MANACOR 0 BADALONA 3

Escapulats,

El Badalona ha tornat a treure petroli de la seva visita a les illes. De fet, avui ha jugat, probablement, un dels millors partits de la temporada fora de casa. No perfecte, està clar, però sí molt seriós i amb l’ofici i l’ambició que li demanàvem a l’equip des de feia setmanes. A diferència del que passa sovint, aquesta vegada el 0-3 sí que reflecteix la superioritat que ha demostrat el Bada. Sempre amb la iniciativa, amb un plantejament ofensiu i els jugadors molt ficats en el partit, els nostres deixaven clar que l’objectiu eren els 3 punts. I això, escapulats, ens ha de fer mirar el futur amb optimisme.

Només la falta d’encert (…) i la ceguera de l’àrbitre, que s’ha empassat un claríssim penal sobre Víctor, han impedit que aquesta abassegadora superioritat es traduís al marcador. Un xut llunyà de l’Álex ha precedit una claríssima oportunitat de Joaquín, que no ha pogut superar Gaspar quan s’havia quedat sol davant la porteria. M’agradaria destacar que el migcampista, desaparegut últimament, ha quallat un bon partit i gairebé sempre que està bé, en té alguna per marcar. També m’ha agradat força Serramitja com a davanter. Avui, i arran de les baixes, Márquez ha plantejat un 4-4-2 amb Robert i Serra com a puntes. En Marc ha bregat molt i la veritat és que gairebé sempre ha pres la decisió encertada a l’hora de passar la pilota. Ja que hi som, i malgrat que ja no és gaire notícia, també vull tornar a posar en evidència que Robert és, sense cap dubte ja, una peça important en aquest equip. A banda del gol de la sentència, ha fet oblidar en tot moment que l’extrem titular no era sobre el camp: una altra actuació notable i aquest nano que segueix creixent com a jugador. Però m’he passat de frenada. Abans de tot això, un golàs: el 0-1 de Pelegrí, que no ha estat de cap, no, sinó en un preciós llançament de falta directa que el central ha clavat per tot l’escaire mallorquí. Un autèntic chicharro (ja tenim alternativa a Manga en les faltes?) que desencallava el matx i, sobretot, feia justícia al que s’estava veient a Na Capellera.

Els escapulats s’abracen després del gran gol de Pelegrí
(Foto: Futbol Balear/ Revista del Badalona)

Un altre dels signes positius a destacar és l’esperit de lluita que han tingut els nostres. Ho dic perquè avui el Manacor ha demostrat per què és l’equip més amonestat del grup. De fet, els seus dos centrals han acabat el partit només perquè l’àrbitre ho ha volgut, i és que a la primera meitat ja estaven amonestats i havien fet mèrits més que suficients per veure el camí dels vestidors. Els escapulats no s’han arronsat; ben al contrari. A diferència d’altres encontres, en cap moment ens hem tirat enrere i hem seguit buscant la porteria contrària a pesar de la pressió mallorquina. Manolo Márquez ha donat entrada a Julián Robles i Manolo Bueno per donar consistència física a l’equip i, encara que els locals apretaven, nosaltres també hem tingut opcions al contracop. De fet, l’Álex ha tingut el seu clàssic un contra un sol davant el porter que, per no trencar el costum, ha enviat fora llepant el pal després de picar-la per sobre Gaspar. Afortunadament, no hem hagut de lamentar-ho després i ha estat el mateix jugador basc l’encarregat de conduir un magnífic contraatac que ha culminat Robert a boca de gol. El partit estava sentenciat, per fi. L’única crítica que se li pot fer avui a l’equip és que no hagi matat el partit abans: no només perquè érem superiors, sinó perquè en futbol tot pot passar i el Manacor ens ha donat algun ensurt. Al minut 86 s’ha produït un fet més transcendent del que pot semblar: Iñaki Goikoetxea ha saltat al camp. El de Deba n’ha tingut prou amb cinc minuts per marcar el seu tercer gol a la lliga amb una preciosa rematada de cap a centrada de Soriano. Un miratge? Confiarà en ell el míster després de no poder vendre’l al mercat d’hivern? Veurem. De moment, potser cada vegada hi ha més badalonistes que es pregunten per què tenim a la graderia el davanter que ha fet més gols…

Ara, però, a pensar en l’enèsima revàlida a casa. Si el diumenge que ve derrotem el Llagostera no només trencarem una fluixa ratxa al Centenari, sinó que per fi posarem els dos peus al play-off i mirarem el tram final de temporada amb tota l’ambició que un club com el nostre ha de tenir: la Segona Divisió A. L’horari torna a ser horrible, i a més coincideix amb el Penya-Barça, però és el que hi ha. Només puc dir als valents que hi anem que una bona forma de vèncer el fred és animant.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “MANACOR 0 BADALONA 3

