BADALONA 2 MESTALLA 3

Escapulats,

Debacle. Desastre total. Avui han volat del Centenari tres punts més i, pràcticament, les nostres esperances de disputar el play-off. El Mestalleta ens ha remontat un 2-0 com qui res i envia un torpede directe a la línia de flotació del projecte escapulat. No parlem ja d’un tema numèric, d’estadística i sobre si, classifació en mà, tenim opcions o no de quedar entre els quatre primers. És una qüestió de sensacions. Això no rutlla. I no només perquè portem cinc partits seguits sense guanyar a casa, ni tampoc perquè s’hagin escapat  22 (vint-i-dos!) punts de l’Avinguda de Navarra. Té a veure amb els intangibles, amb  aquesta impressió constant que el Badalona no té el que ha de tenir per aspirar a coses grans. De fet, Manolo Márquez ja ho havia advertit: “A l’equip li manca caràcter, i això no s’entrena: o és té o no es té”.

El míster, per cert, havia reclamat el suport de l’afició, i semblava que avui respondria. De fet, els primers 25 minuts de joc han estat pràcticament idíl·lics, amb un Badalona que ha sortit a per totes i que ràpidament s’ha avançat al marcador amb un bon gol de Ceballos (10′), refrendat més tard pel 2-0 d’Álex García (que havia fet la centrada del primer). L’equip jugava bé i demostrava que volia estar a l’alçada de la importància del partit. El públic ho reconeixia animant i aplaudint l’esforç dels jugadors. Per desgràcia, tot s’ha vingut avall al minut 29 amb el 2-1 de Roberto. Més enllà del cop anímic del gol, en una nova errada defensiva dels nostres centrals (que darrerament ens han costat ja molts punts), la crua realitat és que els nostres s’han ensorrat de forma incomprensible. La resta del primer temps ha estat un despropòsit escapulat, i el filial valencianista ha pogut empatar en més d’una ocasió. Molts a la graderia pensàvem que es tractava d’un sotrac, una “pájara” d’aquelles que duren uns minuts… Res més lluny de la realitat. A la represa ha continuat el malson, i ja als cinc minuts Cristian posava el 2-2 a l’electrònic rematant una bona centrada a boca de canó. Quedava tota la segona meitat, i el pitjor era la sensació que es respirava l’ambient: “aquest partit no l’aixequem”. Doncs així ha estat. Ni els canvis de Manolo Márquez han servit de res (Serramitja ha entrat a la mitja part pels problemes a l’esquena de Manga), ni el joc de l’equip feia preveure que el Badalona pogués treure res de bo aquest matí. Per acabar-ho de rematar, en una bona contra del Mestalleta, Cristian ha sumat el tercer per enfonsar ja tota esperança en la victòria i, de retruc, l’objectiu de l’ascens.

S'esvaeixen les nostres aspiracions aquest any...   
(Foto: L'escapulat)

Queden encara 9 partits de lliga: 27 punts en joc i moltes coses encara per decidir. Mentre hi hagi possibilitats matemàtiques podem somiar amb jugar les eliminatòries d’ascens, però ara ja sí que el més normal és pensar que no hi arribarem. En qualsevol cas, la vida continua i s’ha de lluitar fins el final. A casa ens resten encara tres partits, i els tres força atractius, a priori: Baleares, Mallorca B i Reus. Esperem que, com a mínim, s’apaivaguin una mica els ànims i no es repeteixin certes escenes de tensió com les que s’han pogut veure avui, al camp i a les graderies… La situació és complicada i a tots ens agradaria que les coses anessin millor… però s’ha de ser allà a les verdes i a les madures. Com a mínim mentre la pilota estigui en joc.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

19 responses to “BADALONA 2 MESTALLA 3

 • xavi

  Avui alcamp no podia creure el que veia. Hem fet unos bons 25 minuts, fins i tot el paquet de l l’alex garcia ha fet bones jugades i un gol. Però despres e Badalona ha desaparegut del camp completament. El mestalla sense fer res de l’altre mon s’ha emportat els tres punts.
  Jo soc del Badalona, i no vull destructiu, però no nomès avui, el badalona ha estat penos. La defensa no s’ha assembla de res a la de l’any passat. Pelegri ha comes moltes errades avui. jo trobo a faltar molt a l’oscar ramirez, i al david prats que li vam donar la patada, a l’hopistalet ja porta 12 gols crec. quants ha fet el bueno???, o el goico???.
  No hi més…, no hi ha equip, es un equip per mantenir-se i prou. el pitjor es quue m’aborrreix el badalona i a sobre es un patir veure que cada 15 dies al centenari es el mateix. per`repeteixo jo soc del badalona, i sempre el recolzare encara que a vegades com avui et desesperis. salut.

