BADALONA 1 HURACÁN 1

Escapulats,

Nova oportunitat perduda. Nova decepció al Centenari. I, per què no dir-ho, nova ensarronada arbitral a casa nostra. Avui teníem una ocasió ideal per donar un cop sobre la taula i ficar-nos entre els quatre primers. A més, es dóna el cas que tant l’Hospi com el Reus han tornat a punxar, així que els hi retallàvem dos puntets més… En fi, no ha pogut ser i les coses segueixen gairebé igual: la zona de privilegi s’apreta i definitivament hi ha, en aquest moment, dues places de play-off en joc (ara la 4ª la tenim a dos punts). Encara queda moltíssim per endavant, però -i ja fa setmanes que ho diem- si no millorem el nostre rendiment a casa no hi haurà res a pelar.

Enfront nostre avui hem tingut un equip molt rocós, que sabia perfectament a què jugava, plantejant un partit físic i directe per desactivar així els jugadors de toc del Bada. El pitjor de tot és que nosaltres hem caigut a la trampa com uns passerells, fent exactament el que volien els valencians. És a dir, obviant el mig del camp i preocupant-nos més de faltetes i joc subterrani que d’atacar la porteria de Francisco. La primera part ha estat, veritablement, un suplici per als espectadors. Deixant de banda uns primers minuts en què el Badalona semblava sortir amb ganes de menjar-se el món, l’Huracán ha portat el ritme del partit en tot moment. Fins i tot quan anava per darrere al marcador. De fet, el Badalona ha tingut un dels seus dies més espessos en atac, i gairebé no ha arribat mai amb claredat. Només algunes internades per les bandes i és que, com hem comentat, el mig del camp no ha existit. Si traiem els còrners, on els llançaments de Pugui i Manga són sinònim de perill, la porteria visitant no ha patit cap ensurt. A la segona part no ha canviat gaire la tònica. El gol de Robles (54′), amb un bon xut des de la frontal a assistència de Pugui ha estat, de fet, una casualitat. L’Huracán controlava el ritme de l’encontre i això no ha variat amb l’1-0, malgrat que hem vist els millors minuts escapulats després del gol. L’equip de la capital del Túria ha seguit collant-nos i, ara sí, arribava amb perill. David Fas n’ha perdonat una molt clara quan, sol davant Marcos, ha intentat passar la pilota enrere en comptes de xutar a barraca. El gol visitant s’ensumava però no acabava de concretar-se. El Badalona, mentrestant, seguia desaparegut.

El Badalona ha tornat a punxar a casa. Ja han volat 14 punts 
del Centenari... (Foto: L'escapulat)

Avui era un d’aquells partits toscos que oblides ràpidament si els guanyes (Gandia, Dénia…), però si els perds et queda sempre el regust d’haver jugat malament. I ha tocat creu. El que fa més ràbia, però, és que, tot i que ho mereixia, l’Huracán no ha empatat per mèrits propis, sinó per un (altre) regal arbitral. Corria el minut 86 quan els de Nicolás Estévez han picat un còrner molt passat a l’àrea del Badalona. Caiguda d’un visitant i, com no (què fàcil és xiular a l’Avinguda de Navarra…), penal i groga a Pugui. David Fas s’ha rescabalat de la seva pífia anterior amb un llançament magistral que significava l’empat. Així acabava el partit i també la paciència de la parròquia escapulada.

Tot plegat és una pena, però la lliga segueix i s’ha de lluitar. Tenim per endavant una sortida assequible a Manacor i després rebem el Llagostera a casa. Seria imperdonable pensar en qualsevol altra cosa que no fossin els 6 punts.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

11 responses to “BADALONA 1 HURACÁN 1

 • lluis

  Bé, el que vaig veure ahir al camp del Badalona, va ser, a part d’una nefasta actuació arbitral, una altra vegada, la por del entrenador Manolo Márquez d’encaixar un gol, d’aguantar el resultat amb el 1-0. Després del 1-0 el Huracan ens va donar una bany de joc perque ens vem tancar al darrere, treient a Pelegrí, un central, per Manga, que per cert va marxar molt enfadat. Jugant al amarrategui al final pot pasar el que ens està pasant gairabé sempre que ens marquin un gol, ahir de penal injust, perquè no ho era i avanç, crec jo, que era falta de un davanter visitant a un defensa nostre.
  Estem a la pomada per las dues places que hi han per la promoció d’ascens, fa 4 partits que no perdem, però deixem escapar mases punts a casa, empats amb Terol i ahir, 4 punts que ara ens ferian estar a la promoció d’ascens ja. No hem de tenir tanta por a casa, no ens hem de tirar enrere quan fem el 1 a 0, si no que pasi ho del camp del Hospi, marquem al minut 89 1 a 0 i cap a casa.
  Per cert, Joaquim a desaparegut de las alineacions,ja fa dos partits que està a la banqueta quan era un jugador que ho estaba fent bé, Serramitjà, ahir un altre cop suplent. ¿Qui enten a Manolo Márquez?