 • lluis

  Molt bon partit del Badalona, com bé dius escapulat, partit molt seriós, i , per fi i espero que no sigui per darrera vegada, l’equip no s’ha tirat enrera quan ha marcat si no que ha ha anat a matar el partit, cosa que ha pogut fer avanç, però bé s’han guanyat els tres punts i, afavorits, pels resultats, ja estem a zona de promoció d’ascens. Ara a mirar de no sortir d’allà.
  Alex Garcia, pel que hem vist, dona millor resultat de lateral esquerra que a quelasevol altre lloc, en els partits que ha jugat en aquesta demarcació per lesió de Cesar Soriano ha tingut molts bons partits, però al davant no acaba de fer-ho bé i fallant el seu golet com cada partit.Robert molt bé i Serramitja molt bé com cada vegada que juga.
  Perdoneu que m’extengui tant però vull parlar d’una altre qüestió. Em preocupa el futur del Badalona després de la assamblea del pasat dia 2 en la que el president va dir que intentarant cobrir el presupost d’aquest any, però que l’any que bé ja veurem. S’ha de elegir nou president, no hi han calers, la majòria de jugadors només tenen contracte per aquest any.
  ¿que em penseu de tot això?

 • Badaloní

  Content per la victoria peró molt preocupat pel futur. Potser la única sortida setia la de l’ascens ja que en cas contrari, potser seria mes aconsellable renunciar a jugar a Segona B per no acabar com l’Sporting

 • L'escapulat

  Pufff… això ni esmentar-ho…

  Malauradament, jo també preferirira descendir que no desaparéixer, així que el més important és no estirar més el braç que la màniga…

  Si pugem aquest any està clar que problema resolt, però serà molt difícil… Espero que si arriba un moment crític els que tenen el poder per a fer-ho impedeixin que el club caigui a l’abisme… i tots sabem que vol dir, això.

 • Anònim

  Hola companys…

  Em sap greu, pero acaba una epoca a Badalona. Com sabeu tots, gràcies a la mà del Casquete em viscut una nova etapa… dic gràcies perque estavem vem fomuts abans de que ell entres al club… vem pujar a 3ª Divisio, va venir en Calderé, vem pujar a 2ªB, vem fer copes del rei amb Llevant i Barça, promoció a 2ªA amb l´equip d´en Catanha i amb el famós Mirandes. Una etapa molt important dins del futbol “B” espanyol… i a més he disfrutat com mai d´aquests anys…

  Després de comença a escoltar que el CF Badalona tenía problemes economics per mantenir l´estructura l´any que ve, em va estranyar molt..

  Actualment, la junta directiva es una herencia de l´epoca Casquete. A més, amb tot el perdó i admiració del món, tenim un president que no sé del tot qui es i d´on a sortit… Ho sento, pero no el cónec…

  El tema es que no dubtava que gràcies a la influencia d´en Casquete, havien diners que encara procedien de TUGBSAL, com durant molts d´anys ha passat… interesada o desinteresadament… O Com veiem, a les asamblees hi havia molta gent socia d´aquesta empresa ( sincerament, no vull dir rés més que gràcies per deixar-me disfrutar els últims anys).

  pero hi ha algú que no sap que part del capital venía d´en casquete ? Es que amb el preu dels carnets podiem pagar el sou del jugadors ?

  Avui he sabut que en Casquete i el seu fill han abandonat TUGBSAL i si pregunteu a treballadors us explicaran el “com” i el perque es tenen que convertir en una Cooperativa… ningú es salva de la crisis ni de la corrupció.
  Pero senyors.. s´acabat la gallina de los huevos de oro i pel Badalona serán temps moooolt complicats…

  Fins ara els seguidors i socis hem disfrutat. Pero si no ens fotem les “piles” entre els que veritablement seguim estant… ningú podrà frenar el que ens espera al acabr la lliga.

  Merci per tants d´anys i per sempre: “Força Badalona !”

