BADALONA 0 LLAGOSTERA 1

Escapulats,

Sis victòries, quatre empats i tres derrotes. 22 punts de 39. Aquestes són les xifres del Badalona a casa. No són escandalosament negatives, però sí que són força pobres, sobretot si tenim en compte el rendiment del Badalona al Centenari les últimes temporades. No és la primera vegada que avisem, des d’aquestes línies, que l’actuació d’aquest any a casa està minant moltíssim les nostres opcions de play-off. Això ja és, a hores d’ara, una evidència. Per què no trobem el camí, a l’Avinguda de Navarra? El Bada no ha jugat especialment malament. Malgrat això, i jugant contra 10 durant més de 40 minuts, no hem aconseguit mai posar el Llagostera contra les cordes. No només això: en l’única oportunitat dels gironins -una excel·lent contra, val a dir-ho- hem encaixat un gol imperdonable que ens torna a fer caure dels llocs de privilegi. Una altra desfeta a casa i, aquesta vegada, amb ressò a la banqueta…

“Juguem els 38 partits fora de casa”. Manolo Márquez s’ha desfogat, avui, a la roda de premsa. Potser no li falta un pèl de raó, al nostre entrenador, però tampoc crec que sigui el moment oportú de deixar-ho anar després d’una derrota i un altre mal partit al Centenari. El míster ha reconegut que els qui han perdut ham estat els jugadors i el cos tècnic, però ha lamentat la poca resposta de la parròquia escapulada en els partits a l’estadi. Sempre he estat de l’opinió que l’Avinguda de Navarra és un camp fred, on la gent sovint anima poc i només s’escalfa per criticar, ja sigui a l’àrbitre o, el que és pitjor, els propis jugadors. Ara bé, també és veritat que hi ha diversos factors que poden explicar aquest poc entusiasme, i dels quals ja hem parlat alguna vegada per aquí: horari infumable (avui amb l’agreujant del Penya-Barça), fred siberià i, per damunt de tot, la poca voluntat del club a l’hora de captar nous aficionats (en especial entre els joves) i portar gent a l’estadi.

El partit d’avui no ha estat tant dolent com el de l’Huracán, però deixa un regust encara pitjor… Els dos equips han començat espessos i el migcampisme ha estat la tònica dominant. El Bada ho intentava amb alguna aproximació aïllada (xuts de Joaquín i Álex García), mentre que el Llagostera amb prou feines creuava la zona de tres quarts. De fet, la majoria d’ocasions han arribat a partir de la pilota aturada, i el escapulats han tingut l’oportunitat més clara -de tot el partit- amb un magistral llançament de falta de Pelegrí que s’ha estavellat contra el pal just quan finalitzava la primera meitat. A banda d’això, poca claredat d’idees i la sensació que l’equip funcionava a batzegades. En definitiva, un dia normal al Centenari…

Robert ha lluïtat sense sort. Pugui l'ha substituït al 69' 
(Foto: Federico Agripa/ laJornada.cat)

Com a Manacor, aquest matí hem tornat a veure Serramitja sol en punta, acompanyat per Víctor i Robert a les bandes i, com a novetat, Álex García en la posició que habitualment ocupa Manga (ara lesionat). A diferència de Na Capellera, però, l’equip no ha trobat espais. El mig del camp, com d’altres vegades, no ha quallat gaire i Joaquín, si bé amb alguna arribada, no ha estat fi a l’hora de connectar amb els de dalt. A mi personalment en Serra m’agrada molt més com a mitjapunta o entrant pel darrere, ja que com a referent atacant es veu una mica agarrotatDe fet, així ha jugat quan ha entrat Goiko al 66′. El basc ha tingut la mala sort d’entrar just quan han marcat els gironins, precisament un cop Márquez volia anar decididament a pel partit. Molt abans, al minut 5 de la represa, Ton Alcover ha vist la segona groga i el Llagostera s’ha quedat amb deu. Durant uns minuts semblava que era qüestió de temps que el Badalona s’avancés, i és veritat que ha pressionat i fins i tot assetjat la porteria de Wilfred. Al minut 65, però, un contracop portat a la perfecció pels homes d’Oriol Alsina ha acabat amb el 0-1 d’Aimar. Aquí ha mort, pràcticament, el partit. Els escapulats han quedat molt tocats i, deixant de banda alguna acció de Víctor i les pilotes a l’olla, el Centenari sencer semblava haver acceptat que, un cop més, volarien punts de l’estadi…

Al final, han estat els 3: tornem a perdre una altra oportunitat per consolidar-nos entre els quatre primers i, el que és pitjor, els resultats ens anaven de perles, ja que han fallat tots els de dalt menys l’Huracán i el Mallorca B. D’haver guanyat ens posàvem tercers però, sobretot, allunyàvem una mica els dubtes que desperta l’equip a casa i per fi sumàvem dues victòries consecutives. Ara, per contra, tornem a confirmar que som un equip molt irregular (mai hem aguantat més d’una jornada en zona de play-off). I els equips irregulars no aspiren a res. Que li quedi clar a Manolo Márquez que estarem al costat de l’equip. Ara bé, li ha de quedar clar també que és normal que el públic critiqui l’entrenador, però que quan succeeix el contrari normalment la història no acaba gens bé… per a ningú.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “BADALONA 0 LLAGOSTERA 1