 • valensianet

  Hola soc un xic valensia desitjar tota lá sort del món al badalona en Lo que queda de lliga. ho tendra complicat perque Te tres ossos durs a casa.pero jo vaig vore al badalona en paterna i me va pareixer un bon equip amb jugadors prou bons pero algo conformista i a voltes falta de concentracio en defensa sobretot antonio amb el porter ruben.dirte que el mestalla esta prou fort ara i desde que esta el nou entrenador es un equip molt dificil de batir.hui faltaven alcacer i bernat les dos perles.pero desde que há recuperat a montoro el centre del camp há guanyat molt muscul i qualitat.crec q el badalona encara pot colarse al playoff pero es q hi han Lo -13 ekips q qualsevol…per a mi mallorca b llagostera orihuela badalona lleida son ekips q estaran ahi.per al mestalla pot ser siga tard pero encara Te q jugar amb ekips d dalt i pot sorprendels

 • L'escapulat

  Xavi:
  Crec que tens raó: no hi ha equip per aspirar a play-off. Ho porto pensant des de fa temps, i està clar que amb el nostre rendiment a casa és completament impossible fer res de bo…

  De fet, és un miracle que amb la nostra actuació i manca de gol encara estiguem ‘només’ a 5 punts de l’Hospi (es pot explicar perquè el nivell és més baix aquesta temporada).
  Tot i això, penso que avui s’ha posat punt i final. Almenys no patirem per baixar.

  Valensianet:
  M’ha agradat força el Mestalleta, avui. Tot i que en començar semblaven unes mares en defensa, la veritat és que s’han refet i han aixecat un 2-0 a Centenari, cosa gens gens fàcil… Sobretot m’han agradat sortint al contraatac, ja que si bé la majoria de filials tenen classe a la davantera, avui els xavals del Valencia han sortit perfecte, ràpids i fent-nos mal on més ens en feia. Evidentment ja no poden aspirar a fer play-off, però està clar que tampoc patiran per mantenir la categoria, cosa que ja és molt si tenim en compte les últimes vegades que han estat a 2ª B.

  Salut !

 • jonyki

  realmente es lamentable lo qye he presenciado hoy en el campo y tengo tanta decepcion que me desanima madrugar para ir al campo y ver estos resultados,la actitud del equipo es pesimo,pugui mejor podria haberse quedado en el banquillo porque menudo desastre de chaval hoy,no me puedo explicar como un 2-0 y haciendo una media hora increible se vengan abajo, hoy la aficion a respondido,han cantado y han animado,la verdad que ya mas no pueden pedir y es lamentable, es que no tengo otras palabras, este año hay mucho “crack” y poco nivel,como badaloni que soy y que soy 100 x 100 del badalona estoy realmente mosqueado y es logico la tension que se ha vivido hoy despues del partido, se han reido de nosotros toda la temporada y esto es inadmisible, ahora a pensar en la temporada que viene que a saber que pasa..que miedo me da…

 • Toni Betulians

  El entrenador. Impresionante personaje k es capaz de hacer el saludo del dedo a su afición k es así prepotente para no parar de mirar desafiante a la afición k le reprochaba su planteamiento y su táctica en el partido, la Peña betulians tomara las medidas k así se crea para la inmediata destitución del entrenador o la correspondiente sanción interna del club . Firma ( Sr. Calvo) así me llama el Sr. Manolo entenador del cf Badalona

 • Badaloní

  Llegeixo un comentari en que es parla de que s’ha de pensar en l’any que vé. No oblidem el mes important. El club es juga el seu futur en un parell de messos,, per sobre de si es guanya o es perd. Hores d’ara el panorama no es gaire alentador

 • L'escapulat

  Abans de cremar-ho tot, però, recordar que encara queden 9 partits de lliga… i que matemàticament hi ha opcions.

  Jo crec fermament que no farem play-off, però això no treu que hàgim d’estar amb l’equip fins al final !

  També hem de ser crítics, clar: l’actuació de l’equip diumenge va ser lamentable… i a mi una cosa que em preocupa és la referència de Manolo Márquez a l’actitud (que si es té o no es té, que no es pot entrenar…). Sembla com si ell passés la responsabilitat directe als jugadors: és a dir, que els jugadors no tenen el que s’ha de tenir…

  No sé si hi haurà eleccions o no… però serà un moment molt important pel club. I no, el panorama no és gens alentador…

 • Anònim

  Matematicament és possible entrar a la promoció, però el feeling que dona el equip ja es veu que no hi serem. El enfonsament que vem tenir diemenge al encaixar el primer i , sobretot, el segon gol, no es propi d’un equip que s’està jugant tres punts molt importants per estar a les places de promoció d’ascens.
  Jo estic una mica d’accord amb Manolo Márquez els jugadors, si veuen que tecnicament no poden haurian de lluitar més i posar més lo que s’hi ha de posar, cosa que crec jo que no ho fan del tot.
  I estic d’accord amb que el futur no és gaire maco, si ens quedem a segona B cosa que ho cambien molt les coses o aixi serà.

 • tornemi

  Lo important ara es asegurar la categoria. Sincerament, no tenim equip amb garanties per disputar el playoff. I quan dic equip em refereixo a estil de joc, ni tactiques, ni bloc, ni la preparació física o motivació suficient. El partit del Diumenge passat, no us va donar la sensació de que no podiem més fisicament ?