 • lluis

  A mi ja fa anys, quan en Caquete va entrar al Badalona, em deia molta gent, que en Casquete agafaba el Badalona només per una cosa, el camp del centenari i tot el que ell comportaba per podersen beneficiar. Ara ja no hi han els seus al capdavant del Ajuntament de Badalona, ell plega del Badalona i, com dieu, també marxa de la Tugsal, cosa que jo no sabia, demana els calers que li deu el Badalona, i si va salvar el futbol a Badalona, pel que es comenta, ara l’enfonsara si és que no surt algu, que en els temps que corren és molt difícil, que el salvi.
  Força Badalona

 • jonyki

  uff con esto da la sesnacion d que volvamos a las ligas regionales o a la desaparicion…seguro que encontraremos un recurso,alguien que quiera poner biern alto la badalona,esto no puede acaabr asi, ya por historia nose…si tuviera dinero yo lo solucioabba lo malo ke la mayoria no lo tenemos…ojala esto solo sea un susto

  • Anònim

   Pero segur que entre tots els que veiem el badalona com un club, com un sentiment, com historia i no com un negoci, podem trobar la forma de sobreviure.. Encara que sigui gracies a internet.. Si, si.. Internet.. El CF Badalona 2.0. Tinc una idea de fer entrar diners.. Pero fins que no sigui a la desesperada la seguire rumiant..

   Força Badalona!! Força escapulats mes que mai!!!

 • L'escapulat

  Collons, quin panorama que pinteu tots…

  És evident que tots sabem que Fermín Casquete, li agradi o no a qui sigui, ha fet molt pel Badalona. Interessadament o no, això ho desconec, malauradament no sóc una persona amb gaires contactes ni connexions amb els que manen.
  No sabia que en Casquete deixava la TUGSBAL… és evident que sense el patrocini d’aquesta empresa això pinta molt malament, econòmicament.

  De vegades, però, va bé tocar fons per regenerar-se, i suposo que aquest estiu serà molt mogut institucionalment. Penso que és imprescindible que entri gent nova, gent amb ganes de fer coses, de moure la ciutat, d’implicar més gent… encara que sigui a Tercera, a Primera Catalana o a Segona Territorial.
  Els que estimem aquest club i el sentim com a nostre seguirem anant al Centenari a les 12, a les 17 o quan sigui.

  Malauradament, com dieu, avui en dia tot són diners, i la 2ª B és molt deficitària. Com a mínim, sembla que el club no té deute, per això agraeixo la feina feta per la Junta, ja que fa 15 anys el Bada estava en una situació dramàtica, i la fusió va generar una nova etapa, com dèieu, amb més alegries que decepcions. Molts ho donaríem tot pel Badalona, temps i esforç, però evidentment la majoria no tenim diners. Ja és un esforç pagar el carnet -que no és barat, pels temps que corren-. Però el club ha de sortir endavant. Tenim un dels millors juvenils de l’estat i una ciutat que té molt potencial adormit…

  Per a mi és vital que el club, socialment, no mori. Al contrari, tenim una oportunitat d’or per regenerar-lo. Esportivament, ja és una altra cosa, i sobretot no s’ha d’estirar més el braç que la màniga.

  En fi, molt trist per tot el que estic sentint per aquí, però suposo que esteu ben informats i les coses són com són.

  De moment, però, no renunciem al somni de pujar a 2ª aquest any. I per què no?

  AMUNT BADALONA

  SEMPRE

 • Canino

  En un año duro como este… seguramente cuando peor pensamos que esta nuestro club… xq no soñar con el ascenso? Hemos de luchar con todas nuestras fuerzas para conseguirlo. La única manera de conseguir que la masa social no muera es seguir en play-off todo lo que queda de año y apoyar al equipo al 100%.

  Por mi parte ya sea en 2ªB o 3ª… Seguiré al CF Badalona donde sea!!!!

  De entrada el proximo domingo que jugamos partido en Gandia, 5 valientes ya hemos decidido que vamos a bajar pase lo que pase.

  SALUDOS

 • Karlus

  Hola a tothom, és un plaer saludar-vos en la meva primera entrada en aquest blog. Vaig ser soci fa molts anys i vaig deixar de ser-ho fa pocs, però em sembla que ho tornaré a ser. Em preocupa i molt el que he llegit per aqui, el mot “desapareixer” m’ha posat la gallina de piel. El Bada forma part de la història de la meva família i per suposat de la nostre ciutat i no podem permetre de cap manera la desaparició d’aquest Club emblemàtic, de ben segur que surgirà la solució, al menys això espero i hi confio.
  AMUNT BADALONA!

  • L'escapulat

   Benvingut a L’escapulat !

   Gràcies per la teva aportació.

   M’agradaria ser optimista de cara al futur, però veient el destí de molts històrics del futbol no sé què pensar… ara bé, si alguna cosa pots fer per estar al costat del club quan aquest més ho necessita és tornar a fer-te’n soci !

   Hi ha molta gent que s’estima el club i ho donaria tot, però també s’ha de tenir en compte que en un esport tant professionalitzat com aquest, qui no té un bon aval no és ningú…

   Ens veiem per aquí !