 • TONI

  .BON DIA ESCAPULATS,HOY ES EL ULTIMO DIA DEL MERCADO DE INVIERNO Y PARECE SER QUE NO HABRA SORPRESAS.QUE PASARA CON GOIKO?CONTINUARA OCUPANDO PLAZA A PESAR DE QUE EL MISTER LO HAYA SENTENCIADO?LA VERDAD ES SUS NUMEROS NO SON PEORES A LOS DE BUENO Y ESTE ULTIMO SE PREOCUPA MAS DE HACER FALTA QUE SALTAR A POR LA PELOTA.
  DEL PARTIDO DE HURACAN MAS Y MAS DE LO MISMO,QIE SUCEDE CPN JOAQUIN?Y SERRAMITJA RESULTA QIE LO SACAMOS Y EMPEZAMOS A JUGARLE BALONES POR ARRIBA,ESO NO SE VE DESDE EL BANQUILLO?MARCAMOS Y HALA OTRO DEFENSA MAS LOS DOS PIVOTES ROBLES Y XAVI DEFENDIENDO Y LOS EXTREMOS TENIENDO QUE BAJAR A SU CAMPO PARA LLEGAR CON LA PELOTA CONDUCIDA AL OTRO AREA CUANDO YA ESTABAN MUERTOS….
  CREO QUE OTRO MAL PLANTEAMIENTO Y SENSACION DE CANGUELITIS.ME GUSTARIA SER MAS OPTIMISTA PERO NOS FALTA UN LIDER DENTRO DEL VESTUARIO.ANIMS I A VEURE SI SUMEN A MANACOR I DESPRES EL LLAGOSTERA

 • L'escapulat

  Totalment d’acord amb els dos…

  Tinc la sensació que falta un líder sobre el terreny de joc. I ara, amb l’absència de Robles, encara s’accentua més.

  D’altra banda, a mi l’equip també em deixa la sensació de canguelo i de ser massa conservador. La mostra? A casa ja ho hem fet diverses vegades, que ens avancem al marcador (merescudament o no) i només sabem tirar-nos enrere. El més curiós és que el mateix Manolo Márquez ho ha reconegut moltes vegades, però ell sembla donar-li les culpes als jugadors. La veritat és que ahir els canvis anaven clarament cap a un plantejament amarrategui… tot i que Manga no va estar gaire bé. Però jo l’haugés apurat una mica més al camp, sobretot si tenim en compte que no pot jugar a Manacor per acumulació…

  Toni, a Goiko ens el menjarem amb patates. Espero que a partir d’ara el míster pensi en ell com a recurs, perquè bé que li paguem una fitxa. Començo a pensar que hi ha algun factor extraesportiu que fa que estigui sempre a la graderia. I a mi personalment també m’agrada més que Bueno, malgrat el gol al camp de l’Hospi. En fi…

  Pel que fa Joaquín, jo tampoc sé per quin motiu ha tornat a l’ostracisme. Suposo que decisió tècnica. No ho sé. És una pena que el perfil de les alineacions sigui tan irregular.

  Molts dubtes i poques respostes, suposo. Mirant-ho pel cantó bo, estem de ple al grup que lluita pel play-off. En la meva opinió, la cosa és simple: si millorem a casa, hi serem. Si no, impossible.

  AMUNT BADALONA

 • lluis

  M’ha arribat a les meves orelles, no se si és veritat o no, dons ja se sap que aquests bulos els has d’agafar amb pinces, que Goiko no fa gaire pinya en el vestidor, que va molt a la seva, i per això no es ben vist i no compte amb ell Manolo Márquez.
  Em va fer gràcia sentint ahir a les declaracions post partit que va dir que Moha era un jugador que hagués jugat al camp del Hospi, però com que va fitxar per l’Espanyol no va poder fer-ho. Serà que no ha tingut partits de lliga per fer-lo jugar. Aquest home no té les idees gens clares, i ja no sap quines explicacions donar.

  • L'escapulat

   No sé si serà cert el rumor, però segur que hi ha jugadors en molts equips que no fan “pinya”, precisament, però si després rendeixen… Són professionals i se’ls paga per fer la seva feina.

   Potser estem parlant més d’un tema de “mania” simple i dura…

   Sí, va tenir força partits per fer-lo jugar, això és veritat. Tot i que després de la seva tonteria el dia del Teruel, potser el volia posar a la nevera alguns dies…
   El que sí és veritat és que es comptava amb Mariano com a davanter…

   Jo també crec que últimament no sap cap on va l’equip… i això és preocupant. Alternem bons partits amb desastres -sobretot a casa-, i dóna la sensació que els resultats arriben per casualitat.

   En definitiva, no ho sé… Però confiem en l’equip i el cos tècnic, que encara queda temps !

 • lluis

  Diumenge Manacor-Badalona 12.00 retransmès per IB3. Podrem veure el Badalona per la tele.

  • L'escapulat

   Gran notícia !

   Perquè, recordem, TVC preferet emetre un Dénia-Reus a un Hospitalet-Badalona…

   Per llogar-hi cadires…

 • lluis

  En canvi diumenge si que donen el Hospitalet-Reus. El Reus, aquesta temporada, és l’equip preferit de TV3, dons estàn donant molts partits d’aquets equip.

 • L'escapulat

  Per cert, a la pàgina 27 del Mundo Deportivo d’avui hi ha una referència a l’Assemblea celebrada el passat dijous.

  Ramon Duran explica que la situació econòmica del club és complicada i que, un cop marxi Felipe Martínez, i amb les posteriors eleccions, no se sap cap on anirà el club.

  Esteu preocupats? Perquè jo força…

 • jonyki

  la verdad yo si, ademas creo que si la tugsal tambien deja de pertenercer al badalona es como si nos quedaramos sin nada porque quien quiere patrocinar al badalona?creo que nadie, y lo que nos ha costar estar donde estamos seria muy injusto que desapareciera o que volvieramos a ls ligas regionales…haber si alguien con mucho dinero apuesta x el badalona, cosa que dudo…