  El que em preocupa es que l´any que ve no hi hauran calers per montar un equip amb jugadors amb garaties com els dels últims anys. Rendeixin o no, guanyin o no, crec que portem anys tenint molt bons jugadors. Un altre cosa es que haguem disfrutat o no del joc. Personalment, desde en Calderé
  no disfruto lo suficient desde la banqueta al llarg de les temporades.

  Crec que esportivament no estem rendint. Crec que l´afició pateix per el que vindrá. Crec que no es un bon moment per la crisis. Crec que la Segona B i la Segona A no estan en bon moment…

  Sería un bon moment perque la directiva ens dongués unes explicacions o si més no una roda de prensa parlant sobre els nostres temors. Fà molt de temps que no els sento parlar.. Que deu opinar la directiva ?

 • Anònim

  Mirant’ho fredament estic veient un cas semblant a la Grama, l’any que bé farem un equip justet per estar a Segona b, llavors igual baixem a tercera i a veure que farem en aquella categoría.
  Ja va dir Fermin Casquete que el club jugaria a la categoria que li correspondria pel centims i com que no tindrem un euro, a no ser que sortir algu i aporti un bon grapat d’euros, cosa crec jo imposible actualment,l’any que bé amb els jovenils d’aquest any i alguns jugadors d’aquest baratets i a veure que pasa.
  Crec que la majòria de jugadors, per no dir tots,nomes tenen aquest any de contracte.

 • tornemi

  Totalment d´acord amb l´últim comentari. Es nota massa que l´actual directiva està aguantant la “papeleta” fins al final i prou.. Si no hi hauría
  algo de moviment.

 • L'escapulat

  Estic força en la vostra línia. Malauradament…

  Espero que el nostre destí no s’assembli gaire al de la Grama… perquè ells ara mateix patiran per no baixar a Primera Catalana…

  És evident que la 2ª B és un pou i que aquesta directiva està fent lo just per passar la temporada. Però ja és molt… el gran perill que correm tots és que a l’abril NINGÚ es presenti per a presidir l’entitat. Això sí que seria greu, però no és pas descabellat.

  Hi ha molta gent que ha fet i seguirà fent moltes coses pel club, i altra gent amb ganes i fidelitat però que no té els mitjans necessaris… perquè no oblidem que en bona part tot es redueix als diners… i si no hi ha diners, doncs no hi ha futbol de nivell, i això és així i més amb els temps que corren.

  L’any que ve crec que el problema de quina plantilla dissenyar no la tindrà només el Bada, sinó tots els equips… Molt em temo que la majoria de clubs estaran sota mínims… i hi haurà un descens important en el nivell.

  De totes maneres, tot això ja arribarà, ara “no toca”… encara que sigui un brindis al sol, encara hi ha opcions de fer play-off i l’equip ha de lluitar fins el final, només faltaria.

  Per cert, acabo fent-me ressó d’un altre blog que ha nascut fa poc i en el qual també es tracta l’actualitat escapulada (BadalonAprop). Aquí us deixo, per exemple, una petita entrevista amb aquests companys i en Marc Serramitja i en Marcos.

  http://badalonaprop.wordpress.com/2012/03/09/coneix-a-marc-serramitja-i-marcos-perez/

  Des d’aquí ànims i felicitar-los per la bona feina. El Bada no està mort !!

 • Anònim

  Avui he vist a la web de l’Hospi de la iniciativa de la directiva pels 5 últims partits a casa. Entrada gratuita. Això si que és una bona iniciativa per animar l’equip per entrar a la promoció d’ascens.

  • L'escapulat

   Jo tampoc demanaria tant; no crec que en aquesta situació el club es pugui permetre perdre el taquillatge dels partits.

   A més, trenco una llança a favor del club quan es mou, perquè l’any passat, per exemple, anar a veure els partits de play-off valia només 6€.

   El problema és quan no es mouen…

 • Badaloní

  I una altra cosa. El passat diumenge el club va repartir invitacions i l’assistència tampoc va ser massa destacable

 • lluis

  Escapulat ¿vols dir que en els partits es fa gaire taquillatge? sempre som els mateixos, els socis, els que entren amb invitacions, i si es venen algunes entrades crec que és quan vé algun equip d’aqui a prop que posta seguidors, perque sino, crec jo, que poca gent de la ciutat compra entrades.
  Y ara preguno jo ¿no es van reunir els dos presidents, Badalona i Penya, mitjançant el alcalde, per establir algun mitjà de col.laboració? S’està acabant la temporada i encara jo no he vist res.

  • L'escapulat

   Sí, crec que tens tota la raó. Com en la majoria de clubs de la categoria, molt em temo que el taquillatge suposa un percentatge ínfim dels ingressos totals… La majoria ve de les quotes dels socis (que, per cert, aquest any molts sembla que no han pagat) i, sobretot, els patrocinadors i capital privat (ergo TUGSGSAL).

   Pel que dius de la col·laboració Penya-Bada, com en tot, crec que fins que no hi hagi eleccions i una nova directiva, quedarà aparcat.

   El mateix penso en tot l’assumpte de l’estadi. S’ha de produir un canvi a l’entitat; que entri aire nou.

   I, per cert, els nous que vinguin ho tindran molt difícil per fer-ho millor que els que marxen…