L’HOSPITALET 0 BADALONA 1

Escapulats,

Grandíssima victòria del Badalona a la Feixa Llarga. Feia 16 mesos que ningú derrotava l’Hospi en lliga, una dada que demostra l’enorme dificultat que tenia assaltar el fortí riberenc avui. El Badalona ha fet un partit molt seriós i, per fi, la sort ens ha acompanyat una miqueta, ja que el gol ha arribat al minut 89 quan tot semblava dat i beneït i, a més, l’Hospi ha fallat alguna ocasió clara per avançar-se al marcador. El primer gol de Manolo Bueno a la lliga (ja havia marcat un golàs contra el Lleida a la Copa RFEF) ens dóna tres punts que ben valen el seu pes en or. I és que aquesta ha estat una jornada gairebé perfecta, si tenim en compte que han punxat la majoria de rivals de la part alta de la taula. El Reus, per exemple, ha perdut 3-1 a Dénia i ja només ens treu un punt. Això vol dir, efectivament, que estem a un sol puntet del play-off. És hora de començar a mirar les coses amb aquella actitud optimista que ens estava faltant les últimes setmanes.

Avui no parlaré gaire del partit perquè, excepcionalmet, no l’he pogut seguir ni per la ràdio ni per cap altre mitjà. Sí podem comentar, però, l’alineació que presentava el Bada d’inici, amb Ceballos de titular i Serramitja com a davanter centre (sembla que Manolo Márquez ha escoltat les nostres demandes !). L’esquema era l’habitual 4-2-3-1, i també ha estat habitual la nostra poca punteria al davant. L’Hospitalet no ha xutat ni una sola vegada en la primera meitat, i els nostres han dominat completament els primers 45 minuts. El problema, la manca de gol (…) Suposo que ja us sona la història: domini territorial, possessió de pilota… però 0-0. A la segona part, en canvi, els de Vinyals han portat les regnes del joc i ells sí que han tingut ocasions clares per marcar; sobretot una d’Adai que, sol davant de Marcos, ha enviat la pilota al pal. Abans, el nostre porter ja havia tingut intervencions de mèrit. Malgrat tot, el domini hospitalenc ha estat transitori i el partit ha tornat a igualar-se. Així ha estat fins als instants finals quan, amb un Badalona esgarrapant segons al cronòmetre, un còrner picat per Manga (com no) era rematat per Bueno (que havia substituït Serramitja al 66′) per donar-nos 3 punts d’or i, el més important, una injecció de moral i confiança per encarar la segona volta amb les aspiracions intactes.

Álex García s'està erigint en una alternativa de garanties 
pel lateral esquerre. (Foto: Pablo Velasco / laJornada.cat)

El partit de la setmana que ve encara guanya més atractiu després dels resultats d’aquest cap de setmana. Ara mateix som el primer equip que no entraria al play-off, amb 33 punts i només a un del Reus (4t) i a 3 de l’Hospitalet (3r). Les dues primeres places -especialment la primera- queden una mica lluny. Ara bé, a dia d’avui hi ha 6 equips separats només per 2 punts que es disputen aquesta quarta posició. Entre aquests equips hi som nosaltres i l’Huracán de València (8è), al qual veurem el proper diumenge a l’Avinguda de Navarra. Sumar tres punts més ens llançaria definitivament en la cursa cap a l’ascens, a més d’allunyar un rival directe. Per això us demano a tots que feu el possible per anar a l’estadi i animar el nostre equip. Estic segur que els jugadors faran tot el possible per aconseguir l’objectiu, i nosaltres no tenim excusa per no complir amb la nostra part.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

8 responses to “L’HOSPITALET 0 BADALONA 1

 • Canino

  Yo he estado esta mañana en el partido… y la verdad es que hemos jugado mas o menos bien… pero lo que mas me ha gustado ha sido la actitud del equipo y el compromiso… Hoy no se ha visto a nadie bajar los brazos en ningun momento… o que se dejara de luchar. El equipo ha sido una piña y ha tenido la recompensa a todo el esfuerzo en el ultimo minuto.

  Manolo Bueno por fin ha marcado en liga… y seguro que eso le va a dar mucha confianza y seguramente ahora vera puerta muuucho mas facil… Meter el primero cuesta… pero una vez metido…. jeje.

  VAMOS BADALONA!!!!! A por el huracan!!!!

 • lluis

  Jo he escoltat el partit per Radio Marca, perque per ells era el partit master i per sort donavan bastant de troç, a més de anar conectant amb altres camps, perque aqui a Badalona, per la RCB quan juga la Penya el Badalona apenes existeix, i pel que deient els comentaristesés que el Badalona a fet un partit seriós, ceom bé dius Escapulat, i com bé diu el Canino, amb molta lluita i empenta. Així és per on em d’anar.
  Per fi ha jugat Serramitja, ha llegit Manolo Márquez els nostres comentaris? però Joaquim a la banqueta, quan ho estaba fent bé.
  Bé tres punts d’or i ara a per el Huracan que si conseguim els tres punts , que així serà, la cosa comença a pintar bé, i com bé dius Escapulat, tothom al camp a animar al nostre equip.

 • L'escapulat

  Avui estaré pendent de tots els resums a la TV.

  Primer el ‘FutbolCat’ (Esport 3, 20.25h) i després l’ampli resum que ofereix Televisió de Badalona al ‘Minut 91’ (22.30h).

  Estic molt content pel que he llegit, de moment. L’equip va anar a l’Hospitalet a plantejar un partit seriós, amb respecte però sense por al rival i, sobretot, sense especular. L’Hospi va tenir les seves, però al final el treball es va recompensar i sumem tres punts que són vitals. Ara tot està molt apretat a la zona alta i veurem cap on van els trets d’aquí al maig. El que està clar, i així havia de ser, és que nosaltres estarem a la ‘pomada’.

  Molt content, també, pel primer gol de Bueno: per fi ens marca el davanter centre ! (Goiko a part…).
  També molt content per la titularitat de Serramitja (veurem si repeteix el diumenge).

  Aquest any el problema no és fora de casa (on portem un rendiment bo), sinó al Centenari, on hem cedit 2 derrotes i 3 empats… S’ha de corregir això i que a casa no s’escapin gaires punts, perquè és on som forts.

  El diumenge espero veure un bon partit i sobretot respirar aquell ambient de futbol que sovint no pot donar l’horari a les 12h… Per això deia que tothom que últimament no anava al camp faci un esforç i animi, perquè ens hi juguem molt i es l’ocasió perfecta per donar un cop a la taula i començar a pensar en el play-off sense reserves !

 • lluis

  Bé ja tenim un nou fitxatxe, a veure que ens aporta aquest jugador. Crec que no és el que tothom esperavem o demanavem, perque un jugador de 19 anys que vè del S.Mahonès, no sè però, almenys jo, esperaba un jugador una mica més gran i que aportés gol.
  Si fòs un jugador ja que se li veiesin coses se l’haurian emportat equips grans tal com ha pasat amb els nostres davanters Mariano (R.Madrid) i Moha (Espanyol).
  Espero tindrem que tragarme el que he dit i aquest noi ens aporti molt i molts gols que és el que necesitem, que és el que jo espero i vull.
  Vingue diumenge a mort contra l’Huracan i els tres punts a casa.

 • Anònim

  No entenc com no es fa l’esforç de fitxar un jugador contrastat tipus Joanquin ex-sabadell o el Lezaun que va jugar aquí… perque es l’únic que li falta a l’equip per estar a dalt. Suposo que estem pagant una molt dolenta planificació…excés de mitgespuntes i pocs davanters centres

 • L'escapulat

  Jo també crec que tenim excés de mitges puntes i manca de davanters, però no li buscaria treus peus al gat… Què preferiu, aquest jove que en categories inferiors va demostrar que té gol, o quedar-nos igual?
  Jo no ho dubto: prefereixo que arribi un davanter, encara que sigui jove i no gaire nom…

  Anònim, si no arriben jugadors amb més renom és per un motiu ben fàcil: no tenim calers. I deixa’m que et digui que a mi Lezaun… no em feia gaire el pes.

  Aquest diumenge tenim un partit molt interessant al Centenari. No només perquè l’Huracán és, ara mateix, un rival directe, sinó també perquè, de guanyar, confirmaríem que entrem de ple a la ‘pomada’ del play-off.

  Tots al camp!

  AMUNT BADALONA

 • TONI

  .ESTA CLAR QUE TOTS VOLEM MES I ESTA MOLT BE QUE OPINEM I FEM CRITICA.ARA ON TOTHOM HEM D’ESTAR D’ACORD ES QUE HEM D’ANAR A MORT AMB LO QUE TENIM I HEM DE CREURE FIRMEMENT QUE PODEM I HO HEM D’INTENTAR FINS QUE POGUEM.

  AMUNT BADALONA

  • L'escapulat

   Totalment d’acord.

   Tots sabem que l’horari a les 12 és una canallada per l’espectador, però és un petit sacrifici de res si realment volem estar al costat de l’equip.

   Ah, i no estaria de més que donessim ànims als jugadors. Si s’ha de xiular, que sigui al final del partit. Abans, el suport del públic pot donar ales als que estan al camp.

   A pels 3 punts demà !