ORIHUELA 0 BADALONA 0

Escapulats,

El Badalona ha tornat a fer un excel·lent partit fora de casa. I, novament, ha tornat a casa sense dos punts que hauria pogut sumar tranquil·lament. L’Orihuela és un dels equips forts de la categoria, un conjunt dissenyat per obtenir l’ascens i que ja porta temps sent un habitual a la zona de privilegi. Ara bé, també és veritat que amb l’empat d’avui suma ja 5 partits sense guanyar. Nosaltres, per cert, en portem 4 (des del 0-3 a Manacor). Seguim a dos punts del play-off i, tot i que caiem una posició per la victòria de l’Huracán davant l’Hospi, les coses segueixen pràcticament igual. No hi ha, a dia d’avui, cap equip que es mostri totalment sòlid i fiable, ni a casa ni fora. Deixem de banda el Llagostera, que ara per ara menja a part. Els gironins encadenen cinc victòries seguides i ja són tercers a dos punts dels oriolans. De moment, la segona volta dels d’Oriol Alsina és de somni. En definitiva, una setmana més amb (quasi) tot igual. Cosa que, d’altra banda, tampoc és del tot negatiu.

Aquesta tarda s’ha vist un bon partit de futbol a l’estadi de Los Arcos. I això no sempre és la tònica habitual en els duels entre aquests dos equips. De fet, el resultat final podria donar a entendre que ha estat un matx avorrit, però res més lluny de la realitat. Catalans i alacantins, a ratxes, han tingut nombroses oportunitats per fer pujar gols a l’electrònic, però al final ni Marcos ni Unai Alba han hagut de recollir la pilota del fons de la xarxa. Els escapulats han portat el pes del joc durant bona part del partit, i en el global han merescut els 3 punts. L’Orihuela ha tingut les seves opcions, però el Bada n’ha tingut més i més clares. Podem destacar dos un contra un fallats, el primer d’Álex García (un clàssic, lamentablement) i un segon per part del jove Ignasi Dalmedo, que avui ha entrat a manca de 20 minuts pel final i que ha deixat detalls interessants del que pot aportar. Saltava al camp substituint Víctor que, per cert, avui ocupava la posició de ‘fals 9’ a la davantera, per davant del trident Manga-Álex García-Robert. La mala notícia l’ha donada precisament aquest últim, que s’ha fracturat el nas quan tot just començava el partit. Esperarem a veure quin abast té aquesta lesió, especialment desafortunada. En qualsevol cas, Pugui ha entrat per ell i ha contribuït que el Bada generés perill a la porteria local. L’entrada de Bueno per Manga a un quart d’hora pel final també ha ajudat als escapulats a acabar de collar l’Orihuela que, si bé n’ha tingut alguna, durant molts minuts s’ha vist superat pel Badalona. Destacable, doncs, l’aportació de Bueno des de la banqueta en els últims partits. Serà interessant veure cap on van els trets de l’atac badaloní les properes setmanes.

Bona imatge del Badalona, però altre cop ens quedem amb un sol punt.  
(Foto: Pablo Riquelme Ballesteros)

Aquest diumenge ens visita el València Mestalla, un equip que, contra pronòstic, sembla que no patirà gaire per evitar el descens. De fet, el filial taronja és a només 6 punts del Bada, i fa sis jornades que no perd. Al partit de la primera volta ja ens van superar 1-0 i no ens posaran les coses gens fàcils. Ara bé, s’ha de guanyar. No queda altra. El mateix Manolo Márquez ho reconeixia avui a la roda de premsa posterior al partit, on també ha fet altres reflexions interessants, com que ja fa uns partits que el Badalona juga millor, genera més joc i té més oportunitats que el rival… però no guanya. Ni a casa ni a fora. A Gandía, fa quinze dies, i avui a Orihuela, el Bada hauria d’haver tornat amb una victòria al sarró. Malgrat tot, seguim amb la bona línia fora de casa i, aquest 2012, només ens ha guanyat el Llagostera -en un partit afortunat dels gironins-. La clau, repetim per enèsima vegada, està al Centenari. Només queden 4 partits a casa (la jornada intersetmanal contra el Mahonés descansarem). Si poguéssim treure, com a mínim, 10 punts de 12, el play-off seria molt i molt a prop.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

4 responses to “ORIHUELA 0 BADALONA 0

 • Anònim

  Lo bueno seria ganar al mestalla y al Andorra q
  son asequibles y la próxima jornada nos regalan los tres puntos, y después ser fuertes en casa q serán los partidos mas fuertes q tendremos

 • L'escapulat

  Totalment d’acord.

  Ara venen dos partits molt i molt importants: primer, perquè són rivals assequibles; i segon, perquè descansarem entre setmana -a diferència de la resta d’equips- i hem d’aprofitar aquest petit avantatge.

  Per cert, si ja heu vist l’ocasió que falla Ignasi Dalmedo a Orihuela… té tela !

  Espero que no sigui un indici de res i que debuti amb bon peu al Centenari !!

 • lluis

  I la que falla Alex Garcia, però aquest ja ens té acostumats tota la temporada, ara, això si, és un jugador fixe per Manolo Márquez.
  Una altre cosa ¿Veu veure ahir el progarama L’Esport? com va reconeixer que va tenir coses amb el públic i va demanar disculpes.

 • L'escapulat

  Sí, Manolo Márquez va fer bé d’explicar-se. La veritat és que vaig sentir les declaracions i el míster va disculpar-se. Tenint en compte, per cert, que bona part del que diu és veritat.

  Per cert, per fi la directiva fa un gest per portar gent al camp:

  DIUMENGE CADA SOCI POT PORTAR UN VISITANT DE FRANC !!!

  Així que ja sabeu, a portar algun amic per animar el Bada !