BADALONA 2 TERUEL 2

Escapulats,

Nova oportunitat perduda per a acostar-nos a la zona de play-off. El Badalona ha empatat avui in extremis contra el Teruel, en un partit molt disputat davant d’un rival que ens tenia molt ben estudiats. En un matí rúfol a Badalona, els escapulats han fet un partit molt irregular, alternant estones de bon futbol -poquetes- amb períodes d’autèntica inoperància creativa. El Terol, mica en mica i sense fer res de l’altre món, ha acabat prenent el control del partit i ens ha fet el màxim mal amb el mínim esforç. Al final, però, els aragonesos han pecat de garrepes i un penal transformat per Manga al minut 94 salvava els mobles… Millor un punt que cap, però hem perdut una ocasió d’or per situar-nos a dos puntets de la 4ª plaça. Com va passar contra el Lleida, victòria en Copa Federació i empat a la lliga. A veure si al final resultarà que la Copa és la nostra competició, aquest any…

La veritat és que el Bada ha començat força bé el partit d’avui. Pressionant, buscant el rival i amb un joc dinàmic i agressiu. Els primers vint minuts han estat molt entretinguts i els que érem a l’Avinguda de Navarra (uns 1.500 espectadors) hem vist un equip ofensiu i descarat. Amb Gallegos i Robert als extrems, no es podia esperar menys. A dalt, Manolo Bueno bregava tot sol -com sempre- amb els centrals rivals, baixant pilotes i obrint el joc a bandes. Manga ha tornat a ser el nostre pulmó i, a més de galvanitzar la nostra creació, avui ha recuperat l’olfacte golejador per empatar el partit tot just cinc minuts després que el Teruel s’avancés en la que era la seva primera arribada a porteria. De fet, el seu gol ha significat un punt d’inflexió i, a banda de la jugada de l’1-1, el Bada ha començat a anar a remolc. Els problemes avui s’han notat també a la medul·lar, i és que al mig del camp li costava molt connectar amb els puntes. En aquest apartat cal tornar a destacar l’actuació de Robert, que portava perill en cadascuna de les seves accions en banda, amb atreviment i buscant sempre l’un contra un. En Sebas, en canvi, i malgrat l’esforç, sovint sembla que vagi massa accelerat, amb un excés d’ansietat, diria jo, i quan té la pilota als peus de vegades vol fer massa coses massa ràpid… Álex García ha tornat a complir al lateral esquerre, tot i que el seu paper avui ha estat més discret.

Cel ennuvolat al Centenari, davant un Badalona també més aviat gris. 
(Foto: L'escapulat) 

Com dèiem, el Teruel ha necessitat ben poc per avançar-se al marcador. Per sort, avui l’equip ha reaccionat ràpid al gol visitant i en menys de deu minuts ja havíem empatat. El seu segon gol, en canvi, sí que ens va deixar tocats. Arribava al minut 58 i en una jugada amb certes similituds a la del primer gol. Pilota centrada de dreta a esquerra per a l’entrada del jugador de segona línia. Errors defensius. El segon greu. El Badalona ha estat ben bé 25 minuts completament groggy, amb un mig del camp sense capacitat de resposta i massa distància entre línies. Només al final, amb l’entrada de Pugui per Gallegos i Serramitja per Bueno, el Bada ha tret la casta per a empènyer els aragonesos i assetjar la porteria de Bodo. Això ha coincidit amb les tàctiques descarades del Teruel per perdre temps (i la permissivitat de l’àrbritre), que feien pressagiar una altra desfeta al Centenari. Per una vegada el futbol ha estat just i ha castigat les males arts dels homes de Félix Arnaiz amb un penal sobre Vázquez a l’últim minut. Alberto Manga no ha perdonat i el seu doblet ha servit, com a mínim, per salvar un punt.

El proper diumenge juguem al camp de L’Hospi, l’únic equip que no ha perdut ni un partit com a local. Tot i que els riberencs vénen de caure a Mallorca, estem parlant segurament del conjunt que millor futbol fa de la categoria. És a dir, una autèntica prova de foc pel Badalona. De la nostra actuació a la Feixa Llarga se’n podran despendre algunes conclusions de cara a una segona volta on necessitem escalar posicions i tornar a creure en nosaltres mateixos.

AMUNT BADALONA

Anuncis

About L'escapulat

Soci nº 158 del CF Badalona. Mostra totes les entrades de L'escapulat

9 responses to “BADALONA 2 TERUEL 2

 • lluis

  Bona primera part del Badalona però un error defensiu ens ha comdemnat, a la única arribada a porta que han tingut. Però bona resposta ràpida del nostre equip.
  La segona part el Terol ens ha dominat totalment i amb un altre errada defensiva, raro en el Badalona, ens han fel el segon. Sort que l’àrbitre ha allargat 5 minuts, justos per les perdues de temps del Terol i em empatat de penal totalment just.
  Robert molt bé, Ceballos avui no ha estat gens bé. La meva pregunta és ¿com és que no juga Serramitja, si en els partits de Copa Federació és un dels millor sempre que juga? i quan surt li dona empenta al equip.
  A veure dieumenge el cam del Hospi que pasa, partit molt difícil, amb David Prats amb ganes de revenja.

  • L'escapulat

   Totalment d’acord pel que fa a Serramitja.

   A mi és un jugador que m’agrada molt i que sempre que surt dóna molt dinamisme a la part de dalt. A més també és lluitador i té arribada.

   Fa unes setmanes pensava que el míster volia provar-lo, però ara la veritat és que no sé per què no confia en ell d’entrada, més encara quan no tenim gol.

   Per cert, demà pot ser que el partit no es jugui per la neu que ha caigut a Terol, com informa avui la web del club.