 • Badaloní

  Criticar a l’entrenador per la tactica o els canvis es legítim peró el que és intolerable es que se li falti al respecte insultant-lo, com va succeir ahir al final del partit

 • lluis

  També va dir que només animen els de sempre. Els de sempre animen quan tenen ganes, perque ahir tampoc van animar.
  Al entrenador si s’el critica pels canvis o per la tàctica, tothom pot opinar, ara si s’el va insultar com diu Badaloní, això si que no.
  Ahir, crec jo, que el Badalona no mereixia perdre, el Llagostera no va fer res, un xut, un gol, equip força marruller, que jugaba al patadón, no es mereixia per res els tres punts.

 • jonyki

  yo en el campo estuve cn ls betualians y es cierto que dijimos manolo veta ya,peor ninguno de ellos incluido yo le insultemos, yo n se si en otra parte del campo insultaron pero desde mi perspectiva te puedo asegurar que nadie lo insulto,lo unico que estamos indignados, en la situacion economica que en breve nos vamos a encontrar y vemos que la cosa no mejora la tension augmenta,para comenzar tambien deberiaos decirle a la directiva que se moje mas x este club,que lo sepna cn pancartas si es preciso, lo que no es admisible es que digan atravaeamos un mal monento y no se muevan un solo dedo para que se llene el campo y generar ingresos, señores esto es serio, y quizas los jugadores n salgan tan motivados al ver un campo vacio de seguidores,quizas sea un cumulo de cosas,pero aun estamos a tiempo para solucionarlo,quien amamos al badalona debemso hacerle a enteder al directiva que esto no puede seguir asi y se ria de los seguidores y socios

 • L'escapulat

  Evidentment jo també estic totalment en contra dels que van insultar l’entrenador, si és que això va passar. A mi m’han comentat que sí, que al final del partit quan marxava certa gent el va escridassar.

  De totes formes, el que tampoc seria just és que paguessim tots per culpa d’alguns exaltats… Està clar que Manolo Márquez va força cremat i ahir va explotar. No sé si recordareu que fa uns mesos uns seguidors es van queixar perquè suposadament el míster els va dirigir un gest ofensiu

  Estic totalment d’acord amb el que diu en jonyki. I que quedi clar que començo jo mateix per fer autocrítica, i és veritat que el Centenari és un camp fred i on la gent anima poc, però l’entrenador mai pot fer unes declaracions com les que va fer. El públic pot fer el que li doni la gana, menys insultar, i aquest argument no pot sortir, perquè és tirar pedres contra el propi teulat.
  Ara bé, i ja que ha sortit el tema, moltes vegades ens hem queixat per aquí de la situació del club. MAI, en els anys que porto de soci, he vist cap campanya per captar nous aficionats: ni descomptes, ni regals, ni propaganda, ni res de res. Els abonaments són cars, els horaris dolents i no hi ha cap mena de descompte per la gent jove -només per les dones, que algú m’ho expliqui-, que no ens enganyem normalment és la que més anima.
  Com a prova només cal veure els partits contra el Leganés o el Mirandés, esclar que aleshores l’entrada valia 6€ i es jugaven a les 18 de la tarda, a més de tota la parafernàlia.

  Crec, honestament, que no és tan difícil corregir UNA MICA aquesta situació, és posar-hi ganes i creure’s una mica més el projecte. A nosaltres no fa falta que ens motivin, seguirem anant al Centenari amb l’equip a regional i a les 9 del matí. Però si es vol captar massa social i no quedar sempre reduïts en el “cortijo” de la gent de tota la vida s’ha d’espavilar.

  Pel que fa als Betulians jo només tinc paraules d’admiració cap a un col·lectiu que jugui on jugui el Bada hi és donant suport a l’equip amb els temps que corren.

  Si critiquem a un dels pocs sectors que estan a les verdes i les madures, apaga y vámonos, que diríem.

  La sensació és que a les eleccions de l’abril pot passar de tot… Llàstima que, com tot a la vida, els diners tenen l’última paraula.

 • Canino

  Si el mister está quemado… Los aficionados también lo estamos. El equipo en casa es un flan y aun no entiendo porque… deberian de salir al campo confiados como el año pasado donde todos los equipos venian con la idea de no perder mas que la de salir a ganar.

  Los Betulians es cierto que el domingo pasado no animaron (yo formo parte de ellos), pero tampoco es normal que todo el peso de dar apoyo al equipo recaiga sobre nosotros. Eso si… El próximo partido en Gandía si algún aficionado al Badalona baja ya sabemos todos quienes serán no?

  Nunca se ha hecho nada en el Badalona para que se llene el campo… Pero xq no tienen iniciativas del palo… ven con tu niño al campo del Badalona por 8€ o algo así… Seguro que mas de uno se animaría a ir. Mejor sacar por decir algo 100 entradas a 8€ que 20 de 12€. Es una idea que se me ocurre…

  VAMOS BADALONA!!!

