jugadors. Això, però, ha beneficiat un Badalona que, amb alguns problemes, es defensava amb solvència i sortia perillós a les contres. Miramón ha enviat la pilota al pal en el que podia haver estat l’1-0, però quan el partit ja agonitzava, i enmig de la bogeria general, ha estat a nosaltres a qui ha somrigut la sort aquesta vegada. Amb un xut des de la frontal, Álex García sumava el seu segon gol en dos partits (tercer de la temporada) per esgarrapar 3 punts que són com un baló d’oxigen quan més ofegats estàvem. Per cert, de nou bona actuació del jove Ignasi Dalmedo (ha entrat al 71′ per Pugui), aportant mobilitat i rapidesa a dalt. Llàstima que en una clara ocasió per fer el 0-2, ja a les acaballes, el seu xut s’hagi estavellat contra el travesser.

Álex García segueix en ratxa    
(Foto: Federico Agripa / laJornada.cat)

El calendari ha volgut que el Badalona descansi en l’única jornada intersetmanal de la temporada. Això ens permetrà descansar més que la resta (llàstima que sigui per la desqualificació de l’Sporting Mahonés) i, curiosament, el fet de jugar dos partits seguits fora de casa, vista la dinàmica aquest any, pot ser una bona notícia. Diumenge a les cinc de la tarda el Badalona té a Ontinyent un altre examen. Si torna de casa amb els tres punts, potser sí que l’afició pot oblidar el desastre de la setmana passada i, al Centenari davant del Baleares, el play-off d’ascens comenci a ser més que un somni d’estiu.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

5 responses to “ANDORRA 0 BADALONA 1

 • Vila-Rebollo-Pepín

  El partit de l’Sporting Mahonés ens donen els 3 punts, no?, A veure si treiem un bon resultat a Ontinyent i podem seguir amb opcions, però soc molt pessimista,,,,

 • L'escapulat

  Exacte.

  Per això feia la reflexió que, guanyant a Ontinyent, el partit a casa contra el Baleares pot ser a vida o mort per creure realment en l’ascens.

  Prefereixo no pensar en l’altra reflexió: la de on seríem ara si haguessim sumat, com a mínim, la meitat de tots els punts que han volat tontament del Centenari…

 • lluis

  Això penso jo també Escapulat, si haguessim sumat la meitat dels punts que s’han escapat del centenari estariem lluitant pel primer lloc amb el Baleares. Com trobarem a faltar els punts del Centenari!!!!!!

 • jonyki

  esta claro lluis ya que haber si somos cxapaces de entrar en los puestos playoffs…porque este equipo de esta temporada solo nos hace vivir de ilusiones y con el equipazo que tenemos este año me hago cruces…como plantilla creo que es la mejor junto con el baleares pero no se venen los resultados que eso es lo triste…

 • L'escapulat

  Jo també crec que és la millor plantilla a banda de la del Baleares i que ara estiguem quasi fora del play-off és un petit fracàs…

  Però bé, queda lliga i estem a 2 ( 2 !!!!) punts del quart. Si és que n’hi ha per llogar-hi cadires… diumenge tarda de transistors !

  AMUNT BADALONA