 • lluis

  Volia dir Gallegos que no va estar encertat, va jugar de titular i va aportar molt poca cosa.
  Aìxò del gol va dir Camara que el buscaran a fora del equip o bé a dintre del club. Provaran a Moha a la lliga.
  Per cert ahir al programa L’Esport de de Televisió de Badalona va sortir Manolo Gonzalez, entrenador del juvenil, queixanse de que el equip no va bé perque hi han jugadors que van al primer equip a jugar la copa federació i no poden entrenar bé durant la setmana, diu que si la cosa continua aixi veu que els hi costarà molt continua a Divisió d’Honor.
  El juvenil no està per aportar jugadors al primer equip? Robert, per exemple, dons si s’han de probar a la copa federació que es probin. Diuen que Tarsi que també és del juvenil va fer un gran partit el dia del Terol de copa federació, això és el que va resaltar Manolo Márquez a la roda de premsa.

  • L'escapulat

   És la mateixa queixa que tenia Luis Enrique quan Guardiola li “birlava” els del B per jugar amb el primer equip.

   A veure, és un equilibri complicat, però jo partiria de la base que el més important és el primer equip, no? Així que si Robert, Moha, Tarsi o qui sigui es perden entrenaments per poder anar amb el primer equip, que així sigui…
   Ara bé, això no treu perquè Manolo Márquez tingui una mica de sentit comú a l’hora de convocar-los i que no els cridi si sap que tenen un partit important amb el juvenil i poques opcions de jugar amb el primer equip.

 • lluis

  Ja però a la copa federació jugan, el diumenge crec que només va Robert amb el primer equip. Ell deia que no entrenan perque entrenan i jugan amb el primer equip la copa federació i aixi no poden entrenar amb el juvenil, però els diumenges si que jugan amb el juvenil, el únic que no ho fa és Robert que ja fa un parell ó 3 de partits que va amb el primer equip.

 • L'escapulat

  Finalment sí que hi haurà partit avui a Terol.

  Cada cop li veig més la gràcia a aquesta competició, i tampoc està malament jugar entre setmana perquè tots els jugadors tinguin minuts i estiguin en tensió.
  Què en penseu?

  Per cert, el podeu seguir a les 19:30 per Ràdio Ciutat de Badalona (94.4)

 • lluis

  Bé ja estem eliminats de la Copa Federación. Pel que vaig escoltar a les declaracions de Manolo Márquez l’àrbitre va condicionar molt el partit, però ara a pensar només a la lliga.
  Això si ara, com bé dius escapulat, els jugadors que tenen menys minuts, no podràn jugar entre setmana, això és lo dolent.
  Espero que posem els 5 sentits a la lliga per remuntar i al final de la lliga estar en zona de promoció, començant aquest diumenge en el dificilíssim camp de l’Hospi.

 • Anònim

  COMPANYS, A MI ESTE EQUIPO ME TIENE DESCONCERTADO,MUCHOS DIAS SALGO DEL CENTENARI CON LA DUDA DE SI TENEMOS UN PATRON CLARO DE JUEGO O NO.CUANDO NO ESTA ROBLES SE NOTA LA FALTA DE UN LIDER QUE DE CUATRO GRITOS Y ANIME PORQUE LA BANQUETA PARECE MUDA.EN LA MEDULAR NO ACABAMOS DE COGER EL TIMON Y TENEMOS JUGADORES PARA ELLO PERO AUN PARECEN SIN CONJUNTAR(TANTAS PROBATURAS….)Y ARRIBA DE QUE NOS SIRVE TANTO CENTRO SI NO HAY NADIE QUE REMATE,CONTRA EL TERUEL CAZO MAS PELOTAS VAZQUEZ EN LOS ULTIMOS CINCO MINUTOS QUE EL RESTO EN TODO EL PARTIDO.CREO QUE ROBERT SI VA COGIENDO CONFIANZA SERA IMPORTANTE IGUAL QUE VICTOR PERO LO DEL ARIETE NO TIENE PERDON LO ESTAMOS VIENDO TODOS DESDE LA PRETEMPORADA Y SEGUIMOS IGUAL POR MUY TIESOS QUE ESTEMOS ALGUN REVULSIVO NECESITAMOS A NO SER QUE ASPIREMOS A MANTENERNOS SOLAMENTE.Y TOTALMENTE DE ACUERDO CON VOSOTROS SERRAMITJA SIEMPRE QUE SALE LO HACE BIEN NO ENTIENDO PORQUE NO SE LE DAN OPORTUNIDADES COMO SE ESTA HACIENDO CPN OTROS QUE LO HACEN MENOS BIEN

 • L'escapulat

  Gràcies per la teva opinió.

  Estic totalment d’acord amb tu. Jo he tingut aquesta sensació la majoria de partits a casa. Sembla que l’equip vagi massa a ratxes. A estones juguem molt bé, pressionant i atacant, i d’altres no estem gens fins i sembla que no sabem què coi fem…

  Defensa: ja fa uns partits que hem abaixat el nivell, tot i ser dels menys golejats, encaixem gols molt tontos i de falta de concentració.

  Mig del camp: Per mi, tenim el millor de la categoria. El problema, que ens costa molt connectar mig del camp amb davantera… l’únic que s’està sortint és Manga com a mitja punta, però hi ha altres jugadors que necessiten continuïtat.

  Davantera: Bé, no cal fer gaires comentaris, no? Tenim grans extrems (Víctor, Pugui, Robert…), però qui remata? Ningú. I l’únic davanter pur que tenim no juga mai, no sabem ben bé per què… En la meva opinió, l’única alternativa real a Goiko és en Serra.

  Diumenge a l’Hospitalet prova de foc. Veurem què fa Manolo Márquez…

  Això sí, confiança en l’equip sempre !!