  SALUDOS

  • L'escapulat

   Aquí està el tema, Canino…

   Però són força anys comentant-ho i res de res…

   Hi hauria d’haver descompte pels aturats, també, i sobretot a l’estiu fer promocions per captar socis, com ara portar un nou soci i que et rebaixin un % de la cuota, etc…

   I sí, la gent ha d’animar o, com a mínim, no criticar i escridassar els jugadors, almenys durant el partit. Un cop acabat, es pot criticar, però quin sentit té ‘rajar’ dels propis jugadors quan estan jugant? Això només pot anar en contra de tots.

   El diumenge a Gandía a veure si tornem a la dinàmica de victòries fora de casa.

   AMUNT BADALONA SEMPRE !!!

 • TONI

  BON DIA,YO NORMALMENTE VOY AL CAMPO CON EL NINO,EL DIA DEL TERUEL DESPUES DE INSISTIR VARIAS SEMANAS MI PAREJA SE DECIDIO A VENIR TAMBIEN Y BUENO A PAGAR LOS 12 EUROS Y NADA DE DESCUENTO POR SER MUJER ME DIJERON QUE ESA PROMOCION NO EXISTIA.COMO COMPRENDEREIS CON EL FRIO QUE HACIA Y EL PRECIO DE LA ENTRAD NO CREO QUE VUELVA A VENIR.ES UN SIMPLE EJEMPLO PERO ESTA CLARO QUE SI HICIESEN ALGO PARA QUE LOS SOCIOS QIE LLEVASEN A ALGUIEN,ESTOS PAGARAN MENOS SEGURAMENTE NOS ATREVERIAMOS A INVITAR A ALGUIEN.SE DICE QUE HAY MUCHOS ABONOS SIN PAHAR AUN ESTE AÑO,YA QUE LOS QUE HEMOS PAGADO ESTAMOS EN DESVENTAJA NOS PODIAN DAR ALGUNA INVITACION NO SE ALGUN DETALLE.LA VERDAD BASTANTE DECEPCIONADO CON LA DIRECTIVA.DEL DOMINGO PASADO POCO QUE DECIR QUE NO HAYAIS COMENTADO Y CUANDO HUBO QUE REACCIONAR LOS CAMBIOS FUERON EQUIVOCADOS.

  AMUNT BADALONA

  • L'escapulat

   Toni,

   Dóna la sensació que la directiva que hi ha ara només està a veure-les venir i a aguantar el vaixell fins a final de temporada, però que després sigui una mica el que Déu vulgui… És la sensació que em dóna, com si aquesta temporada fos de transició i per aguantar el tipus però res més.
   Ja es va veure a l’estiu que la planificació es va fer tard i alguns jguadors van marxar perquè no tenien garanties que aquí seguís el projecte…

   El que tinc ben clar és que les persones que agafin el relleu l’any que ve sí que s’han de posar les piles amb iniciatives i una mica d’esperit renovador per aconseguir que la gent s’engresqui ni que sigui un pèl… Després els resultats poden arribar o no, però no es pot deixar morir la cosa així com així.

 • lluis

  ¿qui és ara el president? un de la directiva del anterior president, és a dir un que estaba a les ordres de Casquete, aquell que ara ens demana els calers que li deu el C.F.Badalona. Començan per aqui ¿que voleu que fagi la directiva? dons acabar el mandat com bonament pugui, i adeu, i el que vingui al darrera ja s’apanyara.Això és el que pasa actualment en el CF Badalona.

 • jonyki

  tenemos que luchar por el badalonam, no podemos llegar al extremo como a llegado el sporting mahones, como llego por desgracia el lleida que tuvo que cambiar de nombre para continuar o descender como castellon o alicante, aunque este club sea modesto tiene mucho mas de lo que se ve, una historia,y solo por la historia deberiamos defeder este club, si la directiva no siente los colores de esta entidad cosa que me defraudaria me da igual,pero que no se ria de las personas que deseamos ver a este club en lo mas alto donde se merece desde hace muchos años,yo propongo hacerselo ver a la directiva con pancartas para que reaccione, estamos cansados de que se rian de nosotros y encima tengan la cara de decir hacemos lo que podemos…esta claro que si no luchamos nostros no lo va hacer nadie!

 • L'escapulat

  És evident que a tots ens agradaria que el club estigués el més amunt possible, que la ciutat té un potencial enorme però que falta aquella empenta final… i, per què no dir-ho, l’ajuda de les instituicons, que tenen molts i molts clubs d’arreu del país i també de l’estat…

  Però bé, estem parlant de l’única gran ciutat que no té un estadi de futbol municipal, on un club amb una història centenària ha de jugar en un camp del 1936 que fa pena i amb una nul·la activitat social… és el que hi ha.

  Ara bé, no puc criticar una gent que des de la fusió ara fa quasi 10 anys va “salvar” el Badalona de la desaparició.

  Per cert, això que Casquete reclama diners al Badalona, d’on ho heu tret? No ho poso en dubte, eh, però és que no ho he llegit enlloc ! Si algú em pot passar un link