GANDÍA 1 BADALONA 1

Escapulats,

En primer lloc, disculpeu la tardança. Durant tot el cap de setmana he tingut problemes amb el servidor i no he pogut actualitzar el blog. Com que aquest diumenge -novament- no podíem seguir el partit del Bada per televisió, comentarem la jugada des d’un punt de vista global. Ara bé, en primer lloc cal comentar breument el que ens deixa la jornada d’ahir: un empat 1-1 a Gandía en un ‘bon’ matx del qual, com en d’altres vegades, podríem haver tornat amb un botí més gran cap a casa…

El partit va començar viu i elèctric, sobretot per part escapulada, i de seguida es va veure que el nostre equip s’assemblava més al que va jugar a Manacor que el que ens va decebre ara fa 8 dies al Centenari. Curiosament, en una tarda moguda els dos gols van arribar de penal. Manga va clavar la pilota a l’escaire en el 0-1 (25′), després que l’àrbitre assenyalés una caiguda de Manolo Bueno quan es disposava a rematar sol dins l’àrea petita. Evidentment, l’alegria no ens podia durar gaire estona… Deu minuts més tard el mateix Bueno -suposadament- interceptava la pilota amb la mà quan defensava a la tanca una falta botada pel Gandía. San Julián aprofitava el “regalet” i la igualada tornava a l’electrònic. A partir d’aquí, una història que ens pot sonar: els escapulats prenent les regnes de l’encontre i anant a pels 3 punts sense por, però amb un nul encert de cara a porteria… Val a dir que el porter del Gandía Gerardo va tenir una tarda inspirada -inspiradíssima-, traient mans miraculoses a rematades de Manga, primer, i de Vázquez, després. Si en teniu ocasió mireu algun resum i entendreu per què les intervencions del meta gandià van ser decisives. De fet, i per més inri, Gerardo és el porter suplent del conjunt de la Safor. Déu n’hi do…

Un puntet en un dels camps gossos de la categoria sempre té mèrit  
(Foto: Cadena Cope Onda Naranja)

Per una vegada podem deixar parlar a l’estadística, i és que les xifres moltes vegades parlen per sí soles. Nou empat del Badalona, el 8è de la temporada (4 a casa i 4 a fora). Seguim sent l’equip menys golejat de la lliga amb 18 gols rebuts, però criden l’atenció especialment els números a casa, on hem encaixat la meitat d’aquests gols i d’on han volat ni més ni menys que 17 (17 !) punts… Aquesta temporada, no ens cansarem de dir-ho, el problema és a l’Avinguda de Navarra. A fora tenim un rendiment notable tenint en compte la categoria (4 victòries, 4 empats i 4 derrotes), però a Badalona fem figa. De fet, dels 38 punts que hem sumat, 22 són a casa i 16 a fora. Unes xifres que se’ns fan estranyes als seguidors escapulats… i que no em transmeten bones sensacions, personalment. Quan el Bada ha estat a dalt és quan hem estat forts al Centenari. Aquest any ja no podem confiar en què l’Avinguda de Navarra sigui un fortí, però necessitem escalar un graó en el nostre rendiment com a local.

Aquest diumenge ens visita el Sant Andreu, una altra prova de foc per a comprovar la fortalesa de l’equip i si sap refer-se jugant un altre partit fora de casa, com diria Manolo Márquez… La setmana següent viatgem a Oriola, així que tindrem 15 dies intensos en què podem quedar un pèl despenjats a la classificació o bé continuar bregant per la zona de privilegi. I és que, amics escapulats, ara mateix hi ha l’espectacular nombre d’onze -sí sí; onze- equips lluitant per tres places de play-off. Hem de demostrar que mereixem ser un d’ells.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

4 responses to “GANDÍA 1 BADALONA 1

 • jonyki

  segun dice manolo marquez el equipo necesita el equipo necesita el apoyo de los aficionados,y que a ser posible llenar el campo dado que el segundo caso es realmente dificil dado las circumstancias que la directivca no va hacer nada para que ocurra esto,por una vez podriamos hacer caso a este hombre,quiere que cantemos?quiere que animemos?pues animemos el domingo mas que nunca al equipo, y si animando perdemos…entonces que mas os puedo decir?creo que sobran palabras…como bien dices vienen 15 dias intensos.
  esta mas que demostrado que si llegamsa serigual de fuertes en casa como afuera actualmente seriamos los lideres, y es que en verdad tenemos el mejor equipo de la categoria me hago cruces lo que esta ocurriendo en la avinguda navarra…solo deseo que el camino hacia arriba sea ya algo patente y es que este año quiero subir si o si,me da mucho miedo el año que viene…
  que vaya bien aficionados!

  • L'escapulat

   Avui ho comentàvem a la tertúlia de RCB… crec que l’any passat érem forts a casa sobretot perquè 1. No encaixàvem quasi cap gol i 2. Desencallàvem molts partits a partir de la pilota aturada.

   Aquest any, en canvi, i ja ho va reconéixer Márquez, no estem traient gaire rendiment de l’estratègia…

   Espero que aquest diumenge sumem els tres punts de la manera que sigui i així viatgem a Orihuela tranquils, esgarrapant el que sigui possible. Recordo que l’any passat vam meréixer guanyar i al final només vam empatar…

   Això sí, primer el Sant Andreu, que a més venen en una bona dinàmica.

   Amunt Badalona !

 • Canino

  Ostras… Yo también quiero ir a la Tertulia de RCB para hablar del CF Badalona… que soy de los que va a los partidos tanto en casa como fuera!!!! 😉

  Esta semana partido duro contra el Sant Andreu… No queda otra que apretar los dientes y si por juego no podemos desarbolarlos… lo haremos con el corazón!!! Poniendo el doble de ganas que ellos!!!!

  VAMOS BADALONA!!!!

  • L'escapulat

   Serà molt interessant, per cert, veure quina alineació treu al camp en Manolo, quan estiguin tots disponibles (menys Robles i Gallegos).

   Envia’ls un mail, Canino ! O si no sempre pots trucar durant